Espanja Valencia kaupunkiloma

Valencian matka yhdistää ranta- ja kaupunkiloman yhdellä Espanjan suurimmista hiekkarannoista, mutta Valencia tarjoaa myös ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä.

Espanja Valencia kaupunkiloma

Rantaloma ja kaupunkiloma

Valencia yhdistää ranta- ja kaupunkiloman parhaimmat puolet! Espanjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa on yksi maan suurimmista hiekkarannoista mutta myös paljon ostosmahdollisuuksia, kaupungin vilinää, ravintoloita, yökerhoja ja nähtävyyksiä. Valencian matka sopii myös rymille.

Espanja Valencia kaupunkiloma

Kaupungin keskustasta löytyy toinen toistaan kauniimpia aukioita ja rakennuksia. Yksi Valencian tärkeimpiä on vuonna 2004 valmistunut Ciutat de les Arts i de les Ciències eli Valencian taide- ja tiedekeskus. Kyseessä on suuri vapaa-ajan kompleksi, joka käsittää mm. valtamerikeskuksen, tiedekeskuksen, IMAX-elokuvateatterin sekä teatterin. Varaa matka Valenciaan hyvissä ajoin ennen sesonkia.

Ja muistathan, että et lähde Valenciasta ilman että maistat aitoa ja alkuperäistä paellaa!

Espanja Valencia kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 595 € / hlö

1. pv

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Valenciaa.
Tämä päivä on omatoimista tutustumista kaupunkiin.

2. pv

Aamiainen hotellissa. Opastettu 4 tunnin kiertoajelu alkaa vierailulla Taiteiden ja tieteiden kaupunkiin, joka on oopperatalon, museon, elokuvateatterin, planetaarion ja muiden rakennusten muodostama rakennuskompleksi. Opas kertoo retken aikana alueeeen rikkaasta arkkitehtuurista ja kulttuurista.
Kierroksen jälkeen suuntaamme kattoterassille nauttimaan panoraamanäkymistä Valencian yli. Tämän jälkeen herkuttelemme palkituilla viineillä ja paikallisesti tuotetuilla tapaksilla, joiden seurana on upea 270º näkymä Valencian kaupungin horisonttiin ja Taiteiden ja tieteiden kaupunkikompleksiin.

3. pv

Aamiaisen jälkeen sukellamme Valencian viehättävään historiallisen alueen salaperäisyyksiin kulkiessamme sen viehättäviä katuja pitkin. Kierroksemme alkaa mahtipontiselta Torres de Serranosilta ja jatkuu kaupungin vilkkaaseen keskustaan. Tutustumme kaupunginosaa ympäröiviin muinaisiin muureihin ja Pyhän Nikolauksen kirkkoon. Ihailemme kirkon upeita sisätiloja, jotka on peitetty 2 000 neliömetrin barokkifreskoilla, jotka on maalannut Dionís Vidal. Jatkamme matkaa Lonja de la Seedalle, joka on upea Unescon maailmanperintökohde. Ihailemme sen goottilaista arkkitehtuuria, korkeita ja tukevia pylväitä sekä geometrista kattoa. Katsomme myös vilkkaita keskusmarkkinoita aivan tien toisella puolella, kun suuntaamme kohti Plaza de la Reina -aukiota.

Astumme sisään Neitsyt Marian taivaaseenastumisen metropoliittiseen katedraaliin, jonka sisätiloissa sanotaan olevan Graalin malja. Tutustumme Almoinan roomalaisiin raunioihin, jotka ovat Valencian merkittävimmät arkeologiset jäännökset. Lopuksi Plaza de la Virgenillä tutustumme Hylätyn Neitsyt Marian basilikan salaisuuksiin.

4. pv

Aamiainen hotellissa

Kuljetus lentoasemalla ja lento Helsinkiin.

Espanja Valencia NH Valencia Center

Kaikissa huoneissa on äänieristys, ilmastointi, ilmainen WiFi ja TV. Kaupungin ydinkeskustaan pääsee helposti lyhyen kävelymatkan päässä olevalta metroasemalta.

Lue lisää
Espanja Valencia tekemistä ja käyntikohteita

Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee maan itäosassa, Välimereen kuuluvan Valencialahden rannalla samannimisellä itsehallintoalueella. Valencia on hyvä turistiystävällinen kohde josta löytyy paljon tekemistä ja nähtävää.

Ciutat de les Arts i les Ciències: Taiteen- ja tieteen keskus on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Valenciassa. Keskuksessa on viisi taiteeseen ja tieteeseen liittyvää näyttelytilaa. Ulkoapäin huikean näköiset rakennukset pitävät sisällään näyttelyjen eri tieteen ja taiteen alueilta. Keskuksessa voi esimerkiksi tutustua muinaiseen Egyptin aikaan tai vaikkapa Dinosaurusten aikaan.

Valencian katedraali: Valencian kaunis katedraali on rakennettu 1200- ja 1500-lukujen välisenä aikana. Katedraaliin kuuluu museo, jossa säilytetään yhtä ehkä maailmanhistorian merkittävimmistä esineistä; Valencian pyhää maljaa, joka on 2000 vuotta vanha ja sen uskotaan olevan Pyhän Graalin Malja, jota Jeesus käytti kuuluisalla pyhällä ehtoollisella.

Bioparc-eläintarha: Valencian Bioparc-eläintarha kuuluu Euroopan suurimpiin eläintarhoihin, jossa on edustettuna muun muassa lähes täydellinen kokoelma afrikkalaisia eläinlajeja. Parque de Cabecerassa sijaitseva Bioparc-puistoalue on yli 100 000 neliömetriä suuri.

Torres de Serranos: Torres de Serranos rakennettiin 1300-luvun loppu puolella. Goottilaistyyliset kaksiotornit ovat jäänne Valenciaa ympäröineestä muurista. Nykyisin ne ovat yksi kaupungin suurimmista nähtävyyksistä. Torneihin pääsee ihailemaan kauniita maisemia kaupungin yli.

Mercado Central: 1900-luvun alussa valmistunut Valencian kauppahalli on hyvä esimerkki tuon ajan modernista rakentamisesta. Kauppahallissa on yli 1000 kojua, joista voi ostaa paikallisia tuotteita. Kauppahallin torilta löytyy myös tuliaiskauppoja sekä ravintoloita.

Valencian kaupungintalo: Kaupungintalo on rakennettu 1700-luvulla barokki-vaikutteiden ja perinteisen Espanjalaiseen tyyliin. Valencian kaupunginhallituksen lisäksi rakennuksessa toimii myös historian museo. Rakennuksen etupuolella sijaitseva parveke on erittäin suosittu valokuvauspaikka.

Espanja

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: Espanjan ilmasto on Välimerellinen, jossa kesät ovat kuumat ja kuivat ja talvet ovat leudot. Espanjan keskialueilla ilmasto on enemmän mannermainen, jossa kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet kylmiä. Pohjoisessa on vallitsevan Atlantin valtameren ilmaston vuoksi kosteampaa ja kylmempää ympäri vuoden.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki- -Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta
* Lentokenttäkuljetukset
* Retkiohjelmaa
* Autonvuokra

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.