USA – Kanada itäinen löytöretki opastettuna

USA – Kanada itäinen löytöretki opastettuna, New Yorkin humusta Kanadaan ja Niagaran putousten kautta Washingtoniin. Kanada USA matkat >

USA – Kanada itäinen löytöretki opastettuna

Pohjoisen Amerikan ja Kanadan kierros

Yksitoista päivää, kaksi maata ja monia mielenkiintoisia kohteita! Tule tutustumaan Pohjois-Amerikan itäisiin osiin. USA – Kanada itäinen löytöretki opastettuna matka alkaa New Yorkin humusta ja näet matkalla niin Kanadan suurimmat kaupungit, historiallisen Bostonin kuin Pennsylvanian Amish -alueet. Pääset tutustumaan henkeäsalpaaviin Niagaran putouksiin ja Gettysburgin kuuluisaan taistelukenttään. Matkan lopuksi ihastelet Yhdysvaltain pääkaupungin Washington DC:n kuuluisia maamerkkejä ja vierailet Philadelphiassa ennen paluuta New Yorkiin.

USA – Kanada itäinen löytöretki opastettuna

Matka vie sinut läpi USA:n ja Kanadan itäosien, tarjoten sinulle mahdollisuuden kokea molempien maiden parhaat palat ja mahdollisuuden tutustua syvemmin Pohjois-Amerikan kiehtovaan historiaan ja kulttuuriin. Opastetulla kiertomatkalla sinun ei tarvitse huolehtia suunnittelusta tai järjestelyistä – me hoidamme kaiken puolestasi, jotta voit keskittyä nauttimaan matkastasi.

Voimme varata teille lisäöitä matkan alkuun tai loppuun, ota yhteyttä toimistoomme. Räätälöimme Amerikan matkat ja Kanadan matkat yhteistyössä kanssanne!

 

USA - Kanada itäinen löytöretki opastettuna

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 11 pv: 3559 € / hlö

Matkapäivät New Yorkista 2024:
20.-30.4., 04-14.05., 01.-11.6., 15.-25.06., 29.06.-09.07., 13.-23.07., 27.07-06.08., 10.-20.08., 24.8.-03.09., 31.08.-10.09., 14.-24.09.

Matkan kesto 11 päivää/ 10 yötä + lennot
Matka päättyy New York Cityyn

Päivä 1: New York
Saapuminen New Yorkiin ja majoittuminen. Matkanjohtajan tapaaminen.

Päivä 2: New York-Boston
Ensimmäisenä päivänä matkamme alkaa New Yorkista Long Islandia pitkin kohti historiallista New Englandia ja Bostonia. Freedom Trailin kävelykierroksella pääsemme tutustumaan moniin kaupungin kuuluisimmista kohteista ja mielenkiintoisimmista naapurustoista. Matkamme alkaa Boston Commonista ja kiemurtelee State Housen, King’s Chapelin, vanhan South Meeting Housen, Bostonin verilöylypaikan ja monien tavernoiden ja pubien edestä, joissa Amerikan ”perustajaisät” joivat maljoja vapaudelle. Kävelemme pitkin Beacon Hillin mukulakivikatuja, jotka ovat täynnä historiaa ja samalla näemme yhden kaupungin kauneimmista kaupunginosista

 

Päivä 3: Boston-New England-Quebec City
Aamulla lähdemme matkaamaan halki New Hampshiren ja Vermontin kauniiden maalaismaisemien ja matkalla ohitamme monia idyllisiä pikkukaupunkeja ja kyliä. Maisemat ovat erityisen upeita syksyllä, kun ruskan värit hehkuvat täällä kauneimmillaan. Ylitämme rajan ja saavumme Kanadan puolelle Quebecin provinssiin. Lisämaksusta voit osallistua retkelle vaahterasiirappia tuottavalle farmille tai tutustua kuuluisaan kanadan-ranskalaiseen ruokakulttuuriin.

 

Päivä 4: Quebec City-Montreal
Päivämme alkaa Quebecin kaupunkikierroksella, jolla pääsemme tutustumaan tähän ranskankielisen Kanadan ’pääkaupunkiin’ ja sen kuuluisiin nähtävyyksiin kuten Quebecin maakunnan parlamenttirakennukseen ja Citadelleen. Voit osallistua kävelykierrokselle kaupungin linnoitettuun osaan ja tutustua Chateau de Frontenaciin sekä vertaansa vailla oleviin näkymiin Saint Lawrence-joelle. Ehdit vielä nauttia maukkaan viinerin tai patongin ennen kuin matka jatkuu kohti Montrealia, jossa voit osallistua vanhan kaupungin, Vieux Portin, kierrokselle ja tutustua muun muassa Notre Damen Basilicaan.

Päivä 5: Montreal-Ottawa-Toronto
Montrealista matkaamme kohti Kanadan pääkaupunkia Ottawaa, eloisaa puistojen ja kukkien kaupunkia, jossa sijaitsee muun muassa eräs maailman vaikuttavimmista parlamenttitaloista. Iltapäivällä jatkamme matkaa 1000 Islands Parkwaytä pitkin Kanadan suurimpaan englanninkieliseen kaupunkiin Torontoon, joka sijaitsee Ontariojärven rannalla. Lisämaksusta voit osallistua jokiristeilylle St.Lawrence joella.

Päivä 6: Toronto-Niagara Falls
Aamulla ihmettelemme Toronton kuuluisia pilvenpiirtäjiä, erityisesti maailmankuulua CN Toweria, joka on yksi maailman korkeimmista rakennelmista (553m). Uskallatko seisoa CN Towerin lasilattialla varustetulla näköalatasanteella, yli 300 metriä Toronton yläpuolella? Torontosta jatkamme bussilla Ontario järveä kohden, ylittäen Welland kanavan, ennen kuin saavumme Niagaran putouksille, jossa pääset omin silmin näkemään erään maailman upeimmista luonnonihmeistä. Täällä voit kulkea Table Rockia pitkin, ihastella ainutlaatuista Flower Clockia ja tietysti Horseshoe Fallsin pauhaavaa vesiputousta. Lisämaksusta voit osallistua veneajelulle putousten juurelle Maid of Mist –veneellä.

Päivä 7: Niagara Falls-Gettysburg-Amish Country
Aamupäivällä ajamme New Yorkin osavaltion kumpuilevan viljelymaan halki, joka tunnetaan nimellä Finger Lakes Region, Finger Lakesin alueen maaseudun ja saavutmme Keystonen osavaltioon Pennsylvaniaan. Iltapäivällä vierailemme historiallisella Yhdysvaltain sisällissodan taistelutantereella Gettysburgissa, jossa vuonna 1863 taisteltiin suurin Amerikan mantereella koskaan sodittu taistelu ja samalla paikalla Presidentti Lincoln piti kuuluisan Gettysburgin puheensa. Matkustamme Susquehanna-jokea pitkin Etelä-Pennsylvaniaan yöksi.

Päivä 8: Amish Country-Washington D.C.
Tänään matkaamme maaseudun läpi Pennsylvanian hollantiin, Amish -alueille. Vierailemme Amish-museossa ja tutustumme heidän satoja vuosia vanhaan yksinkertaiseen elämäntapaansa. Amishit elävät maailmassa, joka pysähtyi 1850-luvun puolivälissä. He eivät käytä sähköä, mekaanisia laitteita tai nykyaikaisia ​​laitteita. Iltapäivällä jatkamme matkaa maan pääkaupunkiin Washington D.C.:hen.

Päivä 9: Washington D.C.
Tutustumme Yhdysvaltojen pääkaupunkiin ja sen upeisiin rakennuksiin ja monumentteihin, kuten Capitol Buildingiin, Library of Congressiin, Washingtonin ja Lincolnin muistomerkkeihin ja tietysti Valkoiseen Taloon sekä Arlingtonin kansalliseen hautausmaahan, jossa sijaitsee JFK Memorial -muistomerkki. Suosittelemme omalla ajallanne tutustumaan kaupungin huikeaan museotarjontaan, kuten Smithsonian Instituutin museokompleksiin. Tai miksi et vain viettäisi rauhallista aikaa katsellen ympärillesi ja rentoutuisi Potomac joen rannalla?

Päivä 10: Washington D.C.-Philadelphia-New York City
Washingtonista siirrymme bussilla New Yorkiin Philadelphian kautta, joka tunnetaan nimellä ”veljellisen rakkauden kaupunki”, jossa pysähdymme vierailemaan Independence Hallissa ja Liberty Bellississä.

Päivä 11: Lähtö New Yorkista ja lentokentälle
Kuljetus valitsemallesi paluulennolle Helsinkiin.

 

Kanada

Kanada tunnetaan metsistään ja vuorijonoistaan, ja niissä asustelevista eläimistään sekä tietenkin jääkiekosta.
Pääkaupunki: Ottawa
Virallinen kieli: Englanti ja ranska
Valuutta:  Kanadan dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Kanadassa turistina viisumitta enintään 6kk. Passin tulee olla voimassa aiotun oleskelun ajan.
Kanadaan vaaditaan maahatulokaavakeeTA-matkustuslupa.Haelupa  viimeistään 72 tuntia ennen matkan.
eTA-maahantulokaavake Kanadaan tästä>
Mikäli matkustat Kanadaan alaikäisten lasten kanssa, ja et ole lapsen vanhempi tai sukunimenne ei ole sama, pitää hakea eTA-luvan lisäksi erikoislupa.
Lue lisää täältä: http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp
Aikaero:  -7 Kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Ilmasto on vaihtelevaa Kanadan eri osissa. Yli puolet maasta on subarktisen ilmaston vaikutusalueella. Siellä kesät ovat viileitä ja talvet erittäin kylmiä. Keskisissä eteläosissa, tasankoalueilla on puolestaan tyypillinen mannerilmasto kuumine kesineen ja kylmine talvineen.

Tiedot sitoumuksetta

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-New York-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus 11 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa
* Oppaan palvelut matkan aikana
* Sisäänpääsymaksu Amish-museoon
* Lentokenttäkuljetus New Yorkissa
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja kaupunkikierrokset

Lisämaksusta:

*Retki vaahterasiirappifarmille
* Jokiristeily St.Lawrence –joella
* CN Towerin näköalatasanne
* Veneretki Niagaran putousten juurelle
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>