Trinidad ja Tobago kaukomatka

Trinidad ja Tobago kaunis saarivaltio sademetsineen ja vulkaanisine kukkuloineen on paratiisi, jossa nautitte valkohiekkaisista rannoista ja koralliriutoista.

Trinidad ja Tobago kaukomatka

Rakastavaisten paratiisi

Trinidad ja Tobago sijaitsee  eteläisimpinä Karibian saarten ketjussa, vain muutaman mailin päässä Venetzuelan rannikosta. Rauhallinen, kaunis saarivaltio sademetsineen ja vulkaanisine kukkuloineen on rakastavaisten paratiisi vailla vertaa. Täällä todella nautit lomasta, valkohiekkaisista rannoista ja koralliriutoista. Täällä et näe korkeita hotellirakennuksia, vaan luontoon sopeutuvia pienempiä, rauhallisia hotelleja ja villoja.

Trinidad ja Tobago Karibianmerellä

Trinidad ja Tobagolla riittää tekemistä niin pariskunnille, kuin perheillekkin.  Snorkausta ja laitesukellusta, golfia ja kalastusta, suojellun sademetsän kätköissä näet valtavan määrän lintuja, kuitenkaan täällä EI OLE myrkyllisiä käärmeitä tai vaarallisia haita. Ystävälliset ja lahjakkaat paikalliset ihmiset loihtivat mitä eksoottisempia karibialaisia ruokia jokaisen makuun. Tobago on hyvä kohde vuoden ympäri – sen niin kutsuttu sadeaika on heinäkuusta joulukuuhun, mutta sen ei pitäisi rajoittaa siellä kävijöitä – syyskuussa järjestettävät Tobagon festivaalit tuovat lomaan unohtumattoman mausteensa karnevaalitunnelmineen!

Trinidad – Tobagon matkat

Trinidad ja Tobago eli Trinidad-Tobago on Karibianmerellä sijaitseva saarivaltio, joka sijaitsee Venezuelan rannikosta yksitoista kilometriä pohjoiseen. Valtion pääsaaret ovat Trinidad sekä Tobago, joista Trinidad on suurempi sekä pinta-alaltaan että väkiluvultaan.

Trinidad ja Tobago kaukomatka Kymenmatkat

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1790 €

 

Matkaohjelma esimerkki: Karibian unelmaloma Trinidadissa ja Tobagossa

Lähde mukaamme unohtumattomalle kahdeksan päivän lomalle Trinidadiin ja Tobagoon, jossa Karibian auringonpaiste, upeat rannat ja eläväinen kulttuuri odottavat sinua. Tämä matka tarjoaa täydellisen yhdistelmän rentoutumista, seikkailua ja paikallisia herkkuja.

Päivä 1: Saapuminen Tobagoon

Matka alkaa päivälennolla Helsingistä suoraan Trinidadiin ja jatkolennolla Tobagolle. Saavuttuasi Tobago International Airportille, sinua odottaa kuljetus ylelliseen The Villas at Stonehaven -hotelliin. Tämä kaunis lomakohde sijaitsee lähellä Stonehaven Bayn hiekkarantoja, ja se tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen.

Päivä 2: Rentoutumista rannalla

Ensimmäinen päiväsi Tobagolla on omistettu täydelliselle rentoutumiselle. Nauti hotellin tarjoamista mukavuuksista, kuten yksityisestä uima-altaasta ja henkeäsalpaavista merinäköaloista. Vietä päivä Stonehaven Bayn rannalla, uiden kristallinkirkkaissa vesissä ja nauttien Karibian auringosta. Illalliseksi suosittelemme hotellin omaa ravintolaa, The Pavilionia, joka tarjoaa herkullista kansainvälistä ja paikallista ruokaa upeilla näköaloilla.

Päivä 3: Buccoo Reef ja Nylon Pool

Lähde tänään veneilyretkelle Buccoo Reefille, joka on yksi Tobagon tunnetuimmista nähtävyyksistä. Snorklaa värikkäiden korallien ja trooppisten kalojen keskellä ja nauti merestä. Jatka matkaa Nylon Poolille, matalalle hiekkapohjaiselle laguuniin keskellä merta, jossa voit rentoutua ja nauttia lämpimistä vesistä. Palattuasi hotellille, illalliseksi suosittelemme Seahorse Inn -ravintolaa, joka sijaitsee lähellä Grafton Beachiä ja tarjoaa herkullisia meren antimia.

