Uusi-Seelanti kiertomatka

Uusi-Seelanti kiertomatka haaveena? Tutustu ihmeiden luontoon, maorikulttuuriin ja Taru sormusten herrasta -elokuvan maisemiin. Uuden-Seelannin matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Uusi-Seelanti kiertomatka

Kuin koko maapallo pienoiskoossa


Uuden-Seelannin kiertomatka on kuin koko maapallo pienoiskoossa: vihreitä niittyjä, tuliperäisiä vuoria, hohtavia lumihuippuja, säihkyviä jäätiköitä ja kuumia lähteitä. Unohtamatta kuplivia mutakenttiä, kirkasvetisiä järviä, syviä vuonoja ja trooppisia sademetsiä. Ei ihme, että saaren alkuperäiskansan, maorien, käyttämä nimi tuliperäisenä kihisevästä Uudesta-Seelannista on Aotearoa – ”Pitkän valkoisen pilven maa”. Uusi-Seelanti kiertomatka 12 pv.

Uusi-Seelanti kiertomatkalla häikäistyt tämän tuliperäisen saaren vuoristoista ja jäätiköistä, laskeudut maanalaisiin luoliin ja uppoudut kuumiin mineraalivesiin. Unohtumattomalla road tripillä tutustut myös alkuperäiskansa maorien kulttuuriin ja näet Taru sormusten herra- sekä Hobitti -elokuvista tutun Keski-Maan ja Konnun.

Uusi-Seelanti kiertomatka

Tällä kiertomatkalla autoilet Pohjois- ja Eteläsaarilla, joiden väliin jää niitä erottava Cookinsalmi. Näet Hobitti- ja Taru sormusten herrasta -elokuvista tuttuja paikkoja: Keski-Maan ja hobittien kylän Konnun. Rotoruassa tutustut maorien kulttuuriin, ja pääkaupunki Queenstownissa maistat kaupunkielämää. Myös Franz Josefin kaupunki sinisine jäätiköineen lumoaa hohdollaan.

Eikä kaukomatkaa ilman rentoa oleilua auringossa ja lämpöisissä vesissä! Pääset rentoutumaan niin valtameren hiekkarannalla kuin Polynesian Lake spa -kylpylän kuumissa, hoitavissa mineraalivesissä, jotka kumpuavat saaren syvyyksistä.

Tämä ihmeellinen road-trip täytyy kokea!

Huom! Uudessa-Seelannissa on suomalainen vastaanottaja. Voit valita itse matkapäiväsi. Räätälöimme Uuden Seelannin matkat yhteistyössä kanssanne!

Uusi-Seelanti kiertomatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

 

Uusi Seelanti

Hintaesimerkkimme 12 pv: 4190 €/hlö

Voit valita itse matkapäiväsi.

Päivä 1 – Auckland: Saavuttuanne  Aucklandin lentokentälle, etsikää Super Shuttle –auto, joka odottaa terminaalin ulkopuolella. Kaksi matkalaukkua per henkilö, ylimääräisistä matkatavaroista, mukaan lukien lainelaudat, polkupyörät jne. peritään lisämaksu.

Päivä 2 – Auckland-Waitomo-Hobbitton-Rotorua:

Waitomo Glowworm Cave Tour

Opastettu kierros vie teidät halki upeiden maanalaisten luolastojen. Kierros alkaa Katedraalista jonka akustiikka on maailmankuulu ja muun muassa tunnettu uusi-seelantilainen oopperatähti Kiri Te Kanawa on esiintynyt siellä. Kuljette kapeiden luolien halki syvään kalkkikivikuiluun, jossa opas kertoo teille kalkkikivimuodostumista ja luolaston historiasta. Retken kohokohta on veneretki vaikuttavaan Glowworm Grottoon, jossa ihastelette luontoäidin upeaa esitystä, kun lukemattomat kiiltomadot leijuvat yllänne teidän lipuessa hiljaa pitkin tyyniä maanalaisia virtoja.

Huom. Mukavat jalkineet ovat tarpeen tällä retkellä!

