Espanja Valencia kaupunkiloma

Valencian matka yhdistää ranta- ja kaupunkiloman yhdellä Espanjan suurimmista hiekkarannoista, mutta Valencia tarjoaa myös ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Valencia kaupunkiloma

Rantaloma ja kaupunkiloma

Valencia yhdistää ranta- ja kaupunkiloman parhaimmat puolet! Espanjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa on yksi maan suurimmista hiekkarannoista mutta myös paljon ostosmahdollisuuksia, kaupungin vilinää, ravintoloita, yökerhoja ja nähtävyyksiä. Valencian matka sopii myös rymille.

Espanja Valencia kaupunkiloma

Kaupungin keskustasta löytyy toinen toistaan kauniimpia aukioita ja rakennuksia. Yksi Valencian tärkeimpiä on vuonna 2004 valmistunut Ciutat de les Arts i de les Ciències eli Valencian taide- ja tiedekeskus. Kyseessä on suuri vapaa-ajan kompleksi, joka käsittää mm. valtamerikeskuksen, tiedekeskuksen, IMAX-elokuvateatterin sekä teatterin. Varaa matka Valenciaan hyvissä ajoin ennen sesonkia.

Ja muistathan, että et lähde Valenciasta ilman että maistat aitoa ja alkuperäistä paellaa!

Espanja Valencia kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv matkalla: 425 € / hlö


Espanja Valencia tekemistä ja käyntikohteita

Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee maan itäosassa, Välimereen kuuluvan Valencialahden rannalla samannimisellä itsehallintoalueella. Valencia on hyvä turistiystävällinen kohde josta löytyy paljon tekemistä ja nähtävää.

Ciutat de les Arts i les Ciències: Taiteen- ja tieteen keskus on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Valenciassa. Keskuksessa on viisi taiteeseen ja tieteeseen liittyvää näyttelytilaa. Ulkoapäin huikean näköiset rakennukset pitävät sisällään näyttelyjen eri tieteen ja taiteen alueilta. Keskuksessa voi esimerkiksi tutustua muinaiseen Egyptin aikaan tai vaikkapa Dinosaurusten aikaan.

Valencian katedraali: Valencian kaunis katedraali on rakennettu 1200- ja 1500-lukujen välisenä aikana. Katedraaliin kuuluu museo, jossa säilytetään yhtä ehkä maailmanhistorian merkittävimmistä esineistä; Valencian pyhää maljaa, joka on 2000 vuotta vanha ja sen uskotaan olevan Pyhän Graalin Malja, jota Jeesus käytti kuuluisalla pyhällä ehtoollisella.

Bioparc-eläintarha: Valencian Bioparc-eläintarha kuuluu Euroopan suurimpiin eläintarhoihin, jossa on edustettuna muun muassa lähes täydellinen kokoelma afrikkalaisia eläinlajeja. Parque de Cabecerassa sijaitseva Bioparc-puistoalue on yli 100 000 neliömetriä suuri.

Torres de Serranos: Torres de Serranos rakennettiin 1300-luvun loppu puolella. Goottilaistyyliset kaksiotornit ovat jäänne Valenciaa ympäröineestä muurista. Nykyisin ne ovat yksi kaupungin suurimmista nähtävyyksistä. Torneihin pääsee ihailemaan kauniita maisemia kaupungin yli.

Mercado Central: 1900-luvun alussa valmistunut Valencian kauppahalli on hyvä esimerkki tuon ajan modernista rakentamisesta. Kauppahallissa on yli 1000 kojua, joista voi ostaa paikallisia tuotteita. Kauppahallin torilta löytyy myös tuliaiskauppoja sekä ravintoloita.

Valencian kaupungintalo: Kaupungintalo on rakennettu 1700-luvulla barokki-vaikutteiden ja perinteisen Espanjalaiseen tyyliin. Valencian kaupunginhallituksen lisäksi rakennuksessa toimii myös historian museo. Rakennuksen etupuolella sijaitseva parveke on erittäin suosittu valokuvauspaikka.

Espanja Valencia NH Valencia Center

Kaikissa huoneissa on äänieristys, ilmastointi, ilmainen WiFi ja TV. Kaupungin ydinkeskustaan pääsee helposti lyhyen kävelymatkan päässä olevalta metroasemalta.

Lue lisää

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaesimerkkimme 4 pv matkalla: 425 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Menopaluu lennot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555