USA Minneapolis, Yellowstone ja Mount Rushmore autoillen Fly&Drive

Automatka USA:n ikonisimmilla nähtävyyksillä Mount Rushmorella, matka halki Bighorn National Forestin, Yhdysvaltojen kansallispuisto Yellowstoneen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Minneapolis, Yellowstone ja Mount Rushmore autoillen Fly&Drive

Amerikan halki omalla autolla

Aloita matkasi Minneapolista – kaupungista, jossa on eräs USA:n elinvoimaisimmista taide- ja musiikkiskeneistä. Vierailu eräällä USA:n ikonisimmista nähtävyyksistä, Mount Rushmorella! Yellowstone on jännittävä paikka viettää aikaa kauemminkin.

Yellowstone ja Glacier National Park

Matkaa halki Bighorn National Forestin ja tee unohtumaton retki Yhdysvaltojen ensimmäiseen kansallispuistoon, Yellowstoneen, jossa näet geysirejä, vuoria, vesiputouksia ja jossa on mahdollisuus nähdä vaikkapa mustakarhuja ja buffaloita. Käy katsomassa myös mantereen kruununjalokivi – Glacier National Park. Matkalla pääset tutustumaan myös aitoon villiin länteen Buffalo Billin jalanjäljissä. Räätälöimme USAn matkat ja matkat Yellowstonen kansallispuistoon yhteistyössä kanssanne!

 

USA Minneapolis, Yellowstone ja Mount Rushmore autoillen

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 13 pv: 2490 € / hlö

Ehellyttää kahta matkustajaa matkalla.

1 pv Minneapolis

Tervetuloa Minneapolisiin, joka sijaitsee Keskilännen pohjoisosissa ja joka on täydellinen yhdistelmä luonnonkauneutta ja urbaania sivistystä. Millään muulla amerikkalaisella kaupungilla ei ole rajojensa sisällä järviä, Mississippiä ja 200 mailia pyöräily-, vaellus- ja hiihtoreittejä. Minneapolisista löytyy myös eräs maan eläväisimmistä taide ja musiikkiskeneistä New Yorkin ulkopuolella, joitain maan parhaista museoista ja maailman pisin lasitettujen kävelysiltojen reitistö.

2 pv Minneapolis-Sioux Falls

Matkaa halki pikkukaupunkien kohti South Dakotan suurinta kaupunkia ja ’Amerikan Sydäntä’ – Sioux Fallsia. Kaupunki sijaitsee Big Sioux joen laidalla ja on täynnä nähtävää, hienoja ravintoloita ja kulttuuria. Big Sioux joen luonnonkauniit putoukset antoivat kaupungille sen nimen ja kuten monilla paikoilla Etelä-Dakotassa, alueella on pitkä historia. Vierailulla Falls Parkiin voit nähdä joitakin Sioux Fallsin vanhimmista rakennuksista ja nauttia lumoavista vesiputouksista.

3 pv Sioux Falls-Mount Rushmore-Rapid City

Matkaa kohti länttä kohti Rapid Cityä ja matkalla näet monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Harkitse pysähtymistä Corn Palacessa, Al’s Oasiksella, jossa jättimäinen biisoni toivotta sinut tervetulleeksi läntiseen South Dakotaan tai Wall Drug Storessa, joka on South Dakotan suosituin levähdyspaikka, ennen kuin saavut yhteen Amerikan ikonisimmista matkakohteista: Mount Rushmore National Monumentille. Paikka on pyhäkkö demokratialle, jossa lähes 20 metriä korkeat kasvokuvat neljästä Yhdysvaltain presidentistä edustavat uskoa, päättäväisyyttä ja kansallishenkeä. Rapid Cityssä sinun kannattaa etsiä kymmenien Yhdysvaltain presidenttien pronssipatsaat, joita on ripoteltu kadunkulmiin.

4 pv Rapid City-Big Horn Mountains-Cody

Tämän päivän reitti kulkee ensin halki Sturgisin kaupungin, joka sijaitsee pohjoisella Black Hillsillä ja jossa järjestetään maailman suurin moottoripyöräralli, ja sen jälkeen siirryt Wyomingin puolelle. Ajat halki Bighorn National Forestin kukkuloiden, vuoristojärvien, rosoisten kallioiden, tiheiden mäntymetsien ja Big Hornin lumihuippuisten vuorien, ja saavut Codyn kaupunkiin, jonka perusti vuonna 1896 itse Buffalo Bill. Codysta löydät aidon Amerikan lännen. Suosittelemme ensin vierailua Buffalo Bill Center of the Westissä ja illalla vierailua rodeoon ja Villin Lännen illallisshow:hun.

5 pv Cody-Yellowstone

Tänään teet unohtumattoman retken USA:n ensimmäiseen kansallispuistoon Yellowstoneen, joka on todellinen luonnon ihmemaa. Täältä löytyy niin geysierejä, vuoria, jokia, vesiputouksia kuin sammuneita tulivuoria. Tunnetuimmat kohteet: Old Faithful, Mammoth Hot Springs ja Yellowstone Canyon ovat tuttuja valokuvista, mutta niiden näkeminen omin silmin on silti vaikuttava kokemus. Upeiden maisemien lisäksi puisto on eräs maailman merkittävimmistä luonnonsuojelualueista, josta löytyy kotkia, harmaakarhuja, mustakarhuja, buffaloita, hirviä ja monia muita eläimiä.

