Seychellit häämatka Mahe-Praslin

Seychellien maisema on niin epäuskottavan kaunis, että tuntuu kuin olisimme päässeet sinisen laguunin kuvauksiin. Seychellit häämatka >

Seychellit häämatka Mahe-Praslin

Romanttinen piilopaikka meren syleilyssä

Valkoinen hiekkaranta, jossa ranta vaihtuu huomaamatta kirkkaaseen meriveteen, palmut antavat pitenevän varjonsa valkoiselle hiekalle ja ainoat löytämänne jalanjäljet voivat hyvinkin olla omanne! Tunnelma on rento ja romanttinen. Seychellit on yksi parhaista sukellus ja snorklaus kohteista ettekä malta odottaa, että pääsette itsekin nauttimaan matkan annista. Täällä on tarpeeksi tekemistä, mutta myös omaa rauhaa häämatkalaisille. Seychellit häämatka Mahe-Praslin voidaan tehdä yhdistelmämatkana toiveienne mukaan.

Seychellit häämatka Mahe-Praslin Intian Valtamerellä

Tämä on Seychellien saariryhmää rauhallisimmillaan, omia pieniä poukamia ja kahdenkeskistä aikaa turkoosinvihreän meren ja värikkään luonnon keskellä. Suosittelemme yhdistämään häämatkaanne kaksi majoitussaarta ja kolmannen, jonne pääsette päiväretkelle vaikkapa katamaraanilla.

Kansainväliset lennot tulevat Mahen saarelle, joka tarjoaa kodin suurimmalle osalle Seychellien väestöstä ja jolla sijaitsee myös kreolilaista kulttuuria edustava, eloisa pääkaupunki Victoria. Pääsaari Mahe on Seychellin saariryhmästä suurin.

Seychellien saaria on kuvattu Noan arkiksi, niin erikoisena ja alkuperäisenä on luonto täällä säilynyt. Onhan tänne nimetty myös kaksi Unescon suojelukohdettakin; Praslinin saarella sijaitseva uskomaton Vallee de Mai, jossa mystinen Coco-de-Mer kookospähkinä kasvaa 15-30 kg kokoiseksi korkealla ikivanhoissa palmuissa, sekä Aldabra, maailman laajin koralliriutta, jossa eläimistön ja kasviston moninaisuus on huikeaa nähtävää jo yhdellä sukelluksella!  Päiväretken päästä La Diguen saarelta löytyy taas maailman kuvatuimmaksi väitetty ranta, henkeäsalpaavan kaunis Anse Source D’argent.

Mahen saari

Seychellien Mahella kannattaa osallistua valmiille retkille ja käydä ympäri saarta ihailemassa neitseellisiä metsiä, reheviä vuorenrinteitä sekä viehättäviä pikkukyliä. Täältä löytyvät häämatkaajille moninaiset aktiviteettimahdollisuudet; kalastusretket, sukellus, purjehdus, golf, kalliokiipeily, kylpyläpalvelut, snorklaus, opastetut kävelyretket ja trekkausreitit.

Praslinin saari

Seychellien Praslin on Seychellin toiseksi suurin saari, joka on aivan omiaan snorklaajille ja sukeltajille, jotka haluavat nähdä värikkään kalalajiston edustajia kirkkaissa vesissä. Mahen ja Prasinin välinen lentomatka kestää vain 15 minuuttia.

Silhouetten saari

Silhouetten saari on erinomainen retkikohde häämatkallanne, saari sijaitsee 20 km päässä Mahen pääsaarelta. Tämä saari tarjoaa upeat  mahdollisuudet sukeltamiseen ja kävelyretkiin. Valkohiekkaiset rannat ja vehreät rinteet ovat tämän saaren tunnusmerkit. Saarta ympäröi koralliriutta ja vedenalainen elämä onkin hyvin värikylläistä.

