Islanti Reykjavik joulutorit

Joulumarkkinat:

Hafnarfjörðurin joulukylä
Nähtävyyksien ja äänien juhlaa joulumarkkinoilla. Hafnarfjörðurin joulukylä tarjoaa elävää viihdettä, Islannin (Yule Ladsi) jouluhahmojen vierailuja ja joulumarkkinoita viehättävässä joulukojujen kylässä, jossa myydään kaikkea perinteisiä islantilaisia tuotteita. Joulukylä on avoinna joka lauantai ja sunnuntai klo 13.00-18.00 adventin aikaan.

Luistelu Ingolfstorg -aukiolla
Valoilla koristeltu joulukylä on jäähallin vieressä, jossa voit nauttia ruuista, juomista ja muista islantilaisista tuotteista joulun tunnelmassa. Nova avaa yhteistyössä Samsungin ja Reykjavík Cityn kanssa luistinradan Ingólfstorg-aukiolla 1. joulukuuta klo 19.00. Kenttä on avoinna päivittäin keskipäivästä klo 22.00 asti 24. joulukuuta. Sisäänpääsy on ilmainen. Luistimia ja kypäriä on tarjolla vuokrattavaksi.

Joulutori Elliðavatnsbærissä Heiðmörkissä
Heiðmörkin metsän vuosittaiset joulumarkkinat sijaitsevat Reykjavikin laitamilla. Markkinat ovat yleensä avoinna adventtiviikonloppuisin Tule nauttimaan elävästä musiikista ja rennosta joulun tunnelmasta. Yule Lads jouluhahmot saattavat myös vierailla paikalla!

Jouluohjelma Árbærin ulkoilmamuseossa
Upeaa tapahtumaohjelmaa koko perheelle – et löydä kodikkaampaa tai iloisempaa paikkaa vierailla tähän aikaan vuodesta!
Mukavaa toimintaa järjestetään museon alueella, jossa kaikenikäisille vierailijoille on paljon nähtävää ja tehtävää. Kojujen välissä kavellessänne voitte nauttia juhlallisesta joulutunnelmasta. Joulumarkkinoilla järjestetään perinteisiä aktiviteetteja, kuten lauletaan joululauluja ja tanssitaan joulukuusen ympärillä, samalla kun joulupukit ja jouluhahmot ovat myös ulkona ja kurkkivat sisään ikkunoista tehden välillä pikkukepposia vierailijoille.
Avoinna päivittäin klo 10-17

Joulumetsä Holmsheiðissä
Voit valita ja katkaista oman joulukuusen metsässä! Joulumetsä on avoinna joka joulukuun viikonloppu klo 11.00–16.00.