USA Siirtomaa aikojen Amerikka autoillen Fly&Drive

Siirtomaa aikojen Amerikka reitillä vieraile Yhdysvaltain Sisällissodan kuuluisimmalla taistelukentällä Gettysburgissä ja näe itsenäisyysjulistus Washingtonissa

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Siirtomaa aikojen Amerikka autoillen Fly&Drive

Washington DC

Yhdysvaltojen pääkaupunki, Washington sijaitsee Potomac-joen varrella, sen naapureita ovat Maryland ja Virginia. Kaupunki nimettiin Yhdysvaltain ensimmäisen presidentin, George Washingtonin mukaan. Yhdysvaltojen liittohallituksen ja useiden kansainvälisten järjestöjen kotipaikana kaupunki on tärkeä maailman poliittinen pääkaupunki. Siirtomaa aikojen Amerikka

Siirtomaa aikojen Amerikka autoillen

Amerikan historiallinen matkareitti omalla autolla alkaa Washingtonista Williamsburgin kautta ja päättyy Philadelphian kautta takaisin Washingtoniin.  Käy katsomassa Philadelphiassa, mistä Amerikka alkoi ja vieraile Independence Hallissa, jossa allekirjoitettiin itsenäisyysjulistus. Muista käydä Washington DCssä nähdäksesi varsinainen itsenäisyysjulistus ja lippu, joka inspiroi tähtilippua suunniteltaessa.

Matka alkaa ja päättyy Washingtoniin, 10 päivää / 9 yötä

Räätälöimme Amerikan ja Washingtonin matkat yhteistyössä kanssanne!

USA Siirtomaa aikojen Amerikka autoillen

 

Kymenmatkat Instagram>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 12 pv:  2490 € / hlö

 

 

Päivä 1.

Saapuminen Washingtoniin, vuokra-auton nouto ja majoittuminen.

Päivä 2: Washington D.C.

Sinulla on koko päivä aikaa tutustua Washingtonin nähtävyyksiin. Aloita tutustuminen Capitol kukkulalta ja jatka matkaa National Mallille, josta löytyvät eräät tärkeimmistä monumenteista ja inspiroivimmista museoista. Lounaan jälkeen voit ylittää Potomac joen ja vierailla Alexandriassa tai ehkäpä haluat vuokrata polkupyörän ja jatkaa kaupungin kiertelyä. Illaksi kannattaa suunnata Georgetownin aluelle, jossa monet kaupungin parhaimmista ravintoloista kilpailevat huomiostasi.

Päivä 3: Washington D.C. – Gettysburg

Jätä pääkaupunki taaksesi ja matkusta Yhdysvaltain Sisällissodan kuuluisimmalle taistelukentälle Gettysburgiin. Alueella on monia reittejä, joita voit kiertää itsenäisesti ja jotka opastavat sinut halki tämän erään Yhdysvaltojen historian merkittävimmistä tapahtumista.

Päivä 4: Gettysburg – Shenandoah

Sinulla on vielä aikaa tutustua Gettysburgiin enne kuin jatkat matkaa Luray Cavernsiin, yhteen maailman kauneimmista luolista. Sen jälkeen matkustat Shenandoah National Parkiin, joka on keidas niin kasveille, eläimille kuin ihmisillekin.

Päivä 5: Shenandoah – Skyline Drive – Charlottesville – Colonial Williamsburg

Aja kohti etelää ja nauti luonnonihmeistä, joita näkyy Skyline Driven varrella – reitti on eräs Amerikan kauneimmista maisemareiteistä. Näet Blue Ridge Mountainsien sinertävät huiput, ja jatkat matkaasi Charlottesvilleen, jossa voit vierailla Monticellossa, Thomas Jeffersonin vuorenhuipulle rakennetussa kodissa. Vieraile Virginian pääkaupungissa Richmondissa, joka on rakennettu kimmeltävän James-joen yläpuolelle ja matkusta James River Plantationsien ohi Williamsburgiin, jossa pääset matkustamaan 200 vuoden taakse.

Päivä 6: Colonial Williamsburg – Norfolk – Virginia Beach

Vieraile Colonial Williamsburgissa ja tutustu sen jälkeen Pohjois-Amerikan ensimmäiseen englantilaisten asuttamaan siirtokuntaan. Jatka Yorktownin taistelukentille, jossa Washingtonin joukot voittivat Kenraali Cornwallin ja tekivät siirtolaisten unelman uudesta valtiosta mahdolliseksi. Jatka halki Norfolkin Virginia Beachiin, jossa 30 mailia hiekkarantaa ja 2 mailin mittaiset rantalaiturit odottavat sinua. On aika rentoutua ja kastaa varpaat valtamereen!

Päivä 7: Virginia Beach

Vietä päivä kaupungissa, joka on Guinnessin Ennätystenkirjassa maailman pisimmän huvilaiturialueensa ansiosta.

Päivä 8: Virginia Beach – Eastern Shore – Annapolis – Baltimore

Aja pohjoiseen halki Chesapeake Bay Bridge-Tunnelin rauhalliseen eastern Shoreen. jatka Marylandin osavaltion puolelle Annapolisiin, joka on Yhdysvaltojen laivastoakatemian kotipaikka. Vieraile State Housessa ja Academyssä ennen kuin jatkat matkaasi Baltimoreen. Illalla kannattaa kierrellä upeasti entisöidyssä Inner Harborissa ja nauttia paikallisista herkuista joissakin alueen monista ravintoloista.

Päivä 9: Baltimore – Philadelphia

Matkusta Philadelphiaan, jotka kutsutaan myös nimellä ’City of Brotherly Love’. Täältä historiallisesta kaupungista löytyy niin Independence Hall kuin Liberty Bell. Philadelphiassa on myös maailmanluokan museoita ja loistavia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia.

Päivä 10: Philadelphia – Washington

Tänään on aikaa tutustua Philadelphiaan hieman enemmän, ennen kuin lähdet iltapäivällä Washingtoniin, D.C.:hen. Jos et nähnyt DC:n monumentteja yöllä matkasi alussa, tänään on tilaisuutesi tehdä niin.

Päivä 11: Washington

Aja takaisin washingtoniin ja palauta vuokra-auto lentokentälle ennen paluulentoasi.


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Washington-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneissa 10 yötä, 3* hotellissa ohjelman mukaan
* Matkaohjelmassa mainitut palvelut
* Autonvuokraus Nissan Versa tai vastaava
Autonvuokraus hinta sisältää verot ja lisämaksut, täyden vakuutuksen, 2. kuljettajan ja tankillisen polttoainetta.

Lisämaksusta:

* Deluxe –hotellipaketti (huomioikaa, että osassa kohteita ei ole saatavilla kuin kahden tähden hotelleja)
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >