USA Länsirannikon kierto & Aloha opastettu

Länsirannikon ja Havaijin kiertomatka läpi San Franciscon, kimaltelevan Las Vegasin, julkkisten Hollywoodin, Yosemiten, Grand Canyonin ja Havaijille.

USA Länsirannikon kierto & Aloha opastettu

Aloha from Hawaiji!

Lähde tutustumaan Yhdysvaltojen länsirannikkoon ja Havaijin saariin englanniksi opastetulla matkalla. Matkalla näet niin leppoisan ja boheemin San Franciscon, kimaltelevan Las Vegasin ja julkkisten kotiseudun Hollywoodin kuin Yosemiten kansallispuiston, vaikuttavan Grand Canyonin ja rauhaisan Mauin saaren. USA Länsirannikon ja Havaijin kiertomatka opastettuna 21 pv.

USA Länsirannikon ja Havaijin kiertomatka opastettu

Matkaan lähdetään Los Angelesista ja ajetaan San Juan Capistranon ja San Clementen halki San Diegoon, Kalifornian toiseksi suurimpaan kaupunkiin, joka on tunnettu ympärivuotisesta lempeästä ilmastostaan.

Matka jatkuu kohti Arizonaa ja Sedonaan Sonoran autiomaan halki – alue on koko Yhdysvaltojen biologisesti rikkain autiomaa-ekosysteemi. Matkalla Grand Canyoniin ajetaan vielä henkeäsalpaavan Oak Creek Canyonin halki. Majesteettinen Grand Canyon National Park on yksi maailman seitsemästä luontoihmeestä, jonka syvän väriset kallioseinät kohoavat korkealle Coloradojoen ylle.

Matka kohti Monument Valleyn aluetta kulkee Navajo-intiaanien reservaatin kautta ja Painted Desertin halki. Monument Valleyn ikoninen maisema on tuttu monista villin lännen elokuvista. Vieraile Glen Canyonin padolla, joka on Yhdysvaltojen toiseksi korkein betonipato. Täältä on upeat maisemat Lake Powellille, jonka kristallin siniset vedet aaltoilevat kanjonin seinämien välissä.

Las Vegasin matka

Välillä luonnonkauneus vaihtuu urbaaniin loistoon ja kimallukseen, kun saavut maailman viihdepääkaupunkiin Las Vegasiin, jossa löytyy ympäri vuorokauden shoppailua, showesityksiä ja tietysti uhkapelejä. Matkalla pysähdytään ikonisella ’Welcome to Fabulous Las Vegas, Nevada’ -kyltillä, jossa kannattaa ehdottomasti napata valokuva matkamuistoksi.

Miljoonakaupungin, joka ei koskaan nuku, jälkeen on hyvä lähteä rauhoittumaan luonnon keskelle. Matka kulkee Death Valleyn aavikkolaakson halki ja noustaan Sierra Nevadan rinteitä ylös kohti Mammoth Lakesin lomakaupunkia, joka tuli aikoinaan tunnetuksi kultakaivoksistaan, mutta joka nykyisin on tunnettu upeista laskettelumahdollisuuksistaan ja kauniista maisemistaan.

San Fransiscossa sinulla on vapaata aikaa vaikkapa  vierailla Fisherman’s Wharfilla maistelemassa paikallista, tuoretta kalaa.

Havaijin matka – Aloha 

Vietä neljä rentouttavaa päivää Mauilla. Tutki saarta omin päin tai vietä vaikka koko aika rannalla tai uima-altaalla loikoillen ja muista myös levätä ja nauttia lomasta! Räätälöimme Havaijin matkat yhteistyössä kanssanne!

USA Länsirannikon ja Havaijin kiertomatka opastettu

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme:
Kiertomatka + Maui 21 pv:  5790 € /hlö
Kiertomatka + Honolulu 21 pv: 5290 €/hlö

Lähdöt 2024:  2.5., 6.6., 20.6., 4.7., 11.7., 25.6., 22.8., 29.8., 12.9., 26.9., 17.10., 31.10., 12.12.,

Lähdöt 2025: 9.1., 6.2., 13.3.

