Slovakia Bratislava Joulutorit

Bratislava Joulutorit -puhallinmusiikin ja torimyyjien hilpeyden sävyttämät markkinat sopivat ystävysten ja matkailijoiden kohtauspaikaksi. Bratislavan matkat >

Slovakia Bratislava Joulutorit

Romanttiset joulumarkkinat

Kulttuuritapahtumia ja gastronomiaa täynnä olevan syksyn jälkeen tulee kaupungin romanttisin aika. Kylmä sää tai lumi eivät estä paikallisia ja vierailijoita täyttämästä katuja ja aukioita, jotka muuttuvat jäähalliksi, kauniiksi sisustetuiksi kujiksi ja perinteisiksi joulumarkkinoiksi. Maagisen tunnelman kruunaa herkullinen paikallisten herkkujen tuoksu. Bratislava toivottaa hyvää joulua! Kansanlauluja ja tansseja esitetään joulumarkkinoiden lavoilla marras- ja joulukuussa. Talvi Bratislavassa on myös täynnä hienoja konsertteja, ooppera- ja balettiesityksiä Slovakian kansallisteatterissa. Kaupungin keskustan aukiot tarjoavat sinulle talviluistelumahdollisuuden useilla hyvin valmistetuilla ulkoilualueilla. Bratislava Joulutorit matkan voit myös yhdistää Wienin matkaasi.

Bratislava joulutorit

Bratislavan perinteiset joulumarkkinat Slovakiassa. Joulunajan puhallinmusiikin ja torimyyjien hilpeyden sävyttämät markkinat sopivat niin ystävysten kuin matkailijoidenkin kohtauspaikaksi.  Tule mukaan nauttimaan slovakialaisia jouluruokia, kuten mausteisia piparkakkuja, perunaohukaisia ja monia muita slovakialaisia herkkuja, joita kannattaa ehdottomasti maistaa! Matkat Bratislavaan räätälöimme toiveidesi mukaan.

Slovakia Bratislava Joulutorit

Teemamatkat>>

Kymenmatkat Facebookissa>>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 679 € / hlö

Joulumarkkinat:


Bratislava’n suosittuja Joulumarkkinat

Torit ovat avoinna yleensä 10.00 – 22.00.

Bratislavan joulumarkkinat ovat todella upeita, ja hyvin aitoja. Täällä voit maistella paikallisia ruokia, juomia, välipaloja ja tietysti ostaa slovakialaisten taiteilijoiden aitoja käsintehtyjä tuotteita. Keskustan markkinat sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä toisistaan, joten voit käydä kaksilla joulumarkkinoilla samana päivänä.

* Pääaukio vanhakaupunki Vanha raatihuone
Markkinoille on pystytetty kymmeniä kojuja, joissa on tarjolla perinteistä ruokaa ja juomaa, sekä perinteisiä aitoa Slovakialaisen käsityönä valmistettuja lahjoja. Torin kulmalla on suuri joulukuusi, esiintymislavan vieressä. Musiikkiesityksiä on tarjolla joka viikonloppu.

* Hviezdoslavovo-aukio
Täällä on tarjolla pikkunaposteltavaa, ruokaa ja juomaa useissa eri kojuissa. Torin keskellä on suuri joulukuusi, täällä voit laittaa luistimet jalkaan ja nauttia tunnelmasta luistellen. Esiintymislavalla on ohjelmaa viikonloppuisin.

* Bratislavan linna
tämä on loistava paikka nauttia joulun tunnelmasta Bratislavan parhaimmalta paikalta ja nauttia uskomattoman upeasta näköalasta.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Joulun Taikaa Bratislavassa: 4 päivää

Päivä 1: Helsinki – Bratislava

Matkamme alkaa lennolla Helsingistä Bratislavaan. Saavuttuamme Bratislavan lentokentälle meitä odottaa lentokenttäkuljetus, joka vie meidät hotellille kaupungin keskustassa. Illalla voimme rentoutua ja nauttia ensimmäisestä illasta Bratislavassa.

Päivä 2: Tutustuminen Bratislavaan

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Bratislavan nähtävyyksiin kaupunkikierroksen merkeissä. Käymme vanhassakaupungissa, jossa voimme ihailla historiallisia rakennuksia ja kapeita katuja. Vierailemme myös Bratislavan linnassa, josta avautuvat upeat näkymät yli kaupungin ja Tonavan. Iltapäivällä voit tutustua joulutoriin pääaukiolla, joka tarjoaa runsaan valikoiman paikallisia herkkuja ja käsitöitä.

Päivä 3: Joulutorien lumo ja Devinin linna

Aloitamme päivän vierailemalla toisella joulutorilla kaupungissa, esimerkiksi Hviezdoslav-aukiolla. Täällä voit maistella perinteisiä slovakialaisia jouluruokia ja hankkia lahjoja rakkaillesi. Iltapäivällä teemme retken lähellä sijaitsevaan Devinin linnaan, joka sijaitsee Tonavan ja Moravan yhtymäkohdassa. Devinin linna tarjoaa upeat maisemat ja mielenkiintoisen historiallisen kokemuksen.

