Viro Tallinna juhlamatka tai häämatka

Tallinna juhlamatka, nauti häämatkan tunnelmasta rakkaimpasi kanssa hyvän ruuan ja juoman kera, kuule, kuinka lehdet kuiskuttelevat puiden latvoissa. Tallinnan matkat >

Viro Tallinna juhlamatka tai häämatka

Tallinna romantikoille

Mietipä Tallinnan vanhaa kaupunkia, sen mukulakiviä ja vanhoja rakennuksia? Lisää siihen hämärtyvät ilta, kuule, kuinka lehdet kuiskuttelevat puiden latvoissa ja askeleet kaikuvat kaduilla.  Nauti häämatkan tunnelmasta rakkaimpasi kanssa hyvän ruuan ja juoman kera. Hotellissa nautit porekylvystä huoneessasi kuplivan juoman kera. Tallinna juhlamatka on romantiikkaa parhaimmillaan!

Tallinna juhlamatka

Tallinna romantikoille -paketti ainutlaatuisessa Barons boutique hotellissa vanhassakaupungissa. Suunnitellaan Tallinnan juhlamatkanne yhdessä, me räätälöimme matkat toiveidenne mukaan.

Tallinna häämatka

Tämä matka sopii hyvin häämatkaksi, kun haluat saada huikeita lomamuistoja ja ikuistaa itsesi näissä unohtumattomissa maisemissa. Siispä jos häämatka on suunnitelmissamme, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva häämatka Tallinnaan.

Tallinna juhlamatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 2 pv: 170 € / huone / yö

 

Matkaohjelma esimerkki

Päivä 1: Romanttinen Saapuminen ja Kaupungin Lumoa

Lähdettyänne Helsingistä varhain aamulla, saavutte Tallinnan satamaan, missä teitä odottaa kuljetus Barons Boutique Hotel & Span ylelliseen ympäristöön. Barons-hotelli sijaitsee vanhankaupungin sydämessä, tarjoten teille täydellisen yhdistelmän historiaa ja romantiikkaa. Astuessanne sisään hotellin aulaan, tuntekaa ajan siipien havinaa ja ylellisyyttä ympärillänne.

Kirjautumisen jälkeen lähtekää tutustumaan Tallinnan hurmaavaan vanhaankaupunkiin. Kävelkää mukulakivikaduilla käsi kädessä ja ihailkaa keskiaikaisia rakennuksia, jotka kertovat menneistä ajoista. Poiketkaa kahvilassa tai nauttikaa lasillinen viiniä jossakin vanhankaupungin viihtyisistä viinibaareista.

Iltapäivällä suunnatkaa Toompean mäelle, josta avautuvat upeat näkymät yli koko kaupungin. Käykää Pyhän Nikolauksen kirkossa ja tutustukaa sen vaikuttavaan sisustukseen. Vierailemalla Aleksanteri Nevskin katedraalissa pääsette kokemaan ortodoksisen kirkon upean arkkitehtuurin ja tunnelman.

Illan kruunaa romanttinen illallinen vanhankaupungin sydämessä sijaitsevassa Ribe-ravintolassa. Tämä intiimi ja tyylikäs ravintola tarjoaa teille unohtumattoman makuelämyksen, jossa yhdistyvät paikalliset raaka-aineet ja kansainväliset vaikutteet. Illallisen jälkeen voitte palata hotellille ja nauttia loppuillasta toistenne seurassa.

Päivä 2: Rentoutumista ja Hemmottelua

Aamulla herätkää rauhallisesti ja nauttikaa hotellin tarjoamasta herkullisesta aamiaisesta. Aamiaisen jälkeen voitte suunnata Tallinnan vanhankaupungin lukemattomiin putiikkeihin ja käsityöläisliikkeisiin. Löytäkää ihania matkamuistoja ja lahjoja, jotka muistuttavat teitä tästä erityisestä matkasta.

