Kreikka Kreeta Vijnana hemmottelu – joogaloma 17. – 24.9.2023

Täysipainoinen, ohjattu Joogaloma elementteinä, maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri. Tule kokemaan joogan voima ja vaikutus kehossa ja mielessä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kreikka Kreeta Vijnana hemmottelu – joogaloma 17. – 24.9.2023

Syvällinen matka kehon viisauteen ja mielen potentiaaliin

Vijnana joogaloma tarjoaa sinulle pääsyn nauttimaan luonnosta ja hemmottelemaan itseäsi. Tämä luksus joogaloma sisältää alueen parhaan majoituksen, syvällistä joogaa ja nautinnollista luonnossa oleilua. Matkaamme Kreetan rauhalliseen itäosaan, kauniiseen Sitian kaupunkiin, jonka lähistöllä on upeita luontokohteita, mm. Kreetan kuuluisa palmuranta Vai ja Richtis Gorge alue vesiputouksineen, jonne teemme patikointiretken paikallisen oppaan johdolla.

Joogaloma sopii kaikille

Joogaloma on tarkoitettu kaikille. Et tarvitse aiempaa kokemusta Vijnana joogasta, joka on naisten kehittämä joogamuoto. Kaikki harjoitukset räätälöidään osallistujien joogataustat huomioiden. Voit tehdä kaikkia harjoituksia oman kehosi mukaan ja saat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta.
Koossa on jo ihana ryhmä aikuisia naisia. Ihana sinä, tule mukaan omana itsenäsi!

Vijnana hemmottelu – joogaloma

HA. THA. AURINKO JA KUU SINUSSA
Joogaharjoitusten punaisena lankana ovat kuu ja aurinko, feminiini ja maskuliini
prinsiipit. Tutkimme niiden kautta monipuolisesti Vijnana joogaan liittyviä teemoja. Harjoitukset ovat tasapainoisia kokonaisuuksia sisältäen meditaatiota, pranayamaharjoituksia, Vayu-metodin, asanoita ja rentoutumisen.
Joogaharjoitukset ovat aamuisin ja iltaisin sekä päivällä luonnossa ja meren äärellä. Luonnossa toteutettaviin harjoituksiin nivoutuvat elementit
(maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri). Vapaa-aikoina voit nauttia kylpylähotellin palveluista, merestä ja rannasta tai käydä samoilemassa viehättävässä Sitian kaupungissa. Voimme vuokrata paikan päältä kuljetuksen, vai lähdemmekö rannalle nauttien upeasta meri-ilmasta ja joogasta.

Kreikka Kreeta Vijnana hemmottelu - joogaloma

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Matkapäivät: 17. – 24.9.2023

Matkan hinta: 2348 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu on 380 €

Lentoaikataulu Finnair:
17.9. Helsinki – Heraklion       07:20 – 11:15
24.9. Heraklion – Helsinki       12:05 – 16:00

Ennakkomaksu 800 € 7 vrk:n sisällä varauksesta.
Loppusuoritus 14.07.2023 mennessä

Varaa pian !!

Retriitti toteutuu ryhmän minimikoolla 10 henkilöä

Hotelli: Sitia Beach City Resort and Spa ****
14 Karamanlis str. 72300 Sitia Crete Greece
Sitia Beach Resort & Spa hotelli sijaitsee 50 m Sitian lahden hiekkarannasta. Viiden minuutin kävelymatkan päässä on kaupungin keskusta ja huvivenesatama, jossa on kauppoja ja tavernoita.

Ilmoittautumiset ja kaikki matkaan liittyvät kysymykset: Kymenmatkat / Luci
kaikki joogaan liittyvät kysymykset: Vijnanajooga / Jutta

Peruutusehdot
Ennen lähtöpäivää tapahtuvista peruutuksista veloitetaan seuraavasti:
– 95 vrk ennen lähtöä ennakkomaksun määrä/henkilö
– 65-45 vrk ennen lähtöä 80 % matkan hinnasta/henkilö
– alle 45 vrk ennen lähtöä 100 % matkan hinnasta/henkilö
Toimistokulut: Yleisten matkapakettiehtojen mukaisista peruutuksista ja muutoksista peritään toimistokuluina 100 euroa/henkilö.
Palvelumaksuja ei palauteta peruuntumisen yhteydessä. Käyttämättömistä tapahtumalipuista ja sisäänpääsy- ym lipuista ei suoriteta palautusta.


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Kreikka Kreeta Sitia Beach City Resort and Spa ****

Sitia Beach Resort & Spa hotelli sijaitsee 50 m Sitian lahden hiekkarannasta. Viiden minuutin kävelymatkan päässä on kaupungin keskusta ja huvivenesatama, jossa on kauppoja ja tavernoita.

Lue lisää

Kreikka tunnetaan rannoistaan ja kulttuurinähtävyyksistään. Koko perheen matkakohde josta löytyy tekemistä ja näkemistä kaikenikäisille.
Pääkaupunki: Ateena
Virallinen kieli: Kreikka
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsinki – Heraklion – Helsinki
17.9. Helsinki – Heraklion 0720 – 1115
24.9. Heraklion – Helsinki 1205 – 1600
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
* Puolihoito, buffet aamiainen ja illallinen
* Turistivero
* Patikointiretki kauniilla Richtis Gorge alueella paikallisen oppaan johdolla
* Päivittäiset jooga aamu- ja iltajoogaharjoitukset ja luonnossa toteutettavat harjoitukset elementteihin liittyen.

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >