Välimerenristeily Royal Caribbean

Koe Välimeren kauneus ja sen elävät kaupungit; Barcelona, Mallorca, Marseilles, Firenze, Rooma ja Capri kaikki samalla risteilyllä! Varaa Välimerenristeily >

Välimerenristeily Royal Caribbean

Royal Caribbeanin Euroopan risteilyt ovat aina upea kokemus!

Royal Caribbeanin laivoilla risteilet loisteliaasti 7 – 9 yön risteilyjä. Näillä upeilla risteilyllä tutustut useapaan eri kaupunkiin. Lähdöt  alkaen Barcelonasta, Civitavecchiasta ja Ravennasta. Näiden maukkaiden kohteiden lisäksi jo laivat itsessään ovat oma elämyksensä. Lupaamme sinulle elämäsi loman!

Risteilylaivat Royal Caribbean

Näillä reiteillä mahtavat Royal Caribbeanin laivat risteilevät
Anthem of the Seas
Brilliance of the Seas
Jewel of the Seas
Odyssey of the Seas
Rhapsody of the Seas
Vision of the Seas
Voyager of the Seas
Wonder Of The Seas

 

Pakettihinnat kesän lähdöille

Laskimme kaikenkattavan pakettihinnan muutamalle kesän risteilylle. Pakettihinta sisältää alennushintaiset meno-paluulennot Helsingistä kohdemaahan, kuljetukset satamaan ja risteilyn valitussa hyttiluokassa monipuolisine palveluineen (2 hlö/hytti). Hinta pitää sisällään hyttiluokan edullisimman vaihtoehdon.

HUOM! Lentopaketteja on saatavilla kesän kaikille lähdöille. Myös alennushintaisia lentoja on tarjolla useille kesän risteilyille. Teemme mielellämme tarjouksen valitsemallesi lähtöpäivälle. Alla olevat risteilyt ovat esimerkkejä.

Esimerkkimatka: Läntinen Välimeri 7 yötä Barcelona/Barcelona

Päivä 1, 18:00: Barcelona, Espanja

Kävele pitkin Las Ramblasin pääkatua, tutustu mukulakivikatuihin goottisessa korttelissa tai vieraile Gaudísin Sagrada Familiassa. Tämän jälkeen voit kävellä Parc Güellin loistavassa keitaassa, jossa on kasveja, puita ja upeita rakennuksia.
sagrada-familia-552084_640

Päivä 2, 08:00 – 16:00: Palma de Mallorca, Espanja

Mallorca on suurin saari Espanjan Baleaareilla Välimerellä ja se sijaitsee Espanjan rannikon ulkopuolella. Rannikko on täynnä useita pieniä luolia ja kauniita rantoja. Palma de Mallorca on Baleraarien pääkaupunki ja lähes kaksi kolmasosaa väestöstä asuu Palmassa. Keväisin väkimäärä kasvaa runsaasti kun eurooppalaiset matkailijat tulevat saarelle lomailemaan.

mallorca-1690102_640

Päivä 3, 09:00 – 18:00: Provence, (Marseilles), Ranska

Marseille on maan vanhin kaupunki ja toiseksi suurin Pariisin jälkeen. Kaupungissa on paljon nähtävyyksiä kuten Notre Dame de la Garde, joka kohoaa 154 metrin korkeuteen maanpinnasta. Kävele Vieux Port -satamassa, joka oli aikoinaan Välimeren portti, löydät myös suositun Theatre National de la Criee -teatterin ja useita ravintoloita.

olf-port-in-Marseille-France

Päivä 4, 08:30 – 20:30: La Spezia (Florens/Pisa), Italia

Satamakaupunki La Speziaa ympäröi upeat toscanalaiset maisemat. Täältä on lyhyt matka Firenzeen, Italian renessanssin synnyinkaupunkiin, museoiden kotiin, huippuravintoloihin ja maailmanluokan taidegallerioihin. Ihaile Santa Mariaa del Fiorin mieletöntä katedraalia, näe Galileon ensimmäinen teleskooppi tiedemuseossa ja ehdi vielä shoppailemaankin San Lorenzon markkinoilla. Jos olet jo käynyt Firenzessä ja etsit jotain muuta, tee retki sen sijaan Pisan kaltevalle tornille tai vieraile viehättävässä Cinque Terren ”postikorttikylässä”.

1419282-manarola firence

Päivä 5, 07:00 – 20:00: Rooma (Civitavecchia), Italia

Satamakaupunki Civitavecchia on mahtava kohde Rooman alueella, jossa on monia upeita nähtävyyksiä. Ikuisessa kaupungissa on historiallisia nähtävyyksiä, yksi toisensa jälkeen. Esimerkiksi Forum Romanum, Sikstuksen kappeli, Pantheon ja Pietarin kirkko.

