USA Siirtomaa aikojen Amerikka autoillen Fly&Drive

Siirtomaa aikojen Amerikka reitillä vieraile Yhdysvaltain Sisällissodan kuuluisimmalla taistelukentällä Gettysburgissä ja näe itsenäisyysjulistus Washingtonissa

USA Siirtomaa aikojen Amerikka autoillen Fly&Drive

Washington DC

Yhdysvaltojen pääkaupunki, Washington sijaitsee Potomac-joen varrella, sen naapureita ovat Maryland ja Virginia. Kaupunki nimettiin Yhdysvaltain ensimmäisen presidentin, George Washingtonin mukaan. Yhdysvaltojen liittohallituksen ja useiden kansainvälisten järjestöjen kotipaikana kaupunki on tärkeä maailman poliittinen pääkaupunki. Siirtomaa aikojen Amerikka

Siirtomaa aikojen Amerikka autoillen

Amerikan historiallinen matkareitti omalla autolla alkaa Washingtonista Williamsburgin kautta ja päättyy Philadelphian kautta takaisin Washingtoniin.  Käy katsomassa Philadelphiassa, mistä Amerikka alkoi ja vieraile Independence Hallissa, jossa allekirjoitettiin itsenäisyysjulistus. Muista käydä Washington DCssä nähdäksesi varsinainen itsenäisyysjulistus ja lippu, joka inspiroi tähtilippua suunniteltaessa.

Matka alkaa ja päättyy Washingtoniin, 10 päivää / 9 yötä

Räätälöimme Amerikan ja Washingtonin matkat yhteistyössä kanssanne!

USA Siirtomaa aikojen Amerikka autoillen

 

Kymenmatkat Instagram>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 12 pv:  2490 € / hlö

 

 

Päivä 1.

Saapuminen Washingtoniin, vuokra-auton nouto ja majoittuminen.

Päivä 2: Washington D.C.

Sinulla on koko päivä aikaa tutustua Washingtonin nähtävyyksiin. Aloita tutustuminen Capitol kukkulalta ja jatka matkaa National Mallille, josta löytyvät eräät tärkeimmistä monumenteista ja inspiroivimmista museoista. Lounaan jälkeen voit ylittää Potomac joen ja vierailla Alexandriassa tai ehkäpä haluat vuokrata polkupyörän ja jatkaa kaupungin kiertelyä. Illaksi kannattaa suunnata Georgetownin aluelle, jossa monet kaupungin parhaimmista ravintoloista kilpailevat huomiostasi.

Päivä 3: Washington D.C. – Gettysburg

Jätä pääkaupunki taaksesi ja matkusta Yhdysvaltain Sisällissodan kuuluisimmalle taistelukentälle Gettysburgiin. Alueella on monia reittejä, joita voit kiertää itsenäisesti ja jotka opastavat sinut halki tämän erään Yhdysvaltojen historian merkittävimmistä tapahtumista.

Päivä 4: Gettysburg – Shenandoah

Sinulla on vielä aikaa tutustua Gettysburgiin enne kuin jatkat matkaa Luray Cavernsiin, yhteen maailman kauneimmista luolista. Sen jälkeen matkustat Shenandoah National Parkiin, joka on keidas niin kasveille, eläimille kuin ihmisillekin.

Päivä 5: Shenandoah – Skyline Drive – Charlottesville – Colonial Williamsburg

Aja kohti etelää ja nauti luonnonihmeistä, joita näkyy Skyline Driven varrella – reitti on eräs Amerikan kauneimmista maisemareiteistä. Näet Blue Ridge Mountainsien sinertävät huiput, ja jatkat matkaasi Charlottesvilleen, jossa voit vierailla Monticellossa, Thomas Jeffersonin vuorenhuipulle rakennetussa kodissa. Vieraile Virginian pääkaupungissa Richmondissa, joka on rakennettu kimmeltävän James-joen yläpuolelle ja matkusta James River Plantationsien ohi Williamsburgiin, jossa pääset matkustamaan 200 vuoden taakse.

Päivä 6: Colonial Williamsburg – Norfolk – Virginia Beach

Vieraile Colonial Williamsburgissa ja tutustu sen jälkeen Pohjois-Amerikan ensimmäiseen englantilaisten asuttamaan siirtokuntaan. Jatka Yorktownin taistelukentille, jossa Washingtonin joukot voittivat Kenraali Cornwallin ja tekivät siirtolaisten unelman uudesta valtiosta mahdolliseksi. Jatka halki Norfolkin Virginia Beachiin, jossa 30 mailia hiekkarantaa ja 2 mailin mittaiset rantalaiturit odottavat sinua. On aika rentoutua ja kastaa varpaat valtamereen!

Päivä 7: Virginia Beach

Vietä päivä kaupungissa, joka on Guinnessin Ennätystenkirjassa maailman pisimmän huvilaiturialueensa ansiosta.

Päivä 8: Virginia Beach – Eastern Shore – Annapolis – Baltimore

Aja pohjoiseen halki Chesapeake Bay Bridge-Tunnelin rauhalliseen eastern Shoreen. jatka Marylandin osavaltion puolelle Annapolisiin, joka on Yhdysvaltojen laivastoakatemian kotipaikka. Vieraile State Housessa ja Academyssä ennen kuin jatkat matkaasi Baltimoreen. Illalla kannattaa kierrellä upeasti entisöidyssä Inner Harborissa ja nauttia paikallisista herkuista joissakin alueen monista ravintoloista.

Päivä 9: Baltimore – Philadelphia

Matkusta Philadelphiaan, jotka kutsutaan myös nimellä ’City of Brotherly Love’. Täältä historiallisesta kaupungista löytyy niin Independence Hall kuin Liberty Bell. Philadelphiassa on myös maailmanluokan museoita ja loistavia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia.

Päivä 10: Philadelphia – Washington

Tänään on aikaa tutustua Philadelphiaan hieman enemmän, ennen kuin lähdet iltapäivällä Washingtoniin, D.C.:hen. Jos et nähnyt DC:n monumentteja yöllä matkasi alussa, tänään on tilaisuutesi tehdä niin.

Päivä 11: Washington

Aja takaisin washingtoniin ja palauta vuokra-auto lentokentälle ennen paluulentoasi.

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

USA Washington DC tekemistä ja käyntikohteita

Big Bus Tour on National Mallin virallinen kiertoajelu.

Kahden päivän delux –lippu sisältää kaikki kolme Washingtonin kiertoajelureittiä. Kaksikerroksinen bussi ja yli 40 pysäkkiä tarjoavat parhaan mahdollisen tavan tutustua Washingtoniin ja sen nähtävyyksiin. Istu katselemassa ikonisia nähtävyyksiä ja monumentteja, jotka tekevät Yhdysvaltojen pääkaupungista niin ainutlaatuisen ja helposti tunnistettavan. Voit poistua kyydistä milloin haluat ja tutustua nähtävyyksiin omaan tahtiisi ja palata bussin kyytiin miltä tahansa reitin pysäkeistä. Matkalla nauhoitettu opastus kertoo sinulle kaupungin nähtävyyksistä ja historiasta. Lippu on voimassa kaksi päivää.

USA New York tekemistä ja käyntikohteita

New Yorkissa näet nämä:

Vapaudenpatsas, Broadway, Empire State Building, Greenwich Village, Metropolitan Museum, Central Park, Times Square, pilvenpiirtäjät, Nykytaiteen museo MoMA, Fifth Avenue, valtavat tavaratalot, Metropolitan-ooppera, jazz, Harlem, Wall Street, keltaiset taksit.

* Risteily Hudsonjoella päivällä kaupunkia katsellen ja illalla valoja ihaillen
* YK:n päämaja
* Radio City Music Hallissa elokuvailta. Väliajalla maailmankuulu show
* Gospel-tilaisuudet Harlemissa.
* Etsi Amerikkaan muuttanutta esi-isää Ellis Islandin maahantuloluetteloista

* Midtown ja Lower Manhattanin loisto. Näe maailman tunnetuin kaupunkisiluetti ja näe Vapaudenpatsas lähietäisyydeltä. Risteily kiertää jokaisen nähtävyyden kahdesti, jotta sinulla on paras mahdollinen tilaisuus napata täydellinen valokuva suosikkinähtävyydestäsi.

* One World Observatory tarjoaa ainutlaatuisen panoraamanäkymän yli New Yorkin, sen kaikkein ikonisimpien näkymien ja kaupunkia ympäröivien vesialueiden. One World Observatory on läntisen pallonpuoliskon korkeimman rakennuksen, 541 metriä korkean One World Trade Centerin huipulla, kerroksissa 100, 101 ja 102. Yksi viidestä hissistä vie sinut korkeuksiin alle minuutissa ja voit vierailla See Forever Theatressa, Discovery tasolla tai katselemassa näkymiä.

* New York TV & Movie Sites –kierros vie sinut tutustumaan New Yorkin parhaimpiin elokuvakohteisiin.Opastettu bussikierros vie sinut tutustumaan yli 60 kohteeseen, jotka olet nähnyt suosikkielokuvissasi ja TV-sarjoissasi. Opas johtaa teidät tämän maailman filmatuimman kaupungin halki ja tutustuttaa teidät eräisiin kaupungin tunnetuimpiin kohteisiin ja jakaa kanssanne elokuvamaailman salaisuuksia. Kierrä suosikkihahmojesi jalanjäljissä ja näe, kuinka elokuvat muuttuvat todeksi New Yorkissa.

* The All Around Town Tour –sisältää kaikki viisi Hop on, hop off –bussilinjaa, joilla näet Manhattanin, Brooklynin ja Bronxin parhaimmat nähtävyydet kaksikerroksisen bussin kyydistä. Käytössäsi on yli 50 pysäkkiä ja vaihtopistettä, joissa voit vaihtaa yhdeltä linjalta toiselle. Näe kaikki mahdollinen Times Squarelta Battery Parkiin ja Empire State Buildingilta Harlemiin. The All Around Town Tour on selostettu englanniksi ja hintaan sisältyy Downtown Tour, Uptown Tour, Bronx Tour, the Night Tour, Hop-on, hop-off Sightseeing Ferry sekä joko New York Historical Society Museum tai Museum of the City of New York sekä Eat&Play –alennuskortti.

* Helikopterikierros
Istu mukavasti helikopterissa ja nauti miellyttävästä satamakierroksesta ja kaukaisuudessa näkyvästä Verrazano sillasta. Lennä pitkin Hudson-jokea ja ihastele niin ihmiskäsien luomaa George Washington siltaa kuin luonnon muovaamia New Jersey palisades –kallioita. Näet nähtävyyksiä, kuten Yankee Stadiumin (ei pelipäivinä), Columbian yliopiston ja Harlemin. Nauti Manhattanista lintuperspektiivistä ja näe kaikki tärkeimmät nähtävyydet: Vapaudenpatsas, Ellis Island, pilvenpiirtäjät ja Central Park.

* Broadwayn show-esitykset
’Broadway’ viittaa 41 ammattilaisteatteriin, jotka sijaitsevan Midtown manhattanin Broadwayn Theatre Districtissä ja Lincoln Centerissä. Teattereissa on ympäri vuoden tarjolla maailmanluokan musikaaleja. Oopperan kummitus, Leijonakuningas, Les Miserables, Cats… Vaihtoehtoja on lähes loputtomiin!

* Legoland New York
Heinäkuussa 2020 aukeaa New Yorkiin kaikkien lasten ja lastenmielisten taivas: Legoland New York. Kohteessa on yli 50 huvipuistolaitetta, show-esityksiä ja Lego-teemaisia kohteita. Luvassa on ritareita ja prinsessoja, merirosvoja ja tietysti miljoonia Lego-palikoita.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Washington-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneissa 10 yötä, 3* hotellissa ohjelman mukaan
* Matkaohjelmassa mainitut palvelut
* Autonvuokraus Nissan Versa tai vastaava
Autonvuokraus hinta sisältää verot ja lisämaksut, täyden vakuutuksen, 2. kuljettajan ja tankillisen polttoainetta.

Lisämaksusta:

* Deluxe –hotellipaketti (osassa kohteita on saatavilla vain 2* hotelleja)
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.