Viro Tartto hiihtomaraton

Viro Tartto hiihtomaraton kokoaa vuosittain yhteen tuhansia urheilun ystäviä yhdelle maailman parhaista hiihtomaratoneista. Varaa Tartto Maraton 14-17.2.2025

Viro Tartto hiihtomaraton

Otepään hiihtomaraton

Kulttihiihtojuhla kokoaa vuosittain yhteen tuhansia urheilun ystäviä Viron eri kolkista ja maailman kaukaisimmista paikoista. Tartto hiihtomaraton on arvokas ja perinteinen, yli 60 vuoden historian mittainen yksi maailman parhaista hiihtomaratoneista.  Perinteisten 63 km ja 31 km klassikkoratojen lisäksi järjestetään vuosittain Open Track -kilpailu, Knowledge Marathon ja lasten hiihtokilpailut. Voit osallistua maratoniin myös virtuaalisesti sinulle sopivalla radalla. Tarton maraton on osa Worldloppetin ja Estoloppetin kisakalentereita. Ota ystäväsi tai lapsesi mukaasi ja vietä mukava ja urheilullinen viikonloppu Viron Tartossa. Viro Tartto

Tartto hiihtomaraton 2025 Elämys Lumen Keskellä

Tarton Hiihtomaraton on suunniteltu kaikentasoisille hiihtäjille. Valittavana on useita matkoja, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneille hiihtäjille. Voit valita 10 km, 25 km tai 50 km matkan, joka kulkee upeiden talvimaisemien halki. Reitit ovat hyvin hoidettuja ja tarjoavat upeat puitteet hiihtämiseen.

Osallistujille on tarjolla lämminhenkinen tervetulotilaisuus, jossa jaetaan tapahtumatiedot ja kilpailunumerot. Hiihtopäivänä osallistujia odottavat monipuoliset palvelut, kuten lämmintä juotavaa ja välipaloja matkan varrella sekä lämmin vastaanotto maalialueella. Maaliintulon jälkeen on mahdollisuus rentoutua ja nauttia muiden osallistujien seurasta.

Tervetuloa Tarttoon Hiihtomaratonille 2025!

Viro Tartto hiihtomaraton

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Tarton hiihtomaraton 16.02.2025 Otepää 

Tartu Maratonin pääpäivänä perinteinen hiihtotekniikka matkoilla, 63 ja 31 km.  Tule legendaariseen hiihtofestivaaliin nauttimaan Etelä-Viron kumpuilevista maisemista ja huippuluokan radasta.

Hintaesimerkkimme 3 pv:

Hinnat 12.12.2024 asti
alk. 385 € / hlöä (majoitus 2 hengen huoneessa)
alk. 449 € / hlö (majoitus 1 hengen huoneessa)

Hinta 13.12.2024 alkaen
alk. 410 € / hlö (majoitus 2 hengen huoneessa)
alk. 474 € / hlö (majoitus 1 hengen huoneessa)

Matkaohjelma

Tallink laivamatkat
15.2. Helsinki – Tallinna 10:30 – 12:30
17.2. Tallinna – Helsinki 13:30 – 15:00

15.2. Saapuminen Tallinnaan
Kuljetus Tallinna – Tartto, ilman opasta
Majoittuminen hotelli Dorpatiin.

Bussi Maratonille lähtee Vanemuisen teatterin parkkipaikalta, joka on noin 5-7 min kävelymatkan päässä hotellista.

17.2. Lähtö Tarttosta bussilla Tallinnan satamaan, ilman opasta.
Paluu laivalla Helsinkiin.

 

Viro Tartto Dorpat hotelli

Dorpat hotelli sijaitsee Tarton keskustassa, Emajoen liikekorttelissa. Vain muutaman askeleen päässä hotellista on Vanhakaupunki, teatteri ja ostoskeskuksia.

Lue lisää
Tartto tekemistä ja käyntikohteita

Tarton yliopisto ja sen taidemuseo

Tarton yliopisto, perustettu vuonna 1632, on yksi Euroopan vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista. Retken aikana vieraillaan yliopistolla ja sen taidemuseossa. Taidemuseo sijaitsee yliopiston historiallisessa päärakennuksessa, ja vierailu alkaa kauniista aulasta. Museon kiehtova sisustus on Pompeiji-tyylistä. Antiikkihenkisen perusnäyttelyn muodostavat veistokset – kreikkalaisen, klassisen ja hellenistisen taiteen parhaiden töisen alkuperäiskoossa olevat kipsijäljennökset. Nähtävillä on myös paljon vanhoja alkuperäisesineitä: kolikoita, maljakkoja, savilamppuja ja nuolenpääkirjoitustauluja. Erityisen mystinen paikka on museon osana toimiva muumiokammio, jossa on aito egyptiläinen muumio. Museovierailuun kuuluvat myös käynti yliopiston päärakennuksessa ja karsserissa-paikassa johon sääntöjä rikkoneet opiskelijat laitettiin vielä 1800 luvun loppuun asti. Voit myös vierailla yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa, joka on yksi Viron vanhimmista ja kauneimmista puutarhoista.

Peipsin seutu ja vanhauskoiset  

Retkellä tutustutaan Viron omaperäisimpään alueeseen, vanhauskoisten kyliin Peipsijärven rannalla. Heidän tapoihin tutustutaan Varnjan samovaritalolla – siellä nautitaan paikallista teetä, maistellaan sipulipiirakkaa ja makeisia. Poiketaan myös Kolkjan vanhauskoisten vierailukeskuksessa, jossa  on esillä vanhoja ikoneja. Vanhauskoiset ovat olleet vuosisatoja tunnettuja ikonimaalareita. Matkalla  pysähdys Hirveojan viinitilalla, jossa saa maistella viinejä, ja ostaa niitä myös mukaan.

Toomemägi (Toome Hill)

Toomemägi on historiallinen mäki Tarton sydämessä, joka tarjoaa kauniit näkymät kaupunkiin. Alueella sijaitsee useita merkittäviä nähtävyyksiä, kuten Vanhan anatomian teatteri, Neitsyt Marian katedraalin rauniot ja Engelsin silta.

Tarton Raatihuoneentori

Tarton raatihuoneentori on kaupungin keskuspaikka, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja markkinoita ympäri vuoden. Torin laidalla sijaitseva Tarton raatihuone on upea esimerkki 1700-luvun arkkitehtuurista.

AHHAA-tiedekeskus

AHHAA on Baltian suurin tiedekeskus, joka tarjoaa interaktiivisia näyttelyitä ja hauskoja oppimiskokemuksia kaikenikäisille. Keskuksessa on myös planetaariopresentaatioita ja erilaisia työpajoja.

Tarton Taidemuseo

Tarton taidemuseo, joka sijaitsee mielenkiintoisessa vinoon rakennetussa talossa, esittelee laajan kokoelman virolaista taidetta. Museo tarjoaa vaihtuvia näyttelyitä ja monipuolista ohjelmaa taiteen ystäville.

Emajoen Rantakatu

Emajoen rantakatu on kaunis kävelykatu, joka kulkee pitkin Emajoen vartta. Alueella on useita kahviloita, ravintoloita ja puistoja, jotka tekevät siitä täydellisen paikan rentoutua ja nauttia joen rauhallisesta ilmapiiristä.

Tarton Observatorio

Tarton observatorio sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella, mutta se on ehdottomasti vierailun arvoinen. Observatorio tarjoaa mahdollisuuden tutustua tähtitieteeseen ja ihailla upeita näkymiä ympäröivään luontoon.

Tarton KGB-sellimuseo

KGB-sellimuseo kertoo Neuvostoliiton ajan historiasta ja poliittisesta vainosta Virossa. Museo sijaitsee entisessä KGB
pidätyssellissä ja tarjoaa mielenkiintoisen ja koskettavan katsauksen menneisyyteen.

Supilinna

Supilinna, eli ”Keittokylä”, on yksi Tarton vanhimmista ja viehättävimmistä kaupunginosista. Alueella on paljon perinteisiä puutaloja, kapeita kujia ja viehättäviä puutarhoja. Supilinnassa järjestetään myös vuosittainen Supilinnan Päivä -festivaali.

Tarton Leikkipuistot ja Aktiviteettipuistot

Tartto tarjoaa monia puistoja ja aktiviteettipuistoja, joissa on mahdollisuus rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Tässä muutamia suosittuja kohteita:

Karlova: Viihtyisä ja vehreä kaupunginosa, jossa on useita puistoja ja leikkialueita.

Tähtvere: Urheilupuisto ja ulkoilualue, joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja koko perheelle.

Aura Keskus: Vesipuisto ja kylpylä, joka tarjoaa rentoutumista ja hauskoja hetkiä kaikenikäisille.

Viro

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Matkapaketti sisältää:

* Lauttamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki, henkilöliput
* Kuljetus Tallinna -Otepää – Tallinna
* Majoitus Dorpat hotellissa aamiaisella, 2 yötä
* Osallistumismaksu hiihtomaratonille ja kilpailunumero
* Kuljetukset Tartosta Otepäähän ja takaisin
* Pääsy tervetulotilaisuuteen ja maalintulon vastaanottoon

 

Tapahtumaan sisältyy:

* Osallistumismaksu ja kilpailunumero
* Kuljetukset tapahtumapaikalle ja takaisin
* Lämmin vastaanotto maalissa
* Pääsy tervetulotilaisuuteen
Varaa paikkasi nyt ja valmistaudu nauttimaan Tarton talvisesta tunnelmasta, urheilun riemusta ja virolaisesta vieraanvaraisuudesta! Tämä tapahtuma on täydellinen tilaisuus yhdistää liikunta, luonto ja kulttuuri ikimuistoisella tavalla.

************************************************************

Hintaesimerkki sisältäen oman henkilöauton lauttamaksut

* Lauttaylitykset Helsinki-Tallinna-Helsinki, henkilöliput
* Lauttapaikat henkilöautolle
* 2 yötä Dorpat-hotellissa (kaupungin keskustassa)
* Aamiaiset hotellissa
* Bussikuljetukset Tartossa maratonin lähtöpaikalle ja takaisin Tarttoon
* Rekisteröintimaksu
* Rekisteröintiasiakirjasi ja tunnuksesi toimitetaan hotelliin (pyynnöstä)

Maratonin ilmoittautumismaksua ei palauteta peruutustapauksessa.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.