Viro Türin kukkamarkkinat 18.-19.5.2024

Türin kukkamarkkinat 18.-19.5.2024 Tule hakemaan uusia ideoita ja inspiraatiota keväiseen kotipuutarhaasi! Varaa matkasi kukkamarkkinoille >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Türin kukkamarkkinat 18.-19.5.2024

Türin kukkien väriloistoon

Tule hakemaan uutta inspiraatiota kotipuutarhaasi Türin kukkamarkkinoilta!   Olitpa sitten kokenut viherpeukalo tai vasta-alkaja, kukkamarkkinat tarjoavat loistavan tilaisuuden löytää upeita lisäyksiä omaan kotipuutarhaanne ja auttaa  luomaan oman unelmien puutarhan.  Tämä Viron suosituin kukka- ja puutarha-alan tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua lukuisiin puutarhayrityksiin, taimitarhoihin ja yksityisiin puutarhoihin. Tapahtuman tarjonta on niin monipuolinen, että jokainen puutarhanhoidosta kiinnostunut löytää varmasti itselleen jotain uutta ja mielenkiintoista.

 

Türin kukkamarkkinat 18.-19.5.2024

Jo useita vuosia kukkamarkkinoille on kokoontunut yhteen lähes 800 myyjää. Türin kukkamarkkinoilla on mukana lukuisia puutarhayrityksiä, taimitarhoja ja yksityisiä puutarhoja ja heidän tarjouksistaan ja valikoimastaan jokainen puutarhanhoidosta kiinnostunut voi löytää upeita lisäyksiä kotipuutarhaansa.

Toukokuun lopussa pidettävillä markkinoilla on paikalla satoja innokkaita myyjiä ja tuhansia vierailijoita ihastelemassa väriloistoa. Puutarha-alan ammattilaiset antavat houkuttelevia tarjouksia monenlaisille taimille, kasveille, puutarhatarvikkeille ja työkaluille. Tarjolla on myös virolaista käsityötä, vaatteita ja elintarvikkeita.  Markkinoilla on myös mukavaa viihdeohjelmaa sekä ruokailumahdollisuuksia.

 

Türin kukkamarkkinat 18.-19.5.2024

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

 

Matkan hinta: 210 €/hlö

Matkapäivät: 18 – 19.05.2024

Laiva-aikataulu:
18.5. Helsinki – Tallinna           0900 – 1115 / Eckerö Line
19.5. Tallinna – Helsinki           1530 – 1700 /  Viking Line

 

1. Päivä

Lähdemme Helsingistä laivalla Tallinnaan.
Saapuminen Tallinnaan, jossa opas ja bussi ovat vastassa ryhmäämme.
Lähdemme oppaan kanssa bussilla kohti Tûrin kukkamarkkinoita (noin 100 km Tallinnasta). Kukkamarkkinoilla meillä on aikaa tehdä taimiostoksia ja tutustua samalla paikallisiin tuotteisiin. Markkinoilla on myös mukavaa viihdeohjelmaa ja ruokailumahdollisuuksia, sekä myynnissä myös käsitöitä ja paikallisia maatilatuotteita. Paluumatkalla vierailemme Viron suurimmassa puutarhaliikkeessä Hansaplantissa ostoksia varten.
Matkan aikana nautitaan kevyt lounas.
Saapuminen Tallinnaan ja majoittuminen.

2. Päivä

Aamiaisen nautimme omassa hotellissamme.
Käymme tutustumiskierroksella Kadriogin puistossa ja vieraillemme Kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa ihailemme tulppaanien ja sipulikukkien väriloistoa. Ajamme satamaan, josta paluumatka laivalla kohti Helsinkiä.

Viro Tallinna Metropol hotelli

Kylpylähotelli Metropol sijaitsee Tallinnan keskustassa, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhasta kaupungista.

Lue lisää

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking Linella kansipaikoilla
* Matkaohjelman mukaiset kuljetukset Virossa virolaisella tilausajobussilla
* Majoitus Tallinnassa hotelli Metropolissa**** jaetuissa 2-hengen huoneissa
* Hotelliaamiaiset
* Vierailu Türin kukkamarkkinoilla, käynti Hansaplant puutarhaliikkeessä ja vierailu Kasvitieteellisessä puutarhassa
* Suomenkielisen oppaan palvelut

Lisämaksusta:*

* Yhden hengen huoneen lisämaksu 60 €
* Ateriat ja hytit laivalla, kysy lisää toimistostamme

Hintaan ei sisälly:

* Matkustajavakuutus

 

Maksuehdot:
 Ennakkomaksu 100 €/henkilö viikon sisällä varauksesta.
Loppusuoritus 40 päivää ennen lähtöpäivää.

Peruutusehdot:

Peruutus aikaisemmin kuin 31 vrk ennen matkaa, toimistokulut ennakkomaksu.
Peruutus 31–21 vrk ennen matkaa, kulut 50% matkan hinnasta.
Peruutus 20–14 vrk ennen matkaa, kulut 75 % matkan hinnasta.
Peruutus myöhemmin kuin 14 vrk ennen matkaa, kulut koko matkan hinta.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >