Valencia,_Peniscola port400x300
Espanja Valencia

Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki joka sijaitsee maan itäosassa, Välimereen kuuluvan Valencianlahden rannalla. Yksi Valencian tärkeimpiä ja samalla myös uusimpia nähtävyyksiä on vuonna 2004 valmistunut Ciutat de les Arts i de les Ciències eli Valencian taide- ja tiedekeskus. Kyseessä on suuri vapaa-ajan kompleksi, joka käsittää mm. valtamerikeskuksen, tiedekeskuksen, IMAX-elokuvateatterin sekä teatterin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Valencia

Oletko jo vieraillut Valenciassa

Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki joka sijaitsee maan itäosassa, Välimereen kuuluvan Valencianlahden rannalla.

Yksi Valencian tärkeimpiä ja samalla myös uusimpia nähtävyyksiä on vuonna 2004 valmistunut Ciutat de les Arts i de les Ciències eli Valencian taide- ja tiedekeskus. Kyseessä on suuri vapaa-ajan kompleksi, joka käsittää mm. valtamerikeskuksen, tiedekeskuksen, IMAX-elokuvateatterin sekä teatterin.

ValenciaHintaesimerkkimme 
Holiday Inn Valencia
to-su 3 yötäAir FranceLisäyö
645€32€

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen


Espanja Valencia

Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee maan itäosassa, Välimereen kuuluvan Valencialahden rannalla samannimisellä itsehallintoalueella. Valencia on hyvä turistiystävällinen kohde josta löytyy paljon tekemistä ja nähtävää.

 

Nämä näet Valenciassa: Ciutat de les Arts i les Ciències, Valencian katedraali, Bioparc-eläintarha, Torres de Serranos, Mercado Central, Neitsyt Marian aukio, Valencian kaupungintalo,

 

Ciutat de les Arts i les Ciències: Taiteen- ja tieteen keskus on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Valenciassa. Keskuksessa on viisi taiteeseen ja tieteeseen liittyvää näyttelytilaa. Ulkoapäin huikean näköiset rakennukset pitävät sisällään näyttelyjen eri tieteen ja taiteen alueilta. Keskuksessa voi esimerkiksi tutustua muinaiseen Egyptin aikaan tai vaikkapa Dinosaurusten aikaan.

 

Valencian katedraali: Valencian kaunis katedraali on rakennettu 1200- ja 1500-lukujen välisenä aikana. Katedraaliin kuuluu museo, jossa säilytetään yhtä ehkä maailmanhistorian merkittävimmistä esineistä. Museosta löytyy muun muassa Valencian pyhä malja joka on 2000 vuotta vanha ja sen uskotaan olevan Pyhän Graalin Malja, jota Jeesus käytti kuuluisalla pyhällä ehtoollisella.

 

Bioparc-eläintarha: Valencian Bioparc-eläintarha kuuluu Euroopan suurimpiin eläintarhoihin, jossa on edustettuna muun muassa lähes täydellinen kokoelma afrikkalaisia eläinlajeja. Parque de Cabecerassa sijaitseva Bioparc-puistoalue on yli 100 000 neliömetriä suuri.

 

Torres de Serranos: Torres de Serranos rakennettiin 1300-luvun loppu puolella. Goottilaistyyliset kaksiotornit ovat jäänne Valenciaa ympäröineestä muurista. Nykyisin ne ovat yksi kaupungin suurimmista nähtävyyksistä. Torneihin pääsee ihailemaan kauniita maisemia kaupungin yli.

 

Mercado Central: 1900-luvun alussa valmistunut Valencian kauppahalli on hyvä esimerkki tuon ajan modernista rakentamisesta. Kauppahallissa on yli 1000 kojua, joista voi ostaa paikallisia tuotteita. Kauppahallin torilta löytyy myös tuliaiskauppoja sekä ravintoloita.

 

Valencian kaupungintalo: Kaupungintalo on rakennettu 1700-luvulla barokki-vaikutteiden ja perinteisen Espanjalaiseen tyyliin. Valencian kaupunginhallituksen lisäksi rakennuksessa toimii myös historian museo. Rakennuksen etupuolella sijaitseva parveke on erittäin suosittu valokuvauspaikka.

Hotelli Holiday Inn Valencia 4*

Holiday Inn sijaitsee vastapäätä vaikuttavaa Valencian taide- ja tiedekeskusta ja se tarjoaa moderneja huoneita, joissa on ilmastointi, Wi-Fi ja tyynymenu. Hotelli tarjoaa kattouima-altaan, baarin ja terassin.

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.