Sveitsi Zürich kaupunkiloma

Zürich kaupunkiloma – Sveitsin suurin kaupunki, jota leimaa toisaalta pankit ja toisaalta Alppien kauniit vuoristomaisemat järvineen. Matkat Sveitsiin >

Sveitsi Zürich kaupunkiloma

Alppeja ja kauniita järvimaisemia

Zürich on Sveitsin suurin kaupunki, jota leimaavat pankit ja toisaalta Alppien kauniit vuoristomaisemat järvineen, se on myös yksi maailman elinvoimaisimmista kaupungeista. Zürich sijaitsee järven rannalla, aivan Sveitsin sydämessä, kaupunki on tunnettu upeasta luonnonkauneudestaan sekä kulttuuristaan ja historiastaan.  Zürich on ainutlaatuinen, maailmanlaajuinen rahoituskeskus, jossa sijaitsee useita pankkeja ja vakuutusyhtiöitä, joten kaupunki onkin tunnettu vahvasta taloudestaan ja innovatiivisista yrityksistään.  Zürich on paljon muutakin kuin vain Sveitsin suurin kaupunki ja pankkimaailman keskus. Se on paikka, joka tarjoaa niin villiä luontoa kuin urbaania vilskettä, taiteellista rikkautta ja kiehtovaa historiaa – sekä tietenkin unohtumattomia hetkiä. Sveitsin Zurichin matkat sopivat myös ryhmämatkoiksi.

Zürich vanhakaupunki

Zürichin historiallinen keskusta on täynnä hyvin säilyneitä rakennuksia, jotka heijastavat kaupungin pitkää ja rikasta historiaa. Voit tutustua kaupungin menneisyyteen kävelemällä sen kapeilla, mutkittelevilla kaduilla tai vierailemalla jossakin sen monista museoista. Täällä Zürichin vanhassakaupungissa voi viettää tunteja romanttisilla kujilla ja uppoutua menneen ajan tunnelmaan, joka elää näiden historiallisten rakennusten seinien sisällä. Jos olet taiteen ystävä, kaupungin museot, galleriat ja taidefestivaalit ovat varmasti mieleesi. Ja jos kaipaat taukoa kaupungin sykkeestä, on Zürich-järvi vain lyhyen kävelymatkan päässä – täydellinen paikka päiväretkelle.

Sveitsiläinen gastronomia

Ja tietenkin ruoka! Sveitsiläinen gastronomia on tunnettu laadustaan, ja Zürichin ravintolat ovat täydellinen paikka päästä kokeilemaan paikallisia herkkuja. Maista esimerkiksi perinteistä fondueetä tai leipäjälkiruokaa, johon olet ehkä jo tutustunut Sveitsin suklaan muodossa.

Maailmanluokan ostoskaupunki Zürich

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä, Zürich on myös maailmanluokan ostoskaupunki. Bahnhofstrassen katu on yksi maailman kalleimmista ja eksklusiivisimmista ostoskaduista, ja sen varrella sijaitsee lukuisia kansainvälisiä brändiliikkeitä.

Sveitsi Zürich kaupunkiloma

Zürichissä on monia kirkkoja, museoita ja taidegallerioita. Kaupungista järjestetään useita retkiä – omatoimisia ja opastettuja – kaupungin ulkopuolelle luontoon. Kulinaristille on tarjolla trendikkäitä ravintoloita ja perinteisiä tavernoita ja ostostentekijälle löytyy ostettavaa joka lähtöön.

Sveitsi Zürich kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 535 € / hlö

 

Matkaohjelma esimerkki

Päivä 1: Saapuminen ja Vanhankaupungin Tutustuminen

Aamulento Helsingistä Zurichin lentokentälle. Saapumisen jälkeen tapaatte oppaan lentokentällä, joka opastaa teidät junalle kohti Zurichin keskustaa. Matka kestää noin 10–15 minuuttia. Saavuttuanne Zurichin päärautatieasemalle (Zürich Hauptbahnhof), siirrytte hotelliin, joka sijaitsee lähellä vanhankaupungin vilkkaita katuja ja nähtävyyksiä. Iltapäivällä teette opastetun kävelykierroksen Zurichin vanhassakaupungissa, tutustuen kauniisiin historiallisiin rakennuksiin ja oppien paikallisesta historiasta.

Päivä 2: Kulttuuria ja Taide-elämyksiä

Aamiainen hotellissa. Tänään suuntaatte oppaan kanssa Kunsthaus Zürich -taidemuseoon, jossa opas johdattaa teidät museon näyttelyihin ja kertoo taiteen historiasta. Iltapäivällä teette opastetun vierailun Grossmünster-kirkkoon, oppaan selittäessä kirkon merkitystä ja tarjoaessa historiallisia yksityiskohtia. Illalla voitte nauttia vapaa-ajasta omatoimisesti tai oppaan suosittelemissa paikallisissa ravintoloissa.

Päivä 3: Luontoa ja Maisemia

Aamiainen hotellissa. Tänään oppaan johdolla suuntaatte Uetliberg-vuorelle, jossa voitte ihailla upeita näkymiä Zurichin kaupunkiin ja ympäröivään luontoon. Opas kertoo alueen historiasta ja tarjoaa tietoa alueen luonnosta ja eläimistöstä. Palatessanne kaupunkiin voitte viettää aikaa Zürichseen rannalla, oppaan antaessa vinkkejä mielenkiintoisista paikoista ja aktiviteeteista alueella.

