Kotka Taidekierros

Galleria Nikolaissa nautitaan kahvit ja galleristi esittelee taidenäyttelyn. Opastetu kierros Kotkan Veistospromenadille. Lounaan jälkeen vieraillaan Kotkansaaren korkeimmalla paikalla Haukkavuoren Näkötornissa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka Taidekierros

Galleria Nikolaissa nautitaan kahvit ja galleristi esittelee taidenäyttelyn. Opas noutaa ryhmän kahvilagalleriasta ja siirrytään opastetulle kierrokselle Kotkan Veistospromenadille. Puistoreitin varrelle sijoittuu toistakymmentä veistosta. Lounaan jälkeen vieraillaan Kotkansaaren korkeimmalla paikalla Haukkavuoren Näkötornissa. Tornin näköalatasanteelta on upeat näkymät yli Kotkan ja itäisen Suomenlahden saariston. Tornigalleriassa on vaihtuvia näyttelyjä, mihin tutustutaan oppaan kanssa. Retkipäivän päätteeksi vieraillaan Langinkosken keisarillisella kalastusmajalla.           

Matka-aika: kevät-kesä-syksy

Matkan kesto: 1 päivä

Hinta: 48 € / henkilö

Hintaan sisältyy: Galleria Nikolai, vierailu, kahvit ja galleristin esittely, Opas 4h, Veistospuisto ja Haukkavuoren Näkötorni, Lounas Kotkassa, Haukkavuoren Näkötornin pääsymaksu, Langinkosken keisarillinen kalastusmaja, sisäänpääsymaksut ja Rooliopas (0,5h) Langinkoskella,

Ryhmän minimikoko 20 henkilöä

Kotka_Haukkavuorentorni1

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.