Vancouver ryhmämatka

Matkalla voi tutustua yhteen Pohjois-Amerikan suurimmista akvaarioista tai shoppailla Robson Streetillä. Voi myös tutustua Chinatowniin tai Gastownin vanhoihin katuihin. Sen jälkeen voit lähteä päiväretkelle Victoriaan tai hypätä lautalle, joka vie Granville Islandille, joka on kuuluisa Farmer´s marketistaan, boutique mikro-panimosta ja käsityöläis studioista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Vancouver ryhmämatka

Maailman paras asuinpaikka

Matkalla voi tutustua yhteen Pohjois-Amerikan suurimmista akvaarioista tai shoppailla Robson Streetillä. Voi myös tutustua Chinatowniin tai Gastownin vanhoihin katuihin. Sen jälkeen voit lähteä päiväretkelle Victoriaan tai hypätä lautalle, joka vie Granville Islandille, joka on kuuluisa Farmer´s marketistaan, boutique mikro-panimosta ja käsityöläis studioista.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 1557 € / hlö
Empire Landmark – 1557.- / hlö
Hyatt Regency – 1694.- / hlö

Hintaan sisältyy:
* Majoitus 3 yötä
* Päivittäinen buffetaamiainen
* Yksityinen kaupunkikierros oppaan johdolla (4 tuntia)
* Hotellikuljetukset perillä omalla bussilla
* Verot, palvelumaksut ja muistoesineet

Lisämaksusta tarjoamme retkiä:
* Päiväretki Victoriaan, Brittiläiseen Columbiaan
* Capilano Suspension Bridge
* Vancouver kaupunkikierros
* Vancouver taidegalleria
* Hiihto Whistlerissä
* Päiväristeily

Hinta edellyttää minimi 20 hengen ryhmää.

Kanada tunnetaan metsistään ja vuorijonoistaan, ja niissä asustelevista eläimistään sekä tietenkin jääkiekkosta.
Pääkaupunki: Ottawa
Virallinen kieli: Englanti ja ranska
Valuutta:  Kanadan dollari
Passi ja viisumi:
Suomen kansalainen voi oleskella Kanadassa turistina viisumitta enintään 6kk. Passin tulee olla voimassa aiotun oleskelun ajan.
Aikaero  -7
Kesäaika ei käytössä
Tiedot sitoumuksetta

 

Vancouver pitää jatkuvasti kärkisijaa maailman parhaana asuinpaikkana.

Tämä rannikon satamakaupunki tarjoaa matkailijoille sekä erinomaiset mahdollisuudet ulkoilma aktiviteetteihin, että  hienostuneisiin mukavuuksiin. Kaupungin vierailukohteet, kuten museot ja galleriat pitäjät matkaajan varmasti kiireisenä muutaman päivän.

Matkalla voi tutustua yhteen Pohjois-Amerikan suurimmista akvaarioista tai shoppailla Robson Streetillä. Voi myös tutustua Chinatowniin tai Gastownin vanhoihin katuihin. Sen jälkeen voit lähteä päiväretkelle Victoriaan tai hypätä lautalle, joka vie Granville Islandille, joka on kuuluisa Farmer´s marketistaan, boutique mikro-panimosta ja käsityöläis studioista.

Jos tykkää hiihtämisestä, niin kannattaa lähteä Whistleriin tai patikoimaan Grouse Mountainille.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa