Venetsia_carneval1_800x600
Italia Venetsia

Maailmankuulut Venetsian karnevaalit helmikuussa täyttävät kaupungin kadut naamioituneista juhlijoista. Koe ainutlaatuinen tunnelma sekä upeat musiikkiesitykset, teatterit ja akrobatiat.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Venetsia

Maailmankuulut karnevaalit

helmikuussa täyttyvät kaupungin kadut naamioituneista juhlijoista. Venetsian karnevaaleja vietetään 27.1-13.2.2018. Koe ainutlaatuinen tunnelma sekä upeat musiikkiesitykset, teatterit ja akrobatiat.

Karnevaaleilla on vähintään 32 erilaista ohjelmaa, karnevaalien tärkeimmät tapahtumat toistuvat joka vuosi, mutta ohjelmaa uudistetaan vuosittain. Karnevaaliaikana Venetsiassa on yhteensä n 120 erilaista tapahtumaa.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 699 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen
*Kaupunkivero

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.


Italia Venetsia

* Venetsian tunnetuin aukio on Pyhän Markuksen aukio, joka on erittäin suosittu vierailukohde ja jossa voi nähdä kaupungin historiallisia rakennuksia ja tutustumiskohteita, kuten kirkko, kellotorni ja palatsi.

* Pyhän Markuksen aukiolla sijaitsee Venetsian korkein rakennus Pyhän Markuksen kellotorni, jonka tornin huipulta avautuvat mahtavat maisemat ympäri kaupunkia.

* Venetsian pääkanaalin Canal Granden ylittävä Rialton silta sijaitsee melko lähellä Pyhän Markuksen aukiota. Näyttävä Rialton silta on helppo erottaa, sillä sillan mahtipontiset kaiteet tekevät siitä poikkeuksellisen maamerkin. Sillalla on mukava viettää aikaa esimerkiksi alapuolella lipuvia laivoja ja gondoleita seuraten.

* Canal Grande pääkanava kulkee Venetsian läpi. Kanaali on on neljän kilometrin mittainen leveä kanaali, joka ulottuu Venetsian rautatieasemalta aina Pyhän Markuksen aukion liepeille asti. Romanttisinta on istahtaa gondolin kyytiin ja nähdä Venetsian kauneus kanavalta käsin.

Hotelli Palazzo Guardi 3*

Lähellä Accademian taidemuseoa, noin 15 min. kävelymatkan päässä Pyhän Markuksen aukiolta. Vuonna 2004 avattu hotelli, joka sijaitsee 1400-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa, joka restauroitu hotelliksi; päärakennuksen 3. kerroksessa (ei hissiä) venetsialaiseen tyyliin sisutettuja huoneita (ei kokolattiamattoa).

Osoite: Calle Pistor 995 (Dorsoduro) 30123 Venezia VE

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa hotellit perivät turistiveroa, tämä vero maksetaan suoraan hotelliin.

Tiedot sitoumuksetta

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.