Viro Piispanlinnat omalla autolla

Viron kiertomatka tarjoaa keskiaikaisia elämyksiä, historiallisia linnoja sekä mukavia pikku putiikkeja matkan varrella Viro Piispanlinnat omalla autolla. Viron linnat >

Viro Piispanlinnat omalla autolla

Viron keskiaikaiset kiehtovat linnat

Viro Piispanlinnat kiertomatka tarjoaa keskiaikaisia elämyksiä, historiallisia linnoja sekä mukavia pikku putiikkeja matkan varrella.

Tallinnan Vanhakaupunki tarjoaa matkaajalle komeaa arkkitehtuuria, goottilaisia torneja ja kiemurtelevia mukulakivikatuja, joiden varrella voi ihailla keskiaikaisia kivikirkkoja ja mahtavien kauppiaiden taloja.

Tallinnan Vanhastakaupungista nauttivat niin paikalliset asukkaat kuin matkailijatkin. Pikkubutiikit, museot ja galleriat sekä ravintolat ja baarit ovat osa tätä nykyäänkin vilkasta, historiallista kaupunkia. Viron matkat  räätälöimme ryhmille toiveiden mukaan.

Viro Piispanlinnat kiertomatka jatkuu kohti Piritaa

Aja omalla autollasi Tallinnan vanhassa kaupungissa, tee kierros vanhankaupungin muurin ympäri ja jatka matkaa muutaman kilometrin päähän Piritalle. Tutustu Piritan hurmaavaan kesäparatiisiin ja sen pitkiin hiekkarantoihin. Vieraile kauniilla Piritan luostarin raunioilla, jossa voit kokea aivan ainutlaatuisen historiaelämyksen. Tallinnan jälkeen jatka matkaa Rakvereen, missä tutustut Rakveren piispan linnaan.

Narvan linna

Matkalla Narvaan  voit vierailla Lahemaan kansallispuistossa ja Sagadin karatanossa. Piipahda Sillamäella ja Narvaan saavuttaessa vierailet Narvan linnassa ja Kuremäen luostarissa.

Viron itärajalla sijaitseva Hermannin linna eli Narvan linna sijaitsee Narvajoen rannalla. Linna toimii nykyään museona. Rajajoen Venäjän puoleisella laidalla sijaitsee  Ivangorodin linnoitus. Narvan historiasta kiinnostuneen kannattaa tehdä lisäksi erillinen kierros Narvan Victorian linnakkeen kasematteihin.

Tartto ja Viljandi

Matka jatkuu Viljandiin Tarton kautta, missä pääset näkemään Tarton tuomiokirkon rauniot. Tarton on vihreä yliopistokaupunki, jossa on vilkas yöelämä. Saapuessasi Tarttoon sinut ottaa raatihuoneentorilla vastaan suutelevien opiskelijoiden patsas. Läheltä löytyy paljon museoita, kahviloita ja Toomemäen ympärille levittäytyvä puisto.

Viehättävässä Viljandin kaupungissa sijaitsee liiviläisen ritarikunnan mahtavan linnan rauniot. Läheisen järven ja puutaloarkkitehtuurin ansiosta Viljandi on suosittu matkailukohde niin luonnossa liikkujien että kulttuurin harrastajien keskuudessa. Viljandista lähdetään kotimatkalle Tallinnan kautta Suomeen.

Matkapäivät: 12.-15.05.2022;  09.-12.06.2022; 14.-17.07.2022; 18.-21.08.2022

 

Viro Piispanlinnat

hop-on-hop-off bussikierros>

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme kahden hengen huoneessa:
12.-15.5.  325 €/hlö
09.-12.6.  325 €/hlö
14.-17.7.  325 €/hlö
18.-21.8.  325 €/hlö

1. päivä
Saavutte Tallinnan satamaan.

Tallinnan satamasta voitte ajaa kaupungin muurin ympäri tai osallistua hop-on-hop-off bussikierrokselle.

Tutustukaa Piritan luostariin vain muutaman kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Pirita-joen rannan yli nousevien raunioiden historia juontaa juurensa vuoteen 1407, jolloin täällä perustettiin Vanhan Liivin suurin nunnaluostari. Luostari, joka sai nimensä Pyhän Birgittan nimestä, säilyi alkuperäisessä muodossaan vuoteen 1577 asti, jolloin Ivan Julman joukot tuhosivat sen.

Matkanne jatkuu Rakverelle. (100 km Tallinnasta).
Vierailkaa Rakveren piispanlinnassa, joka on vuodelta 1226, kunnostettu linna, jossa on viinikellari, kidutuskammio, kuolemahuone ja helvetti, Punaisten lyhtyjen katu, keskiaikainen bordelli, parturi ja alkemistin työpaja.
Yöpyminen hotelli Wesenbergh. (Melko lähellä linnaa)

2. päivä
Aamiainen hotellissa.
(Ajomatka yhteensä noin 200 km)

Vierailkaa Lahemaan kansallispuistossa ja Sagadin kartanossa tai kävelkää Suomenlahden rannalla. Matkalla Narvaan voitte pysähtyä Sillamäellä, joka oli suljettu kaupunki Neuvostoliiton aikana.

Narvan linna on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. 1300-luvun seitsemännellä vuosikymmenellä tanskalaiset perustivat linnan Tanskan kuninkaan vararegentin asuinpaikaksi. Narvan linna eli Hermannin linna on Viron monipuolisin ja parhaiten säilynyt puolustusrakenne. Linnan pinta-ala on 3,2 hehtaaria, ja korkein kohta on Hermann -torni (51 metriä).

Vierailkaa linnan museossa, jonka näyttelyissä pääsette tutustumaan Narvan ja linnan historiaan. Pohjoisella sisäpihalla on käsityöpajoja, joissa on mahdollisuus kokeilla erilaisia käsitöitä ja käsityötekniikoita.
Yöpyminen Noorus Spa -hotellissa Narva-Jõesuun lomakeskuksessa.

3. päivä
Aamiainen hotellissa.

Lähtekää ajamaan kohti Viljandia Tarton kautta. Matkalla on mukava pitää tauko ja vierailla Pühtitsan luostarissa. Muistakaa ottaa tyhjä pullo mukaan, koska luostarista voitte ottaa pulloon siunattua vettä pyhästä lähteestä.

Tartossa voitte vierailla Tarton Jaanin kirkossa ja tuomiokirkossa. Tarton tuomiokirkon rauniot ovat yksi merkittävimmistä esimerkeistä vanhan Liivinmaan goottilaisista rakennuksista.

Matka jatkuu kohti Viljandia, jossa  tutustutte Viljandin piispan linnaan. Kivilinnaa alettiin rakentaa entisen Viron linnoituksen paikalle vuonna 1224. Ruotsin, Puolan ja Venäjän välisten sotien vuoksi koko ritarilinnasta on jäljellä vain muutama kivimuuri. Raunioilta on kaunis näkymä Viljandijärvelle.
Yöpyminen Grand Hotel Viljandi -hotellissa.

4. päivä
Aamiaisen jälkeen alkaa paluumatka kohti Tallinnaa. Matkalla suosittelemme käymään Olustveren kartanossa ja museossa.

 

Viro

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:
* Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
* Henkilöauton lauttaus Helsinki-Tallinna-Helsinki
* Majoitukset hyvätasoisissa hotelleissa, 1 yö Rakvere, 1 yö Narva Jõesuu, 1 yö Viljandi. Narva-Jõesuu majoitus sisältää sisäänpääsyn kylpylään
* Aamiaiset
* Matkaohjelma

Lisämaksusta:
1-hengen huoneen lisämaksu 107 €/hlö
Retket, lounaat, illalliset, opastukset

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>