Venetsia ryhmämatka

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venetsia ryhmämatka

Venetsia on lämmin ja tunnelmallinen ryhmämatkakohde!

Venetsia on yksi maailman erikoisimmista kaupungeista  – onhan se rakennettu 118 laguunisaarelle!  Mahtavan menneisyyden muistot heijastuvat vielä tänäkin päivänä Venetsiaan: keskiajalla aristokraattisuvut rakensivat upeita yksityispalatsejaan Canal Granden varrelle ja  San Marcon aukiolle pystytettiin mosaiikkikoristeinen Markuksen kirkko ja sen viereen herttuoiden, dogejen, marmorinen herttuapalatsi. 

Hintaesimerkkimme 4 pv: 745 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus 3 vrk aamiaisella 3 tähden hotellissa

Hintaan ei sisälly: 
* Turistiveroa 1 € / hlö / vrk
* Ruokailuja
* Sisäänpääsymaksuja

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Ryhmille minimi 20 henkilöä.

 

1. pv
Saapuminen Venetsian lentokentälle jossa suomalainen opas ryhmää vastassa. Yksityskuljetus veneellä hotellin läheisyyteen Venetsian keskustassa. Kävelyretki Venetsian keskustassa. Tärkeimmät nähtävyydet ovat keskittyneet Rialto-nimiselle pääsaarelle, jossa on mm. kuuluisa Markuksen tori. Kierroksen aikana näemmekin Markuksen torin laidalla olevan bysanttilaistyylisen, mosaiikkikoristeisen Markuksen kirkon ja sen vieressä marmorista rakennetun Herttuapalatsin (ulkoapäin) ja Huokausten sillan.  Toria reunustavat myös Sansovinon suunnittelema kirjastorakennus ja ns. prokuraattorirakennukset sekä erikoisen historian omaavat kellotornit!

Kanaalien reunustamia pieniä kujia pitkin kävelemme Markuksen torilta Rialton sillalle, joka on Canal Granden yli johtava kaunein ja suurin silta. Kierroksen aikana tutuksi tulevat myös tärkeimmät ostosalueet, jotka sijaitsevat  Rialton sillan ympäristössä ja ylellisellä Mercerie-kauppakadulla. Kierroksen jälkeen paluu hotelliin.

2. pv
Venetsian saarikierros/Murano– Burano
Tutustumme ensin lasinpuhallustaiteestaan tunnettuun Muranon saareen. Muranolla vieraillaan yhdessä saaren lukuisista lasipuhaltamoista, jossa lasinpuhallusesitys ja  mahdollisuus ostaa lasiesineitä. Matka jatkuu moottorialuksella  Buranon maalaukselliselle kalastajasaarelle. Kanaalien varsilla kalastajien vaimot aikoinaan  istuvat pitsiä virkkaamassa ja odottamassa miestensä paluuta kalastusretkiltä. Matkamuistoksi voi ostaa Buranolle tyypillisiä kauniita pitsiliinoja ja muita käsitöitä saaren monista liikkeistä. Vapaata aikaa tehdä ostoksia ja syödä lounasta. Paluu Venetsiaan lounaan jälkeen.

3. pv
Vapaapäivä tai lisämaksullinen retki: HERTTUOIDEN PALATSI – PALAZZO DUCALE  (n. 2 tuntia)
Vierailemme Venetsiaa keskiajalla hallinneen dogen eli herttuan asuin-ja hallintopalatsissa Markuksen aukion laidalla. Pitsimäinen marmoripalatsi edustaa useiden eri aikakauden rakennustyyliä, sillä sitä rakennettiin i usean vuosisadan ajan. Sisällä palatsissa näemme Venetsian johtoportaan istuntosalit, jotka on koristettu rikkaasti ja joiden seiniä ja kattoja peittävät venetsialaiseen koulukuntaan kuuluneiden taiteilijoiden maalaukset, etenkin Veronesen, Tintoretton ja Tizianin. Käymme myös Venetsian pahamaineisissa vankiselleissä, joihin päästään kuuluisaa Huokausten siltaa pitkin.

4. pv
Aamiainen ja siirtyminen oppaan kanssa yksityisveneellä Venetsian lentokentälle.

Hotelli vahvistuu tilausvaiheessa.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista. Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1 Tiedot sitoumuksetta

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.