Iltapäivällä on aika rentoutua ja hemmotella itseänne Barons-hotellin spa-alueella. Varatkaa pariskuntahoito ja nauttikaa rentouttavista hieronnoista ja kylpylähoidoista. Anna stressin ja arjen kiireiden haihtua pois ja keskittykää nauttimaan toisistanne ja yhteisestä ajastanne.

Rentouttavan iltapäivän jälkeen tehkää vielä pieni kävelyretki Kalamajan alueelle, joka tunnetaan boheemista tunnelmastaan ja värikkäistä puutaloistaan. Käykää Telliskiven luovassa keskuksessa, jossa voitte ihastella paikallisten taiteilijoiden töitä ja nauttia alueen rennosta ilmapiiristä.

Illalla nauttikaa romanttinen illallinen Tchaikovsky-ravintolassa, joka sijaitsee Telegraaf-hotellissa. Tämä venäläisen ja ranskalaisen keittiön makuja yhdistelevä ravintola tarjoaa ylellisen ja intiimin ympäristön, jossa voitte nauttia toisistanne ja herkutella huolella valmistetuilla annoksilla.

Lopuksi voitte palata hotellille, jossa teitä odottaa rentouttava yö ylellisessä huoneessanne. Unelmoikaa yhteisestä tulevaisuudestanne ja herätkää aamulla Tallinnan upeassa tunnelmassa, valmiina palaamaan kotiin ja aloittamaan uuden elämänvaiheen yhdessä.

Päivä 3: Viimeinen Päivä Tallinnan Tunnelmissa

Nauttikaa hotellin herkullisesta aamiaisesta ja valmistautukaa viimeiseen päiväänne Tallinnassa. Viettäkäähän aamupäivä tutustuen Kadriorgin puistoon ja Kadriorgin palatsiin, jonka kauniit puutarhat ja museo tarjoavat ihastuttavan ympäristön rentoutumiselle ja kulttuurin nauttimiselle. Kadriorgin alueella voitte myös vierailla Kumu-taidemuseossa, joka esittelee virolaisen taiteen historiaa ja nykytaidetta.

Iltapäivällä ennen lähtöä Tallinnan satamaan voitte tehdä viimeiset ostokset Rotermannin korttelissa, joka tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia ja trendikkäitä kahviloita. Nappaa vielä viimeiset tuliaiset ja nauti kahvikupponen kauniissa ympäristössä.

Palatkaa hotellille hakemaan matkatavarat ja nauttikaa lyhyestä lepohetkestä ennen kuin suuntaatte kohti satamaa. Palatkaa päivälaivalla kohti Helsinkiä, varmistakaa, että saavutte satamaan hyvissä ajoin. Laivalla voitte rentoutua ja muistella yhdessä upeaa häämatkaanne Tallinnaan.

Viro Tallinna Hestia Hotel Barons

Jugendtyylinen, korkeatasoinen ja monipuolinen boutiquehotelli sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin ytimessä. Ehdottoman tyylikäs ja samalla kuitenkin kodikas boutique-hotelli sopii hyvin ikimuistoisten hetkien viettämiseen.

Lue lisää
Viro Tallinna tekemistä ja käyntikohteita

Matkaohjelmaehdotuksia

Kiinnostaisiko ryhmäänne marsipaanin teko ja maalaus Kalevin suklaapuodissa vai kaipaatteko vauhdikasta ohjelmaa karting-autojen ratissa? Upea historiallinen kartanokierros Lahemaalla tai viinikoulu kokeneen sommelierin johdolla? Ryhmämyyntimme tarjoaa teille laajan valikoiman erilaisia ohjelmavaihtoehtoja Tallinnassa ja muualla Virossa. Tutustu ohjelmiin ja ota yhteyttä!

Perinteinen kaupunkinkierros

Yhdistetyllä bussi– ja kävelykierroksella koette kattavan läpileikkauksen Tallinnasta mm. monien tarinoiden avulla. Tunnin kiertoajelun jälkeen kävelemme Vanhassakaupungissa oppaan johdolla.