Päivä 4: Paluu Helsinkiin

Viimeisenä päivänä voit vielä viimeistellä joululahjaostokset ja nauttia viimeisistä hetkistä Bratislavan joulutorien tunnelmassa. Myöhemmin päivällä lentokenttäkuljetus vie meidät takaisin Bratislavan lentokentälle, josta lennämme takaisin Helsinkiin. Matkalaukut täynnä joulun tunnelmaa ja sydämissämme ikimuistoisia hetkiä Bratislavasta, palaamme takaisin arkeen.

Christmas market_warm clothes_800X600

Ibis Bratislava Centrum Hotel***

sijaitsee aivan Nitran sydämessä, tarjoten kauniit näkymät kohti teatteria, kävelykatua, linnaa ja historiallista keskustaa. WiFi on käytettävissä maksutta koko hotellissa.

Bratislava_Ibis Bratislava Centrum Hotel_400x300 Bratislava_Ibis Bratislava Centrum Hotel_ulko_400x300

 

 

Slovakia Bratislava tekemistä ja käyntikohteita

Bratislava on Slovakian poliittinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus. Siellä on Slovakian presidentin, parlamentin ja hallituksen toimitilat ja useita yliopistoja, teattereita, museoita ja muita merkittäviä kulttuuri-, talous- ja oppilaitoksia. Bratislava on myös Slovakian pääkaupunki.

* Bratislavan linna
Korkealla kukkulalla sijaitseva Bratislavan linna on kaupungin suosituin nähtävyys ja vierailupaikka.
Linna ja sen tornit kohoavat 150 metriä vedenpinnan yläpuolelle, ja Tonovan rannalta katsottuna linna erottuu radikaalisti muusta maisemasta. Bratislavan linnaan kuuluvat muun muassa linnaportti ja leveät suojamuurit.

* Pyhän Martinin katedraali
Linnankukkulan juurella sijaitsee alun perin 1200- luvulla romaaniseen tyyliin rakennettu kirkko.
Katedraalissa on kruunattu 11 Unkarin kuningasta. Harmaakivisessä katedraalissa on kruunattu muun muassa keisarinna Maria Teresia. Ylhäällä kirkon tornissa säilytetään tarkkaa kopiota Pyhän Stephenin kruunusta.

* Arkkipiispan palatsi
Palatsi valmistui vuonna 1781 ja rakennettiin Arkkipiispa Josef Bathyánia varten. Upeasti restauroitu palatsirakennuksen sanotaan Bratislavan kauneimmaksi rakennukseksi. Klassiseen tyylin rakennettu palatsi toimii nykyään pääasiassa Bratislavan kaupungin galleriakokoelmatiloina.

* Devínin linna
Devínin rauniolinna sijaitsee Bratislavasta länteen Devínin alueella Kalliolla. Linna on arkeologisessa ja historiallisessa mielessä erittäin merkittävä. Linna toimi tärkeänä sotilaallisena keskuksena ja linnake näytteli tässä merkittävää roolia. Vuonna 1809 Napoleonin joukot valtasivat ja räjäyttivät linnan.

* Slovakian kansallismuseo
Slovakian kansallismuseo esittelee nimensä mukaisesti Slovakian historiaa, politiikkaa, ihmisiä ja kulttuuria.
Slovakian värikkään ja monikulttuurisen historian ansiosta museon anti on mielenkiintoista.
Bratislavan vanhassa kaupungissa sijaitseva kansallismuseo on yhdistetty luonnonhistorialliseen museoon.

* Slovakian kansallisteatteri
Bratislavan vanhassa kaupungissa sijaitseva kaunis renessanssityylinen teatteri, on ainoita kaupungin vanhoista rakennuksista joita käytetään yhä edelleen alkuperäiseen tarkoitukseen.
Rakennus on Bratislavan arkkitehtuurin helmi, jossa järjestetään säännöllisesti laadukkaita ooppera- ja balettiesityksiä. Rakennus valmistui vuonna 1886, ja kaksi vuotta myöhemmin Ganymeden suihkulähde rakennettiin oopperatalon edustalle.

* Bratislava Shoppailu
Bratislavan vanhassa kaupungissa on paljon pieniä liikeitä, jotka myyvät käsitöitä ja uniikkeja tuotteita.
Kaupungin uudella puolella on pari ostoskatua, jotka ovat etenkin hyviä jos haluaa vierailla kansainvälisissä ketjuliikkeissä, tavarataloissa ja ostoskeskuksissa. Yksi kaupungin suosituimmista ostoskaduista on Obchodná ulica, kadulta löytyy lukuisia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita.

Slovakia

Slovakia tunnetaan Tatra vuoristosta ja kauniista Tonavasta.
Pääkaupunki: Bratislava
Virallinen kieli: Slovakki
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Munchen – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset Wien – Bratislava – Wien
(Wienin kentälle matkaa noin 45 km Bratislavasta.)
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomen/englanninkieliset opastukset
* Joulutorikierrokset opastettuna
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.