USA Chicago Los Angeles opastettu kiertomatka

Lähde kokemaan läntisen Amerikan rannikon parhaat matkakohteet kiertomatkalla Chicago Los Angeles opastettu kiertomatka. Chicagon matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Chicago Los Angeles opastettu kiertomatka

Länsirannikon kiertomatka

Lähde kokemaan läntisen USA:n parhaat palat, Chicago Los Angeles opastettu retkemme kattaa Amerikan länsirannikon ikimuistoiset nähtävyydet ja käyntikohteet. Matka alkaa Chicagosta ja jatkuu Sioux Fallsin kautta kohti Yellowstonea.

Chicago Los Angeles opastettu kiertomatka

Matkalla näet tunnettuja nähtävyyksiä ja luonnonihmeitä, muun muassa Mount Rushmoren, mahtavan Mississippi-joen, Yellowstonen kansallispuiston, Villin Lännen ja Grand Canyonin. Ja matka ei ole pelkästään luontokohteita, vaan koet myös suurkaupungit, kuten Chicagon, Salt Lake Cityn ja Los Angelesin sekä voit kokeilla onneasi kimaltavan Las Vegasin kasinoilla. Matkalla sivuutetaan myös maailmankuulua Route 66 reittiä! Räätälöimme Amerikan kiertomatkat kanssanne yhteistyössä.

 

Chicago Los Angeles opastettu

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 14 pv matkalla: 3295 € / hlö

Lähtöpäivät kierrokselle Chicagosta 2023: 17.5., 21.6., 12.7., 26.7., 16.8., 20.9.

 

Päivä 1: Chicago
Saavumme Chicagon lentokentälle, josta meillä on kuljetus hotellille ja  majoittuminen. Illalla matkanjohtajan tapaaminen.

Päivä 2: Chicago
Kaupunkikierros, jonka aikana näemme Chicagon tärkeimmät nähtävyydet, kuten Lake Shore Driven, Magnificent Milen, Navy Pierin sekä Windy Citynä tunnetun Chicagon upeat pilvenpiirtäjät, kuten Wills Towerin. Iltapäivällä meillä on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin itsenäisesti.

Päivä 3: Chicago-Mississippi River Crossing-Sioux Falls
Matkamme kohti Siouxia alkaa Keskilännen loputtomien maissi- ja vehnäpeltojen halki ja matkaamme kohti Iowan osavaltiota, ylittäen Mississippi-joen. Illalla majoitumme Sioux Fallsiin.

Päivä 4: Sioux Falls-Badlands-Mt.Rushmore-Rapid City
Tänään suuntaamme länteen South Dakotan aromaiden halki, kohti Badlands kansallispuistoa, josta löytyy värikkäitä ja erikoisen muotoisia kivimuodostelmia. Jatkamme ajomatkaa Black Hillsille, joka on pyhä paikka arojen intiaaniheimoille ja josta löytyy eräs Yhdysvaltojen tunnetuimmista maamerkeistä – Mount Rushmore ja siihen veistetyt jättimäiset (n.18m korkeat) neljän Yhdysvaltain presidentin kasvot (Washington, Jefferson, Lincoln ja Roosevelt). Illalla vietämme vapaa-aikaa.

 

Päivä 5: Rapid City-Bighorn Mountains-Cody
Tänään saavumme Wyomingiin, vuorten, arojen ja autiomaiden osavaltioon ja illalla majoittaudumme Buffalon Billin perustamaan Codyn kaupunkiin. (Mikäli Codyssa majoittuminen on mahdotonta Yellowstonen sään/vuoristoteiden kunnon vuoksi, majoitumme Billingsiin tai Livingstoneen Montanassa).

Päivä 6: Cody-Yellowstone
Matkaamme kohti Yhdysvaltojen ensimmäistä kansallispuistoa Yellowstona, jossa on geysirejä, vesiputouksia, kanjoneita ja villieläimiä. Matkan huippukohdat ovat Yellowstone Lake, Old Faithful –geysir, Mammoth Hot Springs ja kaunis Hayden Valley.