Seychellit häämatka Mahe-Praslin

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 10 pv:  2440 € / hlö

Mahe 4 yötä + 5 Praslin  yötä

 

Matkaohjelma Esimerkki

Ensimmäinen Päivä:

Matkamme alkaa lennolla Helsingistä kohti trooppista paratiisia, Seychellejä. Saavuttuamme Mahén saarelle, majoitumme Berjaya Beau Vallon Bay -hotelliin. Hotelli sijaitsee upealla Beau Vallon -rannalla, jossa valkoinen hiekka ja turkoosi meri houkuttelevat rentoutumaan heti ensimmäisenä päivänä. Illalla nautimme romanttisesta illallisesta hotellin rantaravintolassa, ihaillen auringonlaskua.

Toinen Päivä:

Päivä alkaa rauhallisesti nauttien hotellin upeasta aamiaisesta meren äärellä. Lähdemme tutustumaan Mahén saaren pääkaupunkiin Victoriaan, joka on yksi maailman pienimmistä pääkaupungeista. Viktorian värikäs markkina-alue tarjoaa paikallisia herkkuja ja käsitöitä. Pysähdymme myös tutustumaan botaniseen puutarhaan, jossa voi ihailla paikallista kasvistoa ja eläimistöä. Illallisen nautimme kuuluisassa ”Marie Antoinette” -ravintolassa, joka tarjoaa perinteisiä seychelliläisiä ruokia.

Kolmas Päivä:

Aamupäivällä suuntaamme kohti Morne Seychellois -kansallispuistoa, joka tarjoaa upeita vaellusreittejä ja henkeäsalpaavia maisemia. Patikoimme halki vehreiden metsien ja ihailemme näkymiä saaren korkeimmilta kohdilta. Iltapäivällä palaamme hotellille rentoutumaan rannalle. Illalla nautimme illallisen hotellin ”Parrot” -ravintolassa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kansainvälisiä ja paikallisia ruokia.

Neljäs Päivä:

Tänään vietämme päivän rannalla rentoutuen ja vesileikeistä nauttien. Voimme kokeilla snorklausta hotellin edustalla olevilla koralliriutoilla tai osallistua hotellin tarjoamiin vesiurheilulajeihin. Iltapäivällä voimme hemmotella itseämme hotellin spa-hoidoilla. Illallisella suuntaamme ”La Perle Noire” -ravintolaan, joka tunnetaan erityisesti herkullisista merenelävistään ja romanttisesta tunnelmastaan.

Viides Päivä:

Aamun valjetessa hyvästelemme Mahén ja suuntaamme kohti Praslinin saarta. Lyhyt lauttamatka vie meidät Praslinille, jossa majoitumme viehättävään Coco de Mer -hotelliin. Saavuttuamme vietämme päivän tutustuen hotellin ympäristöön ja rentoutuen sen upealla yksityisrannalla. Illallisella nautimme hotellin ”Hibiscus” -ravintolassa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.

Kuudes Päivä:

Päivän ohjelmaan kuuluu vierailu Vallée de Mai -luonnonpuistoon, joka on UNESCO

maailmanperintökohde. Puisto on tunnettu ainutlaatuisesta Coco de Mer -palmuistaan ja sen mystisestä tunnelmasta. Lounaan nautimme ”Café des Arts” -ravintolassa, joka sijaitsee kauniilla paikalla meren äärellä. Iltapäivällä voimme rentoutua rannalla tai uima-altaalla. Illallinen hotellin ”Mango Terrace” -ravintolassa kruunaa päivän.

Seitsemäs Päivä:

Tänään suuntaamme päiväretkelle La Diguen saarelle. Pyöräilemme ympäri saarta, vierailemme upeilla rannoilla, kuten Anse Source d’Argent, ja nautimme saaren rennosta tunnelmasta. Lounaan nautimme viehättävässä rantabaarissa, joka tarjoaa tuoreita merenantimia. Iltapäivällä palaamme Praslinille, jossa rentoudumme hotellilla. Illallinen nautitaan romanttisessa ”Curieuse” -ravintolassa, joka tarjoaa paikallisia herkkuja ja upeita merinäköaloja.

