Vietnam klassinen kiertomatka

Vietnam klassinen kiertomatka on ihastuttavalle matka vielä niin aitoon ja historiallisesti mielenkiintoiseen maahan. Vietnamin matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Vietnam klassinen kiertomatka

Saigonista Halong Bayhin

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa. Kaupungeista löytyvät keskeisimmät muistomerkit sekä parhaimmat ostoskadut, kun taas rannalla voit nauttia auringosta ja tehdä tutkimusretkiä läheisiin luoliin.

Pääkohteet: Saigon, CuChi tunnelit, Mekong Delta, Hue Imperial City, Hoi An, Hanoi, Halong Bay

Vietnam klassinen kiertomatka

Lähde ihastuttavalle matkalle vielä niin aitoon ja historiallisesti mielenkiintoiseen Vietnamiin, missä historia ja nykypäivä kohtaavat ja sulautuvat toisiinsa; missä kulttuurillinen anti on rikasta ja vaatimattomuus on hyve. Tarjoamme teille räätälöitynä valmiin kiertomatkan sisältäen matkailijoille tärkeimpiä kohteita majoituksineen.

Kiertomatkan päivittäisen ohjelman löydät matkaohjelman alta, tutustu rauhassa ja ota meihin yhteyttä! Toimistoltamme saatte ammattitaitoista palvelua auttamaan matkanne suunnittelussa. Räätälöimme Vietnamin matkat yhteistyössä kanssanne!Vietnam klassinen kiertomatka

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme kahdelle hengelle 10 pv: 2599 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Saigon//Hanoi-Helsinki
* Majoitus 8 yötä kolmen tähden hotelleissa kohteissa (+ yksi yö Halongin risteilyllä yöpyminen aluksella) jaetussa kahden hengen huoneessa
* Buffet aamiainen päivittäin
* Kuusi lounasta, yksi illallinen ja yksi brunssi
* Kaikki yksityiset kuljetukset ilmastoiduilla ajoneuvoilla ohjelman mukaisesti
* Kotimaan sisäiset lennot
* Venemaksut aluksella
* Sisäänpääsymaksut
* Paikallinen englanninkielinen opas
* Verot

1. Päivä
Saapuminen Saigoniin. Vastaanotto ja kuljetus hotellille.

2. Päivä. Aamiainen. Cu Chi tunnelit ja kaupunkikiertoajelu
Tänä päivänä tutustutaan kuuluisiin Cu Chi tunneleihin. 200 km mittaisina ne ovat sodan aikana toimineet Viet Congin asemapaikkana. Retkellä on mahdollisuus päästä ryömimään joihin osiin tunneleista. Tämän iltapäivän kierros vie teidät tutustumaan muun muassa historialliseen Independence Palaceen, joka tunnetaan myös nimellä Reunification Hall sekä Jade Emperor – temppeliin. Binh Tayn markkinat ja China Town ovat kävelymatkan arvoisia tutustuaksesi paikalliseen jokapäiväiseen elämään ja kulttuuriin.

3. Päivä. Aamiainen. Mekong Delta
Tänään ajamme uskomattoman rehevän Mekong Deltan alueelle. Matkaamme aluksella läpi mutkittelevan, palmupuiden reunustaman vesireitin, vieraillen trooppisissa hedelmäpuutarhoissa ja kokien paikallisten vieraanvaraisuuden ennen paluuta Saigoniin.

4. Päivä. Aamiainen. Hue
Tänään lennämme Hueen; buddhismin, taiteen ja kirjallisuuden keskukseen, sekä viimeiseen keisarilliseen kaupunkiin Vietnamissa. Vierailemme Citadelissa, joka on aikoinaan ollut keisareiden koti jatkaen vierailua Thai Hoa Palaceen ennen paluuta Perfume-jokea pitkin kaupunkiin lohikäärmeveneellä. Vierailemme myös antiikkimuseossa ja näemmä modernin Huen sekä vilkkaan Dong Ba marketin.

5. Päivä. Aamiainen. HoiAn
Tänään ajamme etelään HoiAniin. Vierailemme Emperor Minh Mangin kuninkaallisella haudalla. Matkalla HoiAniin ylitämme Hai Van vuoren jonka huipulta on upeat näkymät. HoiAnin vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde.

6. Päivä. Aamiainen. HoiAn
Tänään on vapaapäivä, jonka voi viettää vaikka rennosti rannalla oleillen tai tutustuen tähän hiljaiseen kaupunkiin ja moniin sen kiinnostaviin kohteisiin. Löydä taidegalleriat, teetätä puku edullissti paikallisella räätälillä, rentoudu joenvarsiravintolassa. Lento Hanoihin.

7. Aamiainen. Hanoi
Vierailemme mm. Ho Chi Minhin mausoleumissa ja jatkamme kierrosta vieraillen Hanoin ensimmäisessä yliopistossa – kirjallisuuden temppelissä, jonka juuret juontavat 1070-luvulle saakka. Iltapäivällä teemme pyöräilykierroksen vanhoille kortteleille, pyöräillen 36 pienemmän kadun läpi, jotka ovat muinoin nimetyt perinteisten kadulla valmistettavien tuotteiden mukaan. Illalla näemme Hanoin ihastuttavan marionetti vesishown.

8. päivä. Aamiainen. Halong risteily
Tänään ajamme itään Halong Bayhyn, yhdelle Vietnamin kauneimmista lahdista. Nousemme kiinalaiseen purjehdusalukseen ja purjehdimme noin kolmen tuhannen merestä nousevan, kalkkikivisaaren keskellä. Lounastamme aluksella ja voimme ihailla upeita saaria ja luolia.
Illallinen ja yöpyminen aluksella.

9. päivä. Aamiainen. Halong – Hanoi
Jatkamme risteilemistä Halongin lahdella. Nautimme brunssin aluksella, jonka jälkeen suuntaamme alukselta Hanoihin, johon saavumme iltapäivällä.

10. päivä. Aamiainen. Kotiinlähtö
Tänään on vielä hetki aikaa tehdä viime hetken tuliaisostoksia Hanoissa. Kuljetus lentokentälle lennolle. Paluulento aikataulun mukaisesti.


Vietnam Hanoi tekemistä ja käyntikohteita

Vanha kaupunki kävelemällä vanhassa kaupungissa saat hyvän käsityksen vietnamilaisesta elämänmenosta. Katujen varrella näet kampaamoja, ihmisiä laittamassa ruokaa ja lapsia tekemässä kotitehtäviään. Vanhan kaupungin kadut ovat täynnä elämää ja alue onkin loistava paikka tutustua Hanoihin, syödä edullisesti ja tehdä ostoksia.

Ho Chi Minh -mausoleumi näe Ho Chi Minhin palsamoitu ruumis, mutta varaudu jonottamaan. Lyhyen kävelymatkan päässä mausoleumista on myös Vietnamin armeijamuseo.

Perfume Pagodi pagodi sijaitsee Huong Tich -vuoren huipulla. Vuoren juurelle pääsee veneellä ja huipulle kiivetään jalan.

Toinen tunnettu pagodi on One Pillar Pagodi 1100-luvulla rakennettu pagodi, joka tuhoutui ensimmäisessä Indokiinan sodassa, mutta rakennettiin uudelleen 1950-luvulla.

Vietnam Museum of Ethnology merkittävää nähtävyyttä pidetään maan parhaimpana modernina museona.

Thăng Long -vesinukketeatteri  maailmanlaajuisesti tunnettu vesinukketeatteri Hoan Kiem -järvellä.

Majoitukset 4* hotelleissa
Kahden hengen huoneessa buffet aamiaisin

Saigon - Palace hotelli****

Hoian - Thanh Binh Riverside hotelli****

Hue - Huong Giang hotelli****

Hanoi - Hanoi Pearl****

Halong - Junk Aclass hotelli****

 

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Tee tästä matkavakuutuksesi!

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555