Seychellit

Seychellit on saarivaltio Intian valtameressä noin 1 600 kilometriä Afrikan mantereesta itään.
Seychellit tunnetaan kirkkaista vesistään, hienosta hiekastaan, rauhallisista rannoistaan sekä kasvi- ja eläinlajeistaan.
Pääkaupunki: Victoria
Virallinen kieli: Ranskan kieli, Englannin kieli, Seychellien kreoli
Valuutta:  Seychellien rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Seychelleillä enintään 30 päivää ja passin tulee olla voimassa mielellään 6 kk matkan jälkeen.
Maksuton Visitor Permit saadaan maahan saavuttaessa.
Matkustajalla tulee olla voimassa oleva matkalippu paluuta tai jatkoyhteyttä varten,
vahvistettu hotellimajoitus sekä riittävästi varoja oleskelun ajaksi. (vähintään US$150/päivä). Kaikkien matkustajien on täytettävä maahantulolomake, Travel Authorization, joka
haetaan Seychellien maahantuloviranomaisten kotisivuilta: https://seychelles.govtas.com/
Jos saavut Seychelleille keltakuumeen esiintymisalueelta, vaaditaan keltakuumerokotustodistus (keltainen kansainvälinen rokotustodistus). Myös välilaskut otetaaan huomioon.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Seychellien ympäristövastuumaksu: veloitetaan Seychellien rupioissa per henkilö/yö, matkakohteessa, suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Alle 12-vuotiaille lapsille myönnetään poikkeus Maksuja sovelletaan kolmiportaisesti hotelliluokituksen mukaisesti: • SCR 25 – pienet hotellit, • SCR 75 – keskikokoiset hotellit • SCR 100 – suuret hotellit
Aikaero Suomeen +2 Kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Seychelleillä vallitsee trooppinen ilmasto, joka on aina tasaisen lämmin. Päivän keskilämpötila on Seychelleillä 26-29 astetta ympäri vuoden ja meriveden lämpötila 25-29 astetta. Sadekausi Seychelleillä on marraskuulta maaliskuulle.

Tiedot sitoumuksetta.