Astrid Lindgren_Eemeli_800x600
Ruotsi Vimmerby Astrid Lindgrenin maailma

Matka Vimmerbyhyn on silkkaa riemua koko perheelle. Koko pieni kaupunki on kuin yhtä suurta Astrid Lindgrenin maailmaa.
Huvikummun, Kissankulman, Melukylän ja monien muiden kirjoista tuttujen kohteiden lisäksi Astrid Lindgren maailmassa on viehättävä pienois-Vimmerby, jonka talot ovat vain parin metrin korkuisia.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ruotsi Vimmerby Astrid Lindgrenin maailma

Tervetuloa tutustumaan Vimmerbyhyn Pepin ja Eemelin kotiseutuun

Vimmerby sijaitsee Etelä-Ruotsissa, Kalmarin läänissä, noin 3, 5 tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta.

Matka Vimmerbyhyn on silkkaa riemua koko perheelle. Koko pieni kaupunki on kuin yhtä suurta Astrid Lindgrenin maailmaa.
Huvikummun, Kissankulman, Melukylän ja monien muiden kirjoista tuttujen kohteiden lisäksi Astrid Lindgren maailmassa on viehättävä pienois-Vimmerby, jonka talot ovat vain parin metrin korkuisia.

Puistossa tapaat tuttuja hahmoja kuten Peppi Pitkätossu, Vaahteramäen Eemeli ja Katto-Kassinen sekä voit vierailla niin Matiaksenlinnassa, Huvikummussa, Kirsikkalaaksossa kuin Melukylässäkin.

Astrid Lindgrenin luomat rakastetut hahmot ja satumaiset maailmat tulevat tutuiksi myös teatteriesityksissä, joita katsojat pääsevät seuraamaan lähietäisyydeltä – joskus jopa aivan tapahtumien keskipisteessä.

Hintaesimerkkimme 5 pv: 655 € / perhe 

Hintaan sisältyy:
* Laivamatkat 4-hengen B-hytissä + auton ja 2 aikuista ja 2 alle 12v
Viking Linellä Helsinki-Tukholma-Helsinki
* Mökkimajoitus 2 yötä Vimmerbyssä, 4-hengen mökissä, joissa wc ja suihku
* Sisäänpääsyt puistoon, 2 päivää.

Tule tutustumaan upeisiin teemakohteisiimme!
Vimmerbyssä voit viettää useammankin päivän – pyydä tarjous toimistoltamme.

Matkavinkki

Tämän matkan voi varata alkaen Helsingistä tai Turusta ja päättyen Helsinkiin tai Turkuun. Tai voit yhdistää pakettimme kesän kiertomatkaasi. Pyydä pakettitarjous koko retkestäsi myymälästämme.

Astrid Lindgrenin maailma>

Vimmerby mökit

Mökkimajoitusta löytyy 2-5 hengen mökeissä, joissa on suihku ja WC, keittiönurkkaus, liesi ja jääkaappi. Ruokailutilat on viidelle hengelle. Vuodevaatteet voi varata lisämaksusta tai ottaa omat vuodevaatteet mukaan.

Auton parkkimaksu sisältyy hintaan.

Astrid Lindgren_linna_400x300

Ruotsi tarjoaa runsaasti lomaelämyksiä – valitse tekemistä omien mieltymystesi mukaan. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa nauttien shoppailusta ja kuplivasta iltaelämästä. Tai nauti luonnosta vaikkapa Pohjois-Ruotsissa. Ruotsi tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille.
Pääkaupunki: Tukholma
Virallinen kieli: Ruotsi
Valuutta: Kruunu
Passi ja viisumi: Pohjoismaiden kansalaiselta ei vaadita Ruotsiin matkustettaessa passia. Henkilön on kuitenkin voitava todistaa henkilöllisyytensä viranomaisen myöntämällä kuvallisella henkilötodistuksella (passi, henkilökortti tai ajokortti). Myös lasten tulee voida todistaa henkilöllisyytensä.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.