Välimerenristeily Royal Caribbean

Koe Välimeren kauneus ja sen elävät kaupungit; Barcelona, Mallorca, Marseilles, Firenze, Rooma ja Capri kaikki samalla risteilyllä! Varaa Välimerenristeily >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Välimerenristeily Royal Caribbean

Royal Caribbeanin Välimeren risteilyt ovat aina upea kokemus! Symphony of the Seas tai Oasis of the Seas laivoilla risteilet loisteliaasti 7 yön risteilyjä Välimerellä joissa tutustut 6 eri satamaan. Koe Barcelona, Mallorca, Ranskan Provence, Firenze, Rooma, Napolin Capri samalla risteilyllä! Lähdöt  alkaen Barcelonasta. Kohteiden lisäksi laiva on oma elämyksensä. Lupaamme sinulle elämäsi loman!

Symphony of the Seas – Kohokohtia: Seitsemän kaupunginosaa; Central Park, Boardwalk , Royal Promenade, Pool & Sports Zone, Vitality Spa & Fitness, Entertainment Place ja Youth Zone.

Maailman korkein liukumäki merellä, Ultimate Abyss laskee 10 kantta alas – uskallatko kokeilla?

Nauti herkullisesta ruoasta yhdessä tai useammassa laivan ravintolassa, useat kuuluvat risteilyn hintaan. Suosittelemme myös lämpimästi laivan erikoisravintoloita, joissa maksat ainoastaan kattausmaksun.

Laiva: Symphony of the Seas tai Oasis of the Seas

Risteilyreitti: Barcelona, Espanja – Palma de Mallorca, Espanja – Provence, (Marseilles), Ranska – La Spezia (Florens/Pisa), Italia – Rooma (Civitavecchia), Italia – Napoli/Capri, Italia – Meripäivä – Barcelona, Espanja

Lähtöpäivät Barcelonasta 2018: 4.10, 7.10, 11.10 ja 14.10
Lähtöpäivät Barcelonasta 2019: 5.5, 12.5, 19.5, 26.5, 2.6, 9.6, 16.6, 23.6, 30.6, 7.7, 14.7, 21.7, 28.7, 4.8, 11.8, 18.8, 1.9, 8.9, 15.9 – kysy myös lähtöjä Roomasta!

Hintaesimerkkimme 8 pv:  1589 € / hlö (sisähytissä)

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Barcelona – Helsinki
* 7 yön risteily Symphony of the Seas tai Oasis of the Seas
* Kaikki ateriat paitsi erikoisravintolassa maksetaan pieni kattausmaksu.
* Viihdepalveluiden ja useimpien aktiviteettien käyttö
* Huonepalvelu ympäri vuorokauden
* Kuljetukset hotelli-satama-hotelli

Päivä 1, 18:00: Barcelona, Espanja

Kävele pitkin Las Ramblasin pääkatua, tutustu mukulakivikatuihin goottisessa korttelissa tai vieraile Gaudísin Sagrada Familiassa. Tämän jälkeen voit kävellä Parc Güellin loistavassa keitaassa, jossa on kasveja, puita ja upeita rakennuksia.
sagrada-familia-552084_640

Päivä 2, 08:00 – 16:00: Palma de Mallorca, Espanja

Mallorca on suurin saari Espanjan Baleaareilla Välimerellä ja se sijaitsee Espanjan rannikon ulkopuolella. Rannikko on täynnä useita pieniä luolia ja kauniita rantoja. Palma de Mallorca on Baleraarien pääkaupunki ja lähes kaksi kolmasosaa väestöstä asuu Palmassa. Keväisin väkimäärä kasvaa runsaasti kun eurooppalaiset matkailijat tulevat saarelle lomailemaan.

mallorca-1690102_640

Päivä 3, 09:00 – 18:00: Provence, (Marseilles), Ranska

Marseille on maan vanhin kaupunki ja toiseksi suurin Pariisin jälkeen. Kaupungissa on paljon nähtävyyksiä kuten Notre Dame de la Garde, joka kohoaa 154 metrin korkeuteen maanpinnasta. Kävele Vieux Port -satamassa, joka oli aikoinaan Välimeren portti, löydät myös suositun Theatre National de la Criee -teatterin ja useita ravintoloita.

olf-port-in-Marseille-France

Päivä 4, 08:30 – 20:30: La Spezia (Florens/Pisa), Italia

Satamakaupunki La Speziaa ympäröi upeat toscanalaiset maisemat. Täältä on lyhyt matka Firenzeen, Italian renessanssin synnyinkaupunkiin, museoiden kotiin, huippuravintoloihin ja maailmanluokan taidegallerioihin. Ihaile Santa Mariaa del Fiorin mieletöntä katedraalia, näe Galileon ensimmäinen teleskooppi tiedemuseossa ja ehdi vielä shoppailemaankin San Lorenzon markkinoilla. Jos olet jo käynyt Firenzessä ja etsit jotain muuta, tee retki sen sijaan Pisan kaltevalle tornille tai vieraile viehättävässä Cinque Terren ”postikorttikylässä”.

1419282-manarola firence

Päivä 5, 07:00 – 20:00: Rooma (Civitavecchia), Italia

Satamakaupunki Civitavecchia on mahtava kohde Rooman alueella, jossa on monia upeita nähtävyyksiä. Ikuisessa kaupungissa on historiallisia nähtävyyksiä, yksi toisensa jälkeen. Esimerkiksi Forum Romanum, Sikstuksen kappeli, Pantheon ja Pietarin kirkko.

Trevi Roma

 

 

 

Päivä 6, 07:00 – 20:00: Napoli/Capri, Italia

Tulivuori Vesuviuksen varjossa Napolin lahdessa, sijaitsee vertaansa vailla oleva kohde. Vieraile roomalaisessa Pompeijin kaupungissa, joka on säilynyt täydellisesti vuosisatoja vulkaanisen tuhkan alla. Tunne aurinkoinen glamour Caprin saarella tai nauti näkymistä Sorrentossa, joka on kaupunki kukkulan huipulla. Samalla voit maistaa lasillisen Limoncello-likööriä.

capri5

Päivä 7: Meripäivä

Meripäivä, jolloin on aikaa tutustua laivojen lukuisiin aktiviteetteihin ja palveluihin.

Päivä 8, 05:00: Barcelona, Espanja

Laiva saapuu satamaan. Jos lentoaikataulut antavat myöten, sinulle voi jäädä aikaa tutustua Barcelonaan vielä ennen kotimatkaa.

Barcelona beach-2708207_640

 

Royal Caribbean Symphony of the Seas

Symphony of the Seas on Royal Caribbean yhtiön uusin Oasis-luokan laiva. Laiva on sisaraluksiaan isompi ja näin ollen maailman suurin risteilylaiva!

Lue lisää
Royal Caribbean Oasis of the Seas

Laivalla on useita uima-altaita, porealtaita, lasten vesileikkipaikka, koripallo- ja lentopalokentät sekä seinäkiipeilyyn, kaksi surffaus-simulaattoria, juoksurata sekä 25 metriä pitkä Zip Line-vaijeriliukurata.

Lue lisää

Retket

Kun astut laivaan sinulla on paljo muutakin tekemistä kuin jonottaa retkivarauksia yms. Onneksi voit suunnitella ja varata kaiken jo ennen matkalle lähtöä Cruise Plannerissa, voit lukea lisää ja varata:
* Retkiä
* Erikoisravintoloita
* Spa-hoitoja
* Juomapaketteja
* ja paljon muuta

Varataksesi palveluita Cruise Plannerissa sinun täytyy kirjautua sisään varausnumerollasi.