Trevi Roma

 

 

 

Päivä 6, 07:00 – 20:00: Napoli/Capri, Italia

Tulivuori Vesuviuksen varjossa Napolin lahdessa, sijaitsee vertaansa vailla oleva kohde. Vieraile roomalaisessa Pompeijin kaupungissa, joka on säilynyt täydellisesti vuosisatoja vulkaanisen tuhkan alla. Tunne aurinkoinen glamour Caprin saarella tai nauti näkymistä Sorrentossa, joka on kaupunki kukkulan huipulla. Samalla voit maistaa lasillisen Limoncello-likööriä.

capri5

Päivä 7: Meripäivä

Meripäivä, jolloin on aikaa tutustua laivojen lukuisiin aktiviteetteihin ja palveluihin.

Päivä 8, 05:00: Barcelona, Espanja

Laiva saapuu satamaan. Jos lentoaikataulut antavat myöten, sinulle voi jäädä aikaa tutustua Barcelonaan vielä ennen kotimatkaa.

Barcelona beach-2708207_640

 

Royal Caribbean Symphony of the Seas

Symphony of the Seas on Royal Caribbean yhtiön uusin Oasis-luokan laiva. Laiva on sisaraluksiaan isompi ja näin ollen maailman suurin risteilylaiva!

Lue lisää
Royal Caribbean Oasis of the Seas

Laivalla on useita uima-altaita, porealtaita, lasten vesileikkipaikka, koripallo- ja lentopalokentät sekä seinäkiipeilyyn, kaksi surffaus-simulaattoria, juoksurata sekä 25 metriä pitkä Zip Line-vaijeriliukurata.

Lue lisää
Royal Caribbean

Retket

Kun astut laivaan sinulla on paljo muutakin tekemistä kuin jonottaa retkivarauksia yms. Onneksi voit suunnitella ja varata kaiken jo ennen matkalle lähtöä Cruise Plannerissa, voit lukea lisää ja varata:
* Retkiä
* Erikoisravintoloita
* Spa-hoitoja
* Juomapaketteja
* ja paljon muuta

Varataksesi palveluita Cruise Plannerissa sinun täytyy kirjautua sisään varausnumerollasi.

Royal Caribbeanin risteilyt kattavat yli 300 upeaa matkakohdetta kautta maailman. Risteilyllä pääset uuteen satamaan ja kohteeseen lähes joka päivä. Jokaisessa kohteessa on tarjolla laaja valikoima retkiä. Retkiä johtavat tunnetut, ammattimaiset matkanjohtajat, joilla on vahva paikallistuntemus. Näin voit parhaiten kokea jokaisen matkakohteen kiehtovuuden ja käydä nähtävyyksillä, jotka jäisivät muuten näkemättä.

Näin varaat retken: 
Voit varata retket jo ennen risteilyä Royal Caribbeanin amerikkalaisilta sivuilta. Retkistä löydät myös lisätietoa osoitteesta www.royalcaribbean.com. Varattu retki tulee maksaa suoraan ko sivuilla luottokortilla.

Voit myös olla meihin yhteydessä numeroon 05 211 1600 tai lähettää sähköpostiviestin toimistoomme.

Retkiä voi myös varata laivalla. Kaikilla laivoilla on oma retkitiski. Suosittelemme kuitenkin retkien varaaamista ennen matkaasi (viimeistään 11 päivää ennen lähtöä), jotta saat varmasti paikan toivomillesi retkille.

Täällä näet luettelon kaikista retkistä:
Lue tai tulosta luettelo retkistä jotka ovat tarjolla juuri sinun risteilylläsi

Retkiä liikuntarajoitteisille vieraille:
Retkemme liikuntarajoitteisille vieraille, ”Easy Tours” ovat tarkoitettu ainoastaan pyörätuolissa oleville jotka tarvitsevat apua siirtymään tuolistaan. Retken tarkemmassa kuvauksessa on mainittu tarkemmin mahdolliset rajoitteet.

Ennakkorekisteröinti
Amerikkalaiset viranomaiset vaativat että rekisteröit henkilötietosi risteillessäsi Royal Caribbeanilla. Online lähtöselvityksen myötä viranomaiset saavat tarvitsemansa tiedot, ja vältyt täyttämästä papereita ennen laivalle siirtymistä. Jos näitä tietoja ei ole rekisteröity, asiasta voi aiheutua viiveitä tai sinulta evätään pääsy maahan tai pääsy laivalle.

