Itävalta Wien Uusivuosi

Wien uusivuosi ja ikimuistoiset uudenvuoden konsertit – kuule alkuperäinen musiikki aidossa ympäristössä ja maista suklaista sacherkakkua! Wienin matka >

Itävalta Wien Uusivuosi

Uudenvuoden ilta Wienissä

Lähtekäämme hetkeksi Wienin lumoavaan maailmaan, missä Uudenvuoden ilta kietoutuu musiikin lumoavaan syleilyyn, suklaan herkulliseen maailmaan ja juhlan taikaan.

Itävalta Wien Uusivuosi

Wien, kaupunki suurten säveltäjien, wienervalssin ja keisarillisen loiston koti, avaa sydämensä ikimuistoiselle Uudenvuoden juhlalle. Konserttisaleissa ja kaupungin sydämessä kuuluu musiikin kaiku, kun maailmanluokan esitykset täyttävät ilman sävelillään. Mozart, Beethoven ja Strauss elävät uudelleen mestarillisissa sävellyksissään, jotka lumoavat ja vievät sinut mukanaan musiikin maailmaan.

Suklainen Sacher ja Juhlallista Tunnelmaa

Uudenvuoden aatto Wienissä on myös herkkujen aikaa. Kierrellessäsi kaupungin kujilla voit pysähtyä nauttimaan perinteisen Sacher-kakun herkullisuudesta, suklaan sulattamasta taivaallisesta makuelämyksestä. Kaupungin tunnelmallisilla markkinoilla voit tehdä ainutlaatuisia löytöjä ja tuntea vanhan kaupungin sydämen sykähdyttävän rytmin. Ja kun ilta hämärtyy, Wienissä valmistaudutaan juhlaan, joka valaisee taivaan. Värikäs ilotulitus kruunaa Uuden vuoden aaton, luoden taianomaista tunnelmaa ja täyttäen ilman riemukkailla säteillä.

Wien Uudenvuoden juhla

Astuessasi kauniiden palatsien, kuten Belvederen ja Schönbrunnin, porteista voit aistia menneiden aikojen henkäyksen ja tuntea historian siipien havinan. Wienin katedraalin, Stephansdomin, mahtipontinen katedraalitorni kohoaa kohti taivasta, luoden vaikuttavan näkymän kaupungin ylle.
Tervetuloa kohtaamaan Uuden Vuoden tähtihetket Wienissä, missä musiikin lumo, suklaan herkut ja juhlan taika yhdistyvät luomaan unohtumattoman matkan ajan ja tilan läpi.

 

Itävalta Wien Uusivuosi

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 570 € / hlö

Kauttamme saat lisämaksusta varattua myös suomenkielisen oppaan Wienissä.

Matkaohjelmaesimerkkimme

Ylellinen Uudenvuoden Matka Wieniin

Päivä 1: Tervetuloa Wieniin!

Nauti mukavasta reittilennosta Helsingistä Wieniin ja saavu tyylikkäästi perille. Kuljetus lentokentältä Wienin keskustaan on järjestetty sinua varten, jotta voit aloittaa lomasi huolettomasti.

Päivä 2: Tutustu Wienin Historiaan ja Kulttuuriin

Herää aamiaisen herkkuihin ja lähde sitten tutustumaan Wienin historialliseen keskustaan opastetulla kierroksella. Koe Wienin monisatavuotinen historia, kun kuljet Pyhän Tapanin tuomiokirkon, Mozartin asuintalon, Valtionoopperan ja Hofburgin talvipalatsin alueilla. Kierroksen päätteeksi hemmottele itseäsi perinteisellä Sacher-leivoksella.
Illan koittaessa, valmistaudu unohtumattomaan Uudenvuodenaaton juhlaillalliseen, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden maistaa Wienin herkullisia makuja monenlaisista ruokalajeista koostuvassa ateriassa. Lähde sitten ihailemaan Uudenvuodenaaton ilotulitusta Raatihuoneen aukiolle, jossa Wienin taivas valaistaan värikkäillä räjähdyksillä ja juhlatunnelma on katossa!

Päivä 3: Tutki Schönbrunnin Loistoa

Nauti aamiaisesta ja lähde sitten tutustumaan Wienin ikoniseen Schönbrunnin linnaan, joka oli aikoinaan keisariperheen kesäasunto. Anna silmiesi levätä upeissa rokokootyylisissä saleissa ja tunne historia heräävän eloon keisariperheen yksityishuoneissa. Opastetun kierroksen jälkeen voit vaellella linnan upeissa puutarhoissa ja ihailla näkymiä.

Päivä 4: Hyvästi Wien, Paluu Helsinkiin

Nauti viimeisestä aamiaisesta ja rentoudu ennen kuin on aika pakata matkatavarat ja lähteä kuljetuksella lentokentälle. Kiitä Wieniä upeasta vierailusta ja valmistaudu turvalliselle paluulennolle Helsinkiin.

Tämä ylellinen Uudenvuoden matka Wieniin tarjoaa unohtumattoman kokemuksen historiallisesta ja kulttuurisesta kaupungista sekä juhlavaa tunnelmaa Uudenvuodenaaton vietossa.

Itävalta Wien Austria Trend Hotel Rathauspark Wien

1800-luvun kaupunkipalatsissa sijaitseva Austria Trend Hotel Rathauspark Wien tarjoaa viihtyisiä huoneita, joissa on ilmainen WiFi ja ilmastointi. Wienin raatihuone ja historiallinen yliopistorakennus ovat vain muutaman metrin päässä. Tämä uusittu kaupunkipalatsi, jossa kirjailija Stefan Zweig on asunut, on peräisin vuodelta 1882. Rathauspark Wien -hotellissa on moderni sisustus ja elegantti tunnelma.

Lue lisää
Itävalta Wien Hotel Post ***

Keskitason hotelli loistavalla paikalla, Wienin vanhassakaupungissa. Hotellilta n. 7 minuutin kävelymatka St.Stephansdom tuomiokirkolle ja Kärntnerstrasse-ostoskadulle.

Lue lisää
Itävalta Holiday Inn Vienna City
Itävalta Wien tekemistä ja käyntikohteita

* Wienin raatihuone
sijaitsee Wienin 1. kaupunginosassa, Innere Stadtissa, Vanhankaupungin alueella. Mahtava raatihuone on valmistunut vuonna 1883.

* Wienin taidehistoriallinen museo
Vuonna 1891 juhlavasti avattu Wienin taidehistoriallinen museo esittelee Habsburg-suvun loisteliaan taidekokoelman italialaiseen renessanssityyliin rakennetussa monumentaalisessa rakennuksessa.

* Hofburg-palatsikompleksi
Habsburg-suvun asuinpaikkana vuosisatojen ajan toiminut Hofburg on useiden palatsien yhteensulautuma, jonka eri osat edustavat useita eri arkkitehtoorisia tyylisuuntia keskiajalta 1900-luvulle.

* Karlskirche
Kaarlenkirkko on yksi Euroopan näyttävimpiä barokkikirkkoja ja suosittu nähtävyys Wienissä. Karlskirche sijaitsee Karlsplatzilla, melko lähellä Vanhaakaupunkia.

* Espanjalainen ratsastuskoulu
Wienin kuuluisa espanjalainen ratsastuskoulu on maailman vanhin vielä toimiva perinteistä kouluratsastusta opettava ratsastuskoulu.

* Prater-huvipuisto ja planetaario
Leopoldstadtin kaupunginosassa sijaitseva Prater-huvipuisto on kuuluisa varsinkin vanhan maailmanpyöränsä ansiosta.

* Schönbrunnin kesälinna
Wienin keskustan alueen ulkopuolella sijaitseva Schönbrunnin kesäpalatsissa Habsburgien keisariperhe asui aina kesäaikaan huhtikuusta-lokakuuhun.

Kesäpalatsissa on mm. Keisari Franz Josephin ja hänen puolisonsa Keisarinna Elisabethin, eli Sisin aikaisia huoneita. Tutustumiskierroksella nähdään myös 1750-luvulta peräisin olevia Keisarinna Maria Theresian aikaisia rokokoo tyylisiä huoneita, mm. linnan  upean suuren juhlasalin ja linnan upea puutarha.

Itävalta

Itävalta tunnetaan lukuisista tapahtumistaan ja festivaaleistaan sekä mahtavista Alpeista, patikoinnista ja laskettelusta.
Pääkaupunki:
Wien
Virallinen kieli: 
Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Wien-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Retket suomen/englannin kielellä opastettuna
* Lentokenttäkuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta (juna/lento/bussi)

Räätälöimme matkan toiveidenne mukaan.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.