Päivä 7: Yellowstone-Grand Teton-Salt Lake City
Päivän reitti kulkee (sään salliessa) Grand Tetonin kansallispuiston kautta, jossa vomme ihailla upeita 4000 metriin nousevia vuorenhuippuja. Preerialla mahdollisesti voimme bongata villejä buffaloita tai hirviä. Iltapäivällä saavumme mormonien osavaltioon Utahiin ja teemme kaupunkikierroksen Salt Lake Cityssä. Suosittelemme nauttimaan illallisen Rooftop Restaurantissa, josta on kaunis panoraamanäkymä Temple Squarelle. (Illallinen ei sisälly hintaan).

Päivä 8: Salt Lake City-Bryce Canyon
Matkamme jatkuu Bryce Canyoniin, jossa näemme upeita ja erikoisia värikkäitä hiekkakivimuodostelmia. Illalla, mikäli sää vain sallii, nautimme kimaltelevasta  tähtitaivaasta, loistavista tähtikuvioista ja nuotioiden tuoksusta.

Päivä 9: Bryce Canyon-Lake Powell-Grand Canyon-Flagstaff
Aamulla sanomme haikea hyvästit Bryce Canyonille ja matkaamme Lake Powellille, jossa kirkas vesi kohtaa punaiset kanjonin seinämät. Lake Powell on USA:n toiseksi suurin ihmisen tekemä järvi, joka muodostui, kun Coloradojoen patoamiseen tarvittiin kiviainesta. Päivän huippuhetki on kuitenkin ehkä Grand Canyon National Park, yksi maailman seitsemästä luonnonihmeestä. Kanjonin itäreunalla pääsemme ihailemaan sen mailin korkeita seinämiä, sammuneita tulivuoria ja pohjalla kiemurtelevaa Coloradojokea. Illaksi majoitumme Flagstaffiin, erääseen Route 66:n kuuluisimmista pysähdyspaikoista.

Päivä 10: Flagstaff-Seligman-Las Vegas
Aamulla lähdemme kohti kimaltavaa ja häikäisevää Las Vegasia, maailman viihdepääkaupunkia. Matkalla pistäydymme Seligmanissa, Route 66:n varrelle perustettuun kaupunkiin, jossa aika tuntuu pysähtyneen kuudenkymmenen vuoden taakse menneisyyteen. Illalla meillä on vapaa-aikaa tutustua Las Vegasiin itsenäisesti.

Päivä 11: Las Vegas-Mojave Desert-Beverly Hills-Los Angeles
Matkamme Los Angelesiin kulkee halki Mojaven aavikon, jossa on sijaitsee maailman korkein lämpömittari 41 metrin korkeudessa. Vuoristoisessa maisemassa kasvaa ainutlaatuisia Joshua-puita. City of Angelsiin saavuttuamme meillä on pieni kaupunkikierros, jonka aikana näemme muun muassa   Hollywoodin, Sunset Stripin ja osa Beverly Hillsiä. Kierroksen päättyttyä saavumme hotelliin noin klo 17.00 mennessä.

Päivä 12: Los Angeles
Vapaata aikaa tutustua Los Angelesiin ennen kuin lento kotimaahan alkaa.


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsinki-Chicago / Los Angeles-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, 11 yötä, 3*** hotelleissa
* Englanniksi opastettu ohjelma
* Matkaohjelman mukaiset palvelut
* Kuljetukset korkeatasoisella turistibussilla
* Nähtävyyksiin tutustuminen matkaohjelman mukaan
* Hotelliverot; palvelumaksut
* Matkatavaroiden kuljetus bussissa (yksi matkalaukku per henkilö)

Lisämaksusta:
* Sisäänpääsymaksut
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >