Serbia Belgradin kevät opastettuna

Serbia Belgradin kevätmatkalla katsomme Belgradin eli Valkean kaupungin nähtävyyksiä sekä vierailemme maan toiseksi suurimassa kaupungissa NoviSadissa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Serbia Belgradin kevät opastettuna

Tule mukaan keväiseen Belgradiin!

Lennämme Air Serbian reittilennoilla Belgradiin – Valkeaan kaupunkiin. Tällä matkalla katsomme Belgradin nähtävyyksiä sekä vierailemme maan toiseksi suurimassa kaupungissa Novi Sadissa. Novi Sadin ehdottomiin helmiin kuuluvat vanhakaupunki ja sekä Petrovaradinin linnoitus. Linnoitukselta voi ihailla kaunista ja iloisesti virtaavaa Tonavaa.

Serbia Belgradin kevät opastettuna

Retken aikana vierailemme myös viehättävässä hunaja ja viinimuseossa ja nautimme lounaan. Lounaalla voi omakustanteisesti myös maistaa hyvää serbialaista viiniä. Majoitumme hyvätasoiseen Queen`s Astoria Design Hotelliin.

 

Matkan hinta: 849 € / hlö
yhden hengen huoneessa 998 €/hlö

1. päivä
Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta on suora lento Belgradiin lähtee klo 21:20.
Paikallinen opas odottaa ryhmäämme Belgradin lentokentällä.  Kuljetus Belgradin kaupunkiin, jossa majoitumme hyvätasoiseen Queen`s Astoria Design Hotelliin.

2. päivä
Aamiainen hotellissa.
Belgradiin tutustuminen alkaa kaupunkikierroksella, jonka jälkeen lähdemme retkelle maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin,  Novi Sadiin. Novi Sadin ehdottomiin helmiin kuuluvat vanhakaupunki ja sekä Petrovaradinin linnoitus. Linnoitukselta voi ihailla kaunista ja iloisesti virtaavaa Tonavaa.

Retken aikana vierailemme myös viehättävässä hunaja ja viinimuseossa ja nautimme lounaan. Lounaalla voi omakustanteisesti myös maistaa hyvää serbialaista viiniä.

3. päivä
Aamiainen hotellissa.
Päivä on vapaa omaa kaupunkiin tutustumista varten.

4. päivä
Aamiainen hotellissa.
Päivä on vapaa omaa kaupunkiin tutustumista varten.

5. päivä
Varhainen aamupala hotellissa.
Opas on ryhmää vastassa hotellilla hyvissä ajoin ennen kuin kuljetus lentoasemalle lähtee. Lento kohti Helsinkiä lähtee klo 06:35. Helsinki-Vantaalle saavumme klo 10:10.

Hyvää kotimatkaa!

Ennakkomaksu 200 €/hlö.
Loppumaksu erääntyy 60 vrk:tta ennen lähtöä

Serbia Belgrad Queen's Astoria Design Hotel

Aivan Belgradin sydämessä sijaitseva ja yksilöllisesti suunniteltu Queen Astoria Design Hotellissa on valoisat ja ilmastoidut huoneet. Hotelli on sisustettu tyyliltään historiallisilla huonekaluilla.
Huoneissa on suuret vuoteet, minibaari ja LCD-tv satelliitti- ja kaapelikanavilla. Omassa kylpyhuoneessa on suihku sekä hiustenkuivaaja.

Lue lisää

Serbia on vielä koskematon maa useille turisteille, se on kuitenkin Balkanin alueen suurin valtio, mutta matkakohteena jäänyt Kroatian ja Slovenian varjoon.
Pääkaupunki: Belgrad
Virallinen kieli: Serbia
Valuutta: Serbian dinaari
Passi ja viisumi: Serbiaan matkustettaessa Suomen kansalaiset tarvitsevat passin. Suomalaiset eivät tarvitse viisumia, jos oleskelu maassa kestää alle 90 päivää. Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen.
Aikaero Suomeen:  -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Air Serbian reittilennot Helsinki-Belgrad-Helsinki:
23.04.2020 Helsinki-Belgrad 21:20-22:55
27.04.2020 Belgrad-Helsinki 06:35-10.10
* Reittilennot meno-paluu, lentoverot ja ruumaan menevä matkatavara
* Majoitus Queen`s Astoria Design Hotel****, Belgrad
* lentokenttäkuljetus Belgrad lentokettä – hotelli – lentokenttä
* Novo Sadin retki englanninkielisellä opastuksella, Petrovaradin linnoitus ja Hunaja & viini museo sekä lounas retkipäivän aikana.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.