USA Chicago – Los Angeles opastettu

Lähde kokemaan läntisen Amerikan rannikon parhaat matkakohteet kiertomatkalla Chicago – Los Angeles opastettu kiertomatka. Chicagon matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Chicago – Los Angeles opastettu

Länsirannikon kiertomatka

Lähde kokemaan läntisen USA:n parhaat palat, Chicago – Los Angeles opastettu retkemme kattaa Amerikan länsirannikon ikimuistoiset nähtävyydet ja käyntikohteet. Matka alkaa Chicagosta ja jatkuu Sioux Fallsin kautta kohti Yellowstonea.

Chicago Los – Angeles opastettu kiertomatka

Matkalla näet tunnettuja nähtävyyksiä ja luonnonihmeitä, muun muassa Mount Rushmoren, mahtavan Mississippi-joen, Yellowstonen kansallispuiston, Villin Lännen ja Grand Canyonin. Ja matka ei ole pelkästään luontokohteita, vaan koet myös suurkaupungit, kuten Chicagon, Salt Lake Cityn ja Los Angelesin sekä voit kokeilla onneasi kimaltavan Las Vegasin kasinoilla. Matkalla sivuutetaan myös maailmankuulua Route 66 reittiä! Räätälöimme Amerikan kiertomatkat kanssanne yhteistyössä.

 

Chicago - Los Angeles opastettu

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme: 3475 € / hlö

Lähtöpäivät Chicagosta 2024:  19.6., 10.7., 24.7., 14.8., 11.9., 25.9.

11 päivää/ 10 yötä + 1 lisäyö + lennot
Päättyy Los Angelesiin
.

Päivä 1: Chicago
Saavumme Chicagon lentokentälle, josta meillä on kuljetus hotellille ja  majoittuminen. Illalla matkanjohtajan tapaaminen.

Päivä 2: Chicago
Kaupunkikierros, jonka aikana näemme Chicagon tärkeimmät nähtävyydet, kuten Lake Shore Driven, Magnificent Milen, Navy Pierin sekä Windy Citynä tunnetun Chicagon upeat pilvenpiirtäjät, kuten Wills Towerin. Iltapäivällä meillä on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin itsenäisesti.

Päivä 3: Chicago-Mississippi River Crossing-Sioux Falls
Matkamme kohti Siouxia alkaa Keskilännen loputtomien maissi- ja vehnäpeltojen halki ja matkaamme kohti Iowan osavaltiota, ylittäen Mississippi-joen. Illalla majoitumme Sioux Fallsiin.

Päivä 4: Sioux Falls-Badlands-Mt.Rushmore-Rapid City
Tänään suuntaamme länteen South Dakotan aromaiden halki, kohti Badlands kansallispuistoa, josta löytyy värikkäitä ja erikoisen muotoisia kivimuodostelmia. Jatkamme ajomatkaa Black Hillsille, joka on pyhä paikka arojen intiaaniheimoille ja josta löytyy eräs Yhdysvaltojen tunnetuimmista maamerkeistä – Mount Rushmore ja siihen veistetyt jättimäiset (n.18m korkeat) neljän Yhdysvaltain presidentin kasvot (Washington, Jefferson, Lincoln ja Roosevelt). Illalla vietämme vapaa-aikaa.

 

Päivä 5: Rapid City-Bighorn Mountains-Cody
Tänään saavumme Wyomingiin, vuorten, arojen ja autiomaiden osavaltioon ja illalla majoittaudumme Buffalon Billin perustamaan Codyn kaupunkiin. (Mikäli Codyssa majoittuminen on mahdotonta Yellowstonen sään/vuoristoteiden kunnon vuoksi, majoitumme Billingsiin tai Livingstoneen Montanassa).