Päivä 1: Los Angeles
Saapuminen Los Angelesiin ja siirtyminen hotellille. Illalla matkanjohtajan ja muiden matkalaisten tapaaminen tervetulotilaisuudessa.

Päivä 2: Los Angeles – The O.C. – San Diego – Los Angeles
Aamulla matkataan San Juan Capistranon ja San Clementen halki San Diegoon, Kalifornian toiseksi suurimpaan kaupunkiin, joka on tunnettu ympärivuotisesta lempeästä ilmastostaan. Kaupunkikierroksen jälkeen voit vierailla idyllisessä Seaport Villagessa, rennolla ranta-alueella tai vain shoppailla. Illalla paluu Los Angelesiin.

Päivä 3: Los Angeles – Palm Springs – Phoenix/Scottsdale
Vierailu Palm Springsissä, jonka vilkas keskusta ja moitteettomassa kunnossa olevat golfkentät sijaitsevat San Jacinto vuorien juurella. Matka jatkuu Indion kautta kohti Arizonaa.

Päivä 4: Phoenix/Scottsdale – Sedona – Grand Canyon
Reitti Sedonaan kulkee Sonoran autiomaan halki – alue on koko Yhdysvaltojen biologisesti rikkain autiomaa-ekosysteemi. Sedonan kaupunkia ympäröivät ainutlaatuiset punaiset kivimonoliitit. Matkalla Grand Canyoniin ajetaan vielä henkeäsalpaavan Oak Creek Canyonin halki. Majesteettinen Grand Canyon National Park on yksi maailman seitsemästä luontoihmeestä, jonka syvän väriset kallioseinät kohoavat korkealle Coloradojoen ylle.

Päivä 5: Grand Canyon – Monument Valley – Paghe/Lake Powell
Matka kohti Monument Valleyn aluetta kulkee Navajo-intiaanien reservaatin kautta ja Painted Desertin halki. Monument Valleyn ikoninen maisema on tuttu monista villin lännen elokuvista. Illalla majoitutaan pieneen Pagen kaupunkiin.

Päivä 6: Page/Lake Powell – Kanab – Bryce Canyon
Vieraile Glen Canyonin padolla, joka on Yhdysvaltojen toiseksi korkein betonipato. Täältä on upeat maisemat Lake Powellille, jonka kristallin siniset vedet aaltoilevat kanjonin seinämien välissä. Matka jatkuu mormoni-yhteisöstään tunnettuun Utahin osavaltioon, Kanabin pikkukaupunkiin ja lopulta Bryce Canyonille ihailemaan monivärisiä hiekkakivispiraaleja. Jos sää sallii, ihaile illalla yötaivaan tähtiloistetta.

Päivä 7: Bryce Canyon – Zion – Las Vegas
Vierailu Zionin kansallispuistossa, jonne tuuli ja Virgin -joki ovat vuosisatojen kuluessa muotoilleet upeita, suuria kivimuodostelmia. Iltapäivällä luonnonkauneus vaihtuu urbaaniin loistoon ja kimallukseen, kun saavut maailman viihdepääkaupunkiin Las Vegasiin, jossa löytyy ympäri vuorokauden shoppailua, showesityksiä ja tietysti uhkapelejä. Matkalla pysähdytään ikonisella ’Welcome to Fabulous Las Vegas, Nevada’ -kyltillä, jossa kannattaa ehdottomasti napata valokuva matkamuistoksi.

Päivä 8: Las Vegas
Koko päivä vapaata aikaa tutustua Las Vegasin tarjontaan. Älä kuitenkaan tuhlaa koko matkakassaasi rulettipöydässä, koska reissua on vielä jäljellä!

