Viro Tartto hiihtomaraton

Viro Tartto kulttihiihtojuhla kokoaa vuosittain yhteen tuhansia urheilun ystäviä yhdelle maailman parhaista hiihtomaratoneista. 

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Tartto hiihtomaraton

Otepään hiihtomaraton

Kulttihiihtojuhla kokoaa vuosittain yhteen tuhansia urheilun ystäviä Viron eri kolkista ja maailman kaukaisimmista paikoista. Hiihtomaratonilla on arvokas, yli 60 vuoden historia ja se on yksi maailman parhaista hiihtomaratoneista.  Perinteisten 63 km ja 31 km klassikkoratojen lisäksi järjestetään vuosittain Open Track -kilpailu, Knowledge Marathon ja lasten hiihtokilpailut. Voit osallistua maratoniin myös virtuaalisesti sinulle sopivalla radalla. Tarton maraton on osa Worldloppetin ja Estoloppetin kisakalentereita. Ota ystäväsi tai lapsesi mukaasi ja vietä mukava ja urheilullinen viikonloppu Viron Tartossa. Viro Tartto

Tutustu Tarttoon

Yhdistä hiihtomaratonokemuksesi kierrokseen Tarttossa. Tutustu kaupunkiin ja sen historiaan viinitilojen ja vanhan myllymuseon kautta. Viron toiseksi suurimmalla kaupungilla on paljon tarjottavaa, onhan se maan sivistyksen ja kulttuurin kehto.

Viro Tartto hiihtomaraton

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

50. Tarton hiihtomaraton 18.2.2024 Otepää (63 km/31 km)

TARTU MARATON kuuluu vuoden 2024 kansainvälisen pitkän matkan hiihtosarjan Worldloppet (WL) ja Viron pitkän matkan hiihtosarjan Estoloppetin kalenteriin.

Hintaesimerkkimme 3 pv:

Hinta voimassa 10.12.2023 asti:
340 €/hlö kahden hengen huoneessa
400 €/hlö yhden hengen huoneessa
(lyhyt matka – alennus ym hinnoista 20 €)

Hinta, kun matka varataan välillä 11.12.23.-06.02.24:
365 €/hlö kahden hengen huoneessa
425 €/hlö yhden hengen huoneessa
(lyhyt matka – alennus ym hinnoista 10 €)

Hintaan sisältyy:
* Lauttaylitykset Helsinki-Tallinna-Helsinki, henkilöliput
* 2 yötä Dorpat-hotellissa (kaupungin keskustassa)
* Aamiaiset hotellissa
* Bussikuljetukset Tartossa maratonin lähtöpaikalle ja takaisin Tarttoon
* Rekisteröintimaksu
* Rekisteröintiasiakirjasi ja tunnuksesi toimitetaan hotelliin (pyynnöstä)

************************************************************

Hintaesimerkki sisältäen oman henkilöauton lauttamaksut

Hinta voimassa 10.12.2023 asti:
395 €/hlö kahden hengen huoneessa
455 €/hlö yhden hengen huoneessa
(lyhyt matka – alennus ym hinnoista 20 €)

Hinta, kun matka varataan välillä 11.12.23.-06.02.24:
420 €/hlö kahden hengen huoneessa
480 €/hlö yhden hengen huoneessa
(lyhyt matka – alennus ym hinnoista 10 €)

Hintaan sisältyy:
* Lauttaylitykset Helsinki-Tallinna-Helsinki, henkilöliput
* Lauttapaikat henkilöautolle
* 2 yötä Dorpat-hotellissa (kaupungin keskustassa)
* Aamiaiset hotellissa
* Bussikuljetukset Tartossa maratonin lähtöpaikalle ja takaisin Tarttoon
* Rekisteröintimaksu
* Rekisteröintiasiakirjasi ja tunnuksesi toimitetaan hotelliin (pyynnöstä)

Maratonin ilmoittautumismaksua ei palauteta peruutustapauksessa.

Lisäyö:
kahden hengen huone: 95 €
yhden hengen huone 85 €

Mitä tehdä Tartossa:
Tiedekeskus Ahhaa, Aura-vesipuisto, Viron kansallismuseo, Jääkeskus Lõunakeskuksessa, interaktiivinen museo Jääkausikeskus Äksissä.

Mukavat LuxExpress-bussit kulkevat Tallinnan linja-autoasemalta ja Tallinnan lentokentältä Tarttoon 30 minuutin välein. Tarton linja-autoasema on aivan hotellin vieressä. Lippu kannattaa kuitenkin varata etukäteen. Nämä bussit ovat erittäin suosittuja.

 

Hotelli Tartto

 

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555