Päivä 6: Cody-Yellowstone
Matkaamme kohti Yhdysvaltojen ensimmäistä kansallispuistoa Yellowstona, jossa on geysirejä, vesiputouksia, kanjoneita ja villieläimiä. Matkan huippukohdat ovat Yellowstone Lake, Old Faithful –geysir, Mammoth Hot Springs ja kaunis Hayden Valley.

Päivä 7: Yellowstone-Grand Teton-Salt Lake City
Päivän reitti kulkee (sään salliessa) Grand Tetonin kansallispuiston kautta, jossa vomme ihailla upeita 4000 metriin nousevia vuorenhuippuja. Preerialla mahdollisesti voimme bongata villejä buffaloita tai hirviä. Iltapäivällä saavumme mormonien osavaltioon Utahiin ja teemme kaupunkikierroksen Salt Lake Cityssä. Suosittelemme nauttimaan illallisen Rooftop Restaurantissa, josta on kaunis panoraamanäkymä Temple Squarelle. (Illallinen ei sisälly hintaan).

Päivä 8: Salt Lake City-Bryce Canyon
Matkamme jatkuu Bryce Canyoniin, jossa näemme upeita ja erikoisia värikkäitä hiekkakivimuodostelmia. Illalla, mikäli sää vain sallii, nautimme kimaltelevasta  tähtitaivaasta, loistavista tähtikuvioista ja nuotioiden tuoksusta.

Päivä 9: Bryce Canyon-Lake Powell-Grand Canyon-Flagstaff
Aamulla sanomme haikea hyvästit Bryce Canyonille ja matkaamme Lake Powellille, jossa kirkas vesi kohtaa punaiset kanjonin seinämät. Lake Powell on USA:n toiseksi suurin ihmisen tekemä järvi, joka muodostui, kun Coloradojoen patoamiseen tarvittiin kiviainesta. Päivän huippuhetki on kuitenkin ehkä Grand Canyon National Park, yksi maailman seitsemästä luonnonihmeestä. Kanjonin itäreunalla pääsemme ihailemaan sen mailin korkeita seinämiä, sammuneita tulivuoria ja pohjalla kiemurtelevaa Coloradojokea. Illaksi majoitumme Flagstaffiin, erääseen Route 66:n kuuluisimmista pysähdyspaikoista.

Päivä 10: Flagstaff-Seligman-Route66-Las Vegas
Aamulla lähdemme kohti kimaltavaa ja häikäisevää Las Vegasia, maailman viihdepääkaupunkia. Matkalla pistäydymme Seligmanissa, Route 66:n varrelle perustettuun kaupunkiin, jossa aika tuntuu pysähtyneen kuudenkymmenen vuoden taakse menneisyyteen. Illalla meillä on vapaa-aikaa tutustua Las Vegasiin itsenäisesti.

Päivä 11: Las Vegas-Mojave Desert-Beverly Hills-Los Angeles
Matkamme Los Angelesiin kulkee halki Mojaven aavikon, jossa on sijaitsee maailman korkein lämpömittari 41 metrin korkeudessa. Vuoristoisessa maisemassa kasvaa ainutlaatuisia Joshua-puita. City of Angelsiin saavuttuamme meillä on pieni kaupunkikierros, jonka aikana näemme muun muassa   Hollywoodin, Sunset Stripin ja osa Beverly Hillsiä. Kierroksen päättyttyä saavumme hotelliin noin klo 17.00 mennessä.

Päivä 12: Los Angeles
Vapaata aikaa tutustua Los Angelesiin ennen kuin lento kotimaahan alkaa.

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsinki-Chicago / Los Angeles-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, 11 yötä, 3*** hotelleissa
* Englanniksi opastettu ohjelma
* Matkaohjelman mukaiset palvelut
* Kuljetukset korkeatasoisella turistibussilla
* Nähtävyyksiin tutustuminen matkaohjelman mukaan
* Hotelliverot; palvelumaksut
* Matkatavaroiden kuljetus bussissa (yksi matkalaukku per henkilö)

Lisämaksusta:
* Sisäänpääsymaksut
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.