Unkarin kierros ryhmämatka

Unkarin kiertomatka. Tutustumme keskiaikaisten kuninkaiden elämään ja kurkistamme maailmankuulun Herendin posliinin valmistukseen Unkarin kierros matkalla.

Unkarin kierros ryhmämatka

Länsi-Unkarin kulttuuriperinteet

Unkarin kierros matkamme aikana tutustumme Länsi-Unkarin kulttuuriperinteeseen, mm. Pecsin kaupunkiin, joka oli vuonna 2010 Euroopan kulttuuripääkaupunki, maistamme Etelä-Unkarin laadukkaita viinejä, tutustumme barokkityyliseen kartanoon sekä keskiaikaisten kuninkaiden elämään ja kurkistamme myös maailmanlaajuisesti kuuluisan Herendin posliinin valmistukseen.

Unkarin kierros

Matkamme vie Budapestin kauneudesta Pecsin rikkaaseen kulttuuriperintöön, josta ajamme bussilla viiniretkelle Villányiin. Seuraavana päivänä kohteemme on Keszthelyin pieni kaupunki Balatonjärven rannalla.  Ajamme Tihanyin pikkukaupunkiin, jota myös kutsutaan Balatonjärven ja myös koko Unkarin jalokiveksi. Matkan aikana kurkistamme myös maailmanlaajuisesti kuuluisan Herendin posliinin valmistukseen ja tutustumme Győrin kaupungin nähtävyyksiin. Näemme mm. Basilikan, Pyhän Lászlón herman (pyhän kuninkaan pääkallon, joka on yksi Unkarin tärkeimpiä uskonnollisia muistoesineitä). 

Historiallinen kaupunki Visegrad

Tutustumisen arvoinen on myös pieni historiallinen kaupunki Visegrad, joka oli keskiajalla kuninkaan asumispaikka. Täällä mm nautimme läksiäisillallisesta keskiajan hengessä.  Viimeisenä Unkarin kierros -matkapäivänä nousemme vielä Citadellalle, josta avautuu kaunis näkymä Tonavan mutkaan. 

Unkarin kierros

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 6 pv: 1099 € / hlö

1.pv

Saavumme aamupäivällä Budapestin lentokentälle, jossa opas ja bussi ovat meitä vastassa. Lähdemme kaupunkikierrokselle, joka kattaa Budapestin kauneimmat kohteet ja tärkeimmät nähtävyydet, sisältäen pysähdyksen kuuluisalla Sankarten Aukiolla, josta jatketaan upeaa Andrássy Bulevardia pitkin ohi merkittävien nähtävyyksien, kuten Oopperatalon ja St. Stephanin Basilikan. Kierros jatkuu Budan puolelle, jonne ajetaan Tonavan yli, kaupungin vanhimmalle alueelle kohti Linnavuorta ja Budan kuninkaanlinnaa, jossa on mahdollisuus vierailla Kalastajalinnakkeella ja Matias-kirkossa. Täältä kierros jatkuu Gellért-vuorelle, jonka Citadella-terassilta aukeavat mahtavat näkymät yli koko kaupungin, ja jossa on myös pikainen pysähdys ja mahdollisuus ottaa valokuvia.

Kierroksen kesto n. 2 tuntia
Kaupunkikierroksen jälkeen nautimme kevyttä lounasta ja ajamme bussilla Pecsiin (2,5 tuntia). Majoitumme 3* hotellissa.

2.pv

Aamiaisen jälkeen teemme kävelykierroksen Pécsin kaupungissa. Kävelykierroksen aikana on mahdollista tutustua Pecsin rikkaaseen kulttuuriperintöön. Päänähtävvyksiä ovat historiallinen Vanha kaupunki, Tuomiokirkko, Turkkilainen moskeija, varhaisia kristillisiä hautoja (Unesco), Vasarely museo ja Zsolnay Posliinimuseo. Lounas omatoimisesti.

Iltapäivällä siirrymme bussilla viiniretkelle Villányiin (1 tunti):
Villányin kuuluisa viinialue sijaitsee etelä Unkarissa. Täällä tutustumme Bock Viinitilaan, joka on yksi Unkarin johtavista viinintuottajista. Bock perheen viiniyrityksen traditio johtaa 1900-luvulle ja on kestänyt 9 sukupolven ajan. Osallistumme viininmaistiaisiin ja nautimme illallista.
Illalla palaamme Pécsiin yöksi.

