USA Alaskan ihmeet kiertomatka Fly&Drive

Tervetuloa Kokemaan Alaskan ihmeet! Anchorage on kuin tehty seikkailunhaluisille ihmisille, koe ikiaikaiset jäätiköt ja vaikuttava luonto! Alaskan matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Alaskan ihmeet kiertomatka Fly&Drive

Koe todellinen Villi Pohjola

Lähde tutustumaan Villiin Pohjolaan ja näe Alaskan ihmeet! Alaskan kierroksen huippukohtia ovat kauniit maisemat, ikiaikaiset jäätiköt ja vaikuttava luonto, osavaltion suurin kaupunki Anchorage, maisemareitti Seward Highway, näkymä Denalille (Mt. McKinley) – Pohjois-Amerikan korkeimmalle huipulle, Denalin kansallispuisto ja luonnonsuojelualue. Koe upeita luontoelämyksiä ja nauti ainutlaatuisen Anchoragen kaupungin ravintoloista.

Alaskan ihmeet

Kierroksen huippukohtia ovat kauniit maisemat, ikiaikaiset jäätiköt ja vaikuttava luonto, Alaskan suurin kaupunki Anchorage, maisemareitti Seward Highway, näkymä Denalille (Mt. McKinley) – Pohjois-Amerikan korkeimmalle huipulle, Denalin kansallispuisto ja luonnonsuojelualue. Räätälöimme Alaskan matkat yhteistyössä kanssanne.

Alaskan ihmeet

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv:  1559 € / hlö

Matka alkaa ja päättyy Anchorageen 8 päivää / 7 yötä

 

1 pv Saapuminen Anchorageen

Tervetuloa Anchorageen, paikkaan, joka on kuin tehty seikkailunhaluisille ihmisille! Nouda vuokra-autosi ja siirry hotellillesi. Anchorage, Alaskan suurin kaupunki sijaitsee Chugach –vuoren juurella, vuorten ja lahden välissä. Kaupunkia ympäröivät kansallispuistot ja villieläimet, ja Anchorage yhdistääkin kaikki Alaskan parhaat puolet: kaupungin mukavuudet ja erämaan tunnelman. Tutustu Anchoragen puistoihin ja ravintoloihin, tai lähde pyöräretkelle rannikolle.

2 pv Anchorage-Seward

Päivän ajomatka Sewardin rannikkokylään alkaa upeilla maisemilla. Aja pitkin Seward Highwaytä – maisemareittiä, jossa on upeita näkymiä joka mutkan takana, kulkeehan reitti Turnagain Armin rannikon ja Chugach vuorien rosoisten huippujen välissä. 900 metrin korkuiset huiput ja laajat, jopa 4 mailia leveät Turnagain Armin tasangot tuntuvat jatkuvan silmänkantamattomiin. Muista pysähtyä Beluga Pointin näköalapaikalla, jossa voit nähdä ainutlaatuisen ja dramaattisen vuoksiaallon ja beluga-valaita. Jatka Kenain nimen kautta Sewardin pieneen rantakaupunkiin, joka on eräs Alaskan vanhimpia yhteisöjä. Seward on portti Kenai Fjords National Parkiin ja mainio paikka, josta aloittaa vaelluksia ja tutustumisretkiä, tai vaikka vain rentoutua luonnonrauhassa.

3 pv Seward

Vietä päiväsi tutustuen Sewardin satama-alueeseen ja rannikkoon, sen viehättäviin kauppoihin ja gallerioihin tai tutustu Exit Glacieriin, erääseen osavaltion suosituimmista jäätiköistä, jonne pääsee autolla. Jos olet kiinnostunut vuonoista, kimmeltävistä vesistä, korkeista ikiaikaisista jäätiköistä ja monimuotoisesta luonnosta, sinun kannattaa lähteä risteilylle Kenai Fjordsin kansallispuistoon ja Fox Islandille.

