Seychellit_Pool at tropical island_800X600
Seychellit

Seychellien saariryhmää Intian valtameressä ei ole turhaan kutsuttu maailman kauneimmiksi saariksi. Kurkista sisään postikorttimaiseen maisemaan, josta löytyvät valkohiekkaiset korallirannat ja turkoosinvihreä meri palmujen katveesta. Anna ajan pysähtyä ja nauti elämästä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Seychellit

Todellinen unelmien häämatka

Seychellien saariryhmää Intian valtameressä ei ole turhaan kutsuttu maailman kauneimmiksi saariksi. Kurkista sisään postikorttimaiseen maisemaan, josta löytyvät valkohiekkaiset korallirannat ja turkoosinvihreä meri palmujen katveesta. Anna ajan pysähtyä ja nauti elämästä.

Mahe 5 yötä + Praslin 3 yötä

Hintaesimerkkimme 9 pv  häämatkaeduin: 2550 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä koko reitille
* Lentokenttäverot
* Vastaanotto
* Lentokenttäkuljetukset molemmilla saarilla
* Majoitus Berjaya Beau Vallon Bay*****  Mahella 5 yötä
* Majoitus Coco de Mer Hotel**** Praslinilla 3 yötä
* Aamiaiset Mahen saarella ja puolihoidon Praslinin saarella
* Häämatkalaisille hääparin Coctail

Häämatkaedut saadakseen tulee Seychellien hotelleille majoittua 6 kk:n sisällä vihkimisestä.


Seychellit

Retkimahdollisuuksia ja nähtävää Seychelleillä

Asumaton Curieusen saari kävelykierros
Kävelyretki BirdLife Internationalin lintureservaattiin sekä Praslinin saari ja kuuluisa Anse Lazion ranta
Aride, saarikierros kävellen,  Saint Pierren atollit
Praslin – retki Unescon suojelemalle Vallée de Main luonnonsuojelualueelle
Praslin – asumaton Felicitén saari saarikierros
Moyennen saari

Pääsaari Mahe
Tämä viljava, graniittisaari vehreine metsineen ja korkelle kohoavine vuorenhuippuineen tarjoaa erittäin rikkaan eläimistön ja kasviston. Mahen pohjoisosassa sijaitsee suosittu Beau Vallon Bayn ranta-alue, jossa useat viihtyisistä hotelleista sijaitsevat.

Saaren eteläosassa sijaitsee taas vastakohtaisesti pieniä rantoja ja ihastuttavia kyliä, jotka ovat yhdistetty tieverkostolla.

Victoria, saaren pääkaupunki, on charmikas ja luonteikas kaupunki, jonka talot edustavat perinteistä arkkitehtuuria ja josta löytyvät hyvät ostosmahdollisuudet pienissä erikoiskaupoissa.

Praslin
Seychellien ryhmän toiseksi suurin saari sijaitsee 15 min. lentomatkan päässä Mahen pääsaarelta. Tältä luonnonkauniilta saarelta löytyy mm. maailman kauneimmaksi rannaksi nimetty Anse Lazion ranta. Ihastuttavat hotellit ja rento lomatunnelma kutsuvat sinut lomanviettoon!

La Dique
saari sijaitsee vain 7 km Praslinilta ja 45 km Mahelta.

Luonnoltaan rikas ja alkuperäinen saari, jossa kulkuneuvoina ovat edelleen vain polkupyörät ja härkävankkurit. Hotellit sijaitsevat lähinnä saaren länsiosassa, kun taas itäosa on enemmän ja vähemmän jätetty luonnonvaraan. Tänne suosittelemme ainakin päivän retkeä Praslinilta!

MAHE hotelli Berjaya Beau Vallon***** Mahe Island, Seychelles

Viihtyisä hotelliresort Mahen pääsaarella vehreän kasvillisuuden ja kristallinkirkkaiden vesien äärellä. Hotelli sijaitsee kauniilla Beau Vallon Bayn rannalla saaren pohjoisosassa, 5 km päässä saaren pääkaupungista Victoriasta. Tilavat ja viihtyisät huoneet sijaitsevat kaksikerroksisissa rakennuksissa. Huoneissa ilmastointi, väri – tv, puhelin, wc/suihku, hiustenkuivain, minibaari, teen/kahvinkeitin, tallelokero,  parveke

Häämatkalaisille etuina pullollinen kuohuviiniä saavuttaessa, tervetuliaislahja, huonetason nosto superior tai deluxe huoneeseen saatavuuden mukaan sekä puolihoidon varanneille Gala illallinen yhtenä iltana.

Asiakkaat, jotka varaavat majoituksen viimeistään 45 vrk ennen saapumista, saavat etuna hedelmäkorin huoneeseen, yllätyslahjan ja mahdollisen huoneentason noston seuraavaan kategoriaan saatavuuden mukaan.

Minimi 7 yötä varanneille tulee lisäksi etuna illallinen kahdelle ( sis.ruat ) .

 

PRASLIN Coco de Mer Hotel****

Tunnelmallinen, laadukas ja levollinen, luonnon ympäröimä hotelli Praslinin saarella.

Coco de Merin viihtyisä ja romanttinen hotelli sijaitsee Anse Bois de Rosen rannalla saaren eteläosassa Standard ja superior huoneissa ilmastointi, kylpyhuone, puhelin, satelliitti – tv, teen/kahvinkeitin, jääkaappi, tallelokero, hiustenkuivain ja parveke tai terassi. Kaikista huoneista on merinäköala. The Black Parrot Suites sijaitsee Coco-de-Mer hotellin vieressä ja on suunnattu pariskuntien ja yksittäisten matkustajien asumiseen.

Häämatkalla huone on erityisesti koristeltu hääparille ja tarjolla on häämatkacoctail. Hintaan on laskettu häämatka-alennus, joka edellyttää min. 3 yön majoitusta Coco de Mer hotellissa.

Lisäalennuksia ajalla:

1.6. - 19.7. Yövy 4 yötä 3:n hinnalla, samoin 8=6, 12=9, 16=12 alennukset

20.7. - 31.10. Yövy 7 yötä 6:n yön hinnalla
Seychelles_CocodeMer(full res)-49_800X600 Seychelles_Cocodemer_JuniorSuite5_800X600

Seychellit on saarivaltio Intian valtameressä noin 1 600 kilometriä Afrikan mantereesta itään.
Seychellit tunnetaan kirkkaista vesistään, hienosta hiekastaan, rauhallisista rannoistaan sekä kasvi- ja eläinlajeistaan.
Pääkaupunki: Victoria
Virallinen kieli: Ranskan kieli, Englannin kieli, Seychellien kreoli
Valuutta:  Seychellien rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Seychelleillä enintään 30 päivää viisumitta. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Aikaero Suomeen +2
Kesäaika ei käytössä

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.