Päivä 9: Las Vegas – Death Valley – Mammoth Lakes
Miljoonakaupungin, joka ei koskaan nuku, jälkeen on hyvä lähteä rauhoittumaan luonnon keskelle. Matka kulkee Death Valleyn aavikkolaakson halki, jossa pysähdytään Zabriskie Pointissa ja Furnace Creek Ranch/Visitor Centerissä ennen kuin noustaan Sierra Nevadan rinteitä ylös kohti Mammoth Lakesin lomakaupunkia, joka tuli aikoinaan tunnetuksi kultakaivoksistaan, mutta joka nykyisin on tunnettu upeista laskettelumahdollisuuksistaan ja kauniista maisemistaan.

Päivä 10: Mammoth Lakes – Yosemite
Aamulla sinulla on mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle gondolihissiajelulle Mammoth -vuoren huipulle. Matka jatkuu Tioga Passin halki Yosemiten kansallispuistoon.

Päivä 11: Yosemite – San Francisco
Aamulla jatketaan San Franciscoon, jossa on kaupunkikierros ja vapaata aikaa tutustua kaupunkiin itsenäisesti.

Päivät 12: San Francisco (Napa Valley optional)
Vapaata aikaa tutustua San Franciscoon. Vieraile vaikkapa Fisherman’s Wharfilla maistelemassa paikallista, tuoretta kalaa, herkullista sourdough -leipää tai Ghiradelli’s Chocolaten suussa sulavia herkkuja. Vaihtoehtoisesti voit osallistua lisämaksulliselle retkelle, joka vie sinut tutustumaan Napa Valleyn maailman kuuluihin viinitiloihin.

Päivä 13: San Francisco – Monerey/Carmel – Central Coast
Aamulla San Francisco jää taakse ja matka jatkuu kohti Montereyn niemimaata, joka on tunnettu rannoistaan ja hulppeista asunnoistaan. Montereyssä kannattaa vierailla Fisherman’s Wharfilla ja Cannery Row:lla, joka on mainittu John Steinbeckin novelleissa. Tänään tehdään myös kierros viehättävässä Carmel-by-the-Sean pikkukaupungissa, joka on tunnettu pittoreskeista taloistaan, laadukkaista taidegallerioistaan ja uniikeista pikkupuodeistaan ja ennen majoittumista vieraillaan vielä Paso Roblesissa.

Päivä 14: Central Coast – Santa Barbara – Malibu – Beverly Hills – Los Angeles
Matka jatkuu Santa Ynezin laakson kautta Santa Barbaran palmujen reunustamille kujille ja hiekkarannoille. Los Angelesiin saavuttu pysähdytään santa Monicassa kuuluisan Route 66 -reitin päätepisteellä ja tehdään kaupunkikierros ’Enkelten Kaupungissa’, joka sisältää muun muassa Beverly Hillsin ja Hollywoodin.

Päivä 15: Lento Suomeen tai lisäpäivät Havaijilla
Los Angeles – Maui/Honolulu
Siirry itsenäisesti lentokentälle, josta on lento Mauille.

Päivä 16-19: Maui/Honolulu
Vietä neljä rentouttavaa päivää Mauilla. Tutki saarta omin päin tai vietä vaikka koko aika rannalla tai uima-altaalla loikoillen. Nyt on aikaa levätä ja nauttia lomasta!

Päivä 20: Maui/Honolulu – Los Angeles
Palattuasi takaisin mantereelle, sinulla on vielä aikaa kierrellä Los Angelesissa.

Päivä 21: Los Angeles
Matkasi kotiin alkaa, tuhansia uusia muistoja rikkaampana!

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Los Angeles-Helsinki
* Reittilennot veroineen Los Angeles-Maui-Los Angeles
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* 20 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Lentokenttäkuljetukset Los Angelesissa ja Mauilla
* Englanninkielinen opastus
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja kaupunkikierrokset

Lisämaksusta:

* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>