USA – Kanada suuret itäiset kaupungit

Suuret itäiset kaupungit matkalla tutustut Washingtoniin, Niagran putouksiin, Amissiyhteiskuntaan ja historialliseen Philadephiaan. USA – Kanada matkat >

USA – Kanada suuret itäiset kaupungit

Itärannikon historialliset kaupungit

Lähde tutustumaan syvälle USA:n moderniin historiaan. Tämä ainutlaatuinen kierros kattaa itärannikon pohjoisosan historiallisesti ja kulttuurillisesti merkittävimmät kaupungit, mukaan lukien kaksi metropolia: New York ja Washington D.C. Matkamme aikana pääsette kokemaan monia ikimuistoisia hetkiä niin New Yorkissa, kuin muissakin ihastuttavissa kohteissamme.   Washingtonissa vierailemme historiallisestikin tärkeillä paikoilla, kuten Washington Monument, Lincoln Memorial, Valkoinen talo ja Arlingtonin kansallinen hautausmaa, käymme myös JFK Memorialin sijaintipaikalla.
Matkalla tutustut USA – Kanada suuret itäiset kaupungit.

USA – Kanada suuret itäiset kaupungit

Tällä matkalla tutustut myös historialliseen Pennsylvaniaan, amissiyhteisöön ja Gettysburgiin, jossa käytiin yksi Amerikan sisällissodan merkittävimmistä taisteluista sekä Philadelphiaan, ”veljellisen rakkauden kaupunkiin” ja Amerikan syntymäpaikkaan, jossa itsenäisyysjulistus hyväksyttiin 4. heinäkuuta 1776.

USA - Kanada suuret itäiset kaupungit

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv kierros: 2125 € / hlö

Matkapäivät New Yorkista 2024:
20.-27.4., 11-18.05., 25.-01.06., 29.06.-06.07., 13.-20.07., 27.07-03.08., 03.-10.08., 17.8.-24.08., 24.08.-31.08., 07.-14.09., 21.09.-28.09.

1 Päivä NEW YORK – SAAPUMINEN

Saavu New Yorkiin, kaupunkiin, joka ei koskaan nuku, ja siirry itsenäisesti hotelliin, jossa tapaat matkanjohtajan.

2 Päivä NEW YORK CITYN NÄHTÄVYYDET

Tänä aamuna nautimme  New Yorkin kaupunkikierroksesta, joka sisältää joitain paloja Manhattanin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Voit katsella pilvenpiirtäjien horisonttia, samalla kun imet itseesi ”Big Applen” hälinää ja energiaa. Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua omatoimisesti kaupunkiin. Matkanjohtaja voi tarvittaessa auttaa sinua suunnitelmien tekemisessä. Suosittelemme kävelyä Central Parkissa, helikopterikierrosta, jossa näet  Manhattanin lintuperspektiivistä tai astelemista vilkkaalla Times Squarella. Ota kamera mukaan!

3 Päivä NEW YORK CITY – FINGER LAKES – NIAGARA FALLS

Jätämme kaupungin, joka ei koskaan nuku, ja matkustamme New Yorkin osavaltion yläosaan Seneca-järven varrella sijaitsevan Finger Lakesin maaseudun kautta. Pysähdymme Watkins Glenniin paikalliseen viininmaistajaiseen. Jatkamme länteen, missä yövymme romanttisella Niagaran putouksella.

4 Päivä Niagaran putoukset – PENNSYLVANIAN HOLLANTI

Tänä aamuna meillä on aikaa tutustua Niagaran putouksiin. Voit käydä Hornblower Cruises -risteilyllä putousten juurella ja nauttia sen jälkeen lounasta ihaillen putouksia (valinnainen) tai kävellä pitkin Table Rockia nähdäksesi Horseshoe Fallsin jylisevät vedet. Lähdemme Niagarasta ja matkustamme Pennsylvanian hollantiin, joka tunnetaan myös nimellä Amish Country. Yöpyminen hotellissa.

5 Päivä PENNSYLVANIAN HOLLANTI

MAA – GETTYSBURG – WASHINGTON, D.C.

Tänä aamuna matkustamme Appalakkien vuorten läpi viehättävää Susquehanna-jokea pitkin, joka on Amerikan itärannikon pisin joki. Vierailemme historiallisella Gettysburgin sisällissodan kansallisella taistelukentällä, jossa käytiin suurin koskaan Amerikan maaperällä käyty taistelu, ja paikkaan, jossa presidentti Lincoln piti kuuluisan puheensa vuonna 1863. Sieltä matkustamme maan pääkaupunkiin Washington D.C.:hen, jossa voit nauttia ikimuistoisesta iltakierroksesta ja illallisesta (valinnainen).

 

6 Päivä WASHINGTON, D.C.

Nautimme kierroksesta kansakunnan pääkaupungissa ja näemme kuuluisat  kohteet, kuten Washington Monument, Lincoln Memorial, Valkoinen talo ja Arlingtonin kansallinen hautausmaa, JFK Memorialin sijaintipaikka. Voit viettää loppupäivän tutustuen joihinkin monista Smithsonian Instituten sisältävistä museoista tai vain kävellä Potomac-joen rannoilla.

7 Päivä WASHINGTON, D.C. – PHILADELPHIA

Tänä aamuna jatkamme matkaamme Philadelphiaan, ”veljellisen rakkauden kaupunkiin” ja Amerikan syntymäpaikkaan, jossa itsenäisyysjulistus hyväksyttiin 4. heinäkuuta 1776. Täällä näet Independence Hallin ja Liberty Bellin kattavan kaupunkikierroksen aikana.

8 Päivä PHILADELPHIA – NEW YORK CITY – LÄHTÖ

Tänä aamuna palaamme New Yorkiin. Saapuminen Newarkin lentokentälle: noin klo 10.30. Saapuminen JFK:n lentokentälle: noin klo 12.00. Saapuminen Manhattan-hotelliin: noin klo 16.00.

USA - Kanada suuret itäiset kaupungit

Kanada

Kanada tunnetaan metsistään ja vuorijonoistaan, ja niissä asustelevista eläimistään sekä tietenkin jääkiekosta.
Pääkaupunki: Ottawa
Virallinen kieli: Englanti ja ranska
Valuutta:  Kanadan dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Kanadassa turistina viisumitta enintään 6kk. Passin tulee olla voimassa aiotun oleskelun ajan.
Kanadaan vaaditaan maahatulokaavakeeTA-matkustuslupa.Haelupa  viimeistään 72 tuntia ennen matkan.
eTA-maahantulokaavake Kanadaan tästä>
Mikäli matkustat Kanadaan alaikäisten lasten kanssa, ja et ole lapsen vanhempi tai sukunimenne ei ole sama, pitää hakea eTA-luvan lisäksi erikoislupa.
Lue lisää täältä: http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp
Aikaero:  -7 Kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Ilmasto on vaihtelevaa Kanadan eri osissa. Yli puolet maasta on subarktisen ilmaston vaikutusalueella. Siellä kesät ovat viileitä ja talvet erittäin kylmiä. Keskisissä eteläosissa, tasankoalueilla on puolestaan tyypillinen mannerilmasto kuumine kesineen ja kylmine talvineen.

Tiedot sitoumuksetta

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-New York-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus 7 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa
* Sisäänpääsymaksut matkaohjelman mukaan
* Oppaan palvelut matkan aikana
* Lentokenttäkuljetus New Yorkissa
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja kaupunkikierrokset

Lisämaksusta:

* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>