USA Chicago Los Angeles opastettu kiertomatka

Lähde kokemaan läntisen Amerikan rannikon parhaat matkakohteet kiertomatkalla Chicago Los Angeles opastettu kiertomatka. Chicagon matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Chicago Los Angeles opastettu kiertomatka

Länsirannikon kiertomatka

Lähde kokemaan läntisen USA:n parhaat palat, Chicago Los Angeles opastettu retkemme kattaa Amerikan länsirannikon ikimuistoiset nähtävyydet ja käyntikohteet. Matka alkaa Chicagosta ja jatkuu Sioux Fallsin kautta kohti Yellowstonea.

Chicago Los Angeles opastettu kiertomatka

Matkalla näet tunnettuja nähtävyyksiä ja luonnonihmeitä, muun muassa Mount Rushmoren, mahtavan Mississippi-joen, Yellowstonen kansallispuiston, Villin Lännen ja Grand Canyonin. Ja matka ei ole pelkästään luontokohteita, vaan koet myös suurkaupungit, kuten Chicagon, Salt Lake Cityn ja Los Angelesin sekä voit kokeilla onneasi kimaltavan Las Vegasin kasinoilla. Matkalla sivuutetaan myös maailmankuulua Route 66 reittiä! Räätälöimme Amerikan kiertomatkat kanssanne yhteistyössä.

 

Chicago Los Angeles opastettu

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 14 pv matkalla: 3295 € / hlö

Lähtöpäivät kierrokselle Chicagosta 2021: , odotamme lähtöpäiviä vuodelle 2021

Päivä 1: Chicago
Saapuminen Chicagoon ja majoittuminen. Illalla matkanjohtajan tapaaminen.

Päivä 2: Chicago
Kaupunkikierros, jonka aikana näet Chicagon tärkeimmät nähtävyydet, kuten Lake Shore Driven, Magnificent Milen, Navy Pierin sekä Windy Citynä tunnetun Chicagon upeat pilvenpiirtäjät, kuten Wills Towerin. Iltapäivällä vapaata aikaa tutustua kaupunkiin itsenäisesti.

Päivä 3: Chicago-Mississippi River Crossing-Sioux Falls
Matka alkaa Keskilännen loputtomien maissi- ja vehnäpeltojen halki ja matkataan kohti Iowan osavaltiota, ylittäen Mississippi-joki. Illalla majoitutaan Sioux Fallsiin.

Päivä 4: Sioux Falls-Badlands-Mt.Rushmore-Rapid City
Matka jatkuu länteen South Dakotan aromaiden halki, kohti Badlands kansallispuistoa, josta löytyy värikkäitä ja erikoisen muotoisia kivimuodostelmia. Matka jatkuu Black Hillsille, joka on pyhä paikka arojen intiaaniheimoille ja josta löytyy eräs Yhdysvaltojen tunnetuimmista maamerkeistä – Mount Rushmore ja siihen veistetyt jättimäiset (n.18m korkeat) neljän Yhdysvaltain presidentin kasvot (Washington, Jefferson, Lincoln ja Roosevelt). Illalla vapaa-aikaa.

Päivä 5: Rapid City-Bighorn Mountains-Cody
Tänään saavutaan Wyomingiin, vuorten, arojen ja autiomaiden osavaltioon ja illaksi majoittaudutaan Buffalon Billin perustamaan Codyn kaupunkiin. (Mikäli Codyssa majoittuminen on mahdotonta Yellowstonen sään/vuoristoteiden kunnon vuoksi, majoitutaan Billingsiin tai Livingstoneen Montanassa).

Päivä 6: Cody-Yellowstone
Matka jatkuu Yellowstonen Yhdysvaltojen ensimmäiseen kansallispuistoon Yellowstoneen, jossa on geysirejä, vesiputouksia, kanjoneita ja villieläimiä. Matkan huippukohdat ovat Yellowstone Lake, Old Faithful –geysir, Mammoth Hot Springs ja kaunis Hayden Valley.

Päivä 7: Yellowstone-Grand Teton-Salt Lake City
Päivän reitti kulkee (sään salliessa) Grand Tetonin kansallispuiston kautta, jossa voit ihailla upeita 4000 metriin nousevia vuorenhuippuja. Preerialla voit ehkä bongata villejä buffaloita tai hirviä. Iltapäivällä saavutaan mormonien osavaltioon Utahiin ja tehdään kaupunkikierros Salt Lake Cityssä. Illalla suosittelemme syömään Rooftop Restaurantissa, josta on kaunis panoraamanäkymä Temple Squarelle (ei sisälly hintaan).

Päivä 8: Salt Lake City-Bryce Canyon
Matka jatkuu Bryce Canyoniin, jossa näet upeita ja erikoisia värikkäitä hiekkakivimuodostelmia. Illalla, mikäli sää vain sallii, nauti tähtitaivaasta ja nuotioiden tuoksusta.

Päivä 9: Bryce Canyon-Lake Powell-Grand Canyon-Flagstaff
Aamulla jätetään Bryce Canyonin taakse ja matkataan Lake Powellille, jossa kirkas vesi kohtaa punaiset kanjonin seinämät. Lake Powell on USA:n toiseksi suurin ihmisen tekemä järvi, joka muodostui, kun Coloradojoen patoamiseen tarvittiin kiviainesta. Päivän huippuhetki on kuitenkin ehkä Grand Canyon National Park, yksi maailman seitsemästä luonnonihmeestä. Kanjonin itäreunalla pääset ihailemaan sen mailin korkeita seinämiä, sammuneita tulivuoria ja pohjalla kiemurtelevaa Coloradojokea. Illaksi majoitutaan Flagstaffiin, erääseen Route66:n kuuluisimmista pysähdyspaikoista.

Päivä 10: Flagstaff-Seligman-Las Vegas
Aamulla lähdetään kohti kimaltavaa Las Vegasia, maailman viihdepääkaupunkia. Matkalla pistäydytään Seligmanissa, joka perustettiin Route66:n varrelle ja jossa aika tuntuu pysähtyneen kuudenkymmenen vuoden taakse. Illalla vapaa-aikaa tutustua Las Vegasiin itsenäisesti.

Päivä 11: Las Vegas-Mojave Desert-Beverly Hills-Los Angeles
Matka Los Angelesiin kulkee Mojaven autiomaan halki. City of Angelsiin saavuttua on pieni kaupunkikierros, jonka aikana nähdään muun muassa Hollywood, Sunset Strip ja Beverly Hills.

Päivä 12: Los Angeles
Vapaata aikaa tutustua Los Angelesiin ennen kuin lento kotimaahan alkaa.

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

Hintaesimerkkimme 14 pv matkalla: 3295 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Chicago / Los Angeles-Helsinki
*Majoitus kahden hengen huoneessa, 12 yötä, 3* hotelleissa
* Englanniksi opastettu ohjelma
* Matkaohjelman mukaiset palvelut

Lisämaksusta:
* Sisäänpääsymaksut

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555