Itävalta Wien Uusivuosi

Wien uusivuosi ja ikimuistoiset uudenvuoden konsertit – kuule alkuperäinen musiikki aidossa ympäristössä ja maista suklaista sacherkakkua! Wienin matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Itävalta Wien Uusivuosi

Uudenvuoden konsertti Wienissä

Tule kuulemaan mestariteoksia musiikkihallissa. Wien uusivuosi tarjoaa mahdollisuuden kuulla Wienin filharmonikkojen perinteisen uudenvuodenkonsertin, jossa esitetään itävaltalaisen Straussin säveltäjäsuvun musiikkia, mutta myös muiden itävaltalaissäveltäjien teoksia. Uudenvuoden konsertti on järjestetty jo vuodesta 1941 alkaen.  Tämä suurten säveltäjien, wienervalssin ja suklaisen Sacherkakun kotikaupunki huokuu keisarillista loistoa. Musiikin suurista nimistä mm. Mozart, Beethoven ja Strauss ovat asuneet kaupungissa. Habsburgien suvun keisarilliset palatsit Belvedere, Hofburg ja Schönbrunn sekä Stephansdomin katedraali ovat maailmankuuluja nähtävyyksiä. Matkat Wieniin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Itävalta Wien Uusivuosi

Wienissä on vielä uutena vuotena lukuisia tunnelmallisia kojuja, joissa voit tehdä hienoja löytöjä, samalla kun vaellat pitkin vanhan kaupungin katuja. Keskustassa on useita esiintymislavoja ja värikäs ilotulitus kruunaa uuden vuoden aaton täällä yhdessä maailman suosituimmista paikoista viettää uutta vuotta.

Suklainen Sacher

Kaupungissa on ostosmahdollisuuksia, museoita ja taidenautintoja sekä viehättäviä kahviloita, joissa voi nauttia perinteisestä suklaaherkusta – Sacher kakusta.

Itävalta Wien Uusivuosi

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 515 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Esimerkkiohjelma lisämaksusta:

1 pv
Reittilento Helsingistä Wieniin. Kuljetus lentoasemalta Wienin keskustaan. Tulokuljetuksen yhteydessä kaupunkikierros, jonka aikana nähdään Wienin keskustan upeat nähtävyydet, kuten Valtionooppera, Raatihuone, Parlamenttitalo, Hofburgin talvipalatsin, Hundertwasserhausin, Prater maailmanpyörineen, barokkikirkon ja kauniin Tonavan.

2 pv
Aamiaisen jälkeen voi tutustua Wienin historialliseen keskustaan. Opastetulla kierroksella näkee ja kuulee Wienin elämästä keskiajalta nykypäivään. Ensiksi kuljetaan kohti Wienin vanhinta aluetta, josta löytyy kapeiden mukulakivikujien ohella monia keskiaikaisia ja barokkityyliin rakennettuja kauniita taloja. Kierroksen aikana liikutaan mm. Pyhän Tapanin tuomiokirkon, Mozartin asuintalon, Valtionoopperan ja Hofburgin talvipalatsin alueella. Opastetun kierroksen päätteeksi voi istahtaa vaikkapa kahvilaan ja nauttia perinteisen Sacher leivoksen..

Wienissä kannattaa mennä Uudenvuodenaaton juhlaillalliselle,joka saattaa koostua jopa seitsemästä eri ruokalajista. Uutta Vuotta mennään vastaanottamaan ilotulituksen merkeissä Raatihuoneen aukiolle.

3 pv
Aamiaisen jälkeen voi lähteä tutustumaan kuuluisaan Schönbrunnin rokokootyyliseen linnaan, joka on aikanaan toiminut keisariperheen kesäasuntona. Upea palatsi on rakennettu Pariisin Versailles’in kilpailijaksi. Opastetun kierroksen aikana tutustutaana linnan upeisiin saleihin ja keisariperheen yksityistiloihin – näemme mm. keisari Frans Joosefin ja hänen puolisonsa keisarinna Elisabethin eli Sissin aikaisia huoneita. Pääsemme ihastelemaan myös keisarinna Maria Teresian ajoilta peräisin olevia loisteliaita saleja.

