Vietnam_Flower selling women_800x600
Vietnamin klassinen kiertomatka

Pääkohteet: Saigon, CuChi tunnelit, Mekong Delta, Hue Imperial City, Hoi An, Hanoi, Halong Bay
Lähde ihastuttavalle matkalle vielä niin aitoon ja historiallisesti mielenkiintoiseen Vietnamiin, missä historia ja nykypäivä kohtaavat ja sulautuvat toisiinsa; missä kulttuurillinen anti on rikasta ja vaatimattomuus on hyve. Tarjoamme teille räätälöitynä valmiin kiertomatkan sisältäen matkailijoille tärkeimpiä kohteita majoituksineen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Vietnamin klassinen kiertomatka

Vietnam Klassinen Kiertomatka

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa. Kaupungeista löytyvät keskeisimmät muistomerkit sekä parhaimmat ostoskadut, kun taas rannalla voit nauttia auringosta ja tehdä tutkimusretkiä läheisiin luoliin.

Pääkohteet: Saigon, CuChi tunnelit, Mekong Delta, Hue Imperial City, Hoi An, Hanoi, Halong Bay

Lähde ihastuttavalle matkalle vielä niin aitoon ja historiallisesti mielenkiintoiseen Vietnamiin, missä historia ja nykypäivä kohtaavat ja sulautuvat toisiinsa; missä kulttuurillinen anti on rikasta ja vaatimattomuus on hyve. Tarjoamme teille räätälöitynä valmiin kiertomatkan sisältäen matkailijoille tärkeimpiä kohteita majoituksineen.

Kiertomatkan päivittäisen ohjelman löydät matkaohjelman alta, tutustu rauhassa ja ota meihin yhteyttä! Toimistoltamme saatte ammattitaitoista palvelua auttamaan matkanne suunnittelussa!

Hintaesimerkkimme kahdelle hengelle 10 pv: 1475 € / hlö
6 – 9 henkilöä 1375 € /hlö
10 – 16 henkilöä 1295 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Vietnam Airlinesin lennoilla Helsinki-Saigon//Hanoi-Helsinki
* Majoitus 8 yötä neljän tähden hotelleissa kohteissa (+ yksi yö Halongin risteilyllä yöpyminen aluksella) jaetussa kahden hengen huoneessa
* Buffet aamiainen päivittäin
* Kaksi lounasta ja yksi illallinen
* Kaikki yksityiset kuljetukset ilmastoiduilla ajoneuvoilla ohjelman mukaisesti
* Venemaksut aluksella
* Sisäänpääsymaksut
* Paikallinen englanninkielinen opas
* Verot

1. Päivä
Saapuminen Saigoniin. Vastaanotto ja kuljetus hotellille. Illalla klo 19.00 matkan läpikäyminen yhdessä.

2. Päivä. Aamiainen. Cu Chi tunnelit ja kaupunkikiertoajelu
Tänä päivänä tutustutaan kuuluisiin Cu Chi tunneleihin. 250 km mittaisina ne ovat sodan aikana toimineet turvamuurina kommunistisissejä vastaan. Retkellä on mahdollisuus päästä ryömimään joihin osiin tunneleista. Tämän iltapäivän kierros vie teidät kuuluisaan City Hall’iin, keskustan Posti asemalle, sekä Notre Damen katedraaliin.
Vierailemme myös edellisen presidentin palatsissa, sekä sotamuseon säilyneisiin osiin.

3. Päivä. Aamiainen. Mekong Delta
Tänään ajamme uskomattoman rehevän Mekong Deltan alueelle. Matkaamme aluksella läpi mutkittelevan, palmupuiden reunustaman vesireitin, vieraillen trooppisissa hedelmäpuutarhoissa ja kokien paikallisten vieraanvaraisuuden ennen paluuta Saigoniin.

4. Päivä. Aamiainen. Hue
Tänään lennämme Hueen; buddhismin, taiteen ja kirjallisuuden keskukseen, sekä viimeiseen keisarilliseen kaupunkiin Vietnamissa. Vierailemme Citadelissa, joka on aikoinaan ollut keisareiden koti jatkaen vierailua Thien Mu Pagodaan ennen paluuta Perfume jokea pitkin kaupunkiin lohikäärmeveneellä. Iltapäivällä ajamme keisareiden Tu Duc’in, sekä Khai Dinh’in hautakammioille. Vapaata aikaa omatoimiseen kiertelyyn.

