Tobago_EM_stonehaven-layonveranda400x300
Trinidad ja Tobago

Rauhallinen, kaunis saarivaltio sademetsineen ja vulkaanisine kukkuloineen on rakastavaisten paratiisi vailla vertaa. Täällä todella nautit lomasta, valkohiekkaisista rannoista ja koralliriutoista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Trinidad ja Tobago

Kaunis Tridinad ja Tobago on saarivaltio Karibianmerellä

Trinad ja Tobago sijaitsee  eteläisimpinä Karibian saarten ketjussa, vain muutaman mailin päässä Venetzuelan rannikosta. Rauhallinen, kaunis saarivaltio sademetsineen ja vulkaanisine kukkuloineen on rakastavaisten paratiisi vailla vertaa. Täällä todella nautit lomasta, valkohiekkaisista rannoista ja koralliriutoista. Täällä et näe korkeita hotellirakennuksia, vaan luontoon sopeutuvia pienempiä, rauhallisia hotelleja ja villoja.

Silti Trinidad ja Tobagolla riittää tekemistä niin pariskunnille, kuin perheillekkin.  Snorkausta ja laitesukellusta, golfia ja kalastusta, suojellun sademetsän kätköissä näet valtavan määrän lintuja, kuitenkaan täällä EI OLE myrkyllisiä käärmeitä tai vaarallisia haita. Ystävälliset ja lahjakkaat paikalliset ihmiset loihtivat mitä eksoottisempia karibialaisia ruokia jokaisen makuun. Tobago on hyvä kohde vuoden ympäri – sen niin kutsuttu sadeaika on heinäkuusta joulukuuhun, mutta sen ei pitäisi rajoittaa siellä kävijöitä – syyskuussa järjestettävät Tobagon festivaalit tuovat lomaan unohtumattoman mausteensa karnevaalitunnelmineen!

Hintaesimerkkimme 8 pv:
3 mh huoneisto kahdelle 2320 € / hlö 7 yötä
3 mh huoneisto neljälle 1870 € / hlö 7 yötä
3 mh huoneisto kuudelle 1710 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*
Majoitus 7 yötä
* Lennot Helsingistä
* Lentokenttäverot
* Majoitus Tobago The Villas at Stonehaven, 3 makuuhuoneen LUXURY merinäköala Villassa
* Majoitusvero
* Huonepalvelija kello 9-14 päivittäin

Illallishinnat 42 € /aikuinen / päivä, 24 € / lapsi 4-12 v. /päivä (ti – su viikonpäivinä)

Erikoistarjoukset!! Jokaiselle yli 7 yötä yöpyvälle hedelmäkori, trooppisia kukkia ja tervetuliaispaketti huoneeseen saavuttaessa.


Trinad ja Tobago

Retkiehdotelmia

Saarilta löytyy useita kauniita rantoja, joilla voi sekä viettää löhölomaa että harrastaa vesiurheilulajeja. Tobagon Mount Irvinen ranta on surffaajien suosiossa, kun taas rauhallisempaa rantapäivää kaipaavat suuntaavat saaren parhaana pidetylle Pigeon Pointin rannalle.

Maksullinen Pigeon Point edustaa Trinidad ja Tobagon rantaidylliä kauneimmillaan ja on yksi maan valokuvatuimmista paikoista. Rannalta löytyy myös ravintola- ja ostosmahdollisuuksia. Trinidadin rantojen parhaimmistoa edustaa puolestaan Maracas.
Golfia voit harrastaa sekä Trinidadilla että Tobagossa.

Port of Spain pääkaupunki

Kaupunkitunnelmaa voi etsiä saaren pääkaupungista Port of Spainista, jossa järjestetään myös suurimmat kulkueet karnevaalien aikaan.

Port of Spainin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Savannah-puisto, paikallinen kansallismuseo sekä kasvitieteellinen puutarha. Valokuvia kannattaa käydä nappaamassa Magnificent Seven -nimellä kulkevista siirtomaatyylisistä rakennuksista, jotka ovat nimensä mukaisesti seitsemän erikoislaatuista taloa.

Trinidad ja Tobagon värikkäät linnut

Trinidad ja Tobago on lintubongarin unelmakohde – et voi siis lähteä kotiin ikuistamatta kameraasi ainakin muutaman eksoottisen lajin. Trinidadin lintujen suojelualue Caroni on luonnonpaikka, jonne järjestetään veneretkiä turisteille. Paikallisten erikoisuuksien bongaaminen suoalueen mangrovepensaiden joukosta on mielenkiintoinen elämys myös vähemmän lintuja tuntevalle matkailijalle.

Waterloo temppeli

Trinidadin Carapichaimassa sijaitseva Waterloo-temppeli on mielenkiintoinen vierailukohde paikallisesta kulttuurista kiinnostuneille matkailijoille. Hindutemppelin rakennustyöt alkoivat jo 1940-luvulla, mutta komea rakennus saatiin valmiiksi vasta vuonna 1995. Veden tuntumassa sijaitseva temppeli on kaunis ja rauhallinen paikka. Ota huomioon, että Waterloo on hinduille pyhä paikka, jossa tulee käyttäytyä kunnioittavasti.

Unescon luonnonsuojelukohde

Tobagon saarelta löytyy yksi Karibian vanhimmista sademetsistä. Main Ridge Forest Reserve -luonnonsuojelualue kuuluu myös Unescon maailmanperintölistalle. Alueelle järjestetään opastettuja retkiä – täällä voit bongata upeiden maisemien lisäksi myös monia kasvi- ja eläinlajeja. Sademetsään tulee varautua tukevin kengin.

Sukellusretki Buccoon koralliriutoille

Yksi Trinidad ja Tobagon kuuluisimmista sukelluskohteista on Buccoo, jossa koralliriutat ovat helposti saavutettavissa. Buccoon suojelualue sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Tobagon kuuluisalta Pigen Pointin rannalta. Legendaarisen Jacques Costeau’nkin ylistämälle koraaliriutalle tehdään retkiä, joilla matkailijat voivat joko sukeltaa tai ihailla maisemia lasipohjaveneestä. Nylon Pool on matalapohjainen luonnonallas, jossa voi käydä uimassa.

The Villas At Stonehaven

sijaitsevat 15 min. lentokentältä, 5 min. ajomatkan päässä useilta hiekkarannoilta. Lähellä saaren tapahtuma-ja illanviettopaikkoja. Luxus luokan majoitus, joissa huoneista avautuvat upeat merinäköalat. Kolmen makuuhuoneen huoneistoissa ilmastointi ja kattotuulettimet. Tilava olohuone, jossa kaapeli-tv, sekä Dvd soitin, kylpyhuone ja iso hyvin varustettu keittiö. Ympäristössä  viihtyisät oleskelu-ja ravintolatilat, uima-allasalue. Tallelokerot, ilmainen Wifi, silitysrauta, sekä hiustenkuivain joka huoneistossa, parkkialuetta. Hieronta-ja kauneuspalvelut. Hääpalvelut.

Tobago on Karibianmerellä sijaitseva saari, joka kuuluu Trinidadin ja Tobagon tasavaltaan. Tobago sijaitsee Trinidadin saaresta pohjoiseen. Tobago on erityisen tunnettu runsaasta ja ainutlaatuisesta linnustostaan.
Pääkaupunki:
Port of Spain
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Trinidad ja Tobagon dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään 3 kuukautta matkan jälkeen.
Aikaero Suomeen – 6
Kesäaika ei ole käytössä
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.