Hobbitton Movie Set and Farm

Koe aito Keski-Maan tunnelma vierailulla Hobbitton Movie Set:issä, joka on tuttu Peter Jacksonin ’Taru Sormusten Herrasta’ ja ’Hobitti’ -elokuvien Kontuna. Kierros matkaa halki lammasfarmin, josta on komeat näkymät Kaimai –vuoristoon. Kierrätte 12 aarin laajuisella elokuva-alueella ja opas kertoo teille elokuvien tuotannosta ja luomisesta. Pääsette katsomaan Hobittien taloja, Vihreän Lohikäärmeen Majataloa ja muita elokuvia varten rakennettuja lavasteita ja näette, kuinka tämä kaunis Waikaton maaseutu on muutettu Konnuksi ja Keski-Maaksi.

Päivä 3: Rotorua

Te Puia Tour

Opastettu kierros vie teidät tutustumaan Uuden Seelannin alkuperäiskansan Maorien kulttuurikeskukseen Te Puiaan ja alueen geotermisiin ihmeisiin, kuten geysiereihin ja kupliviin, kuumiin muta-altaisiin. Tutustutte myös Kiwi Conservation Centressä paikalliseen kansallislintuun: lentokyvyttömään Kiiviin.

Huom. Opastetut kierrokset kl.9-16, muina aikoina omatoiminen tutustuminen alueeseen kartan avulla.

Polynesian Lake Spa

Pääsette rentoutumaan ainutlaatuisessa Polynesian Lake Spa kylpylässä, jossa on neljä luonnon muovaamaa kuumaa mineraalivesiallasta ja näkymät puutarhojen ja Lake Rotuan ylle. Altaiden vedenlämpö vaihtelee 33 ja 43 celsius asteen välillä ja lisäksi sekä naisten että miesten pukuhuoneissa on sisäallas, jonka lämpötila on 40 astetta.

Mitai Maori Experience

Illan päätteeksi pääsette nauttimaan paikallisesta Maori kulttuurista. Perinteisiin maoriasuihin pukeutuneet soturit saapuvat paikalle vanhanaikaisella sotakanootilla, jonka jälkeen saatte nauttia viihdyttävästä esityksestä, konsertista ja maukkaasta perinneateriasta. Aterian jälkeen vuorossa on iltakävely, jonka aikana tutustutaan paikallisen eläimistön, muun muassa kiivien, iltatouhuihin ja hotellille teidät kuljetetaan noin 22.30.

Päivä 4 – Queenstown

Skyline

Matkustatte gondolihissillä Skyline kompleksiin Bob’s Peakin huipulle, josta on henkeäsalpaavan upeat näkymät Queenstowniin, Wakatipu -järvelle ja ympäröiville vuorille. Teillä on mahdollisuus kokeilla mäkiautoajelua kahdella eri radalla. Kun olette viilettäneet vuorenrinnettä alas kolmipyöräisellä mäkiautolla, tuolihissi vie teidät takaisin huipulle, josta voitte aloittaa uuden päätähuimaavan laskun. Mäkiautolasku sopii kaikenikäisille ja –taitoisille laskijoille.

Päivä 5 – Queenstown-Manapouri-Queenstown

Manapouri

Matkustatte halki Wilmotin solan, josta löytyy eräs Fiordlandin kansallispuiston tiheimmistä sademetsistä. Saavuttuanne Deep Coveen, lähdette modernilla katamaraanialuksella kolmen tunnin risteilylle tutustumaan tähän eristyksissä olevaan rauhalliseen vuonoon. Risteilyllä voitte kenties bongata pullonokkadelfiinejä, turkishylkeitä ja vuonopingviinejä. Paluumatkalla aluksen koneet sammutetaan, jotta voitte kaikessa hiljaisuudessa keskittyä nauttimaan vuonon hiljaisuudesta, jota rikkovat vain vesiputouksien ja lintujen äänet. Tarjolla on myös lounasta sekä kahvia ja teetä.

Päivä 6 – Queenstown-Wanaka-Franz Josef Glacier

Pieni Franz Josefin kaupunki sijaitsee Franz Josef Glacier –jäätikön luona. Teillä on mahdollisuus omatoimiseen alueen tutkimiseen tai voitte lisämaksusta varata helikopterilennon jäätikön yllä.

Päivä 7 – Franz Josef Glacier-Hokitika

Hokitikan pienessä rantakaupungissa voitte rentoutua erilaisissa ravintoloissa tai baareissa tai vain vaellella katselemassa kaupunkia.

Päivät 8-11 – Hokitika-Pancake Rocks-Abel Tasman

Abel Tasmanin kansallispuiston alueella teillä on mahdollisuus vain lepäillä rantamaisemissa tai voitte halutessanne lisämaksusta varata erilaisia risteilyjä tai vaikkapa opastetun kajakkiretken.

Päivä 12: Abel Tasman-Nelson-Auckland (lento)

Tänään matkustatte Abel Tasmanista Nelsoniin, josta lennätte takaisin Aucklandiin odottamaan paluulentoanne Helsinkiin.

Auckland City Hotel

Vuonna 1912 valmistunutta rakennusta on laajennettu ja se on muutettu kiehtovaksi boutique-hotelliksi. Se on kuitenkin säilyttänyt ikonisen julkisivunsa, ihanteellisella yhdistelmällä kekseliästä muotoilua ja perinteistä funktionalismia. Auckland City Hotel on pitänyt kiinni tunnelmastaan ja viehätysvoimastaan, jota vahvistaa rento nykyaikainen sisustus.

Robertson House (Rotorua)

Historiallinen rakennus, joka on rakennettu vuonna 1905 sijaitseen vain 2 minuutin ajomatkan tai 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustassa. Historic Places –yhdistyksen suojelemaa rakennusta on korjattu ja entisöity pikkutarkasti ja se on säilyttänyt siirtomaa-aikojen hengen.

Heartland Hotel Queenstown

Sveitsiläistyyppinen alppimaja kukkuloilla kaupungin yläpuolella. Hotellista on upeat näkymät vuorille ja Wakatipu järvelle, mutta se sijaitsee kuintenkin lähellä Queenstownin keskustaa.

Punga Grove (Franz Josef)

Punga Grove sijaitsee lähellä Franz Josefin kauppoja, baareja ja kahviloita. Motellityyppinen majoitus, huoneissa on keittiö, puhelin, TV ja Wifi-yhteys.

Beachfront Hotel (Hokitika)

Lähellä Tasmanian merta ja Hokitikan keskustaa sijaitseva hotelli, jossa on kahvila, baari ja rantaravintola.

Kaiteriteri Reserve Apartments (Abel Tasman)

1 makuuhuoneen huoneisto, jossa on parisänky, keittiö, ruokailualue ja parveke. Huom. vain majoitus, ei aterioita.

Uusi-Seelanti,  on Tyynen valtameren lounaisosassa sijaitseva saarivaltio, joka koostuu kahdesta pääsaaresta – Etelä- ja Pohjoissaaresta – sekä lukuisista pienemmistä saarista.
Pääkaupunki: Wellington
Virallinen kieli: englannin kieli, maorin kieli, uusiseelantilainen viittomakieli
Valuutta: Uuden-Seelannin dollari
Passi ja viisumi: Suomalaiset eivät tarvitse viisumia Uuteen-Seelantiin, jos matka kestää alle kolme kuukautta. Passin on oltava voimassa 3 kk (suositus 6 kk) matkan jälkeen.
Aikaero Suomeen +9
Kesäaika ei ole käytössä

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Majoitukset ohjelman mukaan
* Matkaohjelmassa mainitut palvelut ja retket

Lisämaksusta Autonvuokraus:

CDAR Toyota Corolla (tai vastaava)

Sisältää: Rajattomat kilometrit, vahinkovakuutus (LDW tarjoaa vahinkoturvan Hertzin ajoneuvolle ja / tai kolmannen osapuolen omaisuudelle), lentoaseman / lauttalippujen vahvistusmaksu (ACFR), onnettomuuden omavastuun vähennys, 24h tiepalvelu, ylimääräiset kuljettajat. LDW ei sovellu, kun ajoneuvoa on ajettu maastossa tai rajoitetuilla/yksityisillä teillä.

Ei sisälly: GPS, työtuntien ulkopuoliset noudot, uudelleentankkauspalvelut, yhdensuuntainen maksu 210$ kun sovellettavissa, vapaavalintaiset extrat kuten lastenistuimet, nuoren vuokraajan riskimaksu NZD20 per päivä, per vuokraaja, koskee 18-20 –vuotiaita vuokraajia, Premium-tiepalvelut, toimitus- ja noutokulut. Kaikki extrat maksetaan etukäteen. Kaikki maksut luottokorttiveloituksena.

Tärkeää: Huolehdi, että tunnet Uuden Seelannin liikennesäännöt ja ajo-olosuhteet. Lisätietoa www.drivesafe.org.nz. Tarkista olosuhteet ja tietyöt osoitteesta www.nzta.govt.nz/traffic/

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555