Vilna_old town400x300
Liettua Vilna

Vilna on kuin suoraan rakennustaiteen tyylisuuntauksien oppikirjasta. Kaupungissa on rakennuksia lähes kaikista historian eri tyylisuuntauksista – myöhäisgoottilaisesta tyylistä klassismiin, mutta enimmäkseen barokkityylin edustajia. Vilna onkin täynnä museoita ja erilaisia kulttuurinähtävyyksiä, teatteri, musiikkia ja taidetta.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Liettua Vilna

Liettuan pääkaupungissa Vilnassa

voit kokea moninaisen historian, arkkitehtuurin ja kulttuurin, johon sodat ja valloittajakansat ovat jättäneet jälkensä.  Vilna onkin täynnä museoita ja erilaisia kulttuurinähtävyyksiä, teatteri, musiikkia ja taidetta. Leimallista Vilnalle onkin, että siellä on jokin tapahtuma lähes jokaisena viikkona vuodessa.

Kulinaristin tulee maistaa Vilnassa cepelinai-zeppeliinejä (perunataikinasta leivottuja, sieniä, juustoa ja lihaa sisältäviä nyyttejä), raastetusta perunasta ja porkkanasta valmistettua ruokaa kugelis ja eräänlaista lihaa tai sieniä sisältävää raviolia, koldünai.

Ostosten tekijän kannattaa erityisesti etsiä liettualaista käsityötä, kuten villa-, puu- ja meripihkavalmisteita, jota Vilnassa on paljonkin tarjolla.

Hintaesimerkkimme 3 pv: 275 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen

Hotelli Panorama 3*

Siisti turistiluokan hotelli Vilnan vanhan kaupungin ja rautatieaseman välissä. Tilavat yleiset tilat ja perusmukavuuksilla varustellut huoneet, joissa sisustus on simppeliä, mutta siistiä. Lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin ja villkkaalla Gedimino ostoskadulle.

Osoite: Sodu Str 14  Vilna

Liettua tunnetaan parhaiten Latvian naapurimaana. Se on pieni maa vaikkakin se on Baltian kolmesta maasta suurin. Pääkaupunki Vilnassa on Unescon maailmanperintölistalle valittu, Euroopan laajin vanhakaupunki.
Pääkaupunki: Vilna
Virallinen kieli: Liettua
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.