Viro Piispanlinnat omalla autolla

Viron kiertomatka tarjoaa keskiaikaisia elämyksiä, historiallisia linnoja sekä mukavia pikku putiikkeja matkan varrella Viro Piispanlinnat omalla autolla. Viron linnat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Piispanlinnat omalla autolla

Viron keskiaikaiset kiehtovat linnat

Viro Piispanlinnat kiertomatka tarjoaa keskiaikaisia elämyksiä, historiallisia linnoja sekä mukavia pikku putiikkeja matkan varrella.

Tallinnan Vanhakaupunki tarjoaa matkaajalle komeaa arkkitehtuuria, goottilaisia torneja ja kiemurtelevia mukulakivikatuja, joiden varrella voi ihailla keskiaikaisia kivikirkkoja ja mahtavien kauppiaiden taloja.

Tallinnan Vanhastakaupungista nauttivat niin paikalliset asukkaat kuin matkailijatkin. Pikkubutiikit, museot ja galleriat sekä ravintolat ja baarit ovat osa tätä nykyäänkin vilkasta, historiallista kaupunkia. Viron matkat  räätälöimme ryhmille toiveiden mukaan.

Viro Piispanlinnat kiertomatka jatkuu kohti Piritaa

Aja omalla autollasi Tallinnan vanhassa kaupungissa, tee kierros vanhankaupungin muurin ympäri ja jatka matkaa muutaman kilometrin päähän Piritalle. Tutustu Piritan hurmaavaan kesäparatiisiin ja sen pitkiin hiekkarantoihin. Vieraile kauniilla Piritan luostarin raunioilla, jossa voit kokea aivan ainutlaatuisen historiaelämyksen. Tallinnan jälkeen jatka matkaa Rakvereen, missä tutustut Rakveren piispan linnaan.

Narvan linna

Matkalla Narvaan  voit vierailla Lahemaan kansallispuistossa ja Sagadin karatanossa. Piipahda Sillamäella ja Narvaan saavuttaessa vierailet Narvan linnassa ja Kuremäen luostarissa.

Viron itärajalla sijaitseva Hermannin linna eli Narvan linna sijaitsee Narvajoen rannalla. Linna toimii nykyään museona. Rajajoen Venäjän puoleisella laidalla sijaitsee  Ivangorodin linnoitus. Narvan historiasta kiinnostuneen kannattaa tehdä lisäksi erillinen kierros Narvan Victorian linnakkeen kasematteihin.

Tartto ja Viljandi

Matka jatkuu Viljandiin Tarton kautta, missä pääset näkemään Tarton tuomiokirkon rauniot. Tarton on vihreä yliopistokaupunki, jossa on vilkas yöelämä. Saapuessasi Tarttoon sinut ottaa raatihuoneentorilla vastaan suutelevien opiskelijoiden patsas. Läheltä löytyy paljon museoita, kahviloita ja Toomemäen ympärille levittäytyvä puisto.

Viehättävässä Viljandin kaupungissa sijaitsee liiviläisen ritarikunnan mahtavan linnan rauniot. Läheisen järven ja puutaloarkkitehtuurin ansiosta Viljandi on suosittu matkailukohde niin luonnossa liikkujien että kulttuurin harrastajien keskuudessa. Viljandista lähdetään kotimatkalle Tallinnan kautta Suomeen.

Matkapäivät: 12.-15.05.2022;  09.-12.06.2022; 14.-17.07.2022; 18.-21.08.2022

 

Viro Piispanlinnat

hop-on-hop-off bussikierros>

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme kahden hengen huoneessa:
12.-15.5.  325 €/hlö
09.-12.6.  325 €/hlö
14.-17.7.  325 €/hlö
18.-21.8.  325 €/hlö

1. päivä
Saavutte Tallinnan satamaan.

Tallinnan satamasta voitte ajaa kaupungin muurin ympäri tai osallistua hop-on-hop-off bussikierrokselle.

Tutustukaa Piritan luostariin vain muutaman kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Pirita-joen rannan yli nousevien raunioiden historia juontaa juurensa vuoteen 1407, jolloin täällä perustettiin Vanhan Liivin suurin nunnaluostari. Luostari, joka sai nimensä Pyhän Birgittan nimestä, säilyi alkuperäisessä muodossaan vuoteen 1577 asti, jolloin Ivan Julman joukot tuhosivat sen.

Matkanne jatkuu Rakverelle. (100 km Tallinnasta).
Vierailkaa Rakveren piispanlinnassa, joka on vuodelta 1226, kunnostettu linna, jossa on viinikellari, kidutuskammio, kuolemahuone ja helvetti, Punaisten lyhtyjen katu, keskiaikainen bordelli, parturi ja alkemistin työpaja.
Yöpyminen hotelli Wesenbergh. (Melko lähellä linnaa)

2. päivä
Aamiainen hotellissa.
(Ajomatka yhteensä noin 200 km)

Vierailkaa Lahemaan kansallispuistossa ja Sagadin kartanossa tai kävelkää Suomenlahden rannalla. Matkalla Narvaan voitte pysähtyä Sillamäellä, joka oli suljettu kaupunki Neuvostoliiton aikana.

Narvan linna on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. 1300-luvun seitsemännellä vuosikymmenellä tanskalaiset perustivat linnan Tanskan kuninkaan vararegentin asuinpaikaksi. Narvan linna eli Hermannin linna on Viron monipuolisin ja parhaiten säilynyt puolustusrakenne. Linnan pinta-ala on 3,2 hehtaaria, ja korkein kohta on Hermann -torni (51 metriä).

Vierailkaa linnan museossa, jonka näyttelyissä pääsette tutustumaan Narvan ja linnan historiaan. Pohjoisella sisäpihalla on käsityöpajoja, joissa on mahdollisuus kokeilla erilaisia käsitöitä ja käsityötekniikoita.
Yöpyminen Noorus Spa -hotellissa Narva-Jõesuun lomakeskuksessa.

3. päivä
Aamiainen hotellissa.

Lähtekää ajamaan kohti Viljandia Tarton kautta. Matkalla on mukava pitää tauko ja vierailla Pühtitsan luostarissa. Muistakaa ottaa tyhjä pullo mukaan, koska luostarista voitte ottaa pulloon siunattua vettä pyhästä lähteestä.

Tartossa voitte vierailla Tarton Jaanin kirkossa ja tuomiokirkossa. Tarton tuomiokirkon rauniot ovat yksi merkittävimmistä esimerkeistä vanhan Liivinmaan goottilaisista rakennuksista.

Matka jatkuu kohti Viljandia, jossa  tutustutte Viljandin piispan linnaan. Kivilinnaa alettiin rakentaa entisen Viron linnoituksen paikalle vuonna 1224. Ruotsin, Puolan ja Venäjän välisten sotien vuoksi koko ritarilinnasta on jäljellä vain muutama kivimuuri. Raunioilta on kaunis näkymä Viljandijärvelle.
Yöpyminen Grand Hotel Viljandi -hotellissa.

4. päivä
Aamiaisen jälkeen alkaa paluumatka kohti Tallinnaa. Matkalla suosittelemme käymään Olustveren kartanossa ja museossa.

 

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

 

Hintaan sisältyy:
* Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
* Henkilöauton lauttaus Helsinki-Tallinna-Helsinki
* Majoitukset hyvätasoisissa hotelleissa, 1 yö Rakvere, 1 yö Narva Jõesuu, 1 yö Viljandi. Narva-Jõesuu majoitus sisältää sisäänpääsyn kylpylään
* Aamiaiset
* Matkaohjelma

Lisämaksusta:
1-hengen huoneen lisämaksu 107 €/hlö
Retket, lounaat, illalliset, opastukset

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555