Royal Caribbeanin risteilyt kattavat yli 300 upeaa matkakohdetta kautta maailman. Risteilyllä pääset uuteen satamaan ja kohteeseen lähes joka päivä. Jokaisessa kohteessa on tarjolla laaja valikoima retkiä. Retkiä johtavat tunnetut, ammattimaiset matkanjohtajat, joilla on vahva paikallistuntemus. Näin voit parhaiten kokea jokaisen matkakohteen kiehtovuuden ja käydä nähtävyyksillä, jotka jäisivät muuten näkemättä.

Näin varaat retken: 
Voit varata retket jo ennen risteilyä Royal Caribbeanin amerikkalaisilta sivuilta. Retkistä löydät myös lisätietoa osoitteesta www.royalcaribbean.com. Varattu retki tulee maksaa suoraan ko sivuilla luottokortilla.

Voit myös olla meihin yhteydessä numeroon 05 211 1600 tai lähettää sähköpostiviestin toimistoomme.

Retkiä voi myös varata laivalla. Kaikilla laivoilla on oma retkitiski. Suosittelemme kuitenkin retkien varaaamista ennen matkaasi (viimeistään 11 päivää ennen lähtöä), jotta saat varmasti paikan toivomillesi retkille.

Täällä näet luettelon kaikista retkistä:
Lue tai tulosta luettelo retkistä jotka ovat tarjolla juuri sinun risteilylläsi

Retkiä liikuntarajoitteisille vieraille:
Retkemme liikuntarajoitteisille vieraille, ”Easy Tours” ovat tarkoitettu ainoastaan pyörätuolissa oleville jotka tarvitsevat apua siirtymään tuolistaan. Retken tarkemmassa kuvauksessa on mainittu tarkemmin mahdolliset rajoitteet.

Ennakkorekisteröinti
Amerikkalaiset viranomaiset vaativat että rekisteröit henkilötietosi risteillessäsi Royal Caribbeanilla. Online lähtöselvityksen myötä viranomaiset saavat tarvitsemansa tiedot, ja vältyt täyttämästä papereita ennen laivalle siirtymistä. Jos näitä tietoja ei ole rekisteröity, asiasta voi aiheutua viiveitä tai sinulta evätään pääsy maahan tai pääsy laivalle.

Säästät siis aikaasi ja voit aloittaa lomasi aikaisemmin, tekemällä lähtöselvityksen etukäteen. Voit täyttää henkilötietosi internetissä aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 4 päivää ennen matkalle lähtöä. USA:han tai USA:n kautta matkustavat tarvitsevat myös ESTAn (Electronic System for Travel Authorization).

Pidä nämä asiakirjat ja tiedot esillä, kun teet lähtöselvityksen:
* Risteilytiedot (varausnumero, laivan nimi, lähtöpäivämäärä)
* Koko nimi ja passitiedot (passin numero ja voimassaolo), koskee koko matkaseuruetta
* Tietoa siirtymisestä risteilylle/risteilyltä
* Yhteyshenkilö kotona (mahdollisen hätätilanteen varalta)
* Luottokorttitietosi (jos haluat maksaa luottokortilla risteilyn aikana)

Näiden tulee olla valmiina saapuessasi satamaan:
* Passi (voimassa vähintään kuusi kuukautta risteilyn jälkeen)
* Risteilylippu tai SetSail Pass (jonka voi tulostaa tehtyäsi Online lähtöselvityksen)
* Luottokortti (tai matkashekit/käteinen USD) maksaaksesi laivalla

Ennakkorekisteröityminen USA:ta varten
12. tammikuuta 2009 alkaen Visa Waiver -ohjelmaan osallistuvien maiden kansalaisten on haettava ESTA-lupaa (Yhdysvaltain matkustuslupa), jotta he voisivat saada maahantuloluvan Yhdysvaltoihin. Maahantuloluvan nimi on Electronic System for Travel Authorization (ESTA). Voit olla yhteydessä Yhdysvaltain lähetystöön lisätietoja varten. Huom! Tämä tieto voi muuttua, ja siksi tulee hyvissä ajoin ennen matkaa varmistaa että tieto edelleen on ajan tasalla.

Rekisteröidy ESTAa varten tässä