Espanja Valencia kaupunkiloma

Valencian matka yhdistää ranta- ja kaupunkiloman yhdellä Espanjan suurimmista hiekkarannoista, mutta Valencia tarjoaa myös ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Valencia kaupunkiloma

Rantaloma ja kaupunkiloma

Valencia yhdistää ranta- ja kaupunkiloman parhaimmat puolet! Espanjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa on yksi maan suurimmista hiekkarannoista mutta myös paljon ostosmahdollisuuksia, kaupungin vilinää, ravintoloita, yökerhoja ja nähtävyyksiä. Valencian matka sopii myös rymille.

Espanja Valencia kaupunkiloma

Kaupungin keskustasta löytyy toinen toistaan kauniimpia aukioita ja rakennuksia. Yksi Valencian tärkeimpiä on vuonna 2004 valmistunut Ciutat de les Arts i de les Ciències eli Valencian taide- ja tiedekeskus. Kyseessä on suuri vapaa-ajan kompleksi, joka käsittää mm. valtamerikeskuksen, tiedekeskuksen, IMAX-elokuvateatterin sekä teatterin. Varaa matka Valenciaan hyvissä ajoin ennen sesonkia.

Ja muistathan, että et lähde Valenciasta ilman että maistat aitoa ja alkuperäistä paellaa!

Espanja Valencia kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv matkalla: 595 € / hlö

1. pv

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Valenciaa.
Tämä päivä on omatoimista tutustumista kaupunkiin.

2. pv

Aamiainen hotellissa. Opastettu 4 tunnin kiertoajelu alkaa vierailulla Taiteiden ja tieteiden kaupunkiin, joka on oopperatalon, museon, elokuvateatterin, planetaarion ja muiden rakennusten muodostama rakennuskompleksi. Opas kertoo retken aikana alueeeen rikkaasta arkkitehtuurista ja kulttuurista.
Kierroksen jälkeen suuntaamme kattoterassille nauttimaan panoraamanäkymistä Valencian yli. Tämän jälkeen herkuttelemme palkituilla viineillä ja paikallisesti tuotetuilla tapaksilla, joiden seurana on upea 270º näkymä Valencian kaupungin horisonttiin ja Taiteiden ja tieteiden kaupunkikompleksiin.

3. pv

Aamiaisen jälkeen sukellamme Valencian viehättävään historiallisen alueen salaperäisyyksiin kulkiessamme sen viehättäviä katuja pitkin. Kierroksemme alkaa mahtipontiselta Torres de Serranosilta ja jatkuu kaupungin vilkkaaseen keskustaan. Tutustumme kaupunginosaa ympäröiviin muinaisiin muureihin ja Pyhän Nikolauksen kirkkoon. Ihailemme kirkon upeita sisätiloja, jotka on peitetty 2 000 neliömetrin barokkifreskoilla, jotka on maalannut Dionís Vidal. Jatkamme matkaa Lonja de la Seedalle, joka on upea Unescon maailmanperintökohde. Ihailemme sen goottilaista arkkitehtuuria, korkeita ja tukevia pylväitä sekä geometrista kattoa. Katsomme myös vilkkaita keskusmarkkinoita aivan tien toisella puolella, kun suuntaamme kohti Plaza de la Reina -aukiota.

Astumme sisään Neitsyt Marian taivaaseenastumisen metropoliittiseen katedraaliin, jonka sisätiloissa sanotaan olevan Graalin malja. Tutustumme Almoinan roomalaisiin raunioihin, jotka ovat Valencian merkittävimmät arkeologiset jäännökset. Lopuksi Plaza de la Virgenillä tutustumme Hylätyn Neitsyt Marian basilikan salaisuuksiin.

4. pv

Aamiainen hotellissa

Kuljetus lentoasemalla ja lento Helsinkiin.