Kahdeksas Päivä:

Aloitamme päivän rauhallisesti hotellin terassilla nauttien aamiaisesta. Suuntaamme Anse Lazio -rannalle, joka on yksi maailman kauneimmista rannoista. Vietämme päivän uiden, snorklaten ja nauttien auringosta. Illallisella suuntaamme ”Bonbon Plume” -ravintolaan, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja tarjoaa herkullisia grilliruokia.

Yhdeksäs Päivä:

Päivä alkaa retkellä Cousin Islandille, joka on tunnettu linnuistaan ja kilpikonnistaan. Opastetulla kierroksella pääsemme tutustumaan saaren monimuotoiseen luontoon. Palattuamme Praslinille vietämme iltapäivän rentoutuen hotellilla. Viimeisen illallisen kunniaksi nautimme Coco de Mer -hotellin ”Black Parrot” -ravintolassa, joka tarjoaa gourmet-elämyksiä ja romanttisen tunnelman.

Kymmenes Päivä:

Aamupäivän vietämme vielä nauttien hotellin palveluista ja upeasta ympäristöstä. On aika pakata matkatavarat ja hyvästellä tämä trooppinen paratiisi. Kuljetus vie meidät lentokentälle, josta suuntaamme takaisin Helsinkiin, sydän täynnä upeita muistoja ja uusia kokemuksia.

Tervetuloa unelmienne häämatkalle Seychelleille!

Seychellit Praslin Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites

Coco de Merin viihtyisä ja romanttinen hotelli sijaitsee Anse Bois de Rosen rannalla saaren eteläosassa.

Lue lisää
Seychellit Mahe hotelli Berjaya Beau Vallon

Viihtyisä hotelliresort Mahen pääsaarella vehreän kasvillisuuden ja kristallinkirkkaiden vesien äärellä. Hotelli sijaitsee kauniilla Beau Vallon Bayn rannalla saaren pohjoisosassa, 5 km päässä saaren pääkaupungista Victoriasta.

Lue lisää
Seychellit tekemistä ja käyntikohteita

Retkimahdollisuuksia ja nähtävää Seychelleillä

Asumaton Curieusen saari
Kävelyretki BirdLife Internationalin lintureservaattiin
Aride, Saint Pierren atollit
Praslinin saari ja kuuluisa Anse Lazion ranta
Praslin retki Unescon suojelemalle Vallée de Main luonnonsuojelualueelle
Praslin asumaton Felicitén saari
Moyennen saari

Pääsaari Mahe
Tämä viljava, graniittisaari vehreine metsineen ja korkelle kohoavine vuorenhuippuineen tarjoaa erittäin rikkaan eläimistön ja kasviston. Mahen pohjoisosassa sijaitsee suosittu Beau Vallon Bayn ranta-alue, jossa useat viihtyisistä hotelleista sijaitsevat.

Saaren eteläosassa sijaitsee taas vastakohtaisesti pieniä rantoja ja ihastuttavia kyliä, jotka ovat yhdistetty tieverkostolla.

Victoria, saaren pääkaupunki, on charmikas ja luonteikas kaupunki, jonka talot edustavat perinteistä arkkitehtuuria ja josta löytyvät hyvät ostosmahdollisuudet pienissä erikoiskaupoissa.

Praslin
Seychellien ryhmän toiseksi suurin saari sijaitsee 15 min. lentomatkan päässä Mahen pääsaarelta. Tältä luonnonkauniilta saarelta löytyy mm. maailman kauneimmaksi rannaksi nimetty Anse Lazion ranta. Ihastuttavat hotellit ja rento lomatunnelma kutsuvat sinut lomanviettoon!

