Yritysesittely
Yritysesittely

Nauti elämästä – Nauti matkasta!

 

’Kaikki matkat saman katon alta!’

KYMENMATKAT OY

Täyden palvelun matkatoimisto, vie Sinut minne haluat ja milloin haluat.  Korkea ammattitaito sekä luotettava palvelu ovat vahvuutemme niin seuramatkamyynnissä  kuin myös ryhmä- ja erikoismatkanjärjestäjänä. Laatujärjestelmämme takaa sinulle turvallisen matkan kohteeseen ja paluun kotiin.

Arvoihimme kuuluvat: tasalaatuisuus, turvallisuus ja rehellisyys.

Ellet löydä seuramatkatarjonnastamme  mieleistäsi matkaa, niin räätälöimme Sinulle sellaisen tarpeittesi mukaan.

Business to Business osastomme laatii räätälöidyt ratkaisut liikematkustajille.

Kymenmatkoilla on toimistot Kotkassa ja Pietarissa.

Meiltä voi tilata niin seura-, liike- yksityis ja ryhmämatkat ja mökkimajoitukset, hotellimajoitukset ja kaikki matkailuun liittyvät palvelut.

Pietarin toimistomme sijaitsee Sennaja metron lähellä. Erikoisosaamista meillä on tietenkin myös Kotkan alueeella ja sen tarjoamissa monipuolisissa matkailumahdollisuuksissa. Saat meiltä Pietarin junamatkat, Pietarin bussimatkat, Pietarin lentomatkat omatoimisille matkaajille tai ryhmille.

Kesällä kalastusta, mönkkäriajoa, veneilyä kauniissa saaristossamme, vaellusretkiä, sienestystä, marjastusta. Ja tietenkään unohtamatta läheisyyttämme Helsingistä ja sen ostosmahdollisuuksista.

Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota kokousvieraille uskomattoman ihania kokouspaikkoja. Vuokraamme vaikka koko saaren, jossa täydet palvelut kokousvieraille. Nyt voi kokousta pitää vaikka myös luxusmökeissä ja kokouksen jälkeen tarjoamme todella monipuolisia viihdepalveluita kalastuksesta liitovarjolentoon. Vain mielikuvitus on rajana!

Järjestämme matkasi valitsemassasi kohteessa, saat kaiken palvelun yhdellä yhteydenotolla, koko maailma avoinna  – pyydä tarjous!

Ota yhteyttä meihin – suunnittelemme yhdessä kanssasi sinulle  tai vieraillesi ikimuistoisen loman.

Olette lämpimästi tervetulleita asiakkaaksemme!

Kymenmatkoja myyvät valtuutetut   matkatoimistot Suomessa.

Kymenmatkat Oy Matkatoimisto
Y-code:0940183-9
Rek: 568.588
Internet: www.kymenmatkat.fi
E-mail: kymenmatkat(at)kymenmatkat.fi

Kuvi: 9/93/MjMv  Smal: 18595