Bastionin käytävät

Vanhassakaupungissa Toompean kukkulan alla risteilee 1600-luvulla rakennettuja salaperäisiä maanalaisia käytäviä. Käytävillä on nähty kummituskin, joka pelästytti kaksi työmiestä niin, etteivät he enää palanneet töihin.

Kadriorgin palatsi

Pietari I:n vuonna 1718 rakennuttamaa palatsia ja sen puistoa pidetään pohjolan barokkiarkkitehtuurin mestarinäytteenä. Vuonna 2012 restauroidussa palatsissa toimii ulkomaisen taiteen museo. Museossa on kahvila ja myymälä. Kesäisin vierailijoille avoinna oleva palatsin puisto on entisöity 1700-luvun tyyliin.

Kartanokierros Lahemaalla

Tämä retki vie Lahemaan upealle historialliselle kartanokierrokselle. Tallinnasta itään suuntautuvalla retkellä vieraillaan kolmessa kauniissa kartanossa.

Lahemaan
kansallispuistossa sijaitseva Palmsen kartano ja ulkomuseo on ensimmäinen täysin kunnostettu kartanokokonaisuus puistoineen, puutarhoineen ja historiallisine rakennuksineen. Vierailijat voivat tutustua näyttelyihin, työpajoihin, koulutuskeskukseen, palmutaloon, viinikellariin, romanttiseen kahvilaan ja kansanomaiseen kapakkaan.

Sagadin kartanokokonaisuus
sijaitsee Lahemaan kansallispuistossa. Sagadi on nykyään kuuluisa luonto-opetus-, kulttuuri- ja matkailukeskus. Sagadin kartano on harvinainen kokonaisuus: sivurakennuksia on paljon, ja tiet, puistokäytävät, puisto ja lammet on kunnostettu. Kartano kunnostettiin metsätalousjärjestelmän avulla, ja kartano on tälläkin hetkellä valtion metsähallituksen (Riigimetsa Majandamise Keskus, RMK) omistuksessa. Sagadin metsäkeskuksessa toimivat metsämuseo ja kartanomuseo, luontokoulu, hotelli, ravintola ja hostelli.

Lahemaan
kansallispuistossa sijaitsevan Vihulan kartanon rakennuttivat von Schubertit vuosina 1820–1880. Entistetyssä kartanossa toimivat nyt upea ravintola ja loistava kylpylähotelli. Kartanossa pidetään konsertteja ja kokouksia ja järjestetään vastaanottoja ja häitä.

Kalev suklaapuoti

Rotermannin korttelissa sijaitsevassa Kalev suklaapuodissa on mahdollisuus kääriä hihat, pukea essu päälle ja osallistua itse marsipaanin tekoon ja maalaukseen tai suklaan valmistuskurssille.

KGB-museo

Sokos Hotel Viru on avannut kaksi Neuvostoliiton turvallisuuspoliisin, KGB:n, salaista valvontahuonetta KGB-museoksi. Hotellin 23. kerroksesta agentit vakoilivat ihmisiä ja salakuuntelivat hotelliasukkaita.

Kuulsaal keilahalli

Kuulsaal Tallinnan keskustassa on mainio paikka järjestää työpaikan virkistyspäivä tai lähteä viettämään mukavia hetkiä ystäväporukalla. Hallista voi vuokrata pelkät radat tai tilata paketin, joka sisältää ratavuokran lisäksi pientä syötävää.

Kumu Taidemuseo

Kumu Art Museum sisältää laajan valikoiman virolaista ja kansainvälistä nykytaidetta. Suomalaisen Pekka Vapaavuoren suunnittelema museorakennus Kadriorgin puistossa on jo itsessään vaikuttava nähtävyys.

Luscher & Matiesenin viininmaistajaiset

Luscher & Matiesenin viinitehdas ja Viron juomakulttuurin museo Toompealla esittelee Toompean viinintuotannon historiaa aidoimmalla tavalla ja esittelee 100 vuotta vanhan viinitehtaan tarinan.  sis. viininmaistajaiset. Paikanpäältä voi ostaa talon viiniä. Korttimaksu käy ja tarvittaessa juomat toimitetaan hotelliin. Avoinna klo 10-18. Opastus paikanpäällä suomeksi. Ryhmän koko voi olla max. 60 henkilöä. Retken kesto 1,5 tuntia. Huom! Kohteeseen ei pääse perille bussilla, lähin pysäkki kirkon vieressä josta n. 10 min kävelymatka

Merikeskus Lennusadam (Lentosatama)

Merikeskus on Tallinnan suosikkinähtävyys! Tsaarin aikaisiin vesitasolentokonehangaareihin rakennettu kokonaisuus yllättää monimuotoisuudellaan. Museossa liikutaan kolmella tasolla: meren pohjassa, veden pinnalla ja ilmassa. Museon vetonauloja ovat mm. 1930-luvun sukellusvene Lembit sekä höyryjäänmurtaja Suur Töll. Museossa pääsee kokeilemaan sukellusveneen ja lentokoneen ohjaamista simulaattoreissa.

Nigulisten kirkko ja museo

1200-luvin alkupuolella rakennettu Nigulisten kirkko on Viron kauneimpia myöhäisgootilaisia rakennuksia. Pysyvässä näyttelyssä Pohjois-Euroopan paras uskonnollisen taiteen kokoelma 1400-luvulta.

Nõmmen seikkailupuisto

Seikkailupuisto herättää leikkimielisyyden. Koet onnistumisen iloa jännittävällä puiden latvassa kiipeilyllä, köysissä riippumisella ja verkkoihin hyppäämisellä liikkuessasi puissa tasanteelta toiselle.

Nõmmen paikallistori ja kauppahalli

Nõmmeen on matkaa noin 10 kilometriä ja se on auki 09.00-16.00. Suosittu tori, jossa ruokaa ja kauden tuotteita sekä mukava kahvila ja muutamia kauppoja.

Purjehdus Old City Marinassa

Tervetuloa viettämään tunnelmallista iltaa Tallinnan lahdella. Upea purjevene odottaa teitä Tallinnan keskustassa, Old City Marinassa. 1,5h purjehduksen aikana tarjoillaan kuohuviiniä, merimatka päättyy Noblessnerin satamaan jossa teitä odottaa kolmen ruokalajin illallinen satamaravintola Cafe Noblen viihtyisällä terassilla. Paketin voi liittää kaikkiin Tallinnan ryhmiimme. Kysy lisää toimistoltamme.

Triobet Kartingkeskus

Järjestä Grand Prix ryhmällesi! Triobet Kartingkeskus on ympärivuotisesti elämyksiä tarjoava moderni sisäkartingkeskus vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta.

TV-torni

Tallinnan maamerkki, 300 m korkea TV-torni Piritan sataman läheisyydessä on jälleen avattu yleisölle. Koe huikeat näkymät 170 metrin korkeudesta näköalatasanteelta.

Viinikoulu Sokos Hotel Viru

Viinikoulu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää makuaisteja sekä viettää mielenkiintoinen ja antoisa tunti viinimaailmassa kokeneen ja tunnustetun sommelierin johdolla.

Viron maut

Lähiruoka ja virolaiset ruokaperinteet puhuttavat Virossakin.
Viron maut – retkellä kuulet, miten eri maiden ruokakulttuurit ovat vaikuttaneet virolaiseen ruokaperinteeseen.

 

 

Viro

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Majoitus Barons Hotelli Double De Lux huonessa
* Kuohuviini ja hedelmät huoneessa
* Buffet illallinen ja kaksi lasia talon viiniä
* Ruusun terälehtiä vuoteella
* Aamutakki ja tossut huonessa
* Late check-out klo 15
* Aamiainen huoneessa
* Kuljetus satama-Barons/Barons-satama

Lisämaksusta:
* Laivamatkat Helsinki – Tallinna- Helsinki valitsemallasi laivalla

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.