Viro kartanot omalla autolla

Kartanokierros tarjoaa keskiaikaisia elämyksiä, historiallisia käyntikohteita, sekä mukavia pikku putiikkeja matkan varrella Viro kartanot >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro kartanot omalla autolla

Viron kiehtovat kartanot

Viron kiehtovat kartanot kiertomatka omalla autolla tarjoaa keskiaikaisia elämyksiä, historiallisia kartanoita sekä mukavia pikku putiikkeja matkan varrella. Tallinnan Vanhassakaupungissa on matkaajalle tarjolla komeaa arkkitehtuuria, goottilaisia torneja ja kiemurtelevia mukulakivikatuja, joiden varrella voi ihailla keskiaikaisia kivikirkkoja ja mahtavien kauppiaiden taloja. Tallinnan Vanhastakaupungista nauttivat niin paikalliset asukkaat kuin matkailijatkin. Pikkubutiikit, museot ja galleriat sekä ravintolat ja baarit ovat osa tätä nykyäänkin vilkasta, historiallista kaupunkia.
Tämä Viron matka sopii hyvin myös ryhmille.

Viron kartanot omalla autolla kiertomatka

Aja omalla autollasi Tallinnan vanhassa kaupungissa, tee kierros vanhankaupungin muurin ympäri ja jatka matkaa Palmsen ja Sagadin kautta Vihulaan, täältä jatkatte matkaanne Tartoon Onion Roadia pitkin. Tartto on vihreä yliopistokaupunki, jossa on vilkas yöelämä. Saapuessasi Tarttoon sinut ottaa raatihuoneentorilla vastaan suutelevien opiskelijoiden patsas. Läheltä löytyy paljon museoita, kahviloita ja Toomemäen ympärille levittäytyvä puisto. Tartosta matka jatkuu Otepään ja Sangasten linnan kautta Helmen piispanlinnan rauniolle.

Viljandi – Tallinna

Viehättävässä Viljandin kaupungissa sijaitsee liiviläisen ritarikunnan mahtavan linnan rauniot. Läheisen järven ja puutaloarkkitehtuurin ansiosta Viljandi on suosittu matkailukohde niin luonnossa liikkujien että kulttuurin harrastajien keskuudessa. Viljandista matka jatkuu Viljandiin Olustveren kautta, missä pääset näkemään Keilan vesiputouksen ja linnan. Täältä lähdetään kotimatkalle Tallinnan kautta Suomeen.

Viron kartanot omalla autolla

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme kahden hengen huoneessa:
12.-15.5.  325 €/hlö
09.-12.6.  325 €/hlö
14.-17.7.  325 €/hlö
18.-21.8.  325 €/hlö

1. Päivä

Lähtö Helsingin satamasta kohti Tallinnaa toivomallanne laivayhteydellä. Saapuminen Tallinnan satamaan, josta ajomatka Lahemaan kansallispuistoon, Narva roadia pitkin.

Suosittelemme teille seuraavia nähtävyyksiä ja vierailukohteita:
Käsmu penincular, joss voit käydä kävelyllä ihanan Suomenlahden rannoilla.
* Vieraile Palmsen kartanossa    sisäänpääsy kuuluu paketin hintaan.

* Vieraile Sagadin kartanossa

* Vieraile Viinistu taidegalleriassa   joka koostuu Mr. Jaan Manitskin yksityisestä taidekokoelmasta.
Viinistun kylässä syntynyt Manitski pakeni perheineen veneellä Ruotsiin, jossa hän varttui ja teki töitä legendaarisen ABBA-yhtyeen managerina. Palattuaan Viroon hän toimi ulkoministerinä ja lopulta muutti takaisin kotiseudulleen ja perusti Viinistu taidemuseon.  (pääsymaksu noin  5 €)

Majoitus on Vihulan kartanossa. Vierailu kylpylä- ja saunakeskukseen sisältyy hintaan.

2. pv

Aamiaisen jälkeen on lähtö ajomatkalle Tartuun Onion Roadia pitkin.
Nähtävyyksiä ja vierailukohteita:

* Rakveren piispanlinna  (pääsymaksu noin 12 €)

* Alatskivin linna (Pääsymaksu noin  7 €)
Lounas nautitaan linnan ravintolassa.
Ajomatka jatkuu kohti Vanhauskoisten kyliä Peipsijärven rannalla. Matka majoituspaikkaan taittuu pitkin Onion Roadia.
Majoitus Tartto Villa Margarethassa.

3. Päivä

Aamiainen nautitaan Villa Margarethassa ja sieltä jatketaaan matkaa kohti Sangastea ja Taageperaa.

Nähtävyyksiä ja vierailukohteita:

* Viron kansallismuseossa suuri Fenno Ugri näyttely.
* Otepää
* Sangasten linna ja kartanonpuisto  (pääsymaksu  noin 5 €)
* Helmen piispanlinnan rauniot.
* Barclay De Tollyn mausoleumi Jõgevestessä – sisäänpääsy edellyttää ennakkovarausta.  Kävely mausoleumilla maksutta.
Majoitus romanttisessa luksuskylpylähotellissa ”Wagenküll” Taageperan linnassa.

4. pv

Aamiaisen jälkeen alkaa paluumatka kohti Tallinnaa.
Nähtävyydet ja vierailukohteita:
* Viljandi
* Olustveren kartano
* Toosikannun peurapuisto – edellyttää ennakkovarauksen.
* Keilan vesiputous ja Keilan linna – erinomainen sijainti kahvitauolle. (pääsymaksu noin 9 €)

Lähtö laivalla takaisin Helsinkiin.

 

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
* Henkilöauton lauttaus Helsinki-Tallinna-Helsinki
* Majoitukset hyvätasoisissa hotelleissa
* Aamiaiset
* Matkaohjelma

Lisämaksusta:
1-hengen huoneen lisämaksu 107 €/hlö
Retket, lounaat, illalliset, opastukset

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555