Guadeloupe tekemistä ja käyntikohteita

Guadeloupen retkikohteet

Fort Napoléon Fort Napoléon sijaitsee Terre-de-Hautin saarella Îles des Saintes’ssa. Tämä 1700-luvulla rakennettu linnoitus tarjoaa upeat näkymät saarten ylle ja meren ylitse. Linnoituksessa voit tutustua historiaan, käydä pienessä museossa ja ihailla kauniita kasvitieteellisiä puutarhoja, jotka ympäröivät linnoitusta.

Zoo de Guadeloupe au Parc des Mamelles Zoo de Guadeloupe sijaitsee Basse-Terressä ja tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaikenikäisille. Puistossa on laaja valikoima paikallisia ja eksoottisia eläimiä, ja se on erityisen tunnettu luonnollisista sademetsäympäristöistään. Puiston riippusillat tarjoavat jännittävän tavan tutustua ympäröivään metsään yläilmoista käsin.

Memorial ACTe Memorial ACTe on moderni museo Pointe-à-Pitressä, joka on omistettu Karibian orjahistorian ja kulttuurin muistolle. Tämä interaktiivinen museo tarjoaa syvällisen katsauksen alueen historiaan ja sen vaikutuksiin nykypäivän kulttuurissa. Museo on sekä visuaalisesti vaikuttava että informatiivinen.

Musée Schœlcher Musée Schœlcher, joka sijaitsee Pointe-à-Pitressä, on omistettu Victor Schœlcherille, merkittävälle ranskalaiselle abolitionistille. Museossa on esillä Schœlcherin henkilökohtaisia esineitä ja artefakteja, jotka kertovat hänen elämästään ja taistelustaan orjuuden lopettamiseksi.

Parc Archéologique des Roches Gravées Parc Archéologique des Roches Gravées on arkeologinen puisto Basse-Terressä, jossa voit nähdä alkuperäisten karibialaisten asukkaiden kaivertamia kalliopiirroksia. Puistossa on opastettuja kierroksia, jotka tarjoavat mielenkiintoista tietoa saaren varhaisimmista asukkaista ja heidän kulttuuristaan.

Saint-John Perse Museum Saint-John Perse Museum sijaitsee Pointe-à-Pitressä ja on omistettu ranskalaiselle runoilijalle ja Nobelin kirjallisuuspalkinnon voittajalle, Saint-John Perselle. Museossa on esillä runoilijan henkilökohtaisia esineitä, käsikirjoituksia ja teoksia, jotka antavat syvällisen kuvan hänen elämästään ja työstä.

La Maison Du Cacao La Maison Du Cacao sijaitsee Basse-Terressä ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden oppia kaiken kaakaon viljelystä ja suklaan valmistuksesta. Vierailijat voivat osallistua opastetuille kierroksille, maistaa erilaisia kaakaotuotteita ja ostaa paikallisesti valmistettuja suklaatuotteita.

General Council of Guadeloupe General Council of Guadeloupe sijaitsee Basse-Terressä ja toimii saaren hallinnollisena keskuksena. Vaikka rakennus ei ole yleisölle avoin nähtävyys, sen arkkitehtuuri ja merkitys saaren hallinnossa tekevät siitä mielenkiintoisen kohteen ohikulkumatkalla.

Museum Café (Café Chaulet) Museum Café, tunnetaan myös nimellä Café Chaulet, sijaitsee Basse-Terressä ja tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän museota ja kahvilaa. Vierailijat voivat tutustua kahvinviljelyn historiaan ja prosesseihin sekä nauttia tuoreista paikallisista kahveista kauniissa ympäristössä.

Carbet Falls Carbet Falls on yksi Guadeloupen tunnetuimmista luonnonnähtävyyksistä. Basse-Terressä sijaitseva vesiputous koostuu kolmesta upeasta putouksesta, joista ensimmäinen on noin 115 metriä korkea. Patikointireitit vesiputouksille tarjoavat upeita näkymiä ja mahdollisuuden kokea saaren kauniit sademetsät ja vesistöalueet.

Näissä upeissa kohteissa pääset tutustumaan Guadeloupen monipuoliseen luontoon, rikkaaseen kulttuuriin ja mielenkiintoiseen historiaan. Jokainen paikka tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja syvempää ymmärrystä tästä Karibian paratiisista.