Päivä 4: Ostoksia ja Kotimatka

Aamiainen hotellissa. Viimeisenä päivänä voitte suunnata ostoksille Bahnhofstrasse-ostoskadulle oppaan kanssa, joka auttaa teitä löytämään parhaat ostosmahdollisuudet ja tarjoaa tietoa alueen historiasta ja kaupallisesta elämästä. Ostosten jälkeen voitte tutustua Zürich Hauptbahnhofin ympäristöön, jossa on myös paljon putiikkeja ja kahviloita. Illalla suuntaatte takaisin hotellille ja valmistaudutte paluulennolle. Oppaan johdolla kuljetus Zurichin lentokentälle ja päivälento Helsinkiin.

Sveitsi Zürich kaupunkiloma

Alustava hotellitieto

Majoitukset järjestetään 3-4 **** hyvätasoisissa hotelleissa. Hotelli selviää varausta tehtäessä.

Lue lisää
Sveitsi Zürich tekemistä ja käyntikohteita

Zürich on Sveitsin talouselämän keskus. Zürichin lentoasema on maan suurin. Se sijaitsee Klotenissa, kaupungin pohjoispuolella. Lisäksi kaupungissa sijaitsee myös lukuisia korkeakouluja. Zürich tunnetaan myös lukuisista pankeistaan, ja sitä sanotaankin usein maailman pankkikeskukseksi. Zürichissä järjestetään vuosittain myös yleisurheilun Timanttiliigan osakilpailu.

* Kunsthaus Kunsthaus on yksi Sveitsin parhaista taidegallerioista, jonka kokoelmassa on sekä sveitsiläisten että kansainvälisten taidemaalareiden ja kuvanveistäjien töitä. Galleriassa on esimerkiksi Monet´n töitä sekä suurin Munchin töiden kokoelma norjan ulkopuolella.

* Grossmünster Zürichin vaikuttavasta Grossmünster katedraalista ja sen kaksiotornista on muodostunut kaupungin symboli. Grossmünsterin kohokohtiin lukeutuvat mm. romaaninen hautaholvi ja Augusto Giacomettin tekemä upea lasimaalaus. Tornin huipulle voi kiivetä ihailemaan Zürichin upeita maisemia.

* Kasvitieteellinen puutarha Zürichin yliopiston kasvitieteellinen puutarha on mielenkiintoinen ja rauhallinen paikka. Puutarhassa on noin 10 000 erilaista kasvi- ja puulajia eri puolilta maailmaa.

* Niederdorf Niederdorfin alue on osa Zürichin vanhaakaupunkia ja se tarjoaa lukuisia pieniä mukulakivikatuja, viehättäviä aukiota ja rakennuksia jopa 1300-luvulta. Niederdorfin aukion lähistöltä löytyy lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja. Illalla alue muuttuu suosituksi illanviettopaikaksi.

* Rheinfall Zürichin lahellä sijaitsee näkemisen arvoinen Rheinfall, joka on Euroopan suurin vesiputous. Vesiputous on 150 metriä leveä ja 23 metriä korkea, ja se on suosittu vierailukohde. Vierailijat voivat ihailla putousta monilta eri katselupaikoilta, joihin pääsee portaita pitkin. Myös veneretki vesiputousten keskellä kohoavalle kalliolle on suosittu tapa katsella putouksia eri näkökulmista.

* Zürichin kansallismuseo Zürichin kansallismuseo on Sveitsin kansallismuseon päämuseo. se oli vuoteen 2009 asti Sveitsin kansallismuseo. Museon vanha osa on vuodelta 1898 ja moderni lisäosa vuodelta 2016. Museon pysyvissä näyttelyissä on esillä Sveitsin alueen arkeologiaa, muuta historiaa ja taidetta. Lisäksi on vaihtuvia näyttelyitä sekä historiallisista että ajankohtaisista aiheista.

* Fraumünster Fraumünsterin vanha goottilainen kirkko on suosittu vierailukohde Zürichissä. Alkuperäinen kirkko on peräisin 800-luvulta ja sen vetonaulat ovat sisällä sijaitsevat Marc Chagallin maalaamat lasi-ikkunat. Marc Chagall maalasi lasilyijyikkunat 91-vuotiaana vuonna 1978. Ikkunoita käydään yleensä ihailemassa aamuauringossa kun ne ovat kauneimmillaan.

* Päärautatieasema Zürichin päärautatieasema, Zürich Hauptbahnhof, sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Limmat-joen varrella. Se on maailman vilkkaimpia junaliikenteen keskuksia. Rautatieasemalla järjestetään myös monenlaisia eri tapahtumia kuten oopperanäytöksiä, klassisen musiikin ja rock-konsertteja, lentopallo-otteluita, tanssiaisia ja olutjuhlia. Joulu aikana aseman täyttää joulutorin tunnelma.

* Bahnhofstrasse Bahnhofstarsse on Zürichin tunnetuin ostoskatu ja myös yksi Euroopan tärkeimmistä ja eleganteimmista ostobulevardeista. Katu on reilun kilometrin pituinen ja kulkee Zürichin keskustan läpi rautatieasemalta aina järvelle saakka. Ostoskadun varrella on toinen toistaan hienompia liikkeitä, joista voi ostaa kaikkea aina kelloista ja timanttikoruista suklaaseen ja merkkilaukkuihin.

Sveitsi

Sveitsi on tunnettu puolueettomuudestaan. Matkailijoiden parissa Sveitsi tunnetaan suussa sulavasta suklaasta, herkullisesta fonduesta ja laadukkaista kelloista.
Pääkaupunki: Bern
Virallinen kieli: Italia, retoromania ja saksa, mutta myös ranskaa käytetään
Valuutta: Sveitsin Frangi (CHF)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Zûrich-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.