Saksa Travemûnden autopaketti

Itämeren kierros tarjoaa historiallisia hansakaupunkeja, idyllisiä maalaiskyliä ja iloisia huvipuistoja. Varaa Travemûnden autopaketti>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saksa Travemûnden autopaketti

Helsinki–Travemünde

Suunnitteletko kesälomamatkaa Keski-Eurooppaan? Laivamatka Saksaan kannattaa varata nopeasti, sillä erikoishintaisia nopean varaajan matkoja on rajoitetusti ja paikat kesällä myydään nopeasti loppuun. Varaa Travemûnden autopaketti >

Travemünde on rento lomakohde ja lauttaliikenteen satama, johon myös Suomesta saapuvat laivat tulevat. Travemünden hiekkarantaa ja Lyypekinlahtea reunustaa Strandpromenadenin rantakatu, josta saa hyviä kalaruokia. Travemûnden Alter Leuchtturmin tiilinen majakka toimii merenkulkumuseona ja nelimastoiseen Passat-purjelaivaan järjestetään opastettuja kierroksia.

Saksa Travemûnden autopaketti

Modernit, viihtyisät Star-alukset vievät sinut laivamatkalle Helsingistä Travemündeen ympäri vuoden. Reitillä kulkee kolme identtistä laivaa: Finnstar, Finnmaid ja Finnlady. Rentouttavan merimatkan kesto on 28 tuntia ja reitin pituus on 611 merimailia (1 132 km).

Travemünde – Idyllinen merenrantakohde

Travemünden parasta antia on sen rantakatuja reunustavat pikkuputiikit ja idylliset kahvilat. Suosittu lomakohde tunnetaan kuitenkin ennen kaikkea upeasta rannastaan. Travemünde sijaitsee vain vartin ajomatkan päässä Unesco-kaupunki Lyypekistä.

Kaupunkilomaohjelman lisäksi Travemündessä voit viettää päivääsi Itämerellä surffaten, purjehtien ja kalastaen. Rentouttavan loman tarjoavat Travemündessä lukuisat spat. Hieman Travemünden ulkopuolella on lisäksi suuret golf-kentät, jotka houkuttelevat golfaajia viettämään aikaa viheriöillä.

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Saksa Travemûnden autopaketti

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

 

 

Finnlady, Finnmaid, Finnstar ja Nordlink

Star-alukset Finnlady, Finnmaid ja Finnstar kulkevat reitillä Helsinki–Travemünde. Star-alus Nordlink liikennöi reitillä Malmö–Travemünde.

Moderneihin vuonna 2006 ja 2007 valmistuneisiin aluksiin mahtuu 554 matkustajaa ja kuljettajaa. Laivalla on buffet-ravintola, baari, myymälä, lasten leikkinurkkaus, kuntosali sekä saunaosastot miehille ja naisille porealtaineen. Kaikki palvelut löydät kannelta 11.

HytitLaivoilla on useita erilaisia hyttikategorioita 10 m² hyteistä 38 m² sviittiin. Lapsiperheille löytyy tilavia hyttejä, joissa parivuoteen lisäksi kerrossänky. Myyntipalvelumme kautta voi varata myös väliovellisia hyttejä. Hyttejä myös liikuntaesteisille sekä lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Hytit sijaitsevat kansilla 7, 8 ja 9.LepotuolitHelsinki–Travemünde-linjan Star-laivoilla voi lisäksi matkustaa kesäaikaan lepotuolipaikalla. Lepotuolipaikat sijaitsevat kansilla 11 ja 12.

 

 

Ravintola ja baariFinnlinesin laivat ovat tunnettuja hyvästä ruoastaan. Ateriat tarjoillaan runsaasta buffet-pöydästä laivan valoisassa ravintolassa. Menut perustuvat niin suomalaisen kuin saksalaisen keittiön tuttuihin suosikkeihin. Runsaasta valikoimasta löytyy maistuvaa ruokaa joka makuun. Aterioilla on tarjolla maitoa, vettä ja hedelmämehuja lisäveloituksetta. Olutta, viiniä ja muita alkoholijuomia voit ostaa ravintolan yhteydessä sijaitsevasta baarista.

 

Leikkinurkkaus
 
Perheen pienimmät viihtyvät matkan aikana lasten leikkinurkkauksessa. Pelihuoneessa lapset ja nuoret voivat pelata ilmaiseksi videopelejä. Seurapelejä voi lainata Bar Navigaresta.
Sauna ja kuntosaliAluksilla on saunaosastot sekä miehille että naisille. Molemmissa on myös poreallas. Saunat ovat käytössä lähes koko merimatkan ajan, samoin kuin niiden vieressä sijaitseva pieni kuntosali. Myös nämä palvelut sisältyvät matkan hintaan.
HierontaHierontapalvelua on saatavilla kannella 11. Tule käymään BS-Massage-pisteellä myymälän vieressä kannella 11 ja varaa aikasi ammattihierojalle.