Säästät siis aikaasi ja voit aloittaa lomasi aikaisemmin, tekemällä lähtöselvityksen etukäteen. Voit täyttää henkilötietosi internetissä aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 4 päivää ennen matkalle lähtöä. USA:han tai USA:n kautta matkustavat tarvitsevat myös ESTAn (Electronic System for Travel Authorization).

Pidä nämä asiakirjat ja tiedot esillä, kun teet lähtöselvityksen:
* Risteilytiedot (varausnumero, laivan nimi, lähtöpäivämäärä)
* Koko nimi ja passitiedot (passin numero ja voimassaolo), koskee koko matkaseuruetta
* Tietoa siirtymisestä risteilylle/risteilyltä
* Yhteyshenkilö kotona (mahdollisen hätätilanteen varalta)
* Luottokorttitietosi (jos haluat maksaa luottokortilla risteilyn aikana)

Näiden tulee olla valmiina saapuessasi satamaan:
* Passi (voimassa vähintään kuusi kuukautta risteilyn jälkeen)
* Risteilylippu tai SetSail Pass (jonka voi tulostaa tehtyäsi Online lähtöselvityksen)
* Luottokortti (tai matkashekit/käteinen USD) maksaaksesi laivalla

Ennakkorekisteröityminen USA:ta varten
12. tammikuuta 2009 alkaen Visa Waiver -ohjelmaan osallistuvien maiden kansalaisten on haettava ESTA-lupaa (Yhdysvaltain matkustuslupa), jotta he voisivat saada maahantuloluvan Yhdysvaltoihin. Maahantuloluvan nimi on Electronic System for Travel Authorization (ESTA). Voit olla yhteydessä Yhdysvaltain lähetystöön lisätietoja varten. Huom! Tämä tieto voi muuttua, ja siksi tulee hyvissä ajoin ennen matkaa varmistaa että tieto edelleen on ajan tasalla.

Rekisteröidy ESTAa varten tässä

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

Royal Caribbean

Huom! risteilyohjelman aikataulut ja kohteet saattavat vaihdella joiltain osin lähdöstä riippuen. Lopullinen ohjelma varmistuu varauksen teon yhteydessä. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjoushintaisia paikkoja rajoitettu määrä. Hinta ja reitti vahvistuu varauksen yhteydessä.

Passi ja viisumi
Haluamme muistuttaa, että on omalla vastuullasi huolehtia, että sinulla on asianmukainen passi sekä viisumi, jos sellainen on tarpeen. Viisumiin koskevissa kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä kyseessä olevan maan lähetystöön, edusustoon tai matkatoimistoon.

Peruutukset:
Jos sinä itse, tai joku matkaseurueestasi ei voi lähteä varatulle ja maksetulle matkalle, ole ystävällinen ja ilmoita asiasta meille välittömästi tiedon saatuasi.

Noudatamme Royal Caribbeanin peruutussääntöjä ja ehtoja:
Vähemmän kuin 48 tuntia ennen risteilyn lähtöä: 100% matkan hinnasta
13 päivää – 48 tuntia ennen risteilyn lähtöä: 50% matkan hinnasta
29 – 14 päivää ennen risteilyn lähtöä: Deposit (100 €) per henkilö
Enemmän kuin 30  päivää ennen risteilyn lähtöä: 50€ per henkilö

Jos joku hytin varanneista peruuttaa matkansa, ja seuralainen päättää matkustaa hytissä yksin, veloitamme hytistä yhden hengen lisämaksun. Tämä sääntö koskee myös yhden tai useamman hengen peruutuksia isoissa hyteissä.

Jos varaat lennot kauttamme, täytyy ne maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Erikoisehdot ovat voimassa lentojen peruutuksissa; Royal Caribbean/Kymenmatkat veloittaa todelliset kulut lennoista peruutusmaksuna. Kulut saattavat vaihdella lentoyhtiöittäin. Nämä kulut veloitetaan kaikissa tilanteissa, myös silloin, kun asiakas peruuttaa matkansa häntä kohdanneen, valmismatkalain 15 §:n 1 momentin 3-kohdan mukaisen, poikkeuksellisen olosuhteen (esim. matkalle lähdön estävän sairauden) vuoksi. Matkustajaa kehotetaan ottamaan mm. näitä tilanteita varten matkustajavakuutus ja tarkistamaan vakuutuksen riittävä kattavuus. Otathan meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä ja mahtaohjelmaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen matkareitti ja hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.