Sveitsi patikointia ja seikkailua ryhmämatka

Sveitsi patikointia ja seikkailua Sveitsin Alpeilla tarjoaa huikeita näköalojapaikkoja, kristallinkirkkaita järviä, vuoristo- ja vesiputouksia vuorien keskellä

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Sveitsi patikointia ja seikkailua ryhmämatka

Alppimaisemien keskellä

Sveitsi patikointia ja seikkailua patikointimatkamme kohde on Sveitsin alppien Jungfrau Region, joka on kuuluisa huikeista näköalapaikoistaan; kristallinkirkkaista järvistä, jotka jakautuvat vuoristo- ja vesiputouksiksi ympäröivien vuorien keskellä.

Sveitsi patikointia ja seikkailua ryhmämatka

Täällä liikutaan niin junilla, kaapelivaunuilla, kuin busseillakin, sekä patikoidaan lyhyehköjä matkoja  kuvankauniissa maisemissa kokeneen eräoppaan kanssa. Patikointimatkamme sisältää niin fyysistä liikuntaa kuin upeita kohteita, kuten Jungfraujochin  ” Top of Europe” josta aukeavat Euroopan korkeimman huipun panoraamamaisemat, Lauterbrunnenin vesiputoukset; Schilthornin, James Bond 007 elokuvan kuvauspaikan, sekä Sherlock Holmesin museon Meiringerissa. Sir Arthur Conan Doyle valitsi Meiringenin ja sen kuuluisan Reichenbachin putouksen Sherlock Holmesin viimeisen tapauksen puitteiksi, joten Sherlockin ystäville hyvä uutinen, että vierailemme näillä vesiputouksilla.

 Ystävällinen Sveitsi

Lähde lataamaan akkuja talven varalle ja kokemaan Sveitsiläisten ihmisten ystävällisyys. Tämä on mieleenpainuva ja turvallinen matka suomalaisen eräoppaan johdolla. Lue lisää matkan sisällöstä Matkaohjelmasta ja ota yhteyttä toimistoomme!

Sveitsi patikointia ja seikkailua ryhmämatka

 

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Matkan hinta: 2899 € / hlö
Yhden hengen huoneessa  3499 €/hlö

1.päivä :

Grindelwald ja majoittuminen 

Tulopäivä klo 09h40 Zurichiin, josta jatko Grindelwaldiin junalla. Suomenkielinen opas on ryhmää vastassa kentällä. Grindelwald sijaitsee 1050 m. merenpinnan yläpuolella, huikeissa alppimaisemissa!

Yöpyminen hotellilla.

2.päivä.

Jungfraujoch ja patikointia 

Aamiainen ja lähtö Jungfraujochiin  junalla. Täällä vietetään aamupäivä. Junalla alas Kleine Scheideggille ja sieltä patikoimme helppoa reittiä Männlichenille.  Lounas  Eigergletscher pysäkillä olevassa ravintolassa. Täältä patikoimme vielä  kohti Kleine Scheideggiä ja Männlicheniä, missä vielä näköalojen ihastelua ja lopulta hissillä alas.

Yöpyminen hotellilla

 3.päivä

Lauterbrunnen ja Schilthorn, joka on kuuluisa James Bond kuvauspaikka

Aamiainen ja siitä junalla lähtö Lauterbrunneniin, junamatkan kesto noin puolisen tuntia.

Lauterbrunnenin laakson perukoilla on paljon vesiputouksia ja teemme 2-3 tunnin patikkareissun ihastelemaan näitä.  Tämän jälkeen suuntaamme kabiinihissillä ylös Schilthornille ihmettelemään James Bond näyttelyä sekä Birgin näköalatasanteita ja thrill walk:ia. Paluumatkalla voimme kävellä Mürrenin kylän läpi ja jatkaa sieltä vanhalla junalla Grütshcalpeen, ja kabiinilla ja junilla takaisin Grindelwaldiin.

Yöpyminen hotellilla

4.päivä

Aamiainen. Vapaapäivä esim. kylpyläpäivänä hotellilla tai ostosten tekoa tms..

Yöpyminen hotelllilla

5. päivä

Aamiainen. Päiväretki/kiertomatka Grindelwaldista Haslitaliin ja Meiringeniin ja Interlakeniin. 