Hieronta-aikojen varauspisteen aukioloajat
Helsinki–Travemünde
Lähtöpäivä 15:00–17:00
Meripäivä 09:00– 11:00,  16:00–17:00
Travemünde–Helsinki
Meripäivä 09:00– 11:00,  16:00–17:00
Hierontahinnasto30 min 35 €
45 min 50 €
60 min 65 €
MyymäläMatkasi aikana voit myös tehdä ostoksia laivan myymälässä Sailor's Shopissa, jonka valikoimaan kuuluu mm. kosmetiikkaa, koruja, makeisia, matkamuistoja, tekstiilejä, alkoholijuomia ja pientä purtavaa.
Lemmikit laivallaLaivoiltamme löytyy hyttejä lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Lisäksi kannelta 7 löytyy oma ulkoitusalue lemmikkieläimille.Otathan huomioon, että kaikki lemmikit on ilmoitettava matkavarauksen yhteydessä ja että lemmikin kanssa matkustaessa on aina varattava hytti. Lemmikkien kanssa liikkuminen baareissa, buffet-ravintolassa ja muissa yleisissä tiloissa ei ole sallittua. Ennen kuin otat lemmikkisi mukaan ulkomaanmatkalle, ota selvää paikallisista säädöksistä ja rajoituksista.
Konferenzen an Bord
KokoustilatVie ryhmäsi laivalle. Laivoillamme toimivat kokoustilat ja -palvelut 10–12 hengen ryhmälle. Laivalla ei ole häiriötekijöitä. Siksipä merellä pidetyt kokoukset sujuvat tehokkaasti ja keskeytyksittä.
Tekniset tiedot Star-luokan aluksistaTyyppi ro-ro/matkustaja
Rakennusvuosi 2006, 2007
Rakennuspaikka Ancona
DWT 9653 t
Pituus 218,8 m
Leveys 30,5 m
Syväys 7,0 m
Nopeus 25 solmua
Kaistametrejä 4216 m
Matkustajia 554
Hyttejä 201
Jääluokka 1A Super
Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Esimerkkihinta toukokuussa Helsingistä Travemündeen 

2–4 henkilöä AB3/AB4-sisähytissä ja henkilöauto (enint. 6 m pitkä ja 2,1 m korkea) alk. 298 €

Esimerkkihinta kesäkuussa Helsingistä Travemündeen
2–4 henkilöä AB3/AB4-sisähytissä ja henkilöauto (enint. 6 m pitkä ja 2,1 m korkea) alk. 398 €

Rajoitettu saatavuus – varaa ajoissa!

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Travemünde - aktiviteetteja sekä rentoa olemista

Travemünde on osa hansakaupunki Lyypekkiä, ja sen tunnuksena toimii mahtava nelimastoinen PASSAT-laiva. Kaupungissa sinulla on mahdollisuus ruokailla lukuisissa ravintoloissa, tehdä hienoja löytöjä ostospaikoissa, paistatella päivää neljä kilometriä pitkällä hiekkarannalla, kävellä rantabulevardilla aistimassa merituulia, kierrellä mielenkiintoisissa museoissa sekä aistia kansainvälistä tunnelmaa kasinolla.

Travemündessä voit myös viettää päivääsi Itämerellä surffaten, purjehtien ja kalastaen. Rentouttavan loman tarjoaa Travemündessä lukuisat spat, joissa sekä mieli että keho rentoutuvat. Hieman Travemünden ulkopuolella on lisäksi suuret golf-kentät, jotka houkuttelevat golfaajia viettämään aikaa viheriöillä. Talvisin kaupungissa järjestetään tunnelmallisia joulumarkkinoita.

Joulumarkkinat Saksassa

Saksassa joulunalusaikaa juhlistetaan toistaan tunnelmallisemmilla joulumarkkinoilla. Hehkuviinin ja monenmoisten herkkujen lisäksi markkinat hurmaavat käsityökojuillaan ja tivolihumullaan.

Lyypekissä joulumarkkinat koristavat raatihuoneen toria ja kävelykatua marraskuulta aina joulukuun loppuun asti. Tämä edesmenneen Hansaliiton mahtipaikka luo mitä upeimmat puitteet joulumarkkinoille. Lyypekin vanhankaupungin saari  ei ole päässyt suotta Unescon maailmanperintölistalle. Ja mikä hienointa, jollet ehdi ennen joulunpyhiä rentouttavalle merimatkalle Itämeren eteläpuolelle, voit nauttia joulunalusajan tunnelmasta Tapaninpäivän jälkeenkin. Myös Finnlinesin vuosittaisella jouluristeilyllä pääset tutustumaan joulumarkkinoiden hurmaavaan tunnelmaan.

Lyypekki

Lyypekin joulumarkkinat >>

Hampuri

Katso Hampurin kaikki joulumarkkinat osoitteesta http://www.hamburg.de/weihnachtsmarkt/.

Berliini

Katso Berliinin kaikki joulumarkkinat osoitteesta http://www.berlin.de/weihnachtsmarkt/. Suurimmat joulumarkkinat aukeavat marraskuun viimeisenä viikonloppuna ja päättyvät jouluun tai uuteenvuoteen.

Rostock

Rostockissa markkinakojujen antiin pääsee tutustumaan marraskuun lopun ja aatonaaton välillä. Keskiaikaisen kaupungin ostoskadulle ja sen ympäristöön pystytetyt markkinat houkuttelevat ihmisiä niin läheltä kuin kaukaa. Markkinahumun lomassa kannattaa pistäytyä kävelykatu Kröpeliner Straßen pikkuputiikeissa sja kulmakuppiloissa.

Rostockin joulumarkkinat >>

 

 

 

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.