Kierroksen jälkeen siirrytään linnan Orangerie saliin nauttimaan Uuden Vuoden konserttisävelistä Mozartin ja Straussin tahtiin. Keisarillin aikoina talvipuutarha toimi hovin juhlien pitopaikkana, jossa myös itse Mozart on esiintynyt

4 pv
Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen kuljetus lentoasemalle.


Itävalta Wien tekemistä ja käyntikohteita

* Wienin raatihuone
sijaitsee Wienin 1. kaupunginosassa, Innere Stadtissa, Vanhankaupungin alueella. Mahtava raatihuone on valmistunut vuonna 1883.

* Wienin taidehistoriallinen museo
Vuonna 1891 juhlavasti avattu Wienin taidehistoriallinen museo esittelee Habsburg-suvun loisteliaan taidekokoelman italialaiseen renessanssityyliin rakennetussa monumentaalisessa rakennuksessa.

* Hofburg-palatsikompleksi
Habsburg-suvun asuinpaikkana vuosisatojen ajan toiminut Hofburg on useiden palatsien yhteensulautuma, jonka eri osat edustavat useita eri arkkitehtoorisia tyylisuuntia keskiajalta 1900-luvulle.

* Karlskirche
Kaarlenkirkko on yksi Euroopan näyttävimpiä barokkikirkkoja ja suosittu nähtävyys Wienissä. Karlskirche sijaitsee Karlsplatzilla, melko lähellä Vanhaakaupunkia.

* Espanjalainen ratsastuskoulu
Wienin kuuluisa espanjalainen ratsastuskoulu on maailman vanhin vielä toimiva perinteistä kouluratsastusta opettava ratsastuskoulu.

* Prater-huvipuisto ja planetaario
Leopoldstadtin kaupunginosassa sijaitseva Prater-huvipuisto on kuuluisa varsinkin vanhan maailmanpyöränsä ansiosta.

* Schönbrunnin kesälinna
Wienin keskustan alueen ulkopuolella sijaitseva Schönbrunnin kesäpalatsissa Habsburgien keisariperhe asui aina kesäaikaan huhtikuusta-lokakuuhun.

Kesäpalatsissa on mm. Keisari Franz Josephin ja hänen puolisonsa Keisarinna Elisabethin, eli Sisin aikaisia huoneita. Tutustumiskierroksella nähdään myös 1750-luvulta peräisin olevia Keisarinna Maria Theresian aikaisia rokokoo tyylisiä huoneita, mm. linnan  upean suuren juhlasalin ja linnan upea puutarha.

Bellevue hotel ****

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla historiallisessa Wienissä Alsergrundin alueella lähellä Lichtensteinin palatsiaja Franz Josefin rautatieasemaa vastapäätä. Useat nähtävyydet kuten Valtionooppera ja Vienn kaupungintalo ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Raitiovaunu- ja bussipysäkit 50 m päässä, joilla pääsee helposti mm. kuuluisalle Ringstrasselle, museoihin, Stephenin katedraaliin ja Schönbrunnin linnaan. Matkaa keskustaan 3 km.

Hotellissa 24-h vastaanotto, suuri aula hisseineen. ravintola, kahvila/baari, aamiaishuone, kokoustiloja. Hotellissa on perinteisiä ja nykyaikaisia huoneita, kaikissa huoneissa on ilmastointi, TV, internetyhteys (lisämaksusta), puhelin, radio, minibaari, tallelokero, kylpyhuone, hiustenkuivaaja. Osoite: Althansstrasse 5, 1091 Vienna.

Wien_Bellevue hotel_ulko_400x300 Wien_Bellevue hotel_sisä_400x300

 

 

Itävalta tunnetaan lukuisista tapahtumistaan ja festivaaleistaan sekä mahtavista Alpeista, patikoinnista ja laskettelusta.
Pääkaupunki:
Wien
Virallinen kieli: 
Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555