4 pv Seward-Talkeetna

Aamulla lähde takaisin Anchoragen suuntaan ja kohti Talkeetnan pikkukaupunkia, viehättävää pikkukaupunkia, josta on upeat näkymät Denalille (Mt. McKinley). Talkeetna on myös kolmen suuren jäätikköjoen yhtymäkohta ja suosittelemmekin, että lähdet vaijeriliuku-retkelle tai vesijettikierrokselle. Matkalla Talkeetnaan kannattaa myös tehdä pieni lenkki ja ajaa läpi Anton Anderson Memorial Tunnelin, joka on eräs Pohjois-Amerikan pisimmistä tietunneleista.

5 pv Talkeetna-Denali

Vaikka et ehkä koskaan kiipeä itse Denalin huipulle, niin mikäli sää sallii, suosittelemme osallistumaan lentokierrokselle Denalin yllä. Ilmasta käsin näkymät ovat huikaisevan upeat ja suosittelemme lisäämään lentomatkaan laskeutumisen jäätikölle, jotta voit todella ymmärtää alueen laajuuden. Myöhemmin lähde Talkeetnasta ajelulle Denalin kansallispuistoon ja luonnonsuojelualueelle, joka on USA:n kolmanneksi suurin puisto ja Alaskan kruununjalokivi. Denali on paljon enemmän kuin pelkkä vuori: se on myös kuusi miljoonaa aaria erämaata, jonka halkaisee vain yksi tie. Tiellä ajaessa huomaa, kuinka matala taigakasvusto muuttuu vuoristotundraksi ja lumisiksi huipuiksi, joista korkein on Denali, Pohjois-Amerikan korkein huippu.

6 pv Denali

Tänään pääset matkustamaan Denalin sydämeen, paikkaan joka on säilynyt muuttumattomana tuhansien vuosien ajan. Puiston ainoa tie, 92 mailia pitkä Denali Park Road sivuaa Alaskavuoristoa ja kulkee halki matalien laaksojen ja korkeiden solien. Matkan varrella näkyy uskomattomia maisemia sekä monenlaisia eläimiä ja kasveja. Denali-vuori näkyy jo kaukaa, mikäli se ei ole pilvien peitossa. Kesäaikaan yksityisautot voivat kulkea vain ensimmäiset 15 mailia tietä myöten – sen jälkeen tie muuttuu sorateksi ja vain bussit saavat kulkea siellä. Siksi suosittelemmekin, että lähdet joko kiertoajelubussin tai puistoon menevän hop on, hop off –bussin kyytiin, jotta pääset tutustumaan kansallispuistoon laajemmin.

7 pv Denali-Anchorage

Jos haluat tutustua Denaliin muutenkin kuin tietä myöten ja haluat kokea unohtumattoman elämyksen, suosittelemme, että varaat paikan jokiretkelle Nenana River –jäätikköjoelle. Nauti upeista maisemista, mahdollisista villieläinbongauksista ja joko villistä koskenlaskusta tai rauhallisemmasta lipumisesta jokea pitkin. Kumman tahansa vaihtoehdon valitsetkin, pääset nauttimaan villistä luonnosta ja Alaskasta ainutlaatuisella tavalla, jota ei voi muuten kokea. Palattuasi Anchorageen, suosittelemme, että testaat kaupungin kukoistava ravintolaelämää ja maistat ainakin tuoretta kalaa –olethan Alaskassa, jossa tuore kala on päivän sana!

8 pv Lähtö Anchoragesta

Palauta vuokra-auto lentokentälle, kun joudut jättämään Alaskan taaksesi ja palaamaan kotiin.

USA-Alaska-anchorage-3-1280


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Anchorage-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* 7 yön majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa, 3* hotellissa ohjelman mukaan
* Autonvuokraus Nissan Versa tai vastaava.
Autonvuokraus sisältää verot ja lisämaksut, täyden vakuutuksen, 2.kuljettajan ja tankillisen polttoainetta.

Hintaan ei sisälly:

* Risteily Kenai Fjordsin kansallispuistossa
* Vaijeriliukuretki tai vesijettiretki Talkeetnassa
* Lentokierros Denalissa
* Kiertoajelu Denalin kansallispuistossa
* Jokiretki Nenana Riverillä
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>