Viro Vihulan Joulumatka

Talvinen satumaa alkaa jo matkalla romanttiseen Vihulan kartanoon lumivalkeiden tasankojen ja lumisten metsien läpi. Vihulan joulumatka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Vihulan Joulumatka

Joulun rauhaa ja romantiikkaa

Kutsumme sinut osallistumaan todelliseeen joulutunnelmaan ja kokemaan talvisen taikamaan ihanan kauneuden ja raikkauden, tule  Vihulan kartanoon kahdeksi vuorokaudeksi 24. – 26.12.2022 viettämään tunnelmallinen Vihulan Joulumatka.

Vihulan Joulumatka

Talvinen satumaa alkaa jo matkalla romanttiseen Vihulan kartanoon lumivalkeiden tasankojen, peltojen ja paksujen lumisten metsien läpi ja joulukoristeltujen kotien ohi. Vihulaan saapuessasi sinua on vastassa iloinen joulutunnelma, suuri joulukuusi ja paljon mukavaa toimintaa, jotka yhdessä herkullisten tuoksujen ja makujen kanssa luovat erityisen joulumielen.

Vihulan kartano tarjoaa majoitusta historiallisissa kartanon rakennuksissa ja hauskaa toimintaa ja mieleenjääviä hetkiä niin aikuisille kuin lapsillekin.

Joulun rentoumismahdollisuudet

Vihulan kartanon eko-SPA on boutique-spa, joka sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä. Siellä unohdat murheet ja rentoudut. Spassa yhdistyvät kartanon historiallinen henki ja ylellisyys sekä nykyajan mukavuudet.

 

Viro Vihulan Joulumatka

 

Kymenmatkat Instagram>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme Vihulan kartanohotellissa  669 €/hlö
Lapset 6-alle 16 vuotiaat, pyydä hinta toimistoltamme.

Matkapäivät: 24 – 26.12.

24.12

Lähtö Viking Linen terminaalista
Laivamatka Helsinki-Tallinna klo 14:15-16:45
Satamassa teitä on vastassa opas ja kuljettaja, joka vie teidät Vihulan kartanoon.
Saavuttuanne Vihulan kartanoon, majoittuminen huoneisiin, jonka jälkeen on vapaata aikaa.
Teillä on mahdollisuus käydä kävelyllä kartanon puistossa tai nauttia saunakeskuksesta tai *vartalohoidoista ja hieronnasta
(*varaa kylpylähoidot etukäteen)

Juhlava jouluinen buffet-illallinen klo 19.00 – 22.00, jossa on tarjolla suomalaisille tuttuja perinteisiä makuelämyksiä, sisältäen 3 lasillista viiniä tai olutta.

25.12

Runsas aamiainen hotellissa.
Vapaa-aikaa, teillä on mahdollisuus jaloitella kartanon puistossa tai nautiskella saunakeskuksessa tai *vartalohoidoista ja hieronnasta.
(*varaa kylpylähoidot etukäteen)

* klo 12.00–13.00 tai 15.00 – 16.00 piparkakkujen koristelu työpaja
* ilmoita meille erikseen, jos haluat osallistua työpajaan, sekä kellonaika, milloin osallistut.

klo 14.00 – 16.00 lounasbuffet

Vapaa-aikaa, teillä on mahdollisuus jaloitella kartanon puistossa tai nautiskella saunakeskuksessa tai *vartalohoidoista ja hieronnasta.
(*varaa kylpylähoidot etukäteen)

Klo 19.00–22.00 buffet-illallinen, sisältää 2 lasillista viiniä tai olutta.

* Klo 18.00 – 19.00 Vanhan viinakeittiön makuja ja tarinoita, jossa kerromme hauskoja tarinoita kartanosta ennen vanhaan ja nykyään. Degustoimme eri viljalajikkeista valmistettujaa vodkia. Tämä ohjelma lisämaksusta ja vain ennakkovarauksella 20 €/ hlö.

26.12

Runsas aamiainen

Vapaa-aikaa, teillä on mahdollisuus jaloitella kartanon puistossa tai nautiskella saunakeskuksessa tai *vartalohoidoista ja hieronnasta.
(*varaa kylpylähoidot etukäteen)

Paluumatka Vihulasta Tallinnaan.
Tallinnassa mahdollisuus tutustua kaupunkiin ja vierailla kaupoissa.
Viking Express lähtee paluumatkalle 26.12 Tallinna-Helsinki klo 15:30-18:00

Lisämaksusta:
Vihulan kartanon eko-SPA on boutique-spa, joka sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä. Siellä unohdat murheet ja rentoudut. Spassa yhdistyvät kartanon historiallinen henki ja ylellisyys sekä nykyajan mukavuudet.
Spa-hoitoihin ja hinnastoon voit tutustua tässä:
https://www.vihulamanor.com/spa/eco-spa/

Vihulan kartanon 4* superior-hotelli sijaitsee Pohjois-Virossa, Lahemaan kansallispuiston koskemattoman luonnon keskellä ja vain tunnin mittaisen ajomatkan päässä Tallinnasta. Elegantti 1500-luvulta peräisin oleva kartano takaa täydellisen irtautumisen kaupunkielämän askareista ja ylellisen ympäristön lomailuun, luovaan työmatkaan ja erilaisten seurueiden tapahtumien järjestämiseen.

Hytit:

Owners Cabin

Kun kaipaat pienelle porukalle omaa rauhaa tai kokoustilaa vaikka myynti- tai strategiakokousta varten on m/s Finlandian Owner´s cabin oiva vaihtoehto. Kaksihuoneisessa hytissä kannella 7 on kokouspöytä 8 hengelle, makuuhuone 3:lle sekä oma wc/suihku. Myös kokoustarjoilut onnistuvat Onwer´s cabin-hyttiin. Muista tilata tarjoilut matkavarauksen yhteydessä ennakkoon.
Eckerö_owners_cabin_400x300

Neljän hengen ulkohytti

Neljän hengen ikkunahytti. Kaksi alavuodetta ja käännettävää ylävuodetta. WC & suihku. Hytit sijaitsevat kansilla 6 ja 7.
Eckerö_neljän hengen ulkohytti_400x300

Neljän hengen sisähytti

Neljän hengen sisähytti. Kaksi alavuodetta ja käännettävää ylävuodetta. WC & suihku. Hytit sijaitsevat kansilla 6 ja 7.
Eckerö_neljan_hengen_sisähytti_400x300

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Osta drinkkikupongit kauttamme!

Hintaan sisältyy:
* Laivamatka 24.12 Helsinki-Tallinna klo 14:15-16:45
* Laivamatka 26.12 Tallinna-Helsinki klo 15:30-18:00
* 2 vrk majoitus Vihulan kartanossa, jaetussa
.  kahden hengen huoneessa
* Runsas aamiainen
* Juhlallinen jouluillallinen 24.12 (runsas joulubuffet) tervetuliaisdrinkillä

Raatihuoneen torin joulumarkkinat ovat avoinna päivittäin

 

 

(*varaa kylpylähoidot etukäteen)

Spa-hoitoihin ja hinnastoon voit tutustua tässä:

https://www.vihulamanor.com/spa/eco-spa/

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555