Sveitsi ja Liechtenstein yhdistelmämatka

Sveitsi ja Liechtenstein yhdistelmämatka vie Sveitsin lumihuippuisille Alpeille, vehreisiin laaksoihin, unohtamatta ihanaa sveitsin suklaata. Sveitsin matkat >

Sveitsi ja Liechtenstein yhdistelmämatka

Alppien ihmemaa Sveitsi

Lähde tutustumaan Sveitsiin, joka on tunnettu lumihuippuisista vuoristaan, vehreistä laaksoista ja tietysti ihanasta sveitsiläisestä suklaasta. Vietä aikaa suuressa ja vilkkaassa Zürichissa, vieraile Lucernen postikorttimaisemissa, Euroopan huipulla Jungfraujochissa ja matkan lopuksi rentoudu yhden yön ajan ylellisessä kylpylässä piskuisessa ja romanttisessa Liechtensteinin ruhtinaskunnassa.  Sveitsi ja Liechtenstein yhdistelmämatka 5 pv. Matkat Sveitsiin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Sveitsi ja Liechtenstein

Matkalla tutustutaan Schaffenhausenin vesiputouksiin englanninkielisen oppaan johdolla ja tehdään bussiretki Euroopan huipulle Jungfraujochiin. Matka vie  henkeäsalpaavan kauniiden maisemien läpi kohti Euroopan huippua, jossa pääsee ihastelemaan todellista Alppien ihmemaata täynnä lunta, jäätä ja kiviä. Jungfraun juna on kuljettanut matkustajia vuorelle jo sadan vuoden ajan ihailemaan vuoristomaisemia ja Aletschjäätikköä, joka on Euroopan pisin jäätikkö.

Lucerne-järvi

Lucerne on portti Sveitsin keskiosiin ja sijaitsee ihastuttavan Lucerne-järven rannalla, taustallaan jylhät vuoristot. Kaupungista löytyy paljon nähtävää, kuten yksi Euroopan vanhimmista puusilloista ja Rosengardin museo, jossa voi ihailla muun muassa Pablo Picasson teoksia.

Liechtensteinin Vaduz

Vaduz on pikkuruisen Liechtensteinin ruhtinaskunnan piskuinen pääkaupunki, joka sijaitsee maan keskiosassa Reinin rannalla. Kaupungissa on vain reilu 5000 asukasta, joten ainakaan ihmisvilinää ei tarvitse pelätä. Kaupunkia hallitseva maamerkki on linna, joka sijaitsee kukkulalla kaupungin yläpuolella. Linnalle johtaa kaunis polku metsien halki, mutta linnaan et pääse vierailemaan, koska itse ruhtinasperhe asustaa siellä.

Sveitsi ja Liechtenstein

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hinta alkaen: 1829€/hlö

Esimerkkiohjelma:

Päivä 1:
Lennä Finnairin suoralla aamulennolla Zürichiin. Aamupäivällä on kahden tunnin kaupunkikierros englanninkielisen oppaan kanssa ja iltapäivällä matka Schaffenhausenin vesiputouksille englanninkielisen oppaan johdolla.

Päivä 2:
Bussiretki Euroopan huipulle Jungfraujochiin. Matkaa henkeäsalpaavan kauniiden maisemien läpi kohti Euroopan huippua. Kokopäivän retki vie sinut ensin Interlakeniin ja sen jälkeen noustaan Grindelwaldista pienen hammaspyöräjunan kyytiin ja mennään Kleine Scheideggin kautta Jungfraujochille. Täältä näet maailmankuulut vuorenhuiput: Eiger, Mönch ja Jungfrau. Huipulla pääset ihastelemaan todellista Alppien ihmemaata täynnä lunta, jäätä ja kiviä. Jungfraun juna on kuljettanut matkustajia vuorelle jo sadan vuoden ajan ihailemaan vuoristomaisemia ja Aletschjäätikköä, joka on Euroopan pisin jäätikkö.

Päivä 3:
Päiväretki Lucerneen. Kaupunkiin saavuttua on aluksi lyhyt kaupunkikierros englanninkielisen oppaan johdolla, jonka jälkeen on noin kuusi tuntia vapaata aikaa kaupunkiin tutustumiseen. Lucerne on portti Sveitsin keskiosiin ja sijaitsee ihastuttavan Lucerne-järven rannalla, taustallaan jylhät vuoristot. Kaupungista löytyy paljon nähtävää, kuten yksi Euroopan vanhimmista puusilloista ja Rosengardin museo, jossa voi ihailla muun muassa Pablo Picasson teoksia.

Päivä 4:
Matkusta Vaduziin rentoutumaan ylellisessä kylpylähotellissa. Vaduz on pikkuruisen Liechtensteinin ruhtinaskunnan piskuinen pääkaupunki, joka sijaitsee maan keskiosassa Reinin rannalla. Kaupungissa on vain reilu 5000 asukasta, joten ainakaan ihmisvilinää ei tarvitse pelätä. Kaupunkia hallitseva maamerkki on linna, joka sijaitsee kukkulalla kaupungin yläpuolella. Linnalle johtaa kaunis polku metsien halki, mutta linnaan et pääse vierailemaan, koska itse ruhtinasperhe asustaa siellä. Vaduzista löytyy muutama mielenkiintoinen museo, ravintoloita ja kauppoja.

Päivä 5:
Paluu Zürichiin, jossa on vielä aikaa kierrellä kaupunkia ja tehdä tuliaisostoksia ennen Finnairin suoraa iltalentoa takaisin Helsinkiin.

Liechtenstein Vaduz Parkhotel Sonnehof

Park-Hotel Sonnenhof sijaitsee Vaduzissa ja tarjoaa palkitun gourmet-ravintolan ja oman puiston, josta on panoraamanäkymät Alpeille, Reinin laaksoon, Vaduzin linnalle ja läheisille viinitarhoille.

Lue lisää
Liechtenstein

Liechtenstein on pikkuinen ruhtinaskunta Sveitsin ja Itävallan välissä. Maa on tunnettu kauniista luonnostaan ja postimerkeistä, jotka ovat haluttuja keräilijöiden keskuudessa. Liechtensteinin kansallislaulussa on sama sävel kuin Ison-Britannian kansallislaulussa.
Pääkaupunki: Vaduz
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Sveitsin Frangi (CHF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: on Lichtensteinin korkeuden huomioon ottaen melko lämmin, mikä johtuu pitkälti lämpimistä föhntuulista. Kylmintä on tammikuussa, jolloin lämpötila on keskimäärin −4,5 °C. Lämpimintä on heinäkuussa, jolloin lämpötila kohoaa keskimäärin 19,9 °C:een.

Tiedot sitoumuksetta.

Sveitsi

Sveitsi on tunnettu puolueettomuudestaan. Matkailijoiden parissa Sveitsi tunnetaan suussa sulavasta suklaasta, herkullisesta fonduesta ja laadukkaista kelloista.
Pääkaupunki: Bern
Virallinen kieli: Italia, retoromania ja saksa, mutta myös ranskaa käytetään
Valuutta: Sveitsin Frangi (CHF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

* Lennot Helsinki-Zürich-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* 4 yön majoitus aamiaisella
* Kokopäivän retki Jungfraujochille ja Lucerneen
* Puolenpäivän retki Schaffhauseniin
* Zürichin kaupunkikierros
* 24h Zürich-kortti
* Junalippu Zürich-Vaduz-Zürich

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetus Zürichissä

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>