Serbia Belgradin kevät opastettuna ryhmämatka

Serbia Belgradin kevätmatkalla katsomme Belgradin eli Valkean kaupungin nähtävyyksiä sekä vierailemme maan toiseksi suurimassa kaupungissa NoviSadissa.

Serbia Belgradin kevät opastettuna ryhmämatka

Tule mukaan keväiseen Belgradiin!

Lentomatka Belgradiin – Valkeaan kaupunkiin, kestää vain 3 tuntia. Tällä matkalla katsomme Belgradin nähtävyyksiä sekä näemme Serbian mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja vierailukohteita ja matkalla maistelemme serbialaisen keittiön maittavaa ruokaa ja erinomaisia viinejä. Matkalla vierailemme maan toiseksi suurimassa kaupungissa Novi Sadissa. Novi Sadin ehdottomiin helmiin kuuluvat vanhakaupunki ja sekä Petrovaradinin linnoitus, jolta voi ihailla kaunista ja iloisesti virtaavaa Tonavaa. Retkikohteinamme ovat myös  Fruska Goran kansallispuisto luostareineen ja Topola Oplenacissa Pyhän Georgen kirkko.

Serbia Belgradin kevät opastettuna

Kiehtova Belgrad on sekoitus idän ja lännen kulttuureita ja se on ainutlaatuinen matkakohde, joka tarjoaa värikästä, tuhansia vuosia vanhaa, kiehtovaa historiaa Jugoslavian hajoamiseen saakka, sekä merkittäviä nähtävyyksiä, kulttuurikohteita ja modernia arkkitehtuuria. Kaupunki sijaitsee Savajoen ja Tonavan yhtymäkohdassa Keski-Serbian pohjoisosassa.

Belgrad tarjoaa ostosmatkaajille hyvät shoppailumahdollisuudet, bilettäjille on tarjolla vilkas yöelämä lukuisine ravintoloine ja baareineen, erikoisuutena mainittakoon kelluvat yökerhot eli Savajoen varrella sijaitsevat laivat, joissa tarjotaan huveja aina pikkutunneille saakka.

Serbialainen keittiö ja perinneruoat viineineen ovat tärkeä osa maan kulttuuria.  Viininmaistelijoiden kannattaa ajoittaa matka syksyn viininkorjuun aikaan ja saapua maistelemaan maukkaita ja laadukkaita pientilojen tuottamia viinejä.  Retken voi silloin suunnata viinifestivaalien aikaan ja käydä yhdessä parhaista ja tunnetuimmista viinitiloista, Oplenac berbassa.

Belgradista vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Novi Sadin kaunis kaupunki on rakennettu barokkityyliin, joka periytyy ajoilta, jolloin alue kuului Itävallalle. Tänä päivänä Novi Sad tunnetaan kulttuurikaupunkina, missä järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia ja festivaaleja.

Matkan hinta: 998 € / hlö
yhden hengen huoneessa 1169 €/hlö

1. päivä
Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta lennämme Belgradiin.
Paikallinen opas odottaa ryhmäämme Belgradin lentokentällä.  Kuljetus Belgradin kaupunkiin, jossa majoitumme hyvätasoiseen Queen`s Astoria Design Hotelliin.

2. päivä
Aamiainen hotellissa.
Belgradiin tutustuminen alkaa kaupunkikierroksella, jonka jälkeen lähdemme retkelle maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin,  Novi Sadiin. Matka kulkee halki Serbian viinialueiden kauniiden maisemien ja matkalla pysähdytään muun muassa Krušedolin luostarissa, jossa on mahdollisuus ostaa munkkien valmistamaa viiniä tai rakijaa sekä Sremski Karlovicissa, museoita täynnä olevassa barokkikaupungissa, joka on maan kulttuurin ja hengellisyyden keskus. Matka jatkuu Serbian toiseksi suurimpaan kaupunkiin Novi Sadiin, jossa on tunnelmallinen vanha kaupunki ja jonka arkkitehtuurissa näkyy vahvasti Itävalta-Unkarin vaikutus. Lopuksi vieraillaan vielä Petrovaradinin linnoituksessa. Linnoitukselta voi ihailla kaunista ja iloisesti virtaavaa Tonavaa.
Retken aikana nautimme lounaan.

3. päivä
Aamiainen hotellissa.
Lähdemme päiväretkelle oppaamme johdolla kohti Oplenacin kukkulan huipulla sijaitsevaa Pyhän Yrjön kirkkoa, joka on Serbian ja Jugoslavian kuninkaallisen Karađorđevićin kuninkaallisen talon mausoleumi. Tämä henkeäsalpaava kirkko on koristeltu sisältä kauttaaltaan mosaiikein. Muranon lasista valmistettuja mosaiikinpaloja on yli 40 miljoonaa.

4. päivä
Aamiainen hotellissa.
Bussi ja opas odottavat hotellilla ja lähdemme Fruška goran kansallispuistoon, joka sijaitsee Fruška goran vehreällä vuorialueella, jossa nykyään on 16 tai 17 ortodoksista luostaria. Staro Hopovon luostari on serbiortodoksinen luostari, joka perustettiin 1500-luvun alussa ja se on yksi suurimmista Fruska Goran keskiaikaisista luostareista. Vanha luostarikirkko kauniine freskoineen ja arkkitehtuurineen on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa on vaikutteita niin perinteisestä Morava-tyylistä kuin eurooppalaisesta ja islamilaisesta taiteesta.
Nautimme retken aikana lounaan.

5. päivä
Varhainen aamupala hotellissa.
Opas on ryhmää vastassa hotellilla hyvissä ajoin ennen kuin kuljetus lentoasemalle lähtee.

Hyvää kotimatkaa!

Serbia Belgrad Queen's Astoria Design Hotel

Aivan Belgradin sydämessä sijaitseva ja yksilöllisesti suunniteltu Queen Astoria Design Hotellissa on valoisat ja ilmastoidut huoneet. Hotelli on sisustettu tyyliltään historiallisilla huonekaluilla.
Huoneissa on suuret vuoteet, minibaari ja LCD-tv satelliitti- ja kaapelikanavilla. Omassa kylpyhuoneessa on suihku sekä hiustenkuivaaja.

Lue lisää
Serbia

Serbia on vielä koskematon maa useille turisteille, se on kuitenkin Balkanin alueen suurin valtio, mutta matkakohteena jäänyt Kroatian ja Slovenian varjoon.
Pääkaupunki: Belgrad
Virallinen kieli: Serbia
Valuutta: Serbian dinaari
Passi ja viisumi: Serbiaan matkustettaessa Suomen kansalaiset tarvitsevat passin. Suomalaiset eivät tarvitse viisumia, jos oleskelu maassa kestää alle 90 päivää. Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen.
Aikaero Suomeen:  -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot meno-paluu, lentoveroineen
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Lentokenttäkuljetus Belgrad lentokettä – hotelli – lentokenttä
* Novo Sadin retki englanninkielisellä opastuksella, Petrovaradin linnoitus ja Hunaja & viini museo sekä lounas retkipäivän aikana.
* Fruska Goran kansallispuisto luostareineen ja lounas
* Topola Oplenacissa Pyhän Georgen kirkko ja lounas
* Englanninkielinen opastus

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>