La Dique
Luonnoltaan rikas ja alkuperäinen saari, jossa kulkuneuvoina ovat edelleen vain polkupyörät ja härkävankkurit. Hotellit sijaitsevat lähinnä saaren länsiosassa, kun taas itäosa on enemmän ja vähemmän jätetty luonnonvaraan. Tänne suosittelemme ainakin päivän retkeä Praslinilta! Saari sijaitsee vain 7 km Praslinilta ja 45 km Mahelta.

Seychellit

Seychellit on saarivaltio Intian valtameressä noin 1 600 kilometriä Afrikan mantereesta itään.
Seychellit tunnetaan kirkkaista vesistään, hienosta hiekastaan, rauhallisista rannoistaan sekä kasvi- ja eläinlajeistaan.
Pääkaupunki: Victoria
Virallinen kieli: Ranskan kieli, Englannin kieli, Seychellien kreoli
Valuutta:  Seychellien rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Seychelleillä enintään 30 päivää ja passin tulee olla voimassa mielellään 6 kk matkan jälkeen.
Maksuton Visitor Permit saadaan maahan saavuttaessa.
Matkustajalla tulee olla voimassa oleva matkalippu paluuta tai jatkoyhteyttä varten,
vahvistettu hotellimajoitus sekä riittävästi varoja oleskelun ajaksi. (vähintään US$150/päivä). Kaikkien matkustajien on täytettävä maahantulolomake, Travel Authorization, joka
haetaan Seychellien maahantuloviranomaisten kotisivuilta: https://seychelles.govtas.com/
Jos saavut Seychelleille keltakuumeen esiintymisalueelta, vaaditaan keltakuumerokotustodistus (keltainen kansainvälinen rokotustodistus). Myös välilaskut otetaaan huomioon.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Seychellien ympäristövastuumaksu: veloitetaan Seychellien rupioissa per henkilö/yö, matkakohteessa, suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Alle 12-vuotiaille lapsille myönnetään poikkeus Maksuja sovelletaan kolmiportaisesti hotelliluokituksen mukaisesti: • SCR 25 – pienet hotellit, • SCR 75 – keskikokoiset hotellit • SCR 100 – suuret hotellit
Aikaero Suomeen +2 Kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Seychelleillä vallitsee trooppinen ilmasto, joka on aina tasaisen lämmin. Päivän keskilämpötila on Seychelleillä 26-29 astetta ympäri vuoden ja meriveden lämpötila 25-29 astetta. Sadekausi Seychelleillä on marraskuulta maaliskuulle.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsingistä Mahelle ja jatkolennot Praslinille
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset molemmilla saarilla transferoppaan johdolla
* Majoitus Mahella Berjaya Beau Vallon Bay*****   4 yötä ,
Standard luokan huoneessa buffet aamiaisin
* Majoitus Praslinilla Coco de Mer Hotel****  5 yötä,
Standard luokan huoneessa buffet aamiaisin

Lisämaksusta:

* Retket sekä opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Häämatkaedut:

Mahella  kuohuviini ja huonesaatavuuden mukaan mahdollinen huonetason nosto. Puolihoidon valinneille  myös romanttinen illallinen valitsemananne iltana ja hedelmäkori huoneeseen.  Praslinilla hääparin Coctail,  opastettu luontokävelyretki, ilmainen kuljetus Anse Lazion rannalle meno/paluu,  iltapäivä tee/kahvi. Tarjous edellyttää min. 4 yötä Mahella ja min. 5 yötä Praslinilla.

Häämatkaedut saadakseen tulee Seychellien hotelleille majoittua 6 kk:n sisällä vihkimisestä. Majoituspaketin tarjoushinnat tulee varata viimeistään 2 kk ennen saapumista hotellille.  Matkapaketin lopullinen hinta määräytyy lentoyhtiön, sekä hotellien huonetason saatavuuden, sekä yöpymisten määrän mukaan.
Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen matkapaketin, pyytäkää tarjous toimistomme matka-asiantuntijoilta!

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.