Viro Tallinna Golfmatkat

Viron viheriöt kutsuvat pelaajia kauniisiin maisemiin, tasokkaille 18-reikäisille golfkentille. Varaa Tallinna golfmatkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Tallinna Golfmatkat

Golfmatkat Tallinnaan

Viron viheriöt kutsuvat pelaamaan kauniisiin maisemiin. Virossa on useita 18-reikäisiä, tasokkaita golfkenttiä, jotka ovat niin paikallisten kuin matkailijoidenkin suosiossa. Kentät ovat avoinna toukokuusta marraskuuhun ja pelivarusteita voit vuokrata paikan päältä. Pelikierroksen kruunaa Viron kaunis luonto ja miljöö, jota kentät mukailevat luonnollisella tavalla. Sopivaa haastetta löytyy aina vasta-alkajista konkareihin saakka. Lähde pelikierrokselle Tallinnaan testaamaan virolaiset viheriöt. Tallinna golfmatkat toteutuvat toukokuusta jopa marraskuulle saakka.

Fresbeegolf

Golfin lisäksi frisbeegolf on viime vuosina kasvattanut voimakkaasti suosiotaan perinteisen golfin rinnalle. Virossa on viidenneksi eniten rekisteröityneitä frisbeegolfin pelaajia maailmassa heti Yhdysvaltojen, Kanadan, Suomen ja Ruotsin jälkeen! Frisbeegolf on liikunnallinen peli, jota voi harrastaa ympäri vuoden ja jonka säännöt muistuttavat paljolti golfin sääntöjä – pelin tarkoituksena on saada frisbeekiekko koriin mahdollisimman vähillä heitoilla. 18 tai 9 korin ratoja on rakennettu luonnonkauniisiin paikkoihin koko Viroon.

Viro Tallinna Golfmatkat

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 2 yötä 3 päivää

495 € kahden hengen huoneessa
620 € yhden hengen huoneessa

Hinta on voimassa 1–10 hengelle, kysy tarjous yli 10 hengen ryhmälle toimistostamme.

Hintaesimerkkimme 1 yö 2 päivää

440 € kahden hengen huoneessa
565 € yhden hengen huoneessa

Matkaohjelma 2 yötä 3 päivää

1. päivä

Lähtö Helsingistä Eckerö Line klo 15.15, tulo Tallinnaan klo 17.30. Kuljetus satamasta hotelliin ja majoittuminen.

2. päivä

Aamiaisen jälkeen kuljetus hotelilta kentälle. Pelin jälkeen kuljetus takaisin hotellille.

3. päivä

Aamiaisen jälkeen kuljetus hotellilta kentälle, matkatavarat mukaan. Pelin jälkeen kuljetus kentältä satamaan. Lähtö Tallinnasta Eckerö Line klo 18.30, tulo Helsinkiin klo 21.15

 

Matkaohjelma 1 yö 2 päivää

1. päivä

Lähtö Helsingistä Eckerö Line klo 09.00, tulo Tallinnaan klo 11.15. Kuljetus satamasta kentälle.

Pelin jälkeen kuljetus kentältä hotelliin.

2. päivä

Aamiaisen jälkeen kuljetus hotellilta kentälle, matkatavarat mukaan. Pelin jälkeen kuljetus kentältä satamaan. Lähtö Tallinnasta Eckerö Line klo 18.30, tulo Helsinkiin klo 21.1

Estonia Golf and Country Club
www.egcc.ee
Estonia Golf and Country Club sijaitsee noin 25 km itään Tallinnasta. Se on Viron tyylikkäin golfkeskus kaksine kenttineen, joilla on mainio sijainti Suomenlahden rannalla. 18-reikäistä Sea Course -kenttää pidetään maan parhaana. Sea Coursella on pidetty tärkeitä kansainvälisiä ammattilaiskisoja ja kenttä on valittu useasti Manner-Euroopan TOP 100 -kenttien joukkoon. Keskuksen toinen kenttä, 9-reikäinen Stone Course, on hyvin miellyttävä pelattava, jossa tuloksen tekemiseksi pitää olla malttia pitää pallo kentän lyhyeksi leikatulla alueella. Stone Course kulkee ikivanhojen siirtolohkareiden ja kiviaitojen lomassa. Kentät on suunnitellut maineikas suomalainen golfkenttäsuunnittelija Lassi Pekka Tilander. Estonia Golf and Country Clubilla nautit myös tyylikkäästä klubitalosta.

Rae Golf
www.raegolf.ee
Rae Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee luonnonkauniissa ja kukkulaisessa maastossa vain 19 km Tallinnasta. Selkeät väylät ovat ilo monen tasoisille golffareille.9 ensimmäistä väylää ovat links-tyyppisiä, ja niiden tilavuus, maaston monimuotoisuus ja kenttien konkreettisuus tekevät golfaamisen mielenkiintoiseksi kokeneille pelaajille ja tarjoavat peli-iloa myös aloittelijoille. Toiset 9 väylää ovat park-tyyppisiä, ja niitä kuvaa luonnollinen tyyli ja vesiesteiden runsaus.

Majoitus

Tallink Spa ja Conference Hotel****

Monipuolinen kylpylähotelli sijaitsee satumaisen vanhan kaupungin kupeessa. Joustavien majoitusmahdollisuuksien lisäksi sinua odottaa ravintola, joka vie sinut makumatkalle ympäri maailmaa, rentouttava vesikeskus, hemmottelua varten luotu kauneudenhoito- ja hyvinvointikeskus sekä huipputekninen konferenssikeskus. Meiltä löydät kaikkea, mitä tarvitaan täydelliseen lomaan, upeisiin tapahtumiin tai onnistuneisiin liikematkoihin.

Hotelli Tallink City****

Tervetuloa hotelliin, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Tallinnan keskustassa. Nykyaikaisista huoneistamme löydät kaiken, mitä tarvitset rentoutumiseen. Sinua odottavat grilliravintolan ja aulabaarin upeat makuelämykset, joita rakastavat yhtä lailla niin paikalliset kuin ulkomaalaiset vieraatkin. Lisäksi meillä on raukeaa tunnelmaa huokuva rentoutumisalue, jossa aika pysähtyy, sekä lasten alue, joka tarjoaa huvia ja löytämisen iloa pienille vieraille. Luodaan yhdessä erityisiä elämyksiä!


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Laivamatkat Eckerö Linella Helsinki-Tallinna-Helsinki
* Polttoainemaksu
* Matkaohjelman mukaiset kuljetukset
* 2 x green feen, Estonia Golf and Country club ja Rae Golf
* Majoitus valitussa hotellissa ja valitussa huonetyypissä aamiaisella
* Tallink Spassa kylpylän käyttö

Lisämaksusta:
* Hyttipaikka laivalla
* Ateriat matkan aikana
* Laivamatkat Tallinkilla

 

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >