Sveitsi kiertomatka ryhmämatka

Sveitsi kiertomatka esittelee meille mahtavat Alpit, vuoristokylät, modernit kaupungit, Montreux’in Mannerheim teemalla ja rauhan pääkaupungin Geneven.

Sveitsi kiertomatka ryhmämatka

Sveitsin Alpit

Sveitsin mahtavat Alpit, vuoristokylät kuin myös modernit kaupungit  tulevat tutuksi tällä upealla Sveitsin kiertomatkalla. Käymme Zürichin ja Bernin ohella maailman vanhimmalla puusillalla Luzernissa, Montreux’ssä jonka teemana on Mannerheim ja tutustumme rauhan pääkaupunkiin Geneveen.

Sveitsi kiertomatka ryhmämatka

Tutustumme muun muassa Sveitsin hallintorakennukseen Bundeshausiin, kävelemme Unescon Maailmanperintöluetteloon merkityssä vanhassa kaupungissa ja tervehdimme Bernin karhupuistossa Korkeasaaresta lähtöisin olevaa Finn-karhua. Matkan aikana on mahdollisuus tehdä myös pieni kävelylenkki ja kuvata huipulta avautuvaa upeaa näköalaa Eigerin, Mönchin ja Jungfraun huipuille.

Mannerheim Sveitsissä

Montreux’ssä kuulemme Mannerheimin Sveitsin ajoista ja teemme vaikka lyhyen kävelyn kaupungin ainutlaatuisella järvipromenaadilla. Geneven rauhan kaupungissa tutustumme opastetun kierroksen merkeissä täysin uusittuun Punaisen Ristin museoon.

Sveitsi kiertomatka ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 5 pv: 1740 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 1869 €

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.
Ryhmille minimi 20 henkilöä.

1. pv

Lähdemme Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Sveitsiä.
Zürichiin saavuttuamme tapaamme suomalaisen matkaoppaamme, joka johdattaa meidät bussillemme. Lähdemme matkaan Zürichin lentokentältä hurmaavaan Luzernin kaupunkiin, jossa majoittumme hotelliimme.

Majoituttuamme ja ennen kaupunkikierrosta nautimme lounaan. Parin tunnin kaupunkikierroksen aikana ihailemme muun muassa maailman vanhinta katettua siltaa, Luzernin maamerkkiä Kapellbrückeä ja Luzernin kaunista vanhaa kaupunkia. Iltapäivällä vapaata aikaa.

Kello 19.00 illallinen ja kansanmusiikkiesitys ravintola Stadtkellerissä. Yöpyminen hotelli Des Alpesissa Luzernissa.

2. pv

Aamiaisen jälkeen meille on varattu bussikuljetus Luzernista Interlakenin kaupunkiin, minkä kaduilla meidän on mahdollisuus aistia kansainvälistä matkailuhumua. Interlakenista matkamme jatkuu Wilderswiliin, mistä nousemme hammasratasjunaan ja matkaamme Schynige Platten huipulle lähes 2000 metrin korkeuteen. Huipulla nautimme lounaan, jonka jälkeen tutustumme alppipuutarhaan, jossa kasvaa yli 520 kasvilajia.

Mahdollisuus tehdä myös pieni kävelylenkki ja kuvata huipulta avautuvaa upeaa näköalaa Eigerin, Mönchin ja Jungfraun huipuille. Paluu hammasratasjunalla alas Wilderswilin kylään, mistä bussikuljetus Sveitsin pääkaupunkiin Berniin, jossa majoitumme hotelliimme.

Alkuillasta vapaata aikaa. Torstaisin Bernissä on iltamyynti ja liikkeet avoinna aina kello 21.00 saakka. Illallinen hotellin lähellä sijaitsevassa ravintolassa. Yöpyminen hotelli Best Western Bärenissä Bernissä.

3. pv

Aamiainen hotellissa. Parin tunnin kaupunkikierros Bernissä, jonka aikana tutustumme muun muassa Sveitsin hallintorakennukseen Bundeshausiin, kävelemme Unescon Maailmanperintöluetteloon merkityssä vanhassa kaupungissa ja tervehdimme Bernin karhupuistossa Korkeasaaresta lähtöisin olevaa Finn-karhua. Kierroksen jälkeen vapaata aikaa.

Mahdollisuus nauttia omatoimisesti lounasta yhdessä upeista terassiravintoloista, tehdä tuliaisostoksia ja käydä yhdessä Bernin kuuluisista museoista. Illallinen hotellin lähellä sijaitsevassa ravintolassa. Yöpyminen hotelli Best Western Bärenissä Bernissä.

4. pv

Aamiainen hotellissa. Bussikuljetus Bernistä Gruyèren kylään, missä ihailemme ensin viehättävää kylää ja sen linnaa. Lyhyen kierroksen jälkeen tutustumme kylän maailmankuuluun juustolaan, missä opimme monta uutta asiaa juustonvalmistuksesta. Nautimme juustolassa kierroksen päätteeksi lounasta.

Gruyèrestä matkamme jatkuu Brocin kylään, missä vierailemme Cailler’n suklaamuseossa ja maistelemme heidän suussasulavia herkkujaan. Brocista matkaamme upealla paikalla sijaitsevaan Epessesin kylään, missä tutustumme Dubois’n viinitilaan ja opimme viininmaistelun aikana paljon uutta sveitsiläisistä viineistä. Vierailun päätteeksi nautimme viinikellarissa iltapalan. Bussikuljetus Epessesistä Montreux’hön, missä majoitumme hotelliin. Yöpyminen hotelli Eurotel Rivierassa Montreux’ssä.

5. pv
Aamiainen hotellissa. Noin tunnin kaupunkikierros Montreux’ssä, jonka teemana Mannerheim. Kaupunkikierroksen jälkeen vapaata aikaa ja mahdollisuus tehdä vaikka lyhyt kävely kaupungin ainutlaatuisella järvipromenaadilla.

Kevyt lounas, jonka jälkeen noin kello 14.00 bussikuljetus Montreux’stä Geneveen. Genevessä tutustumme opastetun kierroksen merkeissä täysin uusittuun Punaisen Ristin museoon.

Kierroksen jälkeen nmeillä on bussikuljetus Geneven lentokentälle, missä lähtöselvitys oppaamme johdolla, lennolle Helsinkiin.

Au revoir!

 

Sveitsi kiertomatka ryhmille


Sveitsi Zürich tekemistä ja käyntikohteita

Zürich on Sveitsin talouselämän keskus. Zürichin lentoasema on maan suurin. Se sijaitsee Klotenissa, kaupungin pohjoispuolella. Lisäksi kaupungissa sijaitsee myös lukuisia korkeakouluja. Zürich tunnetaan myös lukuisista pankeistaan, ja sitä sanotaankin usein maailman pankkikeskukseksi. Zürichissä järjestetään vuosittain myös yleisurheilun Timanttiliigan osakilpailu.

* Kunsthaus Kunsthaus on yksi Sveitsin parhaista taidegallerioista, jonka kokoelmassa on sekä sveitsiläisten että kansainvälisten taidemaalareiden ja kuvanveistäjien töitä. Galleriassa on esimerkiksi Monet´n töitä sekä suurin Munchin töiden kokoelma norjan ulkopuolella.

* Grossmünster Zürichin vaikuttavasta Grossmünster katedraalista ja sen kaksiotornista on muodostunut kaupungin symboli. Grossmünsterin kohokohtiin lukeutuvat mm. romaaninen hautaholvi ja Augusto Giacomettin tekemä upea lasimaalaus. Tornin huipulle voi kiivetä ihailemaan Zürichin upeita maisemia.

* Kasvitieteellinen puutarha Zürichin yliopiston kasvitieteellinen puutarha on mielenkiintoinen ja rauhallinen paikka. Puutarhassa on noin 10 000 erilaista kasvi- ja puulajia eri puolilta maailmaa.