5. Päivä. Aamiainen. HoiAn
Tänään ajamme etelään HoiAniin. Vierailemme Cham’in museossa, jossa on esillä mitä hienoin keräilyryhmä Cham’in mestariteoksia hiekkakivestä. Tämän jälkeen nautimme lyhyestä kävelyreitistä läpi kapeiden kujien, joita reunustavat vuosisatoja vanhat rakennukset, joiden rakentamiseen on saatu vaikutteita Kiinasta, Japanista, Ranskasta ja eurooppalaisesta arkkitehtuurista.

6. Päivä. Aamiainen. HoiAn
Tänään on vapaapäivä, jonka voi viettää vaikka rennosti rannalla oleillen tai tutustuen tähän hiljaiseen kaupunkiin ja moniin sen kiinnostaviin kohteisiin. Löydä taidegalleriat, teetätä puku edullissti paikallisella räätälillä, rentoudu joenvarsiravintolassa..
Mahdollisuus maksulliseen lisäretkeen kauniiseen My Son Holy Land’iin.

7. Aamiainen. Hanoi
Lento Hanoihin. Aloitamme kierroksen Ho Chi Minh korttelista. Vierailemme mm. museossa ja Presidentin palatsissa. Jatkamme kierrosta vieraillen Hanoin ensimmäisessä yliopistossa – kirjallisuuden temppelissä, jonka juuret juontavat 1070-luvulle saakka. Iltapäivällä teemme pyöräilykierroksen vanhoille kortteleille, pyöräillen 36 pienemmän kadun läpi, jotka ovat muinoin nimetyt perinteisten kadulla valmistettavien tuotteiden mukaan. Illalla näemme Hanoin ihastuttavan marionetti vesishown.

8. päivä. Aamiainen. Halong risteily
Tänään ajamme itään Halong Bayhyn, yhdelle Vietnamin kauneimmista lahdista. Nousemme kiinalaiseen purjehdusalukseen ja purjehdimme noin kolmen tuhannen merestä nousevan, kalkkikivisaaren keskellä. Lounastamme aluksella ja voimme ihailla upeita saaria ja luolia.
Illallinen ja yöpyminen aluksella.

9. päivä. Aamiainen. Halong – Hanoi
Jatkamme risteilemistä Halongin lahdella. Nautimme brunssin aluksella kello 11.oo, jonka jälkeen suuntaamme alukselta Hanoihin, johon saavumme iltapäivällä.

10. päivä. Aamiainen. Kotiinlähtö
Tänään on vielä hetki aikaa tehdä viime hetken tuliaisostoksia Hanoissa. Kuljetus lentokentälle lennolle. Paluulento aikataulun mukaisesti.


Vietnam Hanoi

Vanha kaupunki kävelemällä vanhassa kaupungissa saat hyvän käsityksen vietnamilaisesta elämänmenosta. Katujen varrella näet kampaamoja, ihmisiä laittamassa ruokaa ja lapsia tekemässä kotitehtäviään. Vanhan kaupungin kadut ovat täynnä elämää ja alue onkin loistava paikka tutustua Hanoihin, syödä edullisesti ja tehdä ostoksia.

Ho Chi Minh -mausoleumi näe Ho Chi Minhin palsamoitu ruumis, mutta varaudu jonottamaan. Lyhyen kävelymatkan päässä mausoleumista on myös Vietnamin armeijamuseo.

Perfume Pagodi pagodi sijaitsee Huong Tich -vuoren huipulla. Vuoren juurelle pääsee veneellä ja huipulle kiivetään jalan.

Toinen tunnettu pagodi on One Pillar Pagodi 1100-luvulla rakennettu pagodi, joka tuhoutui ensimmäisessä Indokiinan sodassa, mutta rakennettiin uudelleen 1950-luvulla.

Vietnam Museum of Ethnology merkittävää nähtävyyttä pidetään maan parhaimpana modernina museona.

Thăng Long -vesinukketeatteri  maailmanlaajuisesti tunnettu vesinukketeatteri Hoan Kiem -järvellä.

Majoitukset 4* hotelleissa
Kahden hengen huoneessa buffet aamiaisin

Saigon - Palace hotelli****

Hoian - Thanh Binh Riverside hotelli****

Hue - Huong Giang hotelli****

Hanoi - Hanoi Pearl****

Halong - Junk Aclass hotelli****

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.