Vietnam klassinen kiertomatka

Vietnam klassinen kiertomatka on ihastuttavalle matka vielä niin aitoon ja historiallisesti mielenkiintoiseen maahan. Vietnamin matkat >

Vietnam klassinen kiertomatka

Saigonista Halong Bayhin

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa. Kaupungeista löytyvät keskeisimmät muistomerkit sekä parhaimmat ostoskadut, kun taas rannalla voit nauttia auringosta ja tehdä tutkimusretkiä läheisiin luoliin.

Pääkohteet: Saigon, CuChi tunnelit, Mekong Delta, Hue Imperial City, Hoi An, Hanoi, Halong Bay

Vietnam klassinen kiertomatka

Lähde ihastuttavalle matkalle vielä niin aitoon ja historiallisesti mielenkiintoiseen Vietnamiin, missä historia ja nykypäivä kohtaavat ja sulautuvat toisiinsa; missä kulttuurillinen anti on rikasta ja vaatimattomuus on hyve. Tarjoamme teille räätälöitynä valmiin kiertomatkan sisältäen matkailijoille tärkeimpiä kohteita majoituksineen.

Kiertomatkan päivittäisen ohjelman löydät matkaohjelman alta, tutustu rauhassa ja ota meihin yhteyttä! Toimistoltamme saatte ammattitaitoista palvelua auttamaan matkanne suunnittelussa. Räätälöimme Vietnamin matkat yhteistyössä kanssanne!Vietnam klassinen kiertomatka

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 10 pv: 2599 € / hlö

Edellyttää min 2 hlöä.

1. Päivä

Saapuminen Saigoniin. Vastaanotto ja kuljetus hotellille.

2. Päivä.

Aamiainen. Cu Chi tunnelit ja kaupunkikiertoajelu
Tänä päivänä tutustutaan kuuluisiin Cu Chi tunneleihin. 200 km mittaisina ne ovat sodan aikana toimineet Viet Congin asemapaikkana. Retkellä on mahdollisuus päästä ryömimään joihin osiin tunneleista. Tämän iltapäivän kierros vie teidät tutustumaan muun muassa historialliseen Independence Palaceen, joka tunnetaan myös nimellä Reunification Hall sekä Jade Emperor – temppeliin. Binh Tayn markkinat ja China Town ovat kävelymatkan arvoisia tutustuaksesi paikalliseen jokapäiväiseen elämään ja kulttuuriin.

3. Päivä

Aamiainen. Mekong Delta
Tänään ajamme uskomattoman rehevän Mekong Deltan alueelle. Matkaamme aluksella läpi mutkittelevan, palmupuiden reunustaman vesireitin, vieraillen trooppisissa hedelmäpuutarhoissa ja kokien paikallisten vieraanvaraisuuden ennen paluuta Saigoniin.

4. Päivä

Aamiainen. Hue
Tänään lennämme Hueen; buddhismin, taiteen ja kirjallisuuden keskukseen, sekä viimeiseen keisarilliseen kaupunkiin Vietnamissa. Vierailemme Citadelissa, joka on aikoinaan ollut keisareiden koti jatkaen vierailua Thai Hoa Palaceen ennen paluuta Perfume-jokea pitkin kaupunkiin lohikäärmeveneellä. Vierailemme myös antiikkimuseossa ja näemmä modernin Huen sekä vilkkaan Dong Ba marketin.

5. Päivä

Aamiainen. HoiAn
Tänään ajamme etelään HoiAniin. Vierailemme Emperor Minh Mangin kuninkaallisella haudalla. Matkalla HoiAniin ylitämme Hai Van vuoren jonka huipulta on upeat näkymät. HoiAnin vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde.

6. Päivä

Aamiainen. HoiAn
Tänään on vapaapäivä, jonka voi viettää vaikka rennosti rannalla oleillen tai tutustuen tähän hiljaiseen kaupunkiin ja moniin sen kiinnostaviin kohteisiin. Löydä taidegalleriat, teetätä puku edullissti paikallisella räätälillä, rentoudu joenvarsiravintolassa. Lento Hanoihin.

7. Päivä

Aamiainen. Hanoi
Vierailemme mm. Ho Chi Minhin mausoleumissa ja jatkamme kierrosta vieraillen Hanoin ensimmäisessä yliopistossa – kirjallisuuden temppelissä, jonka juuret juontavat 1070-luvulle saakka. Iltapäivällä teemme pyöräilykierroksen vanhoille kortteleille, pyöräillen 36 pienemmän kadun läpi, jotka ovat muinoin nimetyt perinteisten kadulla valmistettavien tuotteiden mukaan. Illalla näemme Hanoin ihastuttavan marionetti vesishown.

8. päivä

Aamiainen. Halong risteily
Tänään ajamme itään Halong Bayhyn, yhdelle Vietnamin kauneimmista lahdista. Nousemme kiinalaiseen purjehdusalukseen ja purjehdimme noin kolmen tuhannen merestä nousevan, kalkkikivisaaren keskellä. Lounastamme aluksella ja voimme ihailla upeita saaria ja luolia.
Illallinen ja yöpyminen aluksella.

9. päivä

Aamiainen. Halong – Hanoi
Jatkamme risteilemistä Halongin lahdella. Nautimme brunssin aluksella, jonka jälkeen suuntaamme alukselta Hanoihin, johon saavumme iltapäivällä.

10. päivä

Aamiainen. Kotiinlähtö
Tänään on vielä hetki aikaa tehdä viime hetken tuliaisostoksia Hanoissa. Kuljetus lentokentälle lennolle. Paluulento aikataulun mukaisesti.

Lisäkierros:
Pohjois-Vietnamista Laosiin 3 päivää / 2 yötä

Päivä 1. HANOI – LUANG PRABANG

Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lentokenttäkuljetus ja lento Luang Prabangiin. Kuljetus kentältä hotelliin paikallisen oppaan kanssa.

Lounas paikallisessa ravintolassa
Lounaan jälkeen vierailu 1700 luvulla rakennetussa Wat Xienthong temppelissä. Tämän jälkeen vieraillaan kaupungin vanhimmissa temppeleissä; Wat Ahamissa ja Wat Visounnarathissa.
Kuljetus hotellille ja vapaata aikaa
Omavalintainen illallinen
Yöpyminen hotellilla

Päivä 2. LUANG PRABANG – KUANG SI –LUANG PRABANG

Aikaisin aamulla matkataan katsomaan erikoista rituaalia, jossa paikalliset ihmiset syöttävät apinoita.

Seremonian jälkeen, aamiainen hotellilla
Tämä päivä on omistettu todelliselle luonnon ihmeelle; Kuang Si vesiputouksille. Matkalla putouksille, pysähdytään Ban Naoun kylään, Hmong heimon kotikylään, jossa lämminhenkinen tapaaminen paikallisten kanssa.
Lounas vesiputousten lähellä sijaitsevassa ravintolassa
Vapaata aikaa nauttia vesiputouksista ja  kauniista näköaloista
Ajomatka takaisin Luang Prabangiin ja loppupäivä  vapaata aikaa
Omavalintainen illallinen

Yöpyminen hotelilla

Päivä 3. LUANG PRABANG – PAK OU – LUANG PRABANG – Lähtö kotimatkalle / jatkolennolle

Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen käydään paikallisilla markkinoilla.
Tämän jälkeen vierailu kuninkaallisessa palatsissa.
Kuninkaallisen palatsin jälkeen matkataan veneellä mahtavaa Mekongia pitkin kohti  pyhiä Pak Ou luolia.
Matkalla pysähdytään kylässä, joka on erikoistunut riisiviinin tekemiseen ja jossa päästään tutustumaan paikalliseen tislaus prosessiin. Saavutaan yli 1000 Buddhan kuvaa kattaville luolille. Tutustuminen luolastoon.

Lounas paikallisessa ravintolassa

Lentokenttäkuljetus koti-tai jatkolennolle

Majoitukset 4* hotelleissa
Kahden hengen huoneessa buffet aamiaisin

Saigon - Palace hotelli****

Hoian - Thanh Binh Riverside hotelli****

Hue - Huong Giang hotelli****

Hanoi - Hanoi Pearl****

Halong - Junk Aclass hotelli****

 

Vietnam Ho Chi Minh City tekemistä ja käyntikohteita

* Reunification Palace on Ho Chi Minh Cityn vaikuttavin rakennus. Sillä on myös erityinen paikka kaupungin ja koko maan historiassa, sillä entisenä Etelä-Vietnamin presidentinlinnana se muistuttaa ajasta ennen maan yhdistymistä.

* War Remnants -museossa esillä oleva sotakalusto ja osin järkyttävätkin näyttelyt kertovat kaunistelematonta tarinaansa Vietnamin sodan kauhuista. Kaupungin suurimmalla ja tunnetuimmalla torilla Ben Thanh Marketilla sadat myyjät kauppaavat kovaäänisesti niin herkullisia ruoka-aineita kuin markkinahelyjäkin. Tingi, jos uskallat! Uskonnolla on vahva rooli vietnamilaisessa yhteiskunnassa, mikä näkyy lukuisina buddhalaisina pagoda-temppeleinä, joihin paikalliset tulevat rukoilemaan. Pitkän päivän kruunaa Saigon Skydeck -näköalatasanteelta avautuvat huikeat näkymät valomerenä kimmeltävään kaupunkiin.

Vietnam Hanoi tekemistä ja käyntikohteita

Vanha kaupunki kävelemällä vanhassa kaupungissa saat hyvän käsityksen vietnamilaisesta elämänmenosta. Katujen varrella näet kampaamoja, ihmisiä laittamassa ruokaa ja lapsia tekemässä kotitehtäviään. Vanhan kaupungin kadut ovat täynnä elämää ja alue onkin loistava paikka tutustua Hanoihin, syödä edullisesti ja tehdä ostoksia.

Ho Chi Minh -mausoleumi näe Ho Chi Minhin palsamoitu ruumis, mutta varaudu jonottamaan. Lyhyen kävelymatkan päässä mausoleumista on myös Vietnamin armeijamuseo.

Perfume Pagodi pagodi sijaitsee Huong Tich -vuoren huipulla. Vuoren juurelle pääsee veneellä ja huipulle kiivetään jalan.

Toinen tunnettu pagodi on One Pillar Pagodi 1100-luvulla rakennettu pagodi, joka tuhoutui ensimmäisessä Indokiinan sodassa, mutta rakennettiin uudelleen 1950-luvulla.

Vietnam Museum of Ethnology merkittävää nähtävyyttä pidetään maan parhaimpana modernina museona.

Thăng Long -vesinukketeatteri  maailmanlaajuisesti tunnettu vesinukketeatteri Hoan Kiem -järvellä.

Vietnam Da Nang tekemistä ja käyntikohteita

Retkiehdotuksiamme:

Marble Mountains – Lähellä kaupunkia, vain 8 km Da Nangista etelään sijaitsevat mystisen kauniit ” Marble Mountains” eli marmorivuoret. Viisi mystistä vuorta kätkevät taidokkaasti eri jumalille pyhitettyjä alttareita. Vuorten juurella marmorinveistäjät myyvät erikoisia punaisesta, valkoisesta, sekä sini-vihreistä marmoreista tehtyjä tuotteita.

Ba Na vuoristokohde – 45 min. ajomatkan päässä Da Nangista länteen sijaitsee Ba Nan upea vuoristokohde 1,487 metriä merenpinnan yläpuolella. Aikoinaan 1920-luvulla se oli viihteen keskus, jossa oli rakennettuna myös 200 villaa. Tänä päivänä se on niin ranskalaisten, kuin varakkaiden vietnamilaisten, sekä ympäri maailmaa tulevien turistien haluttu retkikohde. Kohteen leuto ilmasto, turmeltumaton ympäröivä luonto, sekä huikeat maisemat takaavat unohtumattoman kokemuksen vuoristossa.

Hoi An – Unescon suojelukohde , 1500-luvulla perustettu muinainen Hoi Anin kaupunki oli aikoinaan tärkeimpiä kauppakohteita etelä-itä Aasiassa. Sen ikivanha menneisyys on upeasti säilytetty Hoi Anin kiehtovissa temppeleissä, pagodoissa, kaupoissa ja kodeissa, jotka muodostavat Hoi Anin vanhan kaupungin alueen. Hoi An sijaitsee 25 km etelä-itään Da Nangista.

My Son Valley – oli hengellinen keskus Cham sivilisaation aikana, samalla tavalla kuin Angkor Wat Kambodzassa, Borobudur Indonesiassa and Pagan Myanmarissa. Uskonnollisena pyhäkkönä sen historia heijastuu jäljellä oleviin kaupunkeihin ja temppeleihin. Täällä on myös Cham veistosten museo, joka on mielenkiintoinen historialtaan. Se sijaitsee 70 km Da Nangista.

Hue – oli aikoinaan pääkaupunki ja tänä päivänä se on tärkeimpiä historiallisia nähtävyyksiä.

Vietnam

Vietnam  on valtio Kaakkois-Aasiassa. Sen rajanaapurit ovat Kambodža, Kiina ja Laos. Nha Trang on Vietnamin tunnetuin rantakohde, josta löytyvät rantaelämän lisäksi myös kiehtova paikallishistoria, suositut aktiviteetit ja koko perheelle soveltuvat vierailukohteet.
Pääkaupunki: Hanoi
Virallinen kieli:  Vietnam
Valuutta:  Vietnamin đồng
Passi ja viisumi: Suomalaiset tarvitsevat Vitnamin matkalleen passin, joka on mielellään 6 kk voimassa matkan jälkeen. Lisäksi tarvitaan viisumi, jonka voi anoa sähköisesti verkossa tai anoa konsulaatista.
Kattavat ohjeet viisumin anomiseksi löytät täältä: https://vietnamembassy-finland.org/2023-vietnamin-viisumin-hankkiminen-kaikki-mita-sinun-tarvitsee-tietaa/
Viisumikaavake tästä: https://visaonlinevietnam.com/apply-vietnam-visa/
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: +5. Kesäaika ei ole käytössä Vietnaamissa.
Ilmasto: Vietnamin pohjoisosa kuuluu subtrooppiseen vyöhykkeeseen, talvet saattavat olla suhteellisen kylmiä. Etelä-Vietnamin alueella on trooppinen ilmasto ja päivälämpötilat nousevat helposti yli 30 asteeseen. Sadekausi kestää toukokuusta lokakuuhun, jolloin rankat monsuunisateet kastelevat Vietnamia.
Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Saigon//Hanoi-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus 8 yötä kolmen tähden hotelleissa kohteissa (+ yksi yö, Halongin
.  risteilyllä yöpyminen aluksella) jaetussa kahden hengen huoneessa
* Buffet aamiainen päivittäin
* Kuusi lounasta, yksi illallinen ja yksi brunssi
* Kaikki yksityiset kuljetukset ilmastoiduilla ajoneuvoilla ohjelman mukaisesti
* Kotimaan sisäiset lennot
* Venemaksut aluksella
* Sisäänpääsymaksut
* Paikallinen englanninkielinen opas

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Opastettu Laos 3 päivää/ 2  yötä paketti

Hintaesimerkkimme/hlö 3 pv:
2 henkilön osallistuessa matkalle             770 €
10+ henkilön osallistuessa matkalle pyydä ryhmämatkatarjous toimistoltamme!

Matkan hintaan sisältyy:
* Matkapaketti 10 päivää pohjois-Vietnamiin, kuten yllä
* Lentomatkat Hanoista Luang Prabangiin meno-paluu
* Laosin viisumi saavuttaessa
* 4 tähden hotelli sisältäen aamiaiset
* 3 lounasta ohjelman mukaan
* Englanninkielinen opas (tarvittaessa voimme kysyä myös suomenkielistä opasta)
* Min.10 hlön ryhmämatkoille ryhmämatkaopas
* Kaikki ohjelmassa mainitut retket
* Kartta ja 1 pullollinen vettä per hlö per päivä
* Kuljetukset; 1-4 hlöä henkilöautolla, 4-8 hlöä minivanilla, 9-45 hlöä bussilla

Matkan hintaan ei sisälly:
* Transferopasta Laosin kentältä hotellille ja takaisin kentälle
* Opasta ohjelman ulkopuoliseen vapaa-aikaan
* Ateriat: illalliset ja välipalat
* Lisäretket, jotka eivät ole mukana ohjelmassa
* Oppaan ja kuljettajan tipit (n. 5 Usd/pvä/matkustaja)

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.