Vietnamin kiertomatka Ho Chi Minhistä

Kiehtova Etelä-Vietnamin kierros Ho Chi Minh City – Mekong River risteily – Delta – Phu Quoc Island. Varaa Vietnamin kiertomatka >

Vietnamin kiertomatka Ho Chi Minhistä

Kiehtovaa itämaista rauhaa

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa. Kaupungeista löytyvät keskeisimmät muistomerkit sekä parhaimmat ostoskadut, kun taas rannalla voit nauttia auringosta ja tehdä tutkimusretkiä läheisiin luoliin.  Vietnamin kiertomatka ihastuttaa myös ruuallaan, nimittäin maittavat vietnamilaiset ateriat kruunaavat kala ja maukas leipä.

Vietnamin kiertomatka Ho Chi Minhistä

Tule mukaan kiehtovalle 8 päivän ”Vietnamin kiertomatka Ho Chi Minhistä”, matkalle, joka vie meidät läpi Ho Chi Minh Cityn vilkkaan kaupunkielämän, Mekong-joen risteilyn vehreyden ja Phu Quocin paratiisisaaren upeiden maisemien äärelle. Ensimmäisenä päivänä saavumme Ho Chi Minh Cityyn, missä pääsemme tutustumaan kaupungin sykkivään elämään ja historiallisiin kohteisiin, kuten Kiinan kaupungin muureihin ja Ben Thanh -markkinoihin. Seuraavana päivänä suuntaamme Mekong-joelle, missä nousemme perinteisen sampan risteilyaluksen kyytiin ja purjehdimme pitkin joen rantoja, ihaillen vehreää maisemaa ja paikallisen elämänmenoa.

Kolmantena päivänä tutustumme Mekong-joen deltan monimuotoiseen luontoon ja kulttuuriin, vieraillen paikallisissa kyliksissä ja maistellen herkullisia vietnamilaisia ruokia. Neljäntenä päivänä lentämme Phu Quocin saarelle, missä meitä odottaa upeat valkohiekkaiset rannat, turkoosinsininen merivesi ja rentouttava lomailmapiiri. Viidennen ja kuudennen päivän aikana vietämme aikaa Phu Quocin saarella, nauttien aurinkoisista päivistä rannoilla, tutustuen saaren vehreään luontoon ja mahdollisesti osallistuen erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Seitsemäntenä päivänä palaamme Ho Chi Minh Cityyn, missä voimme vielä viettää viimeiset hetket ostoksilla ja kaupunkielämästä nauttien.

Ole valmiina ihastumaan Etelä-Vietnamin kauneuteen ja viehätykseen!

Vietnamin kiertomatka Ho Chi Minhistä

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv:  1885 € / hlö

Kiehtova Etelä-Vietnamin kierros Ho Chi Minh City – Mekong River risteily – Delta – Phu Quoc Island. 

Haluamme, että matkastanne jää elämänmittaiset hyvät muistot; tämä kiehtova reitti ja paikallisesti valitut upeat hotellit luovat siihen hyvät mahdollisuudet.

Päivä 1
Saapuminen Ho Chi Minh’iin.
Siirtyminen hotelliin paikallisen oppaan kanssa. Yöpyminen Ho Chi Minh’issä. Hotel Legend ***** Viihtyisä ja korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee Saigon joen varrella, kävelymatkan päässä Dong Khoi kadulta, josta löytyvät lukuisat ravintolat ja ostospaikat, sekä arkkitehtuurisia elämyksiä. Majoittuminen deluxe luokan huoneissa.

Päivä 2 Ho Chi Minh City tutustuminen

Rennon aamiaisen jälkeen oppaanne vie teidät tutustumaan Ho Chi Minhin kaupunkiin. Retki alkaa vierailulla Reunification Palatsiin. Vaikka palatsi ei ulkonäöllisesti ole niin kiehtova, on sen historiallinen merkitys suuri. Palatsin edessä näette kaksi tankkia, jotka virallisesti lopettivat Vietnamin sodan ajaessaan palatsin porteista sisään.

Palatsista siirrytte Ben Thanh markkinapaikalle, joka on yksi Ho Chi Minh kaupungin vilkkaimmista paikoista.Täältä matka jatkuu vierailulla Jade Emperor Temppeliin, joka on yksi parhaita taolaisia temppeleitä Vietnamissa.

Päivän päättää vierailu paikallisten käsityöläisten luona. Täällä tehdään perinteisiä vietnamilaisia, upeita lakattuja taide-esineitä. Yöpyminen Ho Chi Minh’issä hotel Legend’issä.

Päivä 3
Ho Chi Minh / Nha Trang
Aamiaisen jälkeen on aikaa omatoimiseen kiertelyyn Ho Chi Minh’issä.

Päivä 4
Nha Trang/Hanoi Rennon aamun jälkeen kuljettaja vie teidät kentälle iltapäivälennolle Hanoihin. Hanoihin saavuttaessa kuljetus hotellille.

Illan hämärtyessä, ohjelmassa on perinteinen Vesi nukketeatteri, sukellus Vietnamin historiaan. Yöpyminen Hanoissa hotelli de L’Opera Hanoi****

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Hanoin keskustassa, lähellä Hanoin Opera taloa, vanhoja kortteleita, sekä Hoan Kiem järvialuetta. Aamulla täällä tapaa vietnamilaisia harjoittamassa Thai Chitä, pelaamassa perinteisiä lautapelejä, lenkkeilemässä ja nauttimassa kauniista ympäristöstä.

Päivä 5
Hanoi Teillä on koko päivä aikaa tutustua Vietnamin pääkaupunkiin Hanoihin. Opas tutustuttaa teidät Temple of Literatureen, ensimmäiseen yliopistoon Vietnamissa, skä Ho Chi Minhin Mausoleumiin, sekä museoon.

Lounaan jälkeen tutustutte rauhalliseen Hanoin vanhimpaan Tran Quoc Pagodaan, joka sijaitsee Hanoin Ho Tay järvellä. Tämän jälkeen tutkitaan Hanoin Vanhojen kortteleiden antia. Alue on turistimagneetti – äänekäs ja kiireinen, mutta näkemisen ja kokemisen arvoinen ostos-ja kulinaristiparatiisi.

Päivä 6
Hanoi/Ha Long Bay Aikaisen aamiaisen jälkeen siirtyminen Ha Long Bayhin, yhteen Unescon perintöalueista, sekä maailman suurimpiin merellisiin kalkkikivimaisemiin.

Ha Long Baystä lähdetään vanhalla vietnamilaisella purjealuksella ensin vilkkaammalle Unescon perintöalueelle ja tämän jälkeen rauhallisemmille vähemmän tunnetuille luola-ja kallioalueille. Sääolosuhteista riippuen täällä on mahdollisuudet käydä uimassa, kalastamassa, kiivetä kallioille kokemaan upeat näköalat.

Kaikki ruokailut ovat aluksella ja yövytte kahden hengen hyteissä, joissa on suihku ja wc. Kahden päivän Ha Long retkellä matkaatte rannikon parhaimpiin kuuluvilla vietnamilaisilla purjealuksilla, joiden koko vaihtelee ja jotka pystyvät kuljettamaan 10 – 18 henkilöä kerrallaan. Matkaatte yhdessä kansainvälisesti kootun ryhmän kanssa. Hytit on n. 8 neliömetriä, joissa wc ja suihku. Kaikki ateriat, yleensä tuoreista meren antimista tehtyä, tarjoilllaan aluksella.

Päivä 7
Ha Long Bay/Hanoi Aamu vietetään Ha Long Bayllä, lounaan jälkeen siirtyminen Hanoihin, johon saavutaan iltapäivällä. Yöpyminen Hanoissa Hotel de l’Opera Hanoissa. ****

Päivä 8
Hanoi lähtöpäivä kotimatkalle Aamiaisen jälkeen, vapaata aikaa, kunnes kuljettaja vie teidät lentokentälle lähtölennolle

Vietnam_Chateau_Exterior_Evening_800x600

Vietnam Ho Chi Minh City tekemistä ja käyntikohteita

* Reunification Palace on Ho Chi Minh Cityn vaikuttavin rakennus. Sillä on myös erityinen paikka kaupungin ja koko maan historiassa, sillä entisenä Etelä-Vietnamin presidentinlinnana se muistuttaa ajasta ennen maan yhdistymistä.

* War Remnants -museossa esillä oleva sotakalusto ja osin järkyttävätkin näyttelyt kertovat kaunistelematonta tarinaansa Vietnamin sodan kauhuista. Kaupungin suurimmalla ja tunnetuimmalla torilla Ben Thanh Marketilla sadat myyjät kauppaavat kovaäänisesti niin herkullisia ruoka-aineita kuin markkinahelyjäkin. Tingi, jos uskallat! Uskonnolla on vahva rooli vietnamilaisessa yhteiskunnassa, mikä näkyy lukuisina buddhalaisina pagoda-temppeleinä, joihin paikalliset tulevat rukoilemaan. Pitkän päivän kruunaa Saigon Skydeck -näköalatasanteelta avautuvat huikeat näkymät valomerenä kimmeltävään kaupunkiin.

Vietnam Da Nang tekemistä ja käyntikohteita

Retkiehdotuksiamme:

Marble Mountains – Lähellä kaupunkia, vain 8 km Da Nangista etelään sijaitsevat mystisen kauniit ” Marble Mountains” eli marmorivuoret. Viisi mystistä vuorta kätkevät taidokkaasti eri jumalille pyhitettyjä alttareita. Vuorten juurella marmorinveistäjät myyvät erikoisia punaisesta, valkoisesta, sekä sini-vihreistä marmoreista tehtyjä tuotteita.

Ba Na vuoristokohde – 45 min. ajomatkan päässä Da Nangista länteen sijaitsee Ba Nan upea vuoristokohde 1,487 metriä merenpinnan yläpuolella. Aikoinaan 1920-luvulla se oli viihteen keskus, jossa oli rakennettuna myös 200 villaa. Tänä päivänä se on niin ranskalaisten, kuin varakkaiden vietnamilaisten, sekä ympäri maailmaa tulevien turistien haluttu retkikohde. Kohteen leuto ilmasto, turmeltumaton ympäröivä luonto, sekä huikeat maisemat takaavat unohtumattoman kokemuksen vuoristossa.

Hoi An – Unescon suojelukohde , 1500-luvulla perustettu muinainen Hoi Anin kaupunki oli aikoinaan tärkeimpiä kauppakohteita etelä-itä Aasiassa. Sen ikivanha menneisyys on upeasti säilytetty Hoi Anin kiehtovissa temppeleissä, pagodoissa, kaupoissa ja kodeissa, jotka muodostavat Hoi Anin vanhan kaupungin alueen. Hoi An sijaitsee 25 km etelä-itään Da Nangista.

My Son Valley – oli hengellinen keskus Cham sivilisaation aikana, samalla tavalla kuin Angkor Wat Kambodzassa, Borobudur Indonesiassa and Pagan Myanmarissa. Uskonnollisena pyhäkkönä sen historia heijastuu jäljellä oleviin kaupunkeihin ja temppeleihin. Täällä on myös Cham veistosten museo, joka on mielenkiintoinen historialtaan. Se sijaitsee 70 km Da Nangista.

Hue – oli aikoinaan pääkaupunki ja tänä päivänä se on tärkeimpiä historiallisia nähtävyyksiä.

Vietnam Hanoi tekemistä ja käyntikohteita

Vanha kaupunki kävelemällä vanhassa kaupungissa saat hyvän käsityksen vietnamilaisesta elämänmenosta. Katujen varrella näet kampaamoja, ihmisiä laittamassa ruokaa ja lapsia tekemässä kotitehtäviään. Vanhan kaupungin kadut ovat täynnä elämää ja alue onkin loistava paikka tutustua Hanoihin, syödä edullisesti ja tehdä ostoksia.

Ho Chi Minh -mausoleumi näe Ho Chi Minhin palsamoitu ruumis, mutta varaudu jonottamaan. Lyhyen kävelymatkan päässä mausoleumista on myös Vietnamin armeijamuseo.

Perfume Pagodi pagodi sijaitsee Huong Tich -vuoren huipulla. Vuoren juurelle pääsee veneellä ja huipulle kiivetään jalan.

Toinen tunnettu pagodi on One Pillar Pagodi 1100-luvulla rakennettu pagodi, joka tuhoutui ensimmäisessä Indokiinan sodassa, mutta rakennettiin uudelleen 1950-luvulla.

Vietnam Museum of Ethnology merkittävää nähtävyyttä pidetään maan parhaimpana modernina museona.

Thăng Long -vesinukketeatteri  maailmanlaajuisesti tunnettu vesinukketeatteri Hoan Kiem -järvellä.

Vietnam

Vietnam  on valtio Kaakkois-Aasiassa. Sen rajanaapurit ovat Kambodža, Kiina ja Laos. Nha Trang on Vietnamin tunnetuin rantakohde, josta löytyvät rantaelämän lisäksi myös kiehtova paikallishistoria, suositut aktiviteetit ja koko perheelle soveltuvat vierailukohteet.
Pääkaupunki: Hanoi
Virallinen kieli:  Vietnam
Valuutta:  Vietnamin đồng
Passi ja viisumi: Suomalaiset tarvitsevat Vitnamin matkalleen passin, joka on mielellään 6 kk voimassa matkan jälkeen. Lisäksi tarvitaan viisumi, jonka voi anoa sähköisesti verkossa tai anoa konsulaatista.
Kattavat ohjeet viisumin anomiseksi löytät täältä: https://vietnamembassy-finland.org/2023-vietnamin-viisumin-hankkiminen-kaikki-mita-sinun-tarvitsee-tietaa/
Viisumikaavake tästä: https://visaonlinevietnam.com/apply-vietnam-visa/
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: +5. Kesäaika ei ole käytössä Vietnaamissa.
Ilmasto: Vietnamin pohjoisosa kuuluu subtrooppiseen vyöhykkeeseen, talvet saattavat olla suhteellisen kylmiä. Etelä-Vietnamin alueella on trooppinen ilmasto ja päivälämpötilat nousevat helposti yli 30 asteeseen. Sadekausi kestää toukokuusta lokakuuhun, jolloin rankat monsuunisateet kastelevat Vietnamia.
Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Lennot Helsinki – Hong Kong – Ho Chi Minh/Hanoi – Hong Kong – Helsinki
* Sisäiset lennot
* Lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset
* Sisäiset kuljetukset yksityisellä autolla oppaan tai kuljettajan kanssa
* Majoitus Deluxe luokan hotelleissa kahden hengen huoneissa
* Ruokailut ohjelman mukaisesti
* Laivamatka täysihoidolla ohjelman mukaisesti
* Englanninkielisen oppaan palvelut
* Sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisesti

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.