6 pv Yellowstone

Vietä päivä tutkien Yellowstonen ihmeitä. Ihmettele kuumia lähteitä ja muta-altaita, tutki vuoria, metsiä ja järviä ja katso luonnon näytelmää. Ei ole väliä, haluatko reippailla hankalilla vaellusreiteillä vai vain rentoutua luonnossa nauttimassa auringonlaskusta – Yellowstonen voi jokainen kokea omalla tavallaan.

7 pv Yellowstone-Big Sky-Flathead Valley-Whitefish

Jätä Yellowstonen ihmeet taaksesi ja matkusta pohjoiseen kohti Big Skyn avaria maisemia ja loputtomalta vaikuttavaa taivasta, joka onkin antanut nimen tälle Montanan kaupungille. Aja halki Butten ja Missoulan, ohi Mission vuoriston kohti Flathead Laken kauniita rantoja ja Whitefishiä. Montanan luoteiskulmassa sijaitseva Whitefish on portti Glacier National Parkiin ja sieltä löytyvät myös Montanan ystävällisimmät asukkaat.

8 pv Whitefish-Glacier National Park-Whitefish

Nouse aikaisin, jotta sinulla on mahdollisimman paljon aikaa tutustua ’mantereen kruununjalokiveen’ – Glacier National Parkiin. Puistossa on lukemattomia retkimahdollisuuksia: lyhyitä vaellusreittejä, veneretkiä kristallinkirkkaille järville, kalastusta kirkkaissa vuoripuroissa tai kulje pidempiä reittejä ja tutki jäätiköitä, vuoristojärviä ja kasveja. Kenties näet vilauksen karhuista, vuorivuohista, hirvistä, peuroista tai muista eläimistä, joita alueella asustaa.

9 pv Whitefish-Great Falls

Matkusta kohti länttä Highway 2:sta pitkin ja jatka kohti Great Fallsia. Matkalla kannattaa pysähtyä näköalapaikoilla kuten Goat Lick Overlookilla, jossa vuorivuohet käyvät nuolemassa mineraalipitoista kalliota. Great Falls sijaitsee Kalliovuorten kupeessa, Missouri ja Sun -jokien yhtymäkohdassa ja on osa Lewis and Clark’s National Historic Trail –reittiä. Voit oppia lisää heidän tutkimusmatkastaan Lewis and Clark National Historic Trail Interpretive Centrerissä.

10 pv Great Falls-Little Bighorn-Billings

Tämän päivän reitti vie sinut keskiseen Montanaan ja näet tasankoja ja vuoria, pioneereja ja intiaaneja ja silmänkantamattomiin jatkuvaa taivasta. Hieman Billingsin eteläpuolella on Little Bighorn Battlefield National Monument, joka on muistona 1876 Yhdysvaltojen, Siouxien ja Cheyennejen välillä käydystä taistelusta. Pääset tututumaan taistelun tapahtumiin, sotilaiden hautoihin ja voit kuvitella, mitä tapahtui kauan sitten Last Stand Hillillä.

11 pv Billings-Theodore Roosevelt National Park-Bismarck

Tänään matkaat halki North Dakotan tasankojen Medoraan, joka on portti Theodore Roosevelt National Parkiin. Et voi missata Scenic Loop Drivea, joka esittelee puistoa ja sen eläimistöä. Hieman Medoran itäpuolella näet ensimmäiset vilaukset Pohjois-Dakotan Badlands -alueesta Painted Canyon Visitor Centren näköalapaikalta, josta on vertaansa vailla olevat näkymät kanjoniin, joka yltää silmänkantamattomiin. Jatka matkaa North Dakotan pääkaupunkiin Bismarckiin ja nauti ystävällisyydestä, jota ei usein tapaa edes kaksi kertaa isommissa kaupungeissa.

12 pv Bismarck-Fargo-Minneapolis

Jatka itään kohti Fargoa, North Dakotan suurinta kaupunkia, joka on säilyttänyt pikkukaupungin tunnelman ja joka nousi hetkeksi maineeseen vuonna 1996 samannimisen elokuvan ansiosta. Ylitä Red River Minnesotan puolelle ja jatka Minneapolisiin.

13 pv Minneapolis

Palauta auto lentokentälle ennen kotimatkaa.

USA-Glacier National Park-lake-mcdonald-2-1920


USA Tennessee Memphis tekemistä ja käyntikohteita

Elvis Experience Tour sisältää Gracelandin kierroksen kuulokkeiden opastuksella ja opasfilmin, pääsyn vierailukeskukseen, tutustumisen Elviksen kahteen lentokoneeseen, Elvis Presley Car Museum:iin ja Elvis museoon ja näyttelyyn.


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Minneapolis-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneissa 12 yötä, 3* hotellissa ohjelman mukaan
* Autonvuokraus Nissan Versa tai vastaava
Autonvuokraus hinta sisältää verot ja lisämaksut, vakuutuksen, 2. kuljettajan ja tankillisen polttoainetta.

Lisämaksusta:
* Villin Lännen Show
* Veneretki Glacier National Parkissa
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >