Torino_Castello del Valentino castle in Turin, Italy400x300
Italia Torino

Torino on merkittävä teollisuuskaupunki Luoteis-Italiassa. Se on Piemonten alueen ja Torinon maakunnan pääkaupunki. Torinoa kutsutaankin Alppien pääkaupungiksi. Alpit ympäröivät sitä pohjoisessa ja lännessä ja Monferraton kukkulat idässä. Alppien juurella sijaitsevan teollisuuskaupungin keskustassa on helppo suunnistaa. Ainakin kirkkaalla säällä kaupunki voisi hyvin antaa eksymättömyystakuun: pitää vain muistaa, kummalla puolella hohtavat valkoiset Alpit ja kummalla puolella siintävät

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Torino

Alppien pääkaupunki

Torino on merkittävä teollisuuskaupunki Luoteis-Italiassa. Se on Piemonten alueen ja Torinon maakunnan pääkaupunki. Torinoa kutsutaankin Alppien pääkaupungiksi. Alpit ympäröivät sitä pohjoisessa ja lännessä ja Monferraton kukkulat idässä. Alppien juurella sijaitsevan teollisuuskaupungin keskustassa on helppo suunnistaa. Ainakin kirkkaalla säällä kaupunki voisi hyvin antaa eksymättömyystakuun: pitää vain muistaa, kummalla puolella hohtavat valkoiset Alpit ja kummalla puolella siintävät Pojoen takaiset kukkulat.

Muutaman vuoden takaisten talviolympialaisten pitopaikka on monipuolinen historiallinen kaupunki, jossa riittää paljon nähtävää. Kaupungissa riittää nähtävyyksiä niin kulttuurin, historian, arkkitehtuurin, teollisuuden kuin populaarimpienkin aiheiden ystäville. Yksi maailmanlaajuisesti tunnetuimmista nähtävyyksistä on Torinon katedraaliin säilötty Torinon käärinliina.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 350 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen

Torino retkimahdollisuuksia

* Piazza Castello on Torinon tärkein aukio, jonka läheisyydessä sijaitsee paljon nähtävyyksiä ja ostoskatuja.

* Palazzo Realen kuninkaalliseen palatsiin pääsee tutustumaan pääsymaksua vastaan.

* Palazzo Madama on aukion keskellä oleva palatsi, jossa toimii arkeologinen museo ja antiikkimuseo. Aukiolta löytyy myös kuninkaallinen asekokoelma ja San Lorenzon kirkko.

* Duomo di San Giovanni on Torinon renesanssiaikainen tuomiokirkko.

* Mole Antonelliana -torni on yksi Torinon symboleista ja tornissa sijaitsee myös erittäin suosittu ja laadukas elokuvamuseo. Museossa on esillä mm. tunnettujen elokuvien rekvisiittaa sekä julisteita.

* Perheiden suosikkikohde on lastenkirjamuseo, jossa on esillä mm. alkuperäisen Pinocchion kuvitukset.

* Torinon käärinliina on Pyhän Johannes Kastajan katedraalissa säilytettävä maailmanluokan nähtävyys. Kankaassa uskotaan näkyvän Jeesuksen hahmo, joka käärittiin liinaan ristiinnaulitsemisen jälkeen.

* Superga-vuori on Torinon paras näköalapaikka, jossa voi ihailla kaupunkinäkymää ja Alppeja. Supergan laella sijaitsee myös 1700-luvun rakennettu basilika.

Hotelli Diplomatic ****
Hotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Porta Susa asemalta ja uudelta metrolinjalta.
Hotellissa on vastaanotto, baari, ravintola, bisneskeskus, kokoustilat, langaton internetyhteys, matkatavarasäiliö ja autotalli.
Huoneissa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, puhelin, TV, langaton internetyhteys, tallelokero (lisämaksusta), minibaari ja ilmastointi.
Hotellin osoite:
Via Cernala 42
10122 Torino, Italia.

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa hotellit perivät turistiveroa, tämä vero maksetaan suoraan hotelliin.

Tiedot sitoumuksetta

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.