* Niederdorf Niederdorfin alue on osa Zürichin vanhaakaupunkia ja se tarjoaa lukuisia pieniä mukulakivikatuja, viehättäviä aukiota ja rakennuksia jopa 1300-luvulta. Niederdorfin aukion lähistöltä löytyy lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja. Illalla alue muuttuu suosituksi illanviettopaikaksi.

* Rheinfall Zürichin lahellä sijaitsee näkemisen arvoinen Rheinfall, joka on Euroopan suurin vesiputous. Vesiputous on 150 metriä leveä ja 23 metriä korkea, ja se on suosittu vierailukohde. Vierailijat voivat ihailla putousta monilta eri katselupaikoilta, joihin pääsee portaita pitkin. Myös veneretki vesiputousten keskellä kohoavalle kalliolle on suosittu tapa katsella putouksia eri näkökulmista.

* Zürichin kansallismuseo Zürichin kansallismuseo on Sveitsin kansallismuseon päämuseo. se oli vuoteen 2009 asti Sveitsin kansallismuseo. Museon vanha osa on vuodelta 1898 ja moderni lisäosa vuodelta 2016. Museon pysyvissä näyttelyissä on esillä Sveitsin alueen arkeologiaa, muuta historiaa ja taidetta. Lisäksi on vaihtuvia näyttelyitä sekä historiallisista että ajankohtaisista aiheista.

* Fraumünster Fraumünsterin vanha goottilainen kirkko on suosittu vierailukohde Zürichissä. Alkuperäinen kirkko on peräisin 800-luvulta ja sen vetonaulat ovat sisällä sijaitsevat Marc Chagallin maalaamat lasi-ikkunat. Marc Chagall maalasi lasilyijyikkunat 91-vuotiaana vuonna 1978. Ikkunoita käydään yleensä ihailemassa aamuauringossa kun ne ovat kauneimmillaan.

* Päärautatieasema Zürichin päärautatieasema, Zürich Hauptbahnhof, sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Limmat-joen varrella. Se on maailman vilkkaimpia junaliikenteen keskuksia. Rautatieasemalla järjestetään myös monenlaisia eri tapahtumia kuten oopperanäytöksiä, klassisen musiikin ja rock-konsertteja, lentopallo-otteluita, tanssiaisia ja olutjuhlia. Joulu aikana aseman täyttää joulutorin tunnelma.

* Bahnhofstrasse Bahnhofstarsse on Zürichin tunnetuin ostoskatu ja myös yksi Euroopan tärkeimmistä ja eleganteimmista ostobulevardeista. Katu on reilun kilometrin pituinen ja kulkee Zürichin keskustan läpi rautatieasemalta aina järvelle saakka. Ostoskadun varrella on toinen toistaan hienompia liikkeitä, joista voi ostaa kaikkea aina kelloista ja timanttikoruista suklaaseen ja merkkilaukkuihin.

Hotellit vahvistuu tilausvaiheessa.

Sveitsi

Sveitsi on tunnettu puolueettomuudestaan. Matkailijoiden parissa Sveitsi tunnetaan suussa sulavasta suklaasta, herkullisesta fonduesta ja laadukkaista kelloista.
Pääkaupunki: Bern
Virallinen kieli: Italia, retoromania ja saksa, mutta myös ranskaa käytetään
Valuutta: Sveitsin Frangi (CHF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
*
Finnairin lennot Helsinki – Zürich – Helsinki
* Suomalaisen matkanjohtajan ja oppaan palvelut Sveitsissä
* Majoitus 4 yötä keskitasoisissa ja siisteissä kaupunkihotelleissa
* Kaikki ohjelmassa mainitut bussikuljetukset
* Kaikki ohjelmassa mainitut ruokailut (ilman ruokajuomia), retket ja sisäänpääsymaksut

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>