Slovakia, Tsekki, Unkari ja Itävalta ryhmämatka

Slovakian matka tarjoaa huikeasti nähtävää vuoristoiset maisemien lisäksi sekä lisäksi Tsekin Määrin, Unkarin Pannonhalman luostarin ja Itävallan Wienin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Slovakia, Tsekki, Unkari ja Itävalta ryhmämatka

Viiniä, ruokaa ja kauniita maisemia

Kulttuurin ja luontonsa puolesta Slovakialla on matkailijalle huikean paljon tarjottavaa. Suurinta osaa maasta hallitsevat vuoristoiset maisemat ja pienet sekä vuolaasti virtaavat joet. Luontoaankin paremmin maa tunnetaan kulttuuristaan, johon on vuosisatojen varrella tullut vaikutteita kaikista ympäröivistä maista.

Slovakia, Tsekki, Unkari ja Itävalta ryhmämatka

Tsekin itäisen osan, Määrin, maisemaa hallitsevat kumpuilevat maastot, pienvesistöt ja viinitarhat. Pannonhalman luostari Unkarin puolella kuuluu  myös retkemme ohjelmaan sekä Itävallan pääkaupunki Wien.

Slovakia, Tsekki, Unkari ja Itävalta ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 6 pv: 1195 €/hlö

1. pv

Saavumme Wienin lentokentälle Finnairin aamulennolla 9:40. Vastassa lentokentällä on suomenkielinen matkaisäntämme, joka ohjaa vieraat bussille, jolla ajamme Wienin keskustaan. Wienissä paikallinen suomalainen opas esittelee meille kaupunkia bussikierroksella ja vierailemme Schönbrunnin keisarillisella linnalla.

Kierroksella näemme mm. Tonavan monet kolme haaraa Wienissä, Praterin huvipuiston, Ring-kehäkadun palatsit ym. Linnavierailun jälkeen jalkaudumme Vanhaan kaupunkiin ja nautimme wieniläistyylisen lounaan Bermuda Fraue -ravintolassa. Lounaan jälkeen tutustumme vielä jalkaisin kävelykeskustaan, jonka jälkeen bussimme vie meidät Ananas****-hotellille. Majoittumisen jälkeen illalla on vielä mukavasti vapaata aikaa lähteä vaikkapa Praterin huvipuistolle tai keskustaan illalliselle.

2. pv

Aamiaisen jälkeen pakkaamme tavarat bussiin ja jatkamme matkaa Tsekin tasavaltaan eteläiseen Määriin. Parin tunnin ajomatkan jälkeen tulemme Mikulovin kaupunkiin, missä puramme tavaramme NIKE***-majataloon. Lähdemme kävelylle kaupungin aukiolle ja linnalle. Iltapäivän aluksi pysähdymme paikalliselle viinitilalle maistelemaan Määrin viinejä, jonka jälkeen palaamme Mikuloviin lounaalle. Illalla voi vapaasti katsella kaupunkia tai lähteä matkaisännän Matin kanssa kävelylle pyhiinvaelluskukkulalle kaupungin laidalla.

3. pv

Aamulla nousemme jälleen bussiin ja ajamme tutustumaan läheisen Lednicen kylän upeaan linnaan ja sen puutarhoihin. Yli 200-vuotisessa kasvihuoneessa näemme trooppisia puita ja kukkia ja purjehdimme läpi itämaisen puutarhan arabialaiselle minareetille. Lednicen jälkeen ajelemme Slovakiaan ja pääkaupunkiin Bratislavaan n. 2 tuntia. Matkalla lounas. Bratislavassa majoitumme tunnelmalliseen Austria Trend****-hotelliin ja teemme vielä iltakävelyn keskustaan.

4. pv

Hotelliaamiaisen jälkeen vierailemme Mileticovan markkinoilla, missä voi ihailla sadonkorjuuajan tuotteita ja tehdä myös kiinnostavia ostoksia. Apuna on kaksi kielitaitoista opasta. Markkinoiden jälkeen kierrämme kaupunkia bussilla. Nousemme hienoille näköalapaikoille, mm Bratislavan linnalle ja ajamme läpi erityylisten asuinalueiden. Yhteinen illallinen mustalaistyylisessä Zlata Koruna-ravintolassa.

5. pv

Perjantaina ajamme Slovakian maaseudulle, Pienten Karpaattien juurelle, Dolanyn kylään, missä tutustumme paikalliseen viinitilaan ja pieneen vesimyllyyn. Saamme leikata viiniä ja osallistua rypäleiden puristamiseen. Maistelemme alueen viinejä ja nautimme sadonkorjuuajalle tyypillisen hanhilounaan. Päivän aikana nousemme Dolanyn kirkon kukkulalle ja näemme kuuluisan pyhiinvaellus-paikan, pyhän Florianin luolan.

6. pv

Aamulla hyvästelemme Bratislavan. Ajamme yli Unkarin rajan Pannonhalman kylään, jossa tutustumme piispanlinnaan ja luostarin yrttitarhoihin sekä viinikellareihin. Saamme maistaa yrttiliköörejä ja luostarin viinejä. Iltapäivällä pysähdymme tutustumaan Györin kaupunkiin, missä myös lounastamme, jonka jälkeen ajamme hyvissä ajoin Wienin lentokentälle.

Auf Wiedersehen!

 

Hotellit vahvistuu tilausvaiheessa.

Slovakia

Slovakia tunnetaan Tatra vuoristosta ja kauniista Tonavasta.
Pääkaupunki: Bratislava
Virallinen kieli: Slovakki
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Tsekki

Tšekki tunnetaan ennen kaikkea oluesta ja sen pääkaupunki Prahasta joka on kohonnut nopeasti yhdeksi Euroopan suosituimmiksi kaupunkilomakohteiksi.
Pääkaupunki: Praha
Virallinen kieli: Tšekin kieli
Valuutta: Tšekin koruna (CZK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Unkari

Unkari: Tunnetaan erinomaisesta ruoasta, vilkkaasta kaupunkielämästä sekä kukoistavasta maaseudustaan.
Pääkaupunki: Budapest
Virallinen kieli:
Unkari
Valuutta: Unkarin forintti (HUF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Itävalta

Itävalta tunnetaan lukuisista tapahtumistaan ja festivaaleistaan sekä mahtavista Alpeista, patikoinnista ja laskettelusta.
Pääkaupunki:
Wien
Virallinen kieli: 
Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Wien-Helsinki Finnairin reittilennoilla turistiluokassa
* Majoitus (5 yötä) jaetussa kahden hengen huoneessa
* Ohjelmassa mainitut ruokailut. Ei sisällä ruokajuomia!
* Bussikuljetukset turistibussilla
* Ohjelman mukaiset retket ja pääsymaksut kohteisiin
* Suomenkielisen oppaan palvelut

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huone 120 €
* Kotimaan liityntälennot Helsinkiin
* Ruokajuomat
* Matkavakuutus; suosittelemme matkavakuutuksen ottamista heti ennakkomaksun maksamisen yhteydessä, koska matkasta ei peritä peruutusturvamaksua ja sairastapauksessa vakuutus korvaa peruutuskuluja

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>