Kanada Vancouver

City Attractions Loop Tour on helppo tapa tutustua kaikkein suosituimpiin nähtävyyksiin keskikaupungilta Stanley Parkiin, Chinatownista Gastowniin ja Granville Islandille ja eteenpäin. Reitillä on englanninkielinen opastus, joka kertoo, mikä tekee kaupungistamme niin upean ja ainutlaatuisen. Huhtikuun puolivälistä syyskuun loppuun, voit käyttää Trolleybus lippua myös missä tahansa Vancouverin Gray Linen kaksikerroksisessa kiertoajelubussissa, jotta saat päivästäsi vieläkin enemmän irti.

 

City Highlights –kierros on paras tapa tutustua tähän länsirannikon helmeen. Neljän tunnin kiertoajelun aikana näet paljon: pysähdymme Stanley Parkissa, Granville Islandilla, Vancouver Lookout –näkötornilla (vain kl.10 kierros) ja Queen Elizabeth Parkissa (vain kl.14 kierros). Talviaikana pysähdymme sekä Vancouver Lookout –tornilla että Queen Elizabeth Parkissa. Palkittu kierroksemme vie sinut myös Gastowniin, Chinatowniin, Robson Streetille, English Baylle, Vancouverin satama-alueelle ja moneen muuhun paikkaan. Jos olet saapunut kaupunkiin risteilyaluksella, viemme sinut suoraan satamaa, jotta voit astua takaisin laivaan.

 

Paras tapa tutustua ’Sea-to-Sky Highway’:hin! Ohitamme yli 2000 metriä korkeita vuoria, British Columbian kolmanneksi korkeimman vesiputouksen ja maailman toiseksi korkeimman graniittimonoliitin ja paljon muuta. Asiantunteva opas kertoo paikoista, historiasta ja seudun tarinoista ja matkalla pysähdytään näköalapaikoilla, Whistler Villagessa, Shannon Falls –vesiputouksilla ja alkuperäiskansojen kulttuuria esittelevässä Aboriginal Cultural Centre and Museumissa. Suosittelemme retkelle mukavaa ja lämmintä pukeutumista ja hyviä, tukevia kenkiä. Talvikuukausina suosittelemme kerrospukeutumista, äläkä unohda ottaa mukaan lapasia!