Päivä 4: Tobago Forest Reserve ja Argyle Waterfall

Tutustu tänään Tobagon upeaan luontoon. Vieraile Tobago Forest Reservessa, joka on maailman vanhin suojeltu sademetsäalue. Lähde opastetulle kävelykierrokselle metsän halki ja ihaile sen monimuotoista kasvillisuutta ja eläimistöä. Jatka matkaa Argyle Waterfallille, jossa voit virkistäytyä luonnonaltaissa. Illalliseksi suosittelemme Jemma’s Seaview Kitchen -ravintolaa, joka tarjoaa perinteistä Tobagon ruokaa ja kodikasta tunnelmaa.

Päivä 5: Scarborough ja Fort King George

Tutustu Tobagon pääkaupunkiin, Scarboroughiin. Käy paikallisilla markkinoilla, joissa voit ostaa tuoreita hedelmiä, käsitöitä ja matkamuistoja. Vieraile Fort King Georgessa, historiallisessa linnoituksessa, josta on upeat näkymät kaupungin yli. Iltapäivällä voit rentoutua Pigeon Point Beachillä, joka on yksi saaren kauneimmista rannoista. Illalliseksi suosittelemme La Tartaruga -ravintolaa, joka tarjoaa italialaista ruokaa Karibian twistillä.

Päivä 6: Tobago Cocoa Estate ja Adventure Farm

Vieraile tänään Tobago Cocoa Estatessa, jossa voit oppia paikallisen suklaan valmistuksesta ja maistella herkullisia tuotteita. Jatka matkaa Adventure Farm & Nature Reserven alueelle, jossa voit nähdä trooppisia lintuja ja perhosia niiden luonnollisessa ympäristössä. Illalliseksi suosittelemme Kariwak Village Restaurantia, joka tarjoaa tuoreita, paikallisia raaka-aineita ja ainutlaatuisen ruokailukokemuksen.

Päivä 7: Charlotteville ja Pirate’s Bay

Lähde päiväretkelle Tobagon pohjoisosaan Charlottevilleen, viehättävään kalastajakylään. Vietä päivä Pirate’s Bayn syrjäisellä rannalla, joka on täydellinen paikka snorklaukseen ja rentoutumiseen. Iltapäivällä voit tutustua kylän charmikkaisiin kaduihin ja paikalliseen elämänmenoon. Palattuasi hotellille, illalliseksi suosittelemme The Fish Pot -ravintolaa, joka tarjoaa tuoretta kalaa ja merinäköalan.

Päivä 8: Paluu kotiin

On aika sanoa hyvästit tälle paratiisille. Nauti vielä viimeiset hetket Tobagon kauniilla rannoilla ennen kuljetusta lentokentälle. Lennä takaisin Trinidadiin ja sieltä edelleen Helsinkiin, mukanaan unohtumattomat muistot ja Karibian lämmön tuoma rentoutuminen.

Trinidad ja Tobago tarjoavat täydellisen loman, jossa voit nauttia niin kauniista rannoista kuin vilkkaasta kulttuurista ja upeasta luonnosta.

Trinidad ja Tobago kaukomatka Kymenmatkat

Tobago The Villas At Stonehaven

Stonehavenin villat ovat vain 5 minuutin ajomatkan päässä Stonehavenin lahdelta, ja niissä on merinäköala, ilmainen WiFi ja oma uima-allas. Paikan päällä olevassa Pavilion-ravintolassa on à la carte -palvelut Karibian tyylillä ja mannermaisella keittiöllä.

Lue lisää
Trinad ja Tobago tekemistä ja käyntikohteita

 

Trinidad ja Tobago tarjoavat matkailijalle useita kauniita rantoja, joilla voi sekä viettää rantalomaa että harrastaa vesiurheilulajeja. Tobagon Mount Irvinen ranta on erikoisesti surffaajien suosiossa. Golfia voit harrastaa sekä Trinidadilla että Tobagossa.

Port of Spain pääkaupunki
Trinidad ja Tobagon pääkaupungissa vietetään eksoottisia karnevaalijuhlia vuosittain helmikuun alussa, jolloin Reggaen ja Calypson rytmit valtaavat kadut. Port of Spain on saarivaltion kaupallinen keskus. Pääkaupungin nähtävyyksiin lukeutuu mm kansallismuseo, kasvitieteellinen puutaha, The Red House, Queen’s Park Savannah ulkoilualue sekä The Magnificent Seven´in koristeelliset suuret kartanot.

Trinidad ja Tobagon värikkäät linnut
Trinidadin lintujen suojelualue Caroni on suuri suomaa-alue, jonne järjestetään veneretkiä turisteille. Siellä asuu myös maan kansallislintu, rubiini-iibis. Alueella voi tutustua alueen lintuihin, kaimaaneihin, käärmeisiin ja opossumeihin. Lintubongareiden unelmakohde on myös Asa Wright Nature Centre saaren pohjoisosassa.

Waterloo  ja Hanuman-patsas Carapichaimassa
Trinidadin saarella sijaitseva Waterloo-temppeli on rauhallinen vierailukohde paikallisesta kulttuurista kiinnostuneille. Alueella tapaa värikkäitä afrikkalaisia ja intialaisia kulttuureja. Mielenkiintoinen käyntikohde on Waterloon hindutemppeli, toiselta nimeltään Temple in the Sea, koska se jatkuu maalta mereen saakka. Samalla retkellä näet värikkäitä pikkukyliä, kuten Orange Field Village  ja Brickfield Village.

Unescon luonnonsuojelukohde
Tobagon saarelta löytyy yksi Karibian vanhimmista sademetsistä. Main Ridge Forest Reserve -luonnonsuojelualue kuuluu myös Unescon maailmanperintölistalle. Alueelle järjestetään opastettuja retkiä – täällä voit bongata upeiden maisemien lisäksi myös monia kasvi- ja eläinlajeja. Sademetsään tulee varautua tukevin kengin.

Main Ridge Forest Reserve
Luonnonsuojelualueella on Karibian vanhimpia sademetsiä, joissa voit bongata upeiden maisemien lisäksi myös monia eläin- ja kasvilajeja.Buccoon koralliriutat
Jacques Costeau´kin  ihailemat koralliriutat sijaitsevat juuri Buccoossa. Koralliriuttojen suojelualue sijaitsee Tobagon saaren kuuluisan Pigen Pointin rannan läheisyydestä. Retkellä voi sukeltaa tai ihailla maisemia lasipohjaveneestä.Angel reef
Valtava koralliriutta, Angel Reef,  on ihanteellinen kohde harrastaa snorklausta ja sukellusta. Kirkas vesi tarjoaa upeat vedenalaiset näkymät täynnä koralleja, vedenalaista elämää ja eksoottisia kaloja.

Pigeon Point
Tobagon eteläkärjessä on Pigeon Point-ranta, josta tehdään retkiä Nylon Poolin kirkasvetisille altaille. Nylon Poolin allas on keskellä merta koralliriuttojen keskellä. Se on suosittu retkikohde, jonne pääsee helpoiten lasipohjaisella turistiveneellä. Retken aikana voi nauttia ainutlaatuisista maisemista ja tunnelmasta keskellä merta. Saaren kauneimman auringolaskun tarjoaa juuri Pigeon Pointin rannta.

Argylen vesiputous
Tobagon korkein vesiputous sijaitsee koillisosassa saarta. Sen korkeus on 54 metriä. Vesiputous on rehevällä alueella ja putous valuu alas kolmea porrasta pitkin. Putoukselle voi patikoida merkittyä polkua pitkin, matkan pituus on noin 20 minuuttia. Putoukseen voi myös pulahtaa, kannattaa siis ottaa pyyhe ja uima-asu mukaan.Pirate’s Bay Beach
Sopii erityisesti heille, jotka etsivät rauhallista, omaa paikkaa valkohiekkaisella rannalla. Tänne pääsee erinomaisesti vuokra-autolla.

Trinidad ja Tobago

Tobago on Karibianmerellä sijaitseva saari, joka kuuluu Trinidadin ja Tobagon tasavaltaan. Tobago sijaitsee Trinidadin saaresta pohjoiseen. Tobago on erityisen tunnettu runsaasta ja ainutlaatuisesta linnustostaan.
Pääkaupunki:
Port of Spain
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Trinidad ja Tobagon dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia korkeintaan 90 päivän oleskeluun 180 päivää kohti. Passin tulee olla voimassa vähintään 3 kuukautta matkan jälkeen. Matkustajalla tulee olla koneellisesti luettava passi.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen – 6 Kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto: Ilmasto on miellyttävän lämmin ympäri vuoden. Sateisempi kausi ajoittuu kesä-marraskuulle. Tällöinkin sateet ovat todennäköisesti vain pieniä kuuroja. Hurrikaanikausi on elokuusta marraskuuhun.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Trininad&Tobago – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus Tobago The Villas at Stonehaven,
. 3 makuuhuoneen LUXURY merinäköala Villassa
* Majoitusvero
* Huonepalvelija kello 9-14 päivittäin

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.