Espanja Valencia tekemistä ja käyntikohteita

Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee maan itäosassa, Välimereen kuuluvan Valencialahden rannalla samannimisellä itsehallintoalueella. Valencia on hyvä turistiystävällinen kohde josta löytyy paljon tekemistä ja nähtävää.

Ciutat de les Arts i les Ciències: Taiteen- ja tieteen keskus on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Valenciassa. Keskuksessa on viisi taiteeseen ja tieteeseen liittyvää näyttelytilaa. Ulkoapäin huikean näköiset rakennukset pitävät sisällään näyttelyjen eri tieteen ja taiteen alueilta. Keskuksessa voi esimerkiksi tutustua muinaiseen Egyptin aikaan tai vaikkapa Dinosaurusten aikaan.

Valencian katedraali: Valencian kaunis katedraali on rakennettu 1200- ja 1500-lukujen välisenä aikana. Katedraaliin kuuluu museo, jossa säilytetään yhtä ehkä maailmanhistorian merkittävimmistä esineistä; Valencian pyhää maljaa, joka on 2000 vuotta vanha ja sen uskotaan olevan Pyhän Graalin Malja, jota Jeesus käytti kuuluisalla pyhällä ehtoollisella.

Bioparc-eläintarha: Valencian Bioparc-eläintarha kuuluu Euroopan suurimpiin eläintarhoihin, jossa on edustettuna muun muassa lähes täydellinen kokoelma afrikkalaisia eläinlajeja. Parque de Cabecerassa sijaitseva Bioparc-puistoalue on yli 100 000 neliömetriä suuri.

Torres de Serranos: Torres de Serranos rakennettiin 1300-luvun loppu puolella. Goottilaistyyliset kaksiotornit ovat jäänne Valenciaa ympäröineestä muurista. Nykyisin ne ovat yksi kaupungin suurimmista nähtävyyksistä. Torneihin pääsee ihailemaan kauniita maisemia kaupungin yli.

Mercado Central: 1900-luvun alussa valmistunut Valencian kauppahalli on hyvä esimerkki tuon ajan modernista rakentamisesta. Kauppahallissa on yli 1000 kojua, joista voi ostaa paikallisia tuotteita. Kauppahallin torilta löytyy myös tuliaiskauppoja sekä ravintoloita.

Valencian kaupungintalo: Kaupungintalo on rakennettu 1700-luvulla barokki-vaikutteiden ja perinteisen Espanjalaiseen tyyliin. Valencian kaupunginhallituksen lisäksi rakennuksessa toimii myös historian museo. Rakennuksen etupuolella sijaitseva parveke on erittäin suosittu valokuvauspaikka.


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Espanja Valencia NH Valencia Center

Kaikissa huoneissa on äänieristys, ilmastointi, ilmainen WiFi ja TV. Kaupungin ydinkeskustaan pääsee helposti lyhyen kävelymatkan päässä olevalta metroasemalta.

Lue lisää

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Costa del Solin ilmasto

Kaupungissa vallitsee välimerellinen ilmasto, mikä tarkoittaa, että kesät ovat pitkiä, kuumia ja kuivia ja talvet ovat hieman viileämpiä ja suurempaa mahdollisuutta sateeseen. Paras aika matkustaa Fuengirolaan on keväällä tai syksyllä mukavan lämpötilan ja runsaan auringonpaisteen vuoksi. Varhaisen kevään keskilämpötila on 14 °C ja ylin lämpötila 18 °C vuorokauden huippuaikoina.  Säätila syys- lokakuussa keskimäärin päivällä 19-24°C, yöllä 15-19°C ja vesi 20-22°C. Talvi on vuoden kostein aika, mutta sade ei estä lomaasi, koska sateet ovat yleensä lyhyitä ja kevyempiä.

 

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaesimerkkimme 4 pv matkalla: 425 € / hlö

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki- -Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta
* Lentokenttäkuljetukset
* Retkiohjelmaa
* Autonvuokra

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555