Uruguay Montevideo yhdistelmämatka

Uruguay Montevideo yhdistelmämatka – yhdistä upea kaupunkiloma Montevideossa ja rantaloma Punta del Esten ylellisillä rannoilla. Matkat Montevideoon >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Uruguay Montevideo yhdistelmämatka

Värikästä ylellisyyttä

Uruguay Montevideo -matkalla yhdistät persoonallisen pääkaupunki Montevideon ja ylelliset Punta del Esten rannat! Sukellat ensin värikkään Montevideon sykkeeseen, koluten kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet ja herkullisimmat markkinat. Sen jälkeen matka jatkuu Punta Del Esten rantakaupunkiin, jossa odottavat turkoosi meri, valkoiset hiekkarannat sekä ylelliset ostosmahdollisuudet.

Uruguay Montevideo yhdistelmämatka

Montevideon vauhdikkaassa ja eläväisessä ilmapiirissä pääset tutustumaan Uruguayn pääkaupungin nähtävyyksiin ja värikkääseen elämään. Koet eläväisen vanhan kaupungin ja maistat paikallisia herkkuja Mercado del Puerto -markkinoilla. Saat ihastella upeaa arkkitehtuuria romanttisella El Pradon aluella sekä Carrascon, Punta Gordan ja Pocitosin kaupunginosissa. Piipahdat kauniissa puistoissa, näet vaikuttavan Itsenäisyyden aukion ja Parlamenttitalon sekä nouset Montevideon kukkulalle.

Kun kaupunki on koettu, alkaa ihana rantaloma Punta del Esten upeilla hiekkarannoilla. Punta del Este on suosittu ja ylellinen rantalomakohde, jossa nautit samalla niin loikoilusta turkoosin meren äärellä kuin kaupungin tarjoamista ostos- ja aktiviteettimahdollisuuksista.

Jos suunnittelet Uruguayn matkaa, tällä reissulla on kaikkea mitä voit toivoa – kulttuurista hyvään ruokaan, kaupungin värikkäästä vilinästä viihtyisään rantaelämään! Räätälöimme Uruguayn matkat ja Montevideon matkat yhteistyössä kanssanne.

Uruguay Montevideo yhdistelmämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 11 pv:  2439€ / hlö

Päivä 1:
Saapuminen, lentokenttäkuljetus ja majoittuminen.

Päivä 2: Montevideo
Montevideon kaupunkikierros, jonka aikana saat hyvän yleiskuvan Uruguayn pääkaupungista, sen nähtävyyksistä, muistomerkeistä ja puistoista. Pääset tutustumaan vanhaan kaupunkiin, kaupungin vanhimpaan aukioon Plaza Constitucióniin ja näet muun muassa vanhan kaupungintalon, Solis Teatterin, Parlamenttitalon, Itsenäisyydenaukion, jonka keskellä on maan kansallissankarin José Gervasio Artigasin mausoleumi ja Estadio Centenario -jalkapallostadionin, jossa pelattiin vuonna 1930 maailman ensimmäiset jalkapallon MM-kisat, isäntämaan juhliessa maailmanmestaruutta maalitykki Pedro Cean johdolla.

Päivä 3: Montevideo – Punta del Este
Kuljetus linja-autoasemalle, josta reittibussilla Punta del Esteen. Kuljetus hotellille ja majoittuminen.

Päivät 4-10: Punta del Este
Nyt sinulla on aikaa rentoutua ja nauttia elämästä! Lekottele rannalla, harrasta vesiurheilulajeja ja nauti kaupungin monista museoista. La Bravan ranta sopii erityisesti surffaamiseen, kun taas La Mansan rannalla on rauhallisempi aallokko ja se on parempi auringonpalvojille ja uimareille. Rantojen läheisyydessä on ilmaisia kuntosalilaitteita ja mahdollisuuksia harrastaa esimerkiksi leijasurffausta ja varjoliitoa.

Punta del Estessä sinulla on myös runsaasti aikaa tutustua Uruguayn maukkaaseen ruokaperinteeseen. Maa on tunnettu erityisesti laadukkaasta naudanlihastaan ja sitä kannattaa käydä maistelemassa perinteisissä ’parillas’ liharavintoloissa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen uruguaylainen herkku on chivito. Perinteisin vaihtoehto on chivito común – lihalla, salaatilla, tomaatilla ja sulatetulla juustolla täytetty voileipä. Chivitoja on monia eri vaihtoehtoja, aina thai -versioista kasvissyöjille sopiviin vaihtoehtoihin, sekä kokonaiseksi ateriaksi sopivia jättimäisiä chivitoja, joiden päälle kasataan isoksi keoksi kaikkea mahdollista naudanlihasta ja pekonista paistettuihin muniin ja kylkeen vielä aimo annos ranskalaisia.

Kaupungin ulkopuolelta löytyy ihastuttavia luontokohteita ja Punta del Esten alueelta löytyy myös golf-kenttä, kasino ja paljon shoppailumahdollisuuksia huippumuodista uniikkeihin käsityöläistoreihin, joten viikko täällä sujuu kuin siivillä!

Päivä 11:
Kuljetus linja-autoasemalle, reittibussi Montevideoon ja kuljetus lentokentälle, josta paluulento kotiin monta kokemusta ja muistoa rikkaampana.

Uruguay Montevideo Alma Histórica Hotel

Alma Histórica hotelli sijaitsee montevideon vanhassa osassa, kävelymatkan päässä satamasta ja Solis teatterista. Tyylikkäissä huoneissa on puulattiat, ilmastointi, TV, minibaari ja hiustenkuivaajalla varustettu kylpyhuone.

Lue lisää
Uruguay Punta del Este AWA Boutique Hotel

AWA Boutique Hotel sijaitsee alle kilometrin päässä rannalta ja hotellissa on ulkouima-allas, kylpylä ja ilmainen WiFi. Huoneissa on lämmitys ja ilmastointi, minibaari ja puhelin.

Lue lisää

Urugyay on tunnettu postikorttimaisemistaan ja tietysti jalkapalloilijoistaan.
Pääkaupunki: Montevideo
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Uruguayn peso
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Uruguayssa viisumitta enintään 3 kk. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 6 tuntia Talvisin: – 5 tuntia
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Lentokenttäkuljetus kohteessa
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Ohjelman mukaiset retket ja kuljetukset
* Englanninkielinen opastus kohteessa

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555