Skotlanti Skotti-tislaamo ja Loch Lomond ryhmämatka

Skotlanti ryhmille matkalla tutustumme viskin valmistukseen ja viskin aromeihin. Matkaamme Perthin kaupungin kautta kohti Blairin linnaan ja Edinburghiin.

Skotlanti Skotti-tislaamo ja Loch Lomond ryhmämatka

Edinburgh, Skotti-tislaamo ja Loch Lomond

Skotlanti ryhmille matkalla pääset kokemaan Skotlannin upeat ja unohtumattomat maisemat! Koet ja näet historian havinaa Edinburghin kaupungissa, unohtamatta upeita linnoja ja viskitislaamoja. Rosslyn kappeli lähellä Edinburghhia on Da Vinci Code elokuvan katsoneille mieluinen ja mielenkiintoinen kohde. Matkaamme Edinburgista Loch Lomondille ja St. Andrewsiin. Matkalla voimme ostaa skotlantilaista villaa ja tutustumme viskin valmistukseen.

Skotlanti ryhmille

Aamiaisen jälkeen lähdemme taas oppaamme johdolla Edinburgista ja matkustamme Strirlingin kaupunkiin, jossa tutustumme kuuluisaan Stirlingin linnaan. Täältä matkamme jatkuu kohti Loch Lomondia. Lähellä Loch Lomondia sijaitsevassa Aberfoylessa  käymme Scottish Wool – villamyymälässä, täältä matka jatkuu kohti Glenturret viskitislaamoa, joka on Skotlannin vanhin tislaamo. Se aloitti toimintansa vuonna 1775.

Scotch whisky

Tutustumme viskin valmistukseen ja maistelemme viskin aromeja. Matkaamme Perthin kaupungin kautta kohti Pitlochryin viehättävää pientä  kaupunkia, jossa majoitumme yhdeksi yöksi. Tutustumme kuuluisaan Blairin linnaan ja sen menneisyyteen. Vierailemme tietysti myös St Andrew’sin kaupungissa, jossa on maailmankuulu golf-kenttä ja yliopisto, josta prinssi William valmistui.


Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 1295 € / hlö

1 päivä

Lähdemme Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Skotlantia. Bussi ja opas tapaavat ryhmän lentoasemalla, josta on kuljetus hotelliin Edinburghissa. Illaksi voimme järjestää mukavan tervetuloillallisen juomineen.

2 päivä

Aamiainen hotellissa.
Aamupäivällä lähdemme oppaamme johdolla hotellista kierrokselle, jonka aikana tutustutaan Edinburgiin ja kuuluisaan Edinburghin linnaan

Vierailemme Palace of Holyroodissa, joka on kuningasperheen virallinen asunto  Skotlannissa. Tutustumme Royalt Yach Britannia laivaan, joka on kuningattaren entinen alus. Alus sijaitsee hieman Edinburghin ulkopuolella, Leithin satamassa.

Vierailemme kauniissa Rosslyn kappelissa. Retki kestää noin 4 tuntia.  Tämä Rosslyn linna sijaitsee lähellä Edinburghia, n 11 km Edinburgista lounaaseen. Rosslyn kappeli on Da Vinci Code kirjan lukeneille mieluinen ja mielenkiintoinen kohde.

3 päivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme taas oppaamme johdolla Edinburgista ja matkustamme Strirlingin kaupunkiin, jossa tutustumme kuuluisaan Stirlingin linnaan. Täältä matkamme jatkuu kohti Loch Lomondia. Lähellä Loch Lomondia sijaitsevassa Aberfoylessa  käymme Scottish Wool – villamyymälässä, täältä matka jatkuu kohti Glenturret viskitislaamoa, joka on Skotlannin vanhin tislaamo. Se aloitti toimintansa vuonna 1775.

Tutustumme viskin valmistukseen ja maistelemme viskin aromeja. Lounas tislaamon ravintolassa. Lounaan jälkeen matkaamme Perthin kaupungin kautta kohti Pitlochryin viehättävää pientä  kaupunkia, jossa majoitumme yhdeksi yöksi.  Illallinen hotellissa

4 Päivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme hotellista oppaamme johdolla ja matkaamme Blairin linnaan. Tutustumme linnan menneisyyteen.

Tämän jälkeen matkamme jatkuu  kohti St Andrew’sin kaupunkia, jossa on maailmankuulut golf-kenttä ja yliopisto, josta mm. prinssi William valmistui.

St Andrews Links on mailman suurin golfin peluupaikka, jossa on kaikkiaan 6 kenttää, yksi näistä on tunnettu Old Course.

Matkamme jatkuu Edinburghin kentälle, josta iltalento kotiin.


Skotlanti Edinburgh tekemistä ja käyntikohteita

Edinburghin linna

Edinburghin linna on korkealle kalliolle rakennettu upea vanha linnoitus Edinburghin keskustassa. Nykyisen linnan vanhin rakennus on Pyhän Margaretin kappeli (St Margaret’s Chapel).  Linnan korkeimmalla kohdalla, Crown Squarella, sijaitsee ritarisali (The Great Hall), sekä kuninkaallinen palatsi (Royal Palace). Nykyään linna on yksi Skotlannin suosituimmista nähtävyyksistä.

