USA – Kanada suuret itäiset kaupungit

Suuret itäiset kaupungit matkalla tutustut Washingtoniin, Niagran putouksiin, Amissiyhteiskuntaan ja historialliseen Philadephiaan. USA – Kanada matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA – Kanada suuret itäiset kaupungit

Itärannikon historialliset kaupungit

Lähde tutustumaan syvälle USA:n moderniin historiaan. Tämä ainutlaatuinen kierros kattaa itärannikon pohjoisosan historiallisesti ja kulttuurillisesti merkittävimmät kaupungit, mukaan lukien kaksi metropolia: New York ja Washington D.C. Matkamme aikana pääsette kokemaan monia ikimuistoisia hetkiä niin New Yorkissa, kuin muissakin ihastuttavissa kohteissamme.   Washingtonissa vierailemme historiallisestikin tärkeillä paikoilla, kuten Washington Monument, Lincoln Memorial, Valkoinen talo ja Arlingtonin kansallinen hautausmaa, käymme myös JFK Memorialin sijaintipaikalla.
Matkalla tutustut USA – Kanada suuret itäiset kaupungit.

USA – Kanada suuret itäiset kaupungit

Tällä matkalla tutustut myös historialliseen Pennsylvaniaan, amissiyhteisöön ja Gettysburgiin, jossa käytiin yksi Amerikan sisällissodan merkittävimmistä taisteluista sekä Philadelphiaan, ”veljellisen rakkauden kaupunkiin” ja Amerikan syntymäpaikkaan, jossa itsenäisyysjulistus hyväksyttiin 4. heinäkuuta 1776.

USA - Kanada suuret itäiset kaupungit

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv kierros: 2125 € / hlö

Matkapäivät New Yorkista 2024:
20.-27.4., 11-18.05., 25.-01.06., 29.06.-06.07., 13.-20.07., 27.07-03.08., 03.-10.08., 17.8.-24.08., 24.08.-31.08., 07.-14.09., 21.09.-28.09.

1 Päivä NEW YORK – SAAPUMINEN

Saavu New Yorkiin, kaupunkiin, joka ei koskaan nuku, ja siirry itsenäisesti hotelliin, jossa tapaat matkanjohtajan.

2 Päivä NEW YORK CITYN NÄHTÄVYYDET

Tänä aamuna nautimme  New Yorkin kaupunkikierroksesta, joka sisältää joitain paloja Manhattanin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Voit katsella pilvenpiirtäjien horisonttia, samalla kun imet itseesi ”Big Applen” hälinää ja energiaa. Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua omatoimisesti kaupunkiin. Matkanjohtaja voi tarvittaessa auttaa sinua suunnitelmien tekemisessä. Suosittelemme kävelyä Central Parkissa, helikopterikierrosta, jossa näet  Manhattanin lintuperspektiivistä tai astelemista vilkkaalla Times Squarella. Ota kamera mukaan!

3 Päivä NEW YORK CITY – FINGER LAKES – NIAGARA FALLS

Jätämme kaupungin, joka ei koskaan nuku, ja matkustamme New Yorkin osavaltion yläosaan Seneca-järven varrella sijaitsevan Finger Lakesin maaseudun kautta. Pysähdymme Watkins Glenniin paikalliseen viininmaistajaiseen. Jatkamme länteen, missä yövymme romanttisella Niagaran putouksella.

4 Päivä Niagaran putoukset – PENNSYLVANIAN HOLLANTI

Tänä aamuna meillä on aikaa tutustua Niagaran putouksiin. Voit käydä Hornblower Cruises -risteilyllä putousten juurella ja nauttia sen jälkeen lounasta ihaillen putouksia (valinnainen) tai kävellä pitkin Table Rockia nähdäksesi Horseshoe Fallsin jylisevät vedet. Lähdemme Niagarasta ja matkustamme Pennsylvanian hollantiin, joka tunnetaan myös nimellä Amish Country. Yöpyminen hotellissa.

5 Päivä PENNSYLVANIAN HOLLANTI

MAA – GETTYSBURG – WASHINGTON, D.C.

Tänä aamuna matkustamme Appalakkien vuorten läpi viehättävää Susquehanna-jokea pitkin, joka on Amerikan itärannikon pisin joki. Vierailemme historiallisella Gettysburgin sisällissodan kansallisella taistelukentällä, jossa käytiin suurin koskaan Amerikan maaperällä käyty taistelu, ja paikkaan, jossa presidentti Lincoln piti kuuluisan puheensa vuonna 1863. Sieltä matkustamme maan pääkaupunkiin Washington D.C.:hen, jossa voit nauttia ikimuistoisesta iltakierroksesta ja illallisesta (valinnainen).

 

6 Päivä WASHINGTON, D.C.

Nautimme kierroksesta kansakunnan pääkaupungissa ja näemme kuuluisat  kohteet, kuten Washington Monument, Lincoln Memorial, Valkoinen talo ja Arlingtonin kansallinen hautausmaa, JFK Memorialin sijaintipaikka. Voit viettää loppupäivän tutustuen joihinkin monista Smithsonian Instituten sisältävistä museoista tai vain kävellä Potomac-joen rannoilla.

7 Päivä WASHINGTON, D.C. – PHILADELPHIA

Tänä aamuna jatkamme matkaamme Philadelphiaan, ”veljellisen rakkauden kaupunkiin” ja Amerikan syntymäpaikkaan, jossa itsenäisyysjulistus hyväksyttiin 4. heinäkuuta 1776. Täällä näet Independence Hallin ja Liberty Bellin kattavan kaupunkikierroksen aikana.

8 Päivä PHILADELPHIA – NEW YORK CITY – LÄHTÖ

Tänä aamuna palaamme New Yorkiin. Saapuminen Newarkin lentokentälle: noin klo 10.30. Saapuminen JFK:n lentokentälle: noin klo 12.00. Saapuminen Manhattan-hotelliin: noin klo 16.00.

USA - Kanada suuret itäiset kaupungit

Kanada tunnetaan metsistään ja vuorijonoistaan, ja niissä asustelevista eläimistään sekä tietenkin jääkiekkosta.
Pääkaupunki: Ottawa
Virallinen kieli: Englanti ja ranska
Valuutta:  Kanadan dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Kanadassa turistina viisumitta enintään 6kk. Passin tulee olla voimassa aiotun oleskelun ajan.
Aikaero  -7
Kesäaika ei käytössä
Tiedot sitoumuksetta

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-New York-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus 7 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa
* Sisäänpääsymaksut matkaohjelman mukaan
* Oppaan palvelut matkan aikana
* Lentokenttäkuljetus New Yorkissa
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja kaupunkikierrokset

Lisämaksusta:

* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >