Venetsia ryhmämatka

Venetsian ryhmämatka. Venetsia on yksi maailman erikoisimmista kaupungeista – onhan se rakennettu 118 laguunisaarelle! Tulkaa tutustumaan tähän Italian helmeen!

Venetsia ryhmämatka

Kanaalien kaupunki

Eeppistä loistoa! – Venetsia on lumoava kaupunki, joka huumaa vierailijansa unenomaisella, romanttisella, mystisellä ja jopa dramaattisella tunnelmallaan.  Grand Canal on Venetsian keskus, joka heijastaa vuosisatojen venetsialaisen arkkitehtuurin loistoa 50 palatsissa ja kuudessa kirkossa sen rannoilla. Grand Canalilla voit kuulla gondolierien laulavan matkustajille veneissään.

Venetsia ryhmämatka

Upea Piazza San Marco on toinen kaupungin keskus, jossa on ehdottomasti vierailtava kaupungissa käydessään. Keskiajalla aristokraattisukujen toimesta pystytettiin San Marcon aukiolle mosaiikkikoristeinen Markuksen kirkko ja sen viereen herttuoiden marmorinen palatsi. Venetsian mutkaisia katuja pitkin kävellessäsi löydät tyylikkäitä kahviloita ja jäätelökioskeja, matkamuistomyymälöitä ja pieniä yrityksiä sekä renessanssipalatseja ja goottilaisia kirkkoja. Kun olet kiivennyt Campanillelle ja vieraillut Gallerie dell Accademiassa, kävele ympäröivien kaupunginosien läpi, joissa paikalliset syövät cicchittiä ja juovat viiniä mutkattomissa baareissa ja ravintoloissa.

Eeppistä loistoa!

Venetsia on tunnettu kanavistaan, gondoleistaan ja karnevaaleistaan. Vaikka karnevaali on vain kerran vuodessa, sen tunnelma on läsnä ympäri vuoden. Kaupunki ei ole liikaa muuttunut vuosisatojen kuluessa ja mahtavan menneisyyden muistot heijastuvat vielä tänäkin päivänä Venetsiaan.

San Marcon alue kuhisee turisteja, mutta sieltä löytyy mukavia pieniä kahviloita ja bistroja, joissa voit nauttia tunnelmasta. Venetsian ja Veneton alueelle tyypillisiä ruokia ovat risotot ja merenelävät, joten matkailijankin kannattaa kokeilla esimerkiksi mustekalalla ryyditettyä mustaa risottoa (Risotto Nero) tai gnoccheja. Pikkunälkään voi nauttia cicchettejä, eli paikallisia tapaksia.

Venetsiassa on yli 170 kanaalia, joista Canal Grande on tunnetuin. Sen yli kulkee kaunis Rialton silta, jossa kannatta käydä nappaamassa valokuva tai pari muistoksi matkasta. Toinen maailmankuulu silta on San Marcon aukion lähellä sijaitseva Ponte dei Sospiri, eli Huokausten Silta. Se yhdistää tutkintotuomareiden toimitilat ja Dogen Palatsin sellit toisiinsa ja nimi juontaa juurensa tuomittujen huokauksista, joita he päästivät, kun he näkivät viimeisen vilauksen Venetsiasta ennen tuomionsa täytäntöön panoa.

Venetsia

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 879 €/hlö

1. pv
Saapuminen lentokentälle. Yksityskuljetus veneellä hotellin läheisyyteen Venetsian keskustassa. Kävelyretki Venetsian keskustassa. Tärkeimmät nähtävyydet ovat keskittyneet Rialto-nimiselle pääsaarelle, jossa on mm. kuuluisa Markuksen tori. Kierroksen aikana näemmekin Markuksen torin laidalla olevan bysanttilaistyylisen, mosaiikkikoristeisen Markuksen kirkon ja sen vieressä marmorista rakennetun Herttuapalatsin (ulkoapäin) ja Huokausten sillan.  Toria reunustavat myös Sansovinon suunnittelema kirjastorakennus ja ns. prokuraattorirakennukset sekä erikoisen historian omaavat kellotornit!

Kanaalien reunustamia pieniä kujia pitkin kävelemme Markuksen torilta Rialton sillalle, joka on Canal Granden yli johtava kaunein ja suurin silta. Kierroksen aikana tutuksi tulevat myös tärkeimmät ostosalueet, jotka sijaitsevat  Rialton sillan ympäristössä ja ylellisellä Mercerie-kauppakadulla. Kierroksen jälkeen paluu hotelliin.

2. pv
Venetsian saarikierros/Murano– Burano
Tutustumme ensin lasinpuhallustaiteestaan tunnettuun Muranon saareen. Muranolla vieraillaan yhdessä saaren lukuisista lasipuhaltamoista, jossa lasinpuhallusesitys ja  mahdollisuus ostaa lasiesineitä. Matka jatkuu moottorialuksella  Buranon maalaukselliselle kalastajasaarelle. Kanaalien varsilla kalastajien vaimot aikoinaan  istuvat pitsiä virkkaamassa ja odottamassa miestensä paluuta kalastusretkiltä. Matkamuistoksi voi ostaa Buranolle tyypillisiä kauniita pitsiliinoja ja muita käsitöitä saaren monista liikkeistä. Vapaata aikaa tehdä ostoksia ja syödä lounasta. Paluu Venetsiaan lounaan jälkeen.

3. pv
Vapaapäivä tutustua Venetsiaan omatoimisesti.

4. pv
Aamiainen ja siirtyminen yksityisveneellä Venetsian lentokentälle.


Italia Venetsia tekemistä ja käyntikohteita

* Venetsian tunnetuin aukio on Pyhän Markuksen aukio, joka on erittäin suosittu vierailukohde ja jossa voi nähdä kaupungin historiallisia rakennuksia ja tutustumiskohteita, kuten kirkko, kellotorni ja palatsi.

* Pyhän Markuksen aukiolla sijaitsee Venetsian korkein rakennus Pyhän Markuksen kellotorni, jonka tornin huipulta avautuvat mahtavat maisemat ympäri kaupunkia.

* Venetsian pääkanaalin Canal Granden ylittävä Rialton silta sijaitsee melko lähellä Pyhän Markuksen aukiota. Näyttävä Rialton silta on helppo erottaa, sillä sillan mahtipontiset kaiteet tekevät siitä poikkeuksellisen maamerkin. Sillalla on mukava viettää aikaa esimerkiksi alapuolella lipuvia laivoja ja gondoleita seuraten.

* Canal Grande pääkanava kulkee Venetsian läpi. Kanaali on on neljän kilometrin mittainen leveä kanaali, joka ulottuu Venetsian rautatieasemalta aina Pyhän Markuksen aukion liepeille asti. Romanttisinta on istahtaa gondolin kyytiin ja nähdä Venetsian kauneus kanavalta käsin.

Italia Venetsia Hotel Castello

Hotelli Castello sijaitsee Venetsian keskustassa, vain muutaman askeleen päässä Pyhän Markuksen aukiolta lähellä Huokausten siltaa ja Palazzo Ducalea. Kaikki huoneet on sisustettu tyypilliseen, venetsialaiseen tyyliin ja niissä on TV, puhelin, radio, minibaari ja ilmastointi.

Lue lisää
Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Lentokenttäkuljetukset
* Yksityskuljetus veneellä hotellin läheisyyteen Venetsian keskustassa.
* Kävelyretki Venetsian keskustassa.
* Venetsian saarikierros/Murano– Burano
Tutustumme lasinpuhallustaiteestaan tunnettuun Muranon saareen, jossa lasinpuhallusesitys ja  mahdollisuus ostaa lasiesineitä. Matka jatkuu moottorialuksella  Buranon maalaukselliselle kalastajasaarelle.

Hintaan ei sisälly: 
* Turistivero (n.1€/hlö/vrk)
* Ruokailut
* Sisäänpääsymaksut

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Ryhmille minimi 10 henkilöä.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>