3.pv

Aamiaisen jälkeen matkamme johtaa Keszthelyin pieneen kaupunkiin (3 tuntia) Balatonjärven rannalla. Keszthely on myös Balatonin alueen pääkaupunki, alueen kulttuuri ja kauppakeskus. Sen päänähtävyyksiä ovat renovoitu pääaukio, Kaupungintalo, Fransiskaaniluostari, Pyhän kolminaisuuden patsas ja Synagooga.  Täällä sijaitsee myös barokkityylinen Festetics kartano, jossa sijaitsee Euroopan suurin yksityisesti perustettu kirjasto, joka on säilynyt ehjänä sotien tiimellyksessä. Kartanoa ympäröivä puisto on suojeltu alue, ja siellä sijaitsee useita erikoisia puulajeja. Kartanoon tutustumme opastetulla kierroksella.

Lounas paikallisessa ravintolassa.
Iltapäivä vapaa, ja majoitumme 3* hotellissa.

4.pv

Aamiaisen jälkeen lähdemme lähellä sijaitsevaan Tihanyin pikku kaupunkiin Tihanyin niemimaalle (1 tunti). Tätä on kutsuttu Balatonjärven ja myös koko Unkarin jalokiveksi. Kävelyn aikana voimme ihailla sen ainutlaatuista maisemaa ja kulttuuriaarteita, joihin kuuluu myös Tihanyin luostari.

Matkamme jatkuu Herendin kaupunkiin (1 tunti), josta on kuuluisa käsin tehty Herendin posliini kotoisin. Vierailemme posliinimuseossa, johon on kerätty maailman laajin kokoelma posliiniaarteita ja vieraat voivat kurkistaa posliinivalmistuksen kulissien taakse.

Täällä nautimme myös lounasta, jota tarjotaan luonnollisesti Herendin posliineilla.
Matkamme päättyy Győrin kaupunkiin (2 tuntia), jossa majoitumme 3* hotellissa.

5.pv

Aamiaisen jälkeen kävelykierroksella tutustumme Győrin kaupungin nähtävyyksiin, joita ovat mm. Basilika, Pyhän Lászlón herma (pyhän kuninkaan pääkallo), joka on yksi Unkarin tärkeimpiä uskonnollisia muistoesineitä. Lounas omatoimisesti, jonka jälkeen jatkamme matkaa bussilla Esztergomin kaupunkiin (n. 2 tuntia). Täällä sijaitsee Unkarin ensimmäinen tuomiokirkko.

30 min. matkan päässä sijaitsee tämän päivän päätepysäkki, pieni historiallinen kaupunki Visegrad, joka oli keskiajassa kuninkaan asumispaikka. Nautimme keskiajanhenkistä läksiäisillallista.
Majoitumme mukavassa paikallisessa hotellissa.

6.pv

Aamiaisen jälkeen nousemme vielä Citadellalle, josta avautuu kaunis näkymä Tonavan mutkaan, ja sitten siirrymme bussilla Szentendreen (puoli tuntia).

Tässä tunnelmallisessa ja välimerellistä tunnelmaa henkivässä taiteilijakaupungissa on helppo irrottautua suurkaupungin hälinästä. Mahdollisuus vierailla kuuluisassa Margit Kovácsin keramiikkamuseossa sekä Marsipaani-museossa, jonka jälkeen on vielä aikaa tehdä pieni kävely tai poiketa johonkin Szentendren monista pienistä taidegallerioista tai kahviloista. Nauttimme matkan viimeisen lounaan ja vielä on mahdollisuus tehdä viimeisiä tuliaisostoksia.
Iltapäivällä kuljetus lentokentälle.

Hyvää kotimatkaa!

Hotellit vahvistuu tilausvaiheessa.

Unkari

Unkari: Tunnetaan erinomaisesta ruoasta, vilkkaasta kaupunkielämästä sekä kukoistavasta maaseudustaan.
Pääkaupunki: Budapest
Virallinen kieli:
Unkari
Valuutta: Unkarin forintti (HUF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Majoitus kahdenhengen huoneissa
* Aamiaiset hotellissa
* Bussikuljetukset matkaohjelman mukaan
* Matkaohjelman mukaiset retket
* Sisäänpääsymaksut
* Suomenkielinen opastus
* 4 x lounasta, 1 x illallinen
* 1 x viininmaistajaiset
* Lounasristeily

Räätälöimme matkan toiveidenne mukaan.

Ryhmille minimi 20 henkilöä.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>