Lähdemme postibussilla Grindelwaldista Meiringeniin upeaa mutkaista alppitietä pitkin. Aikaa Meiringenissa, käynti Sherlock Holmesin museossa ja tietysti herkuttelemassa marengeilla. Ennen matkan jatkumista käymme vielä Reichenbachin vesiputouksilla, missä  Sherlock Holmes sai surmansa.

Meiringenista matka jatkuu junalla Brienziin, mistä jatketaan laivalla Brienzenseellä risteillen Interlakeniin. Interlakenissa voi pitää pienen tauon ennenkuin jatketaan junalla takaisin Grindelwaldiin.

Yöpyminen hotellilla.

6.päivä

Kevyempi puolen päivän vaellus 

Aamiainen . Lähdemme kevyemmälle puolen päivän vaellukselle patikoiden First – Waldspitz – Bort.  Ensin hissillä ylös Firstiin, mistä patikointi Bachalpseelle, patojärvelle.

Bachalpseeltä matka jatkuu Waldspitzin kautta Bortiin. Lounastauko Waldspitzin majatalossa. Bortista takaisin kylään hissillä.

Patikointimatka on noin 2,5-3 tuntia.

Iltapäivä/Ilta omaa aikaa.

Yöpyminen hotellilla.

7.päivä

Vapaata aikaa, lähtöpäivä

Aamiainen hotellilla ja vapaata aikaa, lähtöpäivä, kuljetus lentokentälle ja paluulento lähtee kello 1910.

Sunstar Alpine Hotel Grindelwald****

Loma-ja hyvinvointihotelli sijaitsee rauhallisella, mutta kuitenkin keskeisellä paikalla, 300 m. päästä Grindelwaldin ydinkeskustasta 1050 m. korkeudessa merenpinnan yläpuolella. Jylheiden vuorten ympäröimässä Grindelwaldissa sinänsä löytyvät mm. ostomahdollisuudet ja museot.

Hotellin koko ilmapiiri on rento ja rauhallinen. Tilava ja tyylikäs aula takkatulineen kutsuu istahtamaan alas. Huoneet ovat tilavat ja kodikkaat; puuhuonekaluin ja mielyttävin tekstiilein kalustetut.

Aamiasbuffee tilasta  sekä Superior tason huoneiden parvekkeilta on upeat näköalat vuorille.

Hyvinvointikeskuksessa löytyy niin kookas uima-allas ( 15 x 9 m ) , kuin saunaosastokin, sekä iso kuntoilukeskus, josta löytyvät mm. korkeatasoiset kuntoilulaitteet.  Saunassa myös roomalainen kylpylä rentoutumiseen. Kylpylän puolella mahdollisuus hierontaan ja kylpylähoitoihin. Ulkona mahdollisuus mm. tenniksen peluuseen.

sveitsi_sunstar-alpine-hotel-grindelwald_800x600 sveitsi_sunstar_alpine_hotel_grindelwald_dbl_800x600 ???????????????????????????????????????????

 

Sveitsi on tunnettu puolueettomuudestaan. Matkailijoiden parissa Sveitsi tunnetaan suussa sulavasta suklaasta, herkullisesta fonduesta ja laadukkaista kelloista.
Pääkaupunki: Bern
Virallinen kieli: Italia, retoromania ja saksa, mutta myös ranskaa käytetään
Valuutta: Sveitsin Frangi (CHF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hinta sisältää:
* Lennot Finnairin lennoilla Helsinki – Zurich – Helsinki
* Suomalaisen eräoppaan, Sini Lahden palvelut Zurichin kentältä paluuseen saakka
* Junamatkat Zurich – Grindelwalden – Zurich
* 6 yötä hotelli Sunstar Alpine Hotel Grindelwald sis. runsaan ja vaihtelevan aamiaisbuffetin, sekä vapaan pääsyn uima-allasosastolle ja saunaan
* Jungfrau Passi, 5 päivää ja lisälipput Jungfrajochille / Top of Europe , sekä Lauterbrunneniin
* Bussilippu Stechelbergiin
* Kaapelivaunu/hissi Schilthorn – Murren ( paikka, jossa James Bond 007 elokuvaa on kuvattu)
* Lisälippu Grosse Scheidegg
* Bussilippu Meiringeriin
* Junalippu Brienziin
* Köysirata Reichenfach Fall’ille ja sisäänpääsylippu Sherlock Holmesin museoon
* Junavaraukset etukäteen varattaviin juniin

Hinta edellyttää minimi 14 lähtijää.

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555