Espanja Port Aventuran teemapuisto

PortAventuran teemapuistoissa löytyy 40 erikokoista ja korkuista rataa, syöksyjä ja käänteitä jokaisen adrenaliinin nostamiseen niin maalla, kuin vedessäkin. Showtarjontaa löytyy myös 40 erilaisen showryhmän esitysten tiimoilta eri puolilta teemapuistoa.

Nauti alkukantaisen rytmien ja tanssin huumasta, sekä musiikista maailman eksoottisimmista kolkista. Illan hämärtyessä kannattaa vielä jäädä katsomaan lasten suurta suosikkia; taianomaista ja värikästä Paraatia, joka sulkee puiston yön hiljaisuuteen.

Lähde kokemaan Ferrari maailma, joka on rakennettu näin isossa mittakaavassa ensimmäistä kertaa Euroopassa. 60 000 m2 puhdasta Ferrari nautintoa, joka hämmästyttää suuruudellaan.

Euroopan korkein ja nopein pystytorni singauttaa matkaajat nollasta 180 km:iin viidessä sekunnissa! 570 m pitkä F1-rata odottaa kävijöitä polttamaan renkaita vauhdin hurmassa. Ferrari puistosta löytyy myös pikku-Italia kunnianosoituksena Ferrarin kotimaalle. Täällä voi nähdä mm.Colosseumin, La Scalan ja San Marcon kellotornin julkisivut. Nauti italialaisista ostoksista ja maukkaasta ruasta italialaisessa trattoriassa.

Port Aventuran karibialainen vesipuisto – eksoottinen ja unohtumaton elämys!

Tämä yli 50 000 m2 käsittävä saarialue on omistettu täysin trooppiselle seikkailulle.

Alueella on yli 4300 trooppista kasvia tässä taidokkaasti tehdyssä vesipuistossa, jossa regee musiikki soi ja vesiputoukset pauhaavat. Isoja altaita, reheviä vihreitä alueita täynnä värikkäitä kasveja ja palmupuita, sekä huikea, miehitetty merirosvolaiva.

Täältä löytyy euroopan korkein, 31-metrinen vesiputousrata, King Khajuna, sekä 6-ratainen, pitkä vesiliukumäki, jossa vaikka koko perhe voi laskea yhdessä vierekkäin veden viemänä!