Holyroodin palatsi

Yhdistyneen kuningaskunnan kuningasperheen Skotlannin-asuntona palveleva Barokkityylinen Holyroodin palatsi sijaitsee idyllisellä paikalla Royal Mile -kadun päässä. Palatsi on tärkeä maamerkki, ja se muistuttaa maan vaiherikkaasta ja myrskyisästä historiasta.

St Giles’ Cathedral

St Gilesin katedraali eli High Kirk of Edinburgh on Skotlannin kirkkoon kuuluva maailman presbyteriaanien pääkirkko Edinburghin vanhassa kaupungissa Royal Milen varrella. Katedraalin torni on Edinburghin tunnetuimpia maamerkkejä, ja kirkko on suosittu turistinähtävyys.

Scott Monument

Scottin muistomerkki on Edinburghissa sijaitseva kirjailija Walter Scottin kunniaksi pystytetty, tyliltään viktoriaanista uusgotiikkaa edustava muistomerkki ja 61 metriä korkea näkötorni.  Se sijaitsee aivan Waverleyn rautatieaseman vieressä. Rautatieaema on nimetty Scottin samannimisen romaanin mukaan. Monumentin alatasanteella olevan Scottin ja hänen koiransa Maidan patsaan teki kuvanveistäjä John Steell. Muistomerkissä on 64 Scottin teoksiin liittyvää hahmoa, joiden tekemiseen osallistui useita kuvanveistäjiä.

Arthur’s Seat

Arthur’s Seatin huippu sijaitsee Edinburghin kaupungin keskellä seisovan  Holyroodin kukkuloilla. Arthur’s Seatin huippu kohoaa noin 250 metriä kaupunkia korkeammalle ja sieltä avautuu erinomainen näköala kaupunkiin.

Royal Mile

Royal Mile sijaitsee Edinburghin vanhankaupungin sydämessä, alkaa Edinburghin linnasta ja päättyy Palace of Holyroodhousn juurelle. Nimi juontaa juurensa perinteisestä kuninkaiden ja kuningattareiden kulkuereitistä.
Royal Mile reitillä on monia historiallisia rakennuksia, joihin kannattaa tutustua lähemmin, kuten Gladstone’s Land, Writers’ Museum, Mary King’s Close, Tron Kirk, John Knox House ja Edinburghin museo. Jos haluat kuitenkin saada todellista makua menneisyydestä, astu ajassa taaksepäin, tutustu vanhaan kaupunkiin, sen kapeisiin käytäviin ja kujiin jotka reunustavat Royal Milea, esimerkiksi Riddles Court, Tweedale Court, Bakehouse Close ja Dunbar’s Close.

Rosslyn Chapel

Rosslyn Chapel on nauttinut rikkaasta ja joskus myrskyisästäkin historiasta. Sen ympäristön kauneus Midlothianin maaseudulla ja sen koristeellisen kivityön salaperäinen symboliikka ovat inspiroineet, houkutelleet ja kiehtoneet kirjailijoita, taiteilijoita ja vierailijoita siitä lähtien, kun Sir William St Clair perusti Rosslynin kappelin vuonna 1446.

Rosslyn Chapel nousi maailmanlaajuisesti tunnetuksi Dan Brownin kirjoittaman Da Vinci Code -romaanin kautta, joka julkaistiin vuonna 2003. Tarinan päähenkilöt, Robert Langdon ja Sophie Neveu, tutkivat murhaa Louvressa ja seuraavat vihjeitä mysteerin selvittämiseksi ja tämä tapahtumaketju vie heidät Lontooseen ja sitten lopulliseen ratkaisuun Rosslynin kappeliin. 

HMY Britannia

HMY Britannia on entinen Britannian kuningasperheen huvijahti.

 


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Hotellit vahvistuu tilausvaiheessa.

Skotlanti

Skotlanti/Yhdistynyt kuningaskunta tunnetaan etenkin linnoistaan joita sieltä löytyykin runsain määrin. Unohtamatta tietenkää viskitislaamoja joihin kannattaa ehdottomasti tehdä tutustumisretki.
Pääkaupunki: Lontoo/Edinburg (Skotlanti)
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Englannin punta
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsinki-Edinburg-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus hyvätasoisissa hotelleissa jaetussa kahden hengen huoneissa
* Aamiaiset hotellissa
* Sisäänpääsymaksut ja retket Edinburgin linnaan, Holyrood palatsiin,
Royal Yacht Britanniaan, Stirlingin linnaan, Glenturretin tislaamoon
sekä Blairin linnaan
* Englanninkielisen oppaan palvelut koko matkan ajan
* Kuljetukset paikallisella hyvätasoisella turistibussilla

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Ryhmille minimi 20 henkilöä.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>