Viro Rakvere ryhmämatka

Rakvere ryhmämatka on houkutteleva matka katsomaan nopeasti kehittyvää ja omaleimasta kaupunkia, jossa järjestetään erilaisia kansainvälisiä tapahtumia.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Rakvere ryhmämatka

Lahemaa ja Liivinmaa

Rakvere sijaitsee lähellä Viron pohjoisrannikkoa ja Lahemaan kansallispuistoa.
Kaupunkia luonnehtivat keskiaikainen linnoitus ja mahtava Tarvas-patsas. Tämä pieni, houkutteleva ja kehittyvä kaupunki toimii useiden taidetapahtumien isäntänä. Rakvere ryhmämatkalla voit nähdä myös Liivinmaan vanhat linnan rauniot, jotka ovat nykyään Rakveren päänähtävyys. Nykyään siellä voi nauttia keskaikaista ruokaa, tutustua keskiaikaisiin aseisiin, käydä kauhu- ja kidutuskammiossa ja koettaa tarkkuuttaan jousiammunnassa.

Viro Rakvere ryhmämatka

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki. Siellä järjestetään paljon erilaisia kansainvälisiä tapahtumia, kuten esimerkiksi Viron  ensimmäiset punklaulujuhlat, rockfestivaalit Green Christmas,  teatterifestivaali Baltoscandal.

Aqva Spa kylpylä

Rakveren kaupunginaukio on luultavasti Viron modernein, kuten on sen uusi kylpylähotellikin, Aqua. Rakvere sopii mainiosti monipuoliseen lomailuun. Voit rentoutua kylpylässä, nauttia keskiaikaisesta kävelyretkestä ja kuunnella samana päivänä hyvää jazzia teatterin kahvilassa.

Kysy meiltä tarjousta kuljetuksesta omalta paikkakunnaltasi, meillä on sopimusyhteistyökumppaneita ympäri Suomen, joten voimme vastata myös ryhmänne kuljetustarpeisiin!

 

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 3 pv: 240 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 320 €

Matkaohjelmaesimerkki

1 pv
Kokoontuminen Viking Linen terminaalissa viimeistään tuntia ennen laivan lähtöaikaa.
Klo 11:30 lähdemme laivalla kohti Tallinnaa, jonne saavumme 14:00. Satamassa ryhmäämme odottaa bussi, jolla lähdemme Rakvereä kohti. Perillä majoittuminen Aqva Spa hotelliin. Hotellissa voi tutustua erilaisiin palveluihin, joita on tarjolla runsain määrin.  Hotelli tarjoaa asiakkailleen monia mahdollisuuksia nauttia lomastaan: vesipuisto, saunakeskus, spa keskus, ravintolapalvelut kolmessa upeassa ravintolassa.

Illallinen hotellissa.

2 pv
Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaan kanssa Rakveren linnaan, jossa meitä odottaakin aikamoinen seikkailu. Linnassa voi tutustua keskiaikaisiin aseisiin, käydä kauhu- ja kidutuskammiossa ja koettaa tarkkuuttaan jousiammunnassa. Päivä on muuten vapaa omatoimista tutkimusmatkailua varten.

Seuraava kohteemme on Rakveren lähellä sijaitseva Mädapean kartano. Yksikerroksinen punatiilinen puuverantainen historiallistyylinen kartano rakennettiin 1850. Nykyisin kartanossa on esillä virolaista nykytaidetta ja käsitöitä. Perusnäyttelynä ovat Aivar Juhansonin sarssit, joita on esillä yli 800 kuvaa. Kartanossa järjestetään markkinoita, koulutusta ja kursseja.

Illalla nautitaan kolmen ruokalajin illallinen.

3 pv
Aamiaisen nautittuamme, on aikaa tutkia kaupunkia ja vaikkapa sen ostosmahdollisuuksia tai ottaa kylpylähoitoja hotellissamme.
Paluumatka Rakverestä bussilla Tallinnaan, josta klo 16:30-19:00 paluumatka  m/s Viking XPRS:llä Helsinkiin.

Toivotamme kaikille hyvää kotimatkaa!

Aqva Hotel & Spa

Yksi ainoa hymy voi muuttaa maailmaa.
Haluamme tarjota enemmän. Haluamme, että jokainen olisi terve ja onnellinen.

Aqva Hotel & Spa on toukokuussa 2008 avattu kylpylähotelli ja vesipuisto.
Hotelli sijaitsee historiallisessa Rakveren kaupungissa, vain tunnin automatkan päässä Tallinnasta.  Vieressä oleva vanha linnoitus yhdistettynä moderniin hotelliin tarjoavat ainutlaatuiset puitteet lomalle!  Neljänkymmenen kilometrin säteellä sijaitsee Lahemaan luonnonkaunis kansallispuisto, upeita kartanoita sekä idylliset Käsmun, Võsun, Altjan ja Vainopean rantakylät.

Huonekuvaukset

Standard DBL / Twin 2 h huone: kahden hengen huone, pinta-ala 18–21 m², kahdella erillisellä (Twin) tai yhdellä parisängyllä (DBL). Huoneessa on televisio, puhelin, minibaari, WC, suihku, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero, aamutakit. Huoneita on päärakennuksessa ja uudessa talossa, jonka huoneet ovat parvekkeettomia. Huoneeseen saa yhden lisävuoteen.

Superior: Superior on suurempi kuin tavallinen kahden hengen huone. Leveä parisänky, lisäksi kahvipöytä ja vuodesohva. Huoneessa on televisio, puhelin, minibaari, WC, suihku, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero, aamutakit, kahvinkeitin, kahvikupit, parveke. Huoneeseen saa kaksi lisävuodepaikkaa.

 

Väliovella yhdistetty perhehuone: Väliovella yhdistetty perhehuone muodostuu kahdesta kahden hengen huoneesta, joiden välissä on väliseinä ja -ovi. Toisessa huoneessa on parisänky, toisessa kaksi erillistä sänkyä. Huoneessa on televisio, puhelin, minibaari, WC, suihku, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero, aamutakit. Perhehuone soveltuu perheelle (kaksi aikuista ja neljä alle 14-vuotiasta lasta).

 

Sviitti: olohuone ja makuuhuone (kummassakin televisio), 48 m², puhelin, minibaari, WC, suihku, poreallas, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero, aamutakit, tossut, silitysrauta ja -lauta. Huoneet sijaitsevat Aqvan päärakennuksessa.

XL DBL/Twin: Uudessa talossa sijaitseva kahden hengen parisängyllä (DBL) tai kahdella erillisellä sängyllä (Twin) varustettu huone, pinta-ala 22–28 m². Huoneessa on televisio, puhelin, minibaari, WC, suihku, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero, aamutakit, parveke. Huoneeseen saa yhden lisävuoteen. Huoneita on uudessa talossa.

 

DBL Deluxe: Uudessa talossa sijaitseva kahden hengen parisängyllä (DBL) varustettu huone, pinta-ala 31-39 m².
Huoneessa on televisio, puhelin, minibaari, WC, suihku, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero, aamutakit, parveke, silitysrauta ja -lauta, kahvinkeitin. Huoneeseen saa yhden lisävuoteen.

 

Väliovella yhdistetty perhehuone XL

Väliovella yhdistetty perhehuone muodostuu kahdesta kahden hengen huoneesta, joiden välissä on väliseinä ja -ovi. Toisessa huoneessa on parisänky, toisessa kaksi erillistä sänkyä, 50 m². Huoneessa on televisio, puhelin, minibaari, WC, suihku, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero, aamutakit, parveke. Huoneeseen saa yhden lisävuoteen.

1001 yön sviitti: 58,1 m², olohuone ja makuuhuone (kummassakin televisio), puhelin, minibaari (käyttö sisältyy huonehintaan), WC, suihku, poreamme, höyrysauna, ilmastointi, hiustenkuivaaja, aamutakit, tohvelit, kahvinkeitin, tallelokero, silitysrauta ja -lauta, parveke.

 

Zen-sviitti: 59,4 m², olohuone ja makuuhuone (kummassakin televisio), puhelin, minibaari (käyttö sisältyy huonehintaan), WC, suihku, poreamme, sauna, ilmastointi, hiustenkuivaaja, aamutakit, tohvelit, kahvinkeitin, tallelokero, silitysrauta ja -lauta, parveke.

 

 

Caesar-sviitti: 137 m², 2 kylpyhuonetta, 3 WC:tä, 2 makuuhuonetta (kummassakin televisio) ja suuri olohuone, jossa kokouspöytä, puhelin, minibaari (käyttö sisältyy huonehintaan), WC, suihku, poreamme, sauna, höyrysauna, ilmastointi, hiustenkuivaaja, aamutakit, tohvelit, kahvinkeitin, tallelokero, silitysrauta ja -lauta, parveke.

Viro

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Vesipuisto/Saunakeskus

AQVA VESIPUISTOSSA riittää tekemistä sekä nuorille että vanhoille. Uimareille on kuusiratainen 25 metrin allas, nautiskelijoille aaltoallas, vastavirta-allas, rentouttavia vesihierontapisteitä, ulkoallas, porealtaita ja valoefektein varusteltu Black Hole -putkiliukumäki. Lastenaltaitakin on kaksi, isommille ja pienemmille vesipedoille omansa.VESIPUISTON BAARISSA on tarjolla laaja valikoima raikkaita virvokkeita ja cocktaileja.

AQVA SAUNAKESKUKSESSA valittavanasi on seitsemän erinomaista vaihtoehtoa: höyrysauna, höyryaromisauna, matalalämpöinen sanarium-leposauna, höyry-suolasauna, infrapunasauna sekä perinteinen sauna sitrustuoksulla ja ilman. Saunojen ohella osastolla on kylmävesiallas, jalkojen verenkiertoa virkistäviä kylmä-kuuma-vaihtokylpyjä ja kaksi perinteistä jalkakylpyä, poreallas sekä rentouttava lämmin penkki.

Hotellivieraat voivat käyttää vesipuiston palveluita rajoituksetta. Hotellista on suora sisäyhteys vesipuiston pukuhuoneisiin.

Spa keskus

Löydä terveys Aqva Spassa!
Rakveren historiallisen linnan kupeeseen perustettu ylellinen hyvinvointi-spa, hotelli ja vesipuisto ovat olemassa juuri sitä varten, että voisit olla terve ja onnellinen ja kylpeä hyvässä mielessä ja kauniissa väreissä aivan tavallisenakin arkipäivänä!

ALESSANDRO SPA -HOIDOT JA KAUNEUSPALVELUT
Huolella kehitetystä Alessandro Spa -konseptista on muodostunut korkealuokkaisten kynsi-, käsi- ja jalkahoitojen symboli. Alessandrossa yhdistyvät täydellinen hyvinvointi, rentoutuminen ja huolenpito sekä personoitu, laadukas tuotevalikoima.

EMERAUDE SPA -HOIDOT
Valtamerten sydämestä peräisin olevat harvinaiset, kallisarvoiset ja tehokkaat aktiivikomponentit on valjastettu Phytocéane-tuotteiden ainesosina tuomaan kauneutta ja hyvinvointia juuri Sinulle.

Hintaan sisältyy:
*
Laivamatka Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
* Helsinki/Katajanokka 11:30–14:00 Tallinna Viking XPRS
* Tallinna 16:30-19:00 Helsinki/Katajanokka Viking XPRS
* Majoitus Aqva Hotel & Spa, puolihoidolla
* Vesipuiston, saunakeskuksen ja kuntosalin vapaa käyttö
* Puolihoito, sisältäen 3 ruokalajin illallisen + lasin talon viiniä (pe ja la)
* Tilausajokuljetus Tallinna satama-Rakvere-Tallinna satama
* Rakveren linnan seikkailu suomeksi opastettuna.

Lisämaksusta:
* Ateriat laivalla buffet ruokailu 25 €/henkilö
* Hytit laivalla alk. 34,00 € koko B4 -hytti / suunta

Ryhmän minimikoko 30 henkilöä.
Ota yhteyttä ryhmämatka-asiantuntijaamme ja rakennetaan juuri sinun ryhmällesi sopiva paketti! Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>