Sveitsi ja Liechtenstein yhdistelmämatka

Sveitsi ja Liechtenstein yhdistelmämatka vie Sveitsin lumihuippuisille Alpeille, vehreisiin laaksoihin, unohtamatta ihanaa sveitsin suklaata. Sveitsin matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Sveitsi ja Liechtenstein yhdistelmämatka

Alppien ihmemaa Sveitsi

Lähde tutustumaan Sveitsiin, joka on tunnettu lumihuippuisista vuoristaan, vehreistä laaksoista ja tietysti ihanasta sveitsiläisestä suklaasta. Vietä aikaa suuressa ja vilkkaassa Zürichissa, vieraile Lucernen postikorttimaisemissa, Euroopan huipulla Jungfraujochissa ja matkan lopuksi rentoudu yhden yön ajan ylellisessä kylpylässä piskuisessa ja romanttisessa Liechtensteinin ruhtinaskunnassa.  Sveitsi ja Liechtenstein yhdistelmämatka 5 pv. Matkat Sveitsiin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Sveitsi ja Liechtenstein

Matkalla tutustutaan Schaffenhausenin vesiputouksiin englanninkielisen oppaan johdolla ja tehdään bussiretki Euroopan huipulle Jungfraujochiin. Matka vie  henkeäsalpaavan kauniiden maisemien läpi kohti Euroopan huippua, jossa pääsee ihastelemaan todellista Alppien ihmemaata täynnä lunta, jäätä ja kiviä. Jungfraun juna on kuljettanut matkustajia vuorelle jo sadan vuoden ajan ihailemaan vuoristomaisemia ja Aletschjäätikköä, joka on Euroopan pisin jäätikkö.

Lucerne-järvi

Lucerne on portti Sveitsin keskiosiin ja sijaitsee ihastuttavan Lucerne-järven rannalla, taustallaan jylhät vuoristot. Kaupungista löytyy paljon nähtävää, kuten yksi Euroopan vanhimmista puusilloista ja Rosengardin museo, jossa voi ihailla muun muassa Pablo Picasson teoksia.

Liechtensteinin Vaduz

Vaduz on pikkuruisen Liechtensteinin ruhtinaskunnan piskuinen pääkaupunki, joka sijaitsee maan keskiosassa Reinin rannalla. Kaupungissa on vain reilu 5000 asukasta, joten ainakaan ihmisvilinää ei tarvitse pelätä. Kaupunkia hallitseva maamerkki on linna, joka sijaitsee kukkulalla kaupungin yläpuolella. Linnalle johtaa kaunis polku metsien halki, mutta linnaan et pääse vierailemaan, koska itse ruhtinasperhe asustaa siellä.

Sveitsi ja Liechtenstein

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hinta alkaen: 1829€/hlö

Esimerkkiohjelma:

Päivä 1:
Lennä Finnairin suoralla aamulennolla Zürichiin. Aamupäivällä on kahden tunnin kaupunkikierros englanninkielisen oppaan kanssa ja iltapäivällä matka Schaffenhausenin vesiputouksille englanninkielisen oppaan johdolla.

Päivä 2:
Bussiretki Euroopan huipulle Jungfraujochiin. Matkaa henkeäsalpaavan kauniiden maisemien läpi kohti Euroopan huippua. Kokopäivän retki vie sinut ensin Interlakeniin ja sen jälkeen noustaan Grindelwaldista pienen hammaspyöräjunan kyytiin ja mennään Kleine Scheideggin kautta Jungfraujochille. Täältä näet maailmankuulut vuorenhuiput: Eiger, Mönch ja Jungfrau. Huipulla pääset ihastelemaan todellista Alppien ihmemaata täynnä lunta, jäätä ja kiviä. Jungfraun juna on kuljettanut matkustajia vuorelle jo sadan vuoden ajan ihailemaan vuoristomaisemia ja Aletschjäätikköä, joka on Euroopan pisin jäätikkö.

Päivä 3:
Päiväretki Lucerneen. Kaupunkiin saavuttua on aluksi lyhyt kaupunkikierros englanninkielisen oppaan johdolla, jonka jälkeen on noin kuusi tuntia vapaata aikaa kaupunkiin tutustumiseen. Lucerne on portti Sveitsin keskiosiin ja sijaitsee ihastuttavan Lucerne-järven rannalla, taustallaan jylhät vuoristot. Kaupungista löytyy paljon nähtävää, kuten yksi Euroopan vanhimmista puusilloista ja Rosengardin museo, jossa voi ihailla muun muassa Pablo Picasson teoksia.

Päivä 4:
Matkusta Vaduziin rentoutumaan ylellisessä kylpylähotellissa. Vaduz on pikkuruisen Liechtensteinin ruhtinaskunnan piskuinen pääkaupunki, joka sijaitsee maan keskiosassa Reinin rannalla. Kaupungissa on vain reilu 5000 asukasta, joten ainakaan ihmisvilinää ei tarvitse pelätä. Kaupunkia hallitseva maamerkki on linna, joka sijaitsee kukkulalla kaupungin yläpuolella. Linnalle johtaa kaunis polku metsien halki, mutta linnaan et pääse vierailemaan, koska itse ruhtinasperhe asustaa siellä. Vaduzista löytyy muutama mielenkiintoinen museo, ravintoloita ja kauppoja.

Päivä 5:
Paluu Zürichiin, jossa on vielä aikaa kierrellä kaupunkia ja tehdä tuliaisostoksia ennen Finnairin suoraa iltalentoa takaisin Helsinkiin.

Liechtenstein Vaduz Parkhotel Sonnehof

Park-Hotel Sonnenhof sijaitsee Vaduzissa ja tarjoaa palkitun gourmet-ravintolan ja oman puiston, josta on panoraamanäkymät Alpeille, Reinin laaksoon, Vaduzin linnalle ja läheisille viinitarhoille.

Lue lisää

Liechtenstein on pikkuinen ruhtinaskunta Sveitsin ja Itävallan välissä. Maa on tunnettu kauniista luonnostaan ja postimerkeistä, jotka ovat haluttuja keräilijöiden keskuudessa. Liechtensteinin kansallislaulussa on sama sävel kuin Ison-Britannian kansallislaulussa.
Pääkaupunki: Vaduz
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Sveitsin Frangi (CHF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Sveitsi on tunnettu puolueettomuudestaan. Matkailijoiden parissa Sveitsi tunnetaan suussa sulavasta suklaasta, herkullisesta fonduesta ja laadukkaista kelloista.
Pääkaupunki: Bern
Virallinen kieli: Italia, retoromania ja saksa, mutta myös ranskaa käytetään
Valuutta: Sveitsin Frangi (CHF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Zürich-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* 4 yön majoitus aamiaisella
* Kokopäivän retki Jungfraujochille ja Lucerneen
* Puolenpäivän retki Schaffhauseniin
* Zürichin kaupunkikierros
* 24h Zürich-kortti
* Junalippu Zürich-Vaduz